- 2 Nisan 2013
- 86
- 87
- 53
hiç korunmadım cnm yaşım 25 gelin geldim olsun bir tane dedim ama Allah kısmet etmedi belkide istediğim için olmadıBiz dört yıllık evliyiz ilk iki yıl korunduk şaka gibi sonra bir yıl denedik doktor bir yıl gecmeden hicbirsey yapmam dedi öyle oyalandik son bir yildir da tedavideyiz hepimizin en güzel yillari bununla mücadele etmekle geçiyor hepimiz yorgunuz seni çok iyi anlıyorum canım
[/QUOTE]saol cnm yaa.benimde umudum fazlaydı ama olmadı maalesef.cok uzgunum ama yapacak bişey yok.
ilk bebeğimde öyle zor günler yaşamıştımki ama bu tedavimde hepsini unutarak başladım herşeye.
çok umutluydum.
tedavimin her aşaması cok güzel geçmişti.doktorumda cok umutluydu.o da şaşkın.
ve hep dedimki rabbim bişeyi alıyorsa daha güzelini vereceği içindir.bu kez güzel çok güzel olacak dedim.
ama tüm hayallerim yok oldu dün.
belki tutmasa ne yapalım olmadı derdik.ama böyle hamile kalıp kaybetmek çok zor canım yaaa.haykıra haykıra ağlamak istiyorum.
ama bu günümüze hamdolsun.rabbim inşalah bir gün bizlerede nasip edecek anne baba olmayı...
inşallah evladına kavuşma vaktin ne zamansa o zaman başlasın cnm tedavin.bak vakti gelmeyince benim tedaviler başlıyo ve hüsranla son buluyor.
hayırlı olayları en güzel zamanlarda yaşarız ınşallah cnm.ne deyimmm....
içimide döktüm sana bi güzel...iş yerinde güçlü ol,annemler üzülcek güçlü ol, eşim çok etkileniyo,anneannem yaşlı, kayınperderim hasta, annemin tansiyonu var derken hep güçlü olmak düşüyo bana...iyimi kötümü bilemedim.sana denk geldi yazdım durdum...
geçmiş olsun tesa olmadık biz micro tese olduk tabi sperm çıkma olasılığı herkeste farklı...mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
tatlım ben 32 yaşındayım 8 seneyi geçiyor evliliğim ve hala bekliyorum bebeğimi....hiç korunmadım cnm yaşım 25 gelin geldim olsun bir tane dedim ama Allah kısmet etmedi belkide istediğim için olmadı
Bu günlerde bende çok kotuyum goruin
em doğum yaptı cevredekilerin akrabaların hepsinin derdi biz olduk.bize soruyorlar kaç kg boyu ne kadar ne yasiyor diye edimi tebrik etmeleri nasilda canimiz yasiyor bunun tarifi yok canlar Esim ile beraber dun gün boyu ilimizde agladik eşimin cani yaniyor her zaman çok güçlü olduk problemi anne ve kardeşler dişinda kimse bilmiyor ama yollar tokat gibi cevap veriyor yok beni de teselli etmeler yazsam yazsam bitmez iste ama bu sefer ben hic güçlü değilim yakin olu ca durum daha da zor oluyor herşey gözünün önünde hasa rabbim vermiş ama benim beynindeyyüreğimdeki sorunun cevabini bilememk bizi kotu yapan bu
Yoksa herkes hamile olsun evladi oldun.kimsenin hic bir seyinde goxum gönlüm olmaz hatta daha çok sevinirim.
Bizim acaba ne zaman yoksa hic mi olmayacak çok aciz kaliyor insan iste
İçim kalbim paramparça ilk defa esimide boyle bu kadar üzgün gördüm icinideki yanginu anlatti bu yasadiklarimiz bize daha çok bagli birbirine sahada gün geçtikçe artan bir bağ oluşturuyor.
İyiki
canim bosver sen sabir et insallah rabbim nasip etcek sanada herzaman dua ediyorum hepinize dilim dondukce insallah olcak canim zamani gelince
Keşke biz de hiç korunmasaydik belki durumu daha önce farkedip tedaviye erken başlardik benim yaşım 30 oldu ve tüp bebek de kadın yaşı önemlihiç korunmadım cnm yaşım 25 gelin geldim olsun bir tane dedim ama Allah kısmet etmedi belkide istediğim için olmadı
ALLAH tüm isteyenlere ve bizlerede nasip etsin cnm anneliği gerçekten çok zortatlım ben 32 yaşındayım 8 seneyi geçiyor evliliğim ve hala bekliyorum bebeğimi....
amin cnm zor olmaz mı bunu en çok bizler anlarız...ALLAH tüm isteyenlere ve bizlerede nasip etsin cnm anneliği gerçekten çok zor
çiçek cnm nasılsınız paşa sen nasılsın
doğuma da artık sayılı günler kalmış hayırlı doğumlar olsun...
ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde mi azosperm miydi sorunIyiyim allaha sukur cemrem sagol canim
oglumda iyi allahim hepnize yasatsin insallah bu duyguyu...evet gunden gune gun azaliyor canim az kaldi darisi sana hepinize olsun artik
tatilide yaptin basla artik tedaviye sende
teşekkür ederim cnm..Cemrem tebrik ederim sinavlari kazanmissin
insallah bundan sonra hep guzel haberler alir sevinirsin canim
maşaşlah hep güzel gitsin doğuma kadar.Iyiyim allaha sukur cemrem sagol canim
oglumda iyi allahim hepnize yasatsin insallah bu duyguyu...evet gunden gune gun azaliyor canim az kaldi darisi sana hepinize olsun artik
tatilide yaptin basla artik tedaviye sende
teşekkür ederim cnm..
maşaşlah hep güzel gitsin doğuma kadar.
ayy heyecan başlamıştır sende yavaş yavaş hayırlı doğum olsun.
valal bu ayın sonunda çıkar sonuç bakalm bana ne zaman başlamak nasip olacak hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun..
saolasın cnm.ınşallah toplucam kendimi ama bu zaman alıcak.olur mu cnm bize içini dökmeyeceksin kime dökeceksin.. bizlerde yeri geliyor eşlerimize bile anlatamadığımız şeyleri buraya yazıyoruz.. aslında bu kadar da kendini sıkma sonuçta sende acını yaşamalısın ki tekrar kalktığında yeniden daha umut dolu devam etmelisin tedaviye cnm bakalım dr. görüşmede dr. bunun sebebini neye bağlayacak....
evet canım imtihan bitmeyince olmuyor bak.Canim benimm girip yazayim ne oldu derken girdim yazini gordum..cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum canim allahim insallah tekrar nasip eder imtihanin daha bitmemis canim rabbim insallah sana en kisa zamanda tekrar nasip eder
ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde mi azosperm miydi sorun
aminnnn hele şimdi nasıl kime benziyor kaşı gözü nasıl diye diye kurarsınız sizAllah razi olsun sagol cnm...hemde nasil heycan var ne olcak ne gitcek diye.. rabbim hepinize yasatsin bu gunleri ins...insallah baslarsin sende en kisa zamanda hayirlisi olur ins
saolasın cnm.ınşallah toplucam kendimi ama bu zaman alıcak.
yeni tedavi nasıl ve ne zaman olacak hiç bilemiyorum.
valla kafam öyle karışık ve doluki.zor zamanlar yaşıyorum.hayırlısı bakalım cnm.
evet canım imtihan bitmeyince olmuyor bak.
ilk bebeğim dursaydı şimdi şu kadarlık olmuştu diye birçok cümle kuraraken ben şimdi bu bebeğimide anıcam böyle.
baktımda senin hamilelik takvimine kocaman olmuştu yavrum.doğum iznide ayrılmak üzereydim.evde yavrumu bekeleyecek olcaktım.bu bebeğim gelsin herseyi unuttrucak bana derken.daha büyük yaralar açıldı bende.
tabiki güçlü olcaz savaşmaya devam edicez.hepimizin amacı anne baba olmak.ama şuan kendimde güç bulamıyorum.derdi veren rabbim dermanını da verecektir inşallah.
rabbim bugünümüzden geri koymasın ne deyim cnm.
saolasın...
aminnnn hele şimdi nasıl kime benziyor kaşı gözü nasıl diye diye kurarsınız sizheyec anın hep
benim yazamadiklarimi anladin canim
kendim icin sevimsemde icimde bi burukluk var gitmiyor yazmasamda burayi okuyorum feceyi takip ediyorum..bulusmaya gittinizya fotolar konuldu dedim ne cok kisi varmis burlar daha birazi inan goz yaslarim akti gitti
allahim nerde evlat hasteti ceken varsa hepsine nasip esin canim
Bu günlerde bende çok kotuyum goruin
em doğum yaptı cevredekilerin akrabaların hepsinin derdi biz olduk.bize soruyorlar kaç kg boyu ne kadar ne yasiyor diye edimi tebrik etmeleri nasilda canimiz yasiyor bunun tarifi yok canlar Esim ile beraber dun gün boyu ilimizde agladik eşimin cani yaniyor her zaman çok güçlü olduk problemi anne ve kardeşler dişinda kimse bilmiyor ama yollar tokat gibi cevap veriyor yok beni de teselli etmeler yazsam yazsam bitmez iste ama bu sefer ben hic güçlü değilim yakin olu ca durum daha da zor oluyor herşey gözünün önünde hasa rabbim vermiş ama benim beynindeyyüreğimdeki sorunun cevabini bilememk bizi kotu yapan bu
Yoksa herkes hamile olsun evladi oldun.kimsenin hic bir seyinde goxum gönlüm olmaz hatta daha çok sevinirim.
Bizim acaba ne zaman yoksa hic mi olmayacak çok aciz kaliyor insan iste
İçim kalbim paramparça ilk defa esimide boyle bu kadar üzgün gördüm icinideki yanginu anlatti bu yasadiklarimiz bize daha çok bagli birbirine sahada gün geçtikçe artan bir bağ oluşturuyor.
İyiki konuşuyoruz aslında yoksa in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?