Canım Allah yardimcimiz olsun gerçekten maddi anlamda yipratici biz henüz kontrole gitmedik ama nasıl gidicez diye şimdiden düşünüyorumarkadaşlar ersel beyden aldığınız karışımları ne kadar süre kullanıyorsunuz bide bizden 400tlistedi herkes bu kadar veriyor mu 400tl de hastaneye verdik 2 hafta içinde 800tl bizi baya zorluyor hatta daha fazlası yani çok üzüldüm peki ya çocuk sahibi olmak için deli divane olup durumu olmayanlar ne yapsın belki biz 7 yıl sonra ilk defa düzenli bir tedaviye başladığımız için bihaberim ücretlerden ama çok uçuk rakamlar gibi geldi
Hoşgeldin canım tatilinin iyi geçmesine sevindim Allahim bundan sonra sana o gördüğün sevimli kzlardan ve yakışıklı ogullardan nasip etsin inşallahherkese hayırlı akşamlar kızlar
şükür ben evime geldim özlemişim evimi ya rabbim kimseyi evinden etmesin tatil bitti güzel geçti he kafa dağıtmaya gittik ama tabiiki kafa gene bizimle beraber geliyor orada bebekli aieler de vardı minik kızlar da gene içimiz acıdıama olsun ,
genede deşarj olduk bakalım rabbim bundan sonra neler nasip edecek bizlere...
amin cnm hepimize cümlemize nasip etsin yaradanHoşgeldin canım tatilinin iyi geçmesine sevindim Allahim bundan sonra sana o gördüğün sevimli kzlardan ve yakışıklı ogullardan nasip etsin inşallah
Hosgeldin Cemremherkese hayırlı akşamlar kızlar
şükür ben evime geldim özlemişim evimi ya rabbim kimseyi evinden etmesin tatil bitti güzel geçti he kafa dağıtmaya gittik ama tabiiki kafa gene bizimle beraber geliyor orada bebekli aieler de vardı minik kızlar da gene içimiz acıdıama olsun ,
genede deşarj olduk bakalım rabbim bundan sonra neler nasip edecek bizlere...
Evet canım yaa kimseler yokamin cnm hepimize cümlemize nasip etsin yaradan
hoşbuldum dicem de hoş bulamadım kimseler gelmemiş topiğe ne oldu gene bu aralar duruldu herkesler...
en kısa zamanda gene bol neşeli hareketli günler görsün bu topikkkkk...
Bırkac ay daha erteledık. Zaten 3. Mıcro tese olacak. En ıyı kosulları saglamadan yaptırmak ıstemedık.Cnm iyi oldugu soyledgn biz kalcadan vurduruyoruz. Ama dedgn gibi gobekten vurduran arkadaslr var.. ee ne oldu microtese olmiycakmsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?