amin cnm olmaz mı orda sadece gelebilenler vardı ya gelemeyenler....
çok evlat hasreti çeken var inannıyorum ben hamile olanlar ve bebeğini kucağına laanlar ne kadar mutlu olsalarda gene buraya gelip bizleri görünce üzüntüleri devam ediyor ama yapacak bişey yok yaradanın takdiri klimimiz evlat kokusunu çekeceğiz içimize kimimiz belkide hiç....
ama rabbim mucizeleri nasip eder hepimize inşlh
seni şuan nasıl anlıyorum bilsen kardeşimde hayal ediyorduk kaşı şöyle gözü böyle mi ne renk nasıl küçük mü herşeyi hayal ederdim kaldı ki o kardeşimin göbüşinde ya insan kendi evladına neler kurar hayal eder kimbilir
ruyalarımda bazen görüyorum da nasıl mutlu oluyorum gerçek gibi zor bu günlerimiz zor iş sperm çıkmakal da bitmiyor örnek btd bak neler yaşıyor şuan acısı tarifsizdir bizde sperm çıktı ama vakti gelmedi dememkki bekliyoruz o yüzden bebeğimizi evladlarımızı kucağımıza alana dek korku endişe varolacaktır
rabbim herkeslere yaşatsın annelik duygusunu ...cümle isteyene......dualarında olalım inşlh herdaim..
sen öylesin..
amin cnm olmaz mı orda sadece gelebilenler vardı ya gelemeyenler....
çok evlat hasreti çeken var inannıyorum ben hamile olanlar ve bebeğini kucağına laanlar ne kadar mutlu olsalarda gene buraya gelip bizleri görünce üzüntüleri devam ediyor ama yapacak bişey yok yaradanın takdiri klimimiz evlat kokusunu çekeceğiz içimize kimimiz belkide hiç....
ama rabbim mucizeleri nasip eder hepimize inşlh
seni şuan nasıl anlıyorum bilsen kardeşimde hayal ediyorduk kaşı şöyle gözü böyle mi ne renk nasıl küçük mü herşeyi hayal ederdim kaldı ki o kardeşimin göbüşinde ya insan kendi evladına neler kurar hayal eder kimbilir
ruyalarımda bazen görüyorum da nasıl mutlu oluyorum gerçek gibi zor bu günlerimiz zor iş sperm çıkmakal da bitmiyor örnek btd bak neler yaşıyor şuan acısı tarifsizdir bizde sperm çıktı ama vakti gelmedi dememkki bekliyoruz o yüzden bebeğimizi evladlarımızı kucağımıza alana dek korku endişe varolacaktır
rabbim herkeslere yaşatsın annelik duygusunu ...cümle isteyene......dualarında olalım inşlh herdaim..
sen öylesin..
Kızlar günaydın. Ben halamı kaybettiğimden fazla giremiyorum ama hepiniz aklımdasınız. seviyorum sizleri
Canım çok üzüldüm ALLAH sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum.Kizlar haberler pek guzel degil maalesef...
Dun itibariyle bhcg deki artis durdu.
Doktorum ilaclari birakabilirsin artik yapacak bisey yok dedi once.
Sonra son bi sans verelim carsamba bi daha ver.sonra ilaclari birak dedi.
Muhtemelen ilaclar tutuyo.birakinca kanama baslayacak ve dusuk olacaktir diyo.
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiuomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Bir hevesle transferini bekledigim yavrumun simdi dusmesi bekliyorum.
Ve 2.bebegimi kaybediyorum.
Bu cok aci ama yapacak bisey yok.elden bisey gelmiyor.
Rabbim kimseye yasatmasin...
Desteginiz dualariniz icin cok tesekkur ederim.
