- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Canimm hepimiz seni okadar iyi anliyoruz ki.. bebek sorulari etrafta hamilelerin cok olmasi bunlar okadar yipratici ki.. kimsenin evladinda gozumuz yok tabiki..bende kendi icimde yasiyorum.. kafamdaki sorulari atmaya calisiyorum bukadar dusunmek iyi gelmiyo bana.. eltilerim dogum yapiyo.. kimse bilmiyo kayinvalidem disinda... canimm sabir sabirrr sabirr bizim icin iyi bi soz olur.. rabbim isterse yoktan vareder.. Allah yardimcimz olsunBu günlerde bende çok kotuyum goruin
em doğum yaptı cevredekilerin akrabaların hepsinin derdi biz olduk.bize soruyorlar kaç kg boyu ne kadar ne yasiyor diye edimi tebrik etmeleri nasilda canimiz yasiyor bunun tarifi yok canlar Esim ile beraber dun gün boyu ilimizde agladik eşimin cani yaniyor her zaman çok güçlü olduk problemi anne ve kardeşler dişinda kimse bilmiyor ama yollar tokat gibi cevap veriyor yok beni de teselli etmeler yazsam yazsam bitmez iste ama bu sefer ben hic güçlü değilim yakin olu ca durum daha da zor oluyor herşey gözünün önünde hasa rabbim vermiş ama benim beynindeyyüreğimdeki sorunun cevabini bilememk bizi kotu yapan bu
Yoksa herkes hamile olsun evladi oldun.kimsenin hic bir seyinde goxum gönlüm olmaz hatta daha çok sevinirim.
Bizim acaba ne zaman yoksa hic mi olmayacak çok aciz kaliyor insan iste
İçim kalbim paramparça ilk defa esimide boyle bu kadar üzgün gördüm icinideki yanginu anlatti bu yasadiklarimiz bize daha çok bagli birbirine sahada gün geçtikçe artan bir bağ oluşturuyor.
İyiki konuşuyoruz aslında yoksa in
Canimmm cok uzuldummm kacinci microtese oldu ? Ilac tedavisi olmadnzmi direkt tese mi yaptrdnzmrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
tesa oldu cnm ve ilk kez oldu ilaç tedavisi 17 aydır devam ediyor hormonları düşükü eşimin şimdi yükseliyor ama sperm yokCanimmm cok uzuldummm kacinci microtese oldu ? Ilac tedavisi olmadnzmi direkt tese mi yaptrdnz
Canım arkadaş tesa olmus yani yanlış hatirlamiyorsan testisler açılmadan igne ile iceriden çekilip sperm var mı diye bakılıyor microtese değil yaniCanimmm cok uzuldummm kacinci microtese oldu ? Ilac tedavisi olmadnzmi direkt tese mi yaptrdnz
aynen öyle yapıldı cnmCanım arkadaş tesa olmus yani yanlış hatirlamiyorsan testisler açılmadan igne ile iceriden çekilip sperm var mı diye bakılıyor microtese değil yani
Canım geçmiş olsun tesa olmasina doktor mu karar verdi siz mi istediniz bir de olmadan önce hormonlara bakılmadı mıtesa oldu cnm ve ilk kez oldu ilaç tedavisi 17 aydır devam ediyor hormonları düşükü eşimin şimdi yükseliyor ama sperm yok
Kizlar haberler pek guzel degil maalesef...
Dun itibariyle bhcg deki artis durdu.
Doktorum ilaclari birakabilirsin artik yapacak bisey yok dedi once.
Sonra son bi sans verelim carsamba bi daha ver.sonra ilaclari birak dedi.
Muhtemelen ilaclar tutuyo.birakinca kanama baslayacak ve dusuk olacaktir diyo.
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiuomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Bir hevesle transferini bekledigim yavrumun simdi dusmesi bekliyorum.
Ve 2.bebegimi kaybediyorum.
Bu cok aci ama yapacak bisey yok.elden bisey gelmiyor.
Rabbim kimseye yasatmasin...
Desteginiz dualariniz icin cok tesekkur ederim.
Rabbim en kisa zamanda spermleri gormeyi ve bu gunleri yasamadan evlatlariniza kavusmayi nasip etsin insallah...hayirlisiyla...
