cnm iim ya görmedim yazını gece eve gelince eşyaları topla düzenle yıkanacakları at derken uyumusumHosgeldin Cemrem
Nasılsın?
evet cnm ya kimseler girmez olmus bu aralar aslında bu kadar sessiz kalmamıştı hiç burası..Evet canım yaa kimseler yokgeliyorum yazıyorum akşam bakıyorum aynı sayfa millet nerelere gityi yoksa başka bir topik mi var bilemedim dualar baslayacakti ama tulay da gelmiyor artık sen ne zaman basliyorsun tüp bebeğe
başınsağolsun cnm sabır versin mevlam sizlere..Kızlar günaydın. Ben halamı kaybettiğimden fazla giremiyorum ama hepiniz aklımdasınız. seviyorum sizleri
günaydın tatlım bugün çokkk mutluyum çünki sınav sonuçlarım açıklandı......Günaydınnnnnnnn güzelll arkadaşlarımm.. Bugün hepiniz için mutlu bir gün olsunnnnnn
Hayirli olsun cnm sevindim adina :) sen tup bebek topiginde misin tatlim btd napmis haberin var mi.. canim bide facebook kullaniyor musungünaydın tatlım bugün çokkk mutluyum çünki sınav sonuçlarım açıklandı......
veeeeeeeeee bütün hepsinden geçmişim tam kredinin hepsini almışım,
cocuk gibi seviniyorum ya.....
Canimm hic gelmiyosunn gorunup kaciyosun :)Günaydınnnnnnnn güzelll arkadaşlarımm.. Bugün hepiniz için mutlu bir gün olsunnnnnn
sağol şekerim evet bende sevndim emeğimin karşılığını almak güzel bişeymiş..Hayirli olsun cnm sevindim adina :) sen tup bebek topiginde misin tatlim btd napmis haberin var mi.. canim bide facebook kullaniyor musun
Insallah rabbim bizlerede tup bebek asamalarina gelmeyi nasip eder.. surekli aklimda btd yaa dua ediyorum ona.. sizi ztn her seferinde anneme esime kardesime anlatiyorumm umut oldun bana ilk cvp sen yazdn celalettin hocayi sen soyledin bana.. rabbim razi olsunn insallah sende tedaviye baslar evladina kavusursun.. icim senin icin cok rahat.. emin ol morfolojiler iyi cikacak bu sefer :)))sağol şekerim evet bende sevndim emeğimin karşılığını almak güzel bişeymiş..
evet tüp bebek topiğinde de varım ordan çok şey öğreniyorum
yok cnm ya btd ye baktım ama en son pazartesi sabah vericcekti kan testti ne oldu bilgim yok onu çok merak ediyorum oraya da yazdım bileen varmı diye ama haber yok inşlh değerleri düşmemiştir acaba düştü değerleri de ondan mı gelmiyor buraya uff olmasın öyle bi,şey ya...
yok cnm facem yok skype var benim sadece....
Tebrik ederim canımmm,çalışkan arkadaşım benimmgünaydın tatlım bugün çokkk mutluyum çünki sınav sonuçlarım açıklandı......
veeeeeeeeee bütün hepsinden geçmişim tam kredinin hepsini almışım,
cocuk gibi seviniyorum ya.....
sağol cnm elimden gelen ne varsa her zaman ben vardım etmeye hazırım cnm umut olduysak ne mutlu bize...amin cümlemiz o günleri o anları yaşayalım.....Insallah rabbim bizlerede tup bebek asamalarina gelmeyi nasip eder.. surekli aklimda btd yaa dua ediyorum ona.. sizi ztn her seferinde anneme esime kardesime anlatiyorumm umut oldun bana ilk cvp sen yazdn celalettin hocayi sen soyledin bana.. rabbim razi olsunn insallah sende tedaviye baslar evladina kavusursun.. icim senin icin cok rahat.. emin ol morfolojiler iyi cikacak bu sefer :)))
cnm yaaaaaaaaaaa demeeeeeeeeKizlar haberler pek guzel degil maalesef...
Dun itibariyle bhcg deki artis durdu.
Doktorum ilaclari birakabilirsin artik yapacak bisey yok dedi once.
Sonra son bi sans verelim carsamba bi daha ver.sonra ilaclari birak dedi.
Muhtemelen ilaclar tutuyo.birakinca kanama baslayacak ve dusuk olacaktir diyo.
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiuomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Bir hevesle transferini bekledigim yavrumun simdi dusmesi bekliyorum.
Ve 2.bebegimi kaybediyorum.
Bu cok aci ama yapacak bisey yok.elden bisey gelmiyor.
Rabbim kimseye yasatmasin...
Desteginiz dualariniz icin cok tesekkur ederim.
Rabbim en kisa zamanda spermleri gormeyi ve bu gunleri yasamadan evlatlariniza kavusmayi nasip etsin insallah...hayirlisiyla...
