Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hiç korunmadım cnm yaşım 25 gelin geldim olsun bir tane dedim ama Allah kısmet etmedi belkide istediğim için olmadı

[/QUOTE]
olur mu cnm bize içini dökmeyeceksin kime dökeceksin.. bizlerde yeri geliyor eşlerimize bile anlatamadığımız şeyleri buraya yazıyoruz.. aslında bu kadar da kendini sıkma sonuçta sende acını yaşamalısın ki tekrar kalktığında yeniden daha umut dolu devam etmelisin tedaviye cnm bakalım dr. görüşmede dr. bunun sebebini neye bağlayacak...

mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
geçmiş olsun tesa olmadık biz micro tese olduk tabi sperm çıkma olasılığı herkeste farklı...
kimi hastaya dr. micro tesede % 50 şans veriri kimene hiç vermez kimine de % 100 şans verir cnm o hastalığa kişiye göre söyler dr..

olur mu cnm bize içini dökmeyeceksin kime dökeceksin.. bizlerde yeri geliyor eşlerimize bile anlatamadığımız şeyleri buraya yazıyoruz.. aslında bu kadar da kendini sıkma sonuçta sende acını yaşamalısın ki tekrar kalktığında yeniden daha umut dolu devam etmelisin tedaviye cnm bakalım dr. görüşmede dr. bunun sebebini neye bağlayacak...

geçmiş olsun tesa olmadık biz micro tese olduk tabi sperm çıkma olasılığı herkeste farklı...
kimi hastaya dr. micro tesede % 50 şans veriri kimene hiç vermez kimine de % 100 şans verir cnm o hastalığa kişiye göre söyler dr..[/QUOTE]
sağol cnm sizide geçmiş olsun

çiçek cnm nasılsınız paşa sen nasılsın
doğuma da artık sayılı günler kalmış hayırlı doğumlar olsun...

çiçek cnm nasılsınız paşa sen nasılsın
doğuma da artık sayılı günler kalmış hayırlı doğumlar olsun...

Iyiyim allaha sukur cemrem sagol canim
oglumda iyi allahim hepnize yasatsin insallah bu duyguyu...evet gunden gune gun azaliyor canim az kaldi darisi sana hepinize olsun artik
tatilide yaptin basla artik tedaviye sende

Cemrem tebrik ederim sinavlari kazanmissin
insallah bundan sonra hep guzel haberler alir sevinirsin canim

oglumda iyi allahim hepnize yasatsin insallah bu duyguyu...evet gunden gune gun azaliyor canim az kaldi darisi sana hepinize olsun artik
ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde mi azosperm miydi sorun

Cemrem tebrik ederim sinavlari kazanmissin
insallah bundan sonra hep guzel haberler alir sevinirsin canim
teşekkür ederim cnm..
maşaşlah hep güzel gitsin doğuma kadar.
ayy heyecan başlamıştır sende yavaş yavaş hayırlı doğum olsun.
valal bu ayın sonunda çıkar sonuç bakalm bana ne zaman başlamak nasip olacak hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun..

Allah razi olsun sagol cnm...hemde nasil heycan var ne olcak ne gitcek diye.. rabbim hepinize yasatsin bu gunleri ins...insallah baslarsin sende en kisa zamanda hayirlisi olur ins

saolasın cnm.ınşallah toplucam kendimi ama bu zaman alıcak.
yeni tedavi nasıl ve ne zaman olacak hiç bilemiyorum.
valla kafam öyle karışık ve doluki.zor zamanlar yaşıyorum.hayırlısı bakalım cnm.

Canim benimm girip yazayim ne oldu derken girdim yazini gordum..cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum canim allahim insallah tekrar nasip eder imtihanin daha bitmemis canim rabbim insallah sana en kisa zamanda tekrar nasip eder
evet canım imtihan bitmeyince olmuyor bak.
ilk bebeğim dursaydı şimdi şu kadarlık olmuştu diye birçok cümle kuraraken ben şimdi bu bebeğimide anıcam böyle.
baktımda senin hamilelik takvimine kocaman olmuştu yavrum.doğum iznide ayrılmak üzereydim.evde yavrumu bekeleyecek olcaktım.bu bebeğim gelsin herseyi unuttrucak bana derken.daha büyük yaralar açıldı bende.
tabiki güçlü olcaz savaşmaya devam edicez.hepimizin amacı anne baba olmak.ama şuan kendimde güç bulamıyorum.derdi veren rabbim dermanını da verecektir inşallah.
rabbim bugünümüzden geri koymasın ne deyim cnm.
saolasın...

Allah razi olsun sagol cnm...hemde nasil heycan var ne olcak ne gitcek diye.. rabbim hepinize yasatsin bu gunleri ins...insallah baslarsin sende en kisa zamanda hayirlisi olur ins
aminnnn hele şimdi nasıl kime benziyor kaşı gözü nasıl diye diye kurarsınız sizheyecanın hep böyle tatlı olsun...

Allahim guc kuvvet versin canim ...teselli edecek kelime bulamiyorum insallah bu dan sonrasi guzel olur cok yipratma kendini ne olur allah yardimcin olsun

bu dönem dönem bende yaşıyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen senin bir avantajın eşinle konuşabiliyorsun en azından dertleşebiliyorsunuz bence bu durumdan biraz uzaklaşın sonra normal başbaşa geçirebileceğiniz bişeyler yapın bebek olayını normal bir rahatsızlık gibi düşünün bugünlerin geçeceğine inanın kendinize böyle yaparak yıpratırsınız canınızın acıtmasına izin vermeyin benimde etrafım bebiş kaynıyor alıyorum hepsini öpüyor kokluyorum ama bu olayı aklıma getirememeye bakıyorum gelirsede ben zaten şuan istemiyordum diyordum diyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum... kaç senelik evlisiniz kaç zamandır bebek istiyordunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…