Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Btd canim rabbimin imtihani bitmemiş ah ne yazsam bilemedim rabbim yüreğineferahliklar versinnnnnnn.

Cemre canim sanada hayirli bol kaliteli supermenler girdugun o kiz cçocuklarından
Seninde kucagina versin.

Demet pazartesi inşallah halaylik haberlerin olsun canim topigin havasi degissin.

Dualar için Tülay bu günlerde is yerinde çok yoğun ama yoğunlukbitince başlayacak yine dualarimiza

mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı

Canimm hepimiz seni okadar iyi anliyoruz ki.. bebek sorulari etrafta hamilelerin cok olmasi bunlar okadar yipratici ki.. kimsenin evladinda gozumuz yok tabiki..bende kendi icimde yasiyorum.. kafamdaki sorulari atmaya calisiyorum bukadar dusunmek iyi gelmiyo bana.. eltilerim dogum yapiyo.. kimse bilmiyo kayinvalidem disinda... canimm sabir sabirrr sabirr bizim icin iyi bi soz olur.. rabbim isterse yoktan vareder.. Allah yardimcimz olsun

mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
Canimmm cok uzuldummm kacinci microtese oldu ? Ilac tedavisi olmadnzmi direkt tese mi yaptrdnz

Canimmm cok uzuldummm kacinci microtese oldu ? Ilac tedavisi olmadnzmi direkt tese mi yaptrdnz
Canım arkadaş tesa olmus yani yanlış hatirlamiyorsan testisler açılmadan igne ile iceriden çekilip sperm var mı diye bakılıyor microtese değil yani

tesa oldu cnm ve ilk kez oldu ilaç tedavisi 17 aydır devam ediyor hormonları düşükü eşimin şimdi yükseliyor ama sperm yok
Canım geçmiş olsun tesa olmasina doktor mu karar verdi siz mi istediniz bir de olmadan önce hormonlara bakılmadı mı

Canim benimm girip yazayim ne oldu derken girdim yazini gordum..cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum canim allahim insallah tekrar nasip eder imtihanin daha bitmemis canim rabbim insallah sana en kisa zamanda tekrar nasip eder

tesa oldu cnm ve ilk kez oldu ilaç tedavisi 17 aydır devam ediyor hormonları düşükü eşimin şimdi yükseliyor ama sperm yok

Canım arkadaş tesa olmus yani yanlış hatirlamiyorsan testisler açılmadan igne ile iceriden çekilip sperm var mı diye bakılıyor microtese değil yani
Dikkat etmedim kizlar.kusura bakmayin.. canim peki microtese daha iyi degilmiydi dr mu tesa onerdi

Canım geçmiş olsun tesa olmasina doktor mu karar verdi siz mi istediniz bir de olmadan önce hormonlara bakılmadı mı
sağol cnm eşim 17 aydan beri tedavi görüyor ilk dr gittiğimizde eşimin fsh lh ve testestoron değerleri sıfırdı şimdi ise normal değeri yakaladı daha önceki sperm tahlillerinde canlı cansız sperm yok yazıyordu ama en son stahlilde tek tük hareketsiz sperm var yazddı ve dr tesa olmasını söledi yaptırdık ve sperm gözlenmedi yazıyordu sonuçta

Dikkat etmedim kizlar.kusura bakmayin.. canim peki microtese daha iyi degilmiydi dr mu tesa onerdi
Canım bildiğim kadarıyla sperm bulunma ihtimali yüksek olanlara yapılıyor bu yöntem herkese yapılmıyor galiba ama benim merak ettiğim doktor mu istedi

Anladım canım ama hareketsiz ölü de olsa sperm çıkışı olmasina rağmen tesa da cikmamasi ilginç ama moralini bozma bir süre sonra microtese denersiniz doktorunuz kimdi bu arada

Canım bildiğim kadarıyla sperm bulunma ihtimali yüksek olanlara yapılıyor bu yöntem herkese yapılmıyor galiba ama benim merak ettiğim doktor mu istedi
Hmmm anladimm canim. Drda sperm bulunur diye oyle dusunmus olacak herhlde

Gecmis olsun canim

Anladım canım ama hareketsiz ölü de olsa sperm çıkışı olmasina rağmen tesa da cikmamasi ilginç ama moralini bozma bir süre sonra microtese denersiniz doktorunuz kimdi bu arada
2 yıllık evliyim ve evlendiğmden beri bu sorun ile yşıyorum yoruldum

2 yıllık evliyim ve evlendiğmden beri bu sorun ile yşıyorum yoruldum
Biz dört yıllık evliyiz ilk iki yıl korunduk şaka gibi sonra bir yıl denedik doktor bir yıl gecmeden hicbirsey yapmam dedi öyle oyalandik son bir yildir da tedavideyiz hepimizin en güzel yillari bununla mücadele etmekle geçiyor hepimiz yorgunuz seni çok iyi anlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…