çok sağol şekerim..nasılsın..Tebrik ederim canımmm,çalışkan arkadaşım benimm
Canimmm yaaa guzel haberleri bekliyodummmKizlar haberler pek guzel degil maalesef...
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiuomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Rabbim en kisa zamanda spermleri gormeyi ve bu gunleri yasamadan evlatlariniza kavusmayi nasip etsin insallah...hayirlisiyla...
Aminn canim cumlemizin dualarini rabbim kabul eylesin..sağol cnm elimden gelen ne varsa her zaman ben vardım etmeye hazırım cnm umut olduysak ne mutlu bize...amin cümlemiz o günleri o anları yaşayalım.....
cnm yaaaaaaaaaaa demeeeeeeeerabbim sana sabırlar versin cnm uff acın iki kat oldu bu bebeğinle inşlh bu son olur inan ki ne teselli edeceğimi bilmiyorumuff kelimeler bitti bende ya...
çok sağol şekerim..nasılsın..
saol cnm yaa.benimde umudum fazlaydı ama olmadı maalesef.cok uzgunum ama yapacak bişey yok.Canimmm yaaa guzel haberleri bekliyodummmcokk uzuldumm yaaaaa rabbim herseyin en guzelini bilir elden ne gelir ki duadan baska
ilk bebeğimde öyle zor günler yaşamıştımki ama bu tedavimde hepsini unutarak başladım herşeye.cnm yaaaaaaaaaaa demeeeeeeeerabbim sana sabırlar versin cnm uff acın iki kat oldu bu bebeğinle inşlh bu son olur inan ki ne teselli edeceğimi bilmiyorumuff kelimeler bitti bende ya...
[/QUOTE]saol cnm yaa.benimde umudum fazlaydı ama olmadı maalesef.cok uzgunum ama yapacak bişey yok.
ilk bebeğimde öyle zor günler yaşamıştımki ama bu tedavimde hepsini unutarak başladım herşeye.
çok umutluydum.
tedavimin her aşaması cok güzel geçmişti.doktorumda cok umutluydu.o da şaşkın.
ve hep dedimki rabbim bişeyi alıyorsa daha güzelini vereceği içindir.bu kez güzel çok güzel olacak dedim.
ama tüm hayallerim yok oldu dün.
belki tutmasa ne yapalım olmadı derdik.ama böyle hamile kalıp kaybetmek çok zor canım yaaa.haykıra haykıra ağlamak istiyorum.
ama bu günümüze hamdolsun.rabbim inşalah bir gün bizlerede nasip edecek anne baba olmayı...
inşallah evladına kavuşma vaktin ne zamansa o zaman başlasın cnm tedavin.bak vakti gelmeyince benim tedaviler başlıyo ve hüsranla son buluyor.
hayırlı olayları en güzel zamanlarda yaşarız ınşallah cnm.ne deyimmm....
içimide döktüm sana bi güzel...iş yerinde güçlü ol,annemler üzülcek güçlü ol, eşim çok etkileniyo,anneannem yaşlı, kayınperderim hasta, annemin tansiyonu var derken hep güçlü olmak düşüyo bana...iyimi kötümü bilemedim.sana denk geldi yazdım durdum...
Canım ya çok üzüldüm ne dicemi bilmiyorum ama Allahım en iyisini bilir inşallah bu uzuntulerini unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsinKizlar haberler pek guzel degil maalesef...
Saol cnm ne guzel yazmissin.tesekkur ederim.Canım benim çok geçmiş olsun öncelikle unutmayalım ki ALLAHIM kimsenin kaldıramayacağı güç vermez bak zaten sonunda kendin yazmışsın güçlü olmak zorundasın ALLAHIM vermezse 2 sebebi vardır ya hayırlı değildir yada daha güzeli gelecektir ki nasip etmez hayatımızda ki her şey nasiptir canım ağlamak istiyorsan ağla sakın içinde tutma sakin kendine göre yer bul bunu yap içine atarsan çıkamazsın herşeyi veren ALLAHIM alanda canım bizden daha iyisini bilemez bak ne güzel bunada şükrediyorsun herşeyin o kadar farkındasın ki bazen insanız işte ne yapalım diyoruz hayat o kadar farklıki insanlara bazen tüm çıplaklığıyla her şeyi gösteriyor yapılacak tek şey dualarımız hayırlarımız ben bu olaydan sonra daha ince düşünür oldum herşeyde bir hayr diye baktım eşimin hastalığına dair hayır olarak baktım yinede şükrediyorum ve sadece ikimiz biliyoruz durumumuzu ve bi kaç tanıdığım onlarla bile konuşmam yeterli gelmiyor destek alıyorum istersen sende alabilirsin canım hiç bir zaman takma o ne demiş bu ne demiş diye
Amin canim insllh.Canım ya çok üzüldüm ne dicemi bilmiyorum ama Allahım en iyisini bilir inşallah bu uzuntulerini unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?