Rabbim en kisa zamanda spermleri gormeyi ve bu gunleri yasamadan evlatlariniza kavusmayi nasip etsin insallah...hayirlisiyla...
iyim canım sağol BDT arkadaşımıza üzüldüm sen nasılsınçok sağol şekerim..nasılsın..
cnm peki sürecini anlatır mısın nasıl kavuştun bebeğine kafam çok karışık dr geliyorum moralim sıfır dr ameliyata gitmiş daha da kötü oldumAllah razi olsun sagol ins allah sanada nasip eder....evet azo spermdi
bence sizde tesa ya gerk yokmuş,hipogonadizm sorunu var anladığım kadarıyla Celalettin hocayla görüşün derim hipogonadizm tedavisinde oldukça başarılı bir doktor,mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
bir de doktorunuz kim ve neredecnm peki sürecini anlatır mısın nasıl kavuştun bebeğine kafam çok karışık dr geliyorum moralim sıfır dr ameliyata gitmiş daha da kötü oldum
BENDE NERDE DİYORDUM BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN
SEHERYELİESER başınız sağolsun canım
ınşallah canım.rabbim güzel günler nasip etsın hepimize.sanada hayırlısyla evladınla kucaklaşmayı.Allahim guc kuvvet versin canim ...teselli edecek kelime bulamiyorum insallah bu dan sonrasi guzel olur cok yipratma kendini ne olur allah yardimcin olsun
saol canım.rabbim yaşatmasın kimseye...hepimize yardım etsın bu savaşta.ne deyim cnm.Canım çok üzüldüm ALLAH sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum.
BTD CNM çok üzüldümm ben seni hamile kabul ediyodumm..
bu defa herşey daha iyi olucak diye düşünüyodum.
demekki vakti gelmemiş cnm imtihanın devam ediyo..
inşallah Rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder ve sonuna kadar gider inş
Canimm nedense suan icimden bi hiss sizin normal yolla olacagini soyluyo allahim nasip eder insallah..ınşallah canım.rabbim güzel günler nasip etsın hepimize.sanada hayırlısyla evladınla kucaklaşmayı.
saol canım.rabbim yaşatmasın kimseye...hepimize yardım etsın bu savaşta.ne deyim cnm.
inşallah canım ımtihanımız bitmemiş daha.hatasız geçmeyi nasip etsin rabbim.
dün aklıma sen geldin.3.denemendi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam.
eşimde Allahın hakkı 3 tür diyor dün.ben bi tedaviye daha hiç hazır değilim o ayrı ama anne olma arzusu çığ gibi büyüyor içimde.
valla çok yorgunum, mutsuz, umutsuz...
rabbim hepimize nasip etsin anne olabilmeyi.evladını da sana bağışlasın inşallah canım.
nerde cnm bu doktor ve buradaki doktorumuz endokronoloji uzmanı mehmet baştemirbence sizde tesa ya gerk yokmuş,hipogonadizm sorunu var anladığım kadarıyla Celalettin hocayla görüşün derim hipogonadizm tedavisinde oldukça başarılı bir doktor,
Kizlar haberler pek guzel degil maalesef...
Bu kezde tutunma ile ilgili bir problem yasiuomus ve bebek gelisemiyomus.bugun 5+5 iz hala kese bile olusamadi.
Rabbim en kisa zamanda spermleri gormeyi ve bu gunleri yasamadan evlatlariniza kavusmayi nasip etsin insallah...hayirlisiyla...
canım eşimle sizin durumu merak ediyorduk ki yazını okudum, Allah yar ve yardımcınız olsun. Elbet bu üzüntülerin bi mükafatı olacaktır. Rabbim çok büyük. Sende çok güçlüsün, dahada güçlenerek çıkacaksın bu savaştan. İnşallah minicik yavrularını kucağına alınca bugünleri unutacaksın.Kizlar haberler pek guzel degil maalesef...
ınşallah canım.rabbim güzel günler nasip etsın hepimize.sanada hayırlısyla evladınla kucaklaşmayı.
saol canım.rabbim yaşatmasın kimseye...hepimize yardım etsın bu savaşta.ne deyim cnm.
inşallah canım ımtihanımız bitmemiş daha.hatasız geçmeyi nasip etsin rabbim.
dün aklıma sen geldin.3.denemendi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam.
eşimde Allahın hakkı 3 tür diyor dün.ben bi tedaviye daha hiç hazır değilim o ayrı ama anne olma arzusu çığ gibi büyüyor içimde.
valla çok yorgunum, mutsuz, umutsuz...
rabbim hepimize nasip etsin anne olabilmeyi.evladını da sana bağışlasın inşallah canım.
cnm peki sürecini anlatır mısın nasıl kavuştun bebeğine kafam çok karışık dr geliyorum moralim sıfır dr ameliyata gitmiş daha da kötü oldum
cicek00 cnm seninde az doğuma Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?