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiuomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Rabbim en kisa zamanda spermleri gormeyi ve bu gunleri yasamadan evlatlariniza kavusmayi nasip etsin insallah...hayirlisiyla...
Rabbim en kisa zamanda spermleri gormeyi ve bu gunleri yasamadan evlatlariniza kavusmayi nasip etsin insallah...hayirlisiyla..
tesa oldu cnm ve ilk kez oldu ilaç tedavisi 17 aydır devam ediyor hormonları düşükü eşimin şimdi yükseliyor ama sperm yok
Dikkat etmedim kizlar.kusura bakmayin.. canim peki microtese daha iyi degilmiydi dr mu tesa onerdiCanım arkadaş tesa olmus yani yanlış hatirlamiyorsan testisler açılmadan igne ile iceriden çekilip sperm var mı diye bakılıyor microtese değil yani
sağol cnm eşim 17 aydan beri tedavi görüyor ilk dr gittiğimizde eşimin fsh lh ve testestoron değerleri sıfırdı şimdi ise normal değeri yakaladı daha önceki sperm tahlillerinde canlı cansız sperm yok yazıyordu ama en son stahlilde tek tük hareketsiz sperm var yazddı ve dr tesa olmasını söledi yaptırdık ve sperm gözlenmedi yazıyordu sonuçtaCanım geçmiş olsun tesa olmasina doktor mu karar verdi siz mi istediniz bir de olmadan önce hormonlara bakılmadı mı
Canım bildiğim kadarıyla sperm bulunma ihtimali yüksek olanlara yapılıyor bu yöntem herkese yapılmıyor galiba ama benim merak ettiğim doktor mu istediDikkat etmedim kizlar.kusura bakmayin.. canim peki microtese daha iyi degilmiydi dr mu tesa onerdi
dr tesa yapalım dedi daha dr görüşemedik ama saat 4 de gideceğiz bakalım ne diyecekCanım bildiğim kadarıyla sperm bulunma ihtimali yüksek olanlara yapılıyor bu yöntem herkese yapılmıyor galiba ama benim merak ettiğim doktor mu istedi
Anladım canım ama hareketsiz ölü de olsa sperm çıkışı olmasina rağmen tesa da cikmamasi ilginç ama moralini bozma bir süre sonra microtese denersiniz doktorunuz kimdi bu aradasağol cnm eşim 17 aydan beri tedavi görüyor ilk dr gittiğimizde eşimin fsh lh ve testestoron değerleri sıfırdı şimdi ise normal değeri yakaladı daha önceki sperm tahlillerinde canlı cansız sperm yok yazıyordu ama en son stahlilde tek tük hareketsiz sperm var yazddı ve dr tesa olmasını söledi yaptırdık ve sperm gözlenmedi yazıyordu sonuçta
Hmmm anladimm canim. Drda sperm bulunur diye oyle dusunmus olacak herhldeCanım bildiğim kadarıyla sperm bulunma ihtimali yüksek olanlara yapılıyor bu yöntem herkese yapılmıyor galiba ama benim merak ettiğim doktor mu istedi
mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
2 yıllık evliyim ve evlendiğmden beri bu sorun ile yşıyorum yoruldumAnladım canım ama hareketsiz ölü de olsa sperm çıkışı olmasina rağmen tesa da cikmamasi ilginç ama moralini bozma bir süre sonra microtese denersiniz doktorunuz kimdi bu arada
sağol cnm keşke hemen geçip gitseGecmis olsun canim
doktorumuz sanko hastanesnde hatem kazımoğluAnladım canım ama hareketsiz ölü de olsa sperm çıkışı olmasina rağmen tesa da cikmamasi ilginç ama moralini bozma bir süre sonra microtese denersiniz doktorunuz kimdi bu arada
Biz dört yıllık evliyiz ilk iki yıl korunduk şaka gibi sonra bir yıl denedik doktor bir yıl gecmeden hicbirsey yapmam dedi öyle oyalandik son bir yildir da tedavideyiz hepimizin en güzel yillari bununla mücadele etmekle geçiyor hepimiz yorgunuz seni çok iyi anlıyorum canım2 yıllık evliyim ve evlendiğmden beri bu sorun ile yşıyorum yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?