Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin cnm olmaz mı orda sadece gelebilenler vardı ya gelemeyenler....
çok evlat hasreti çeken var inannıyorum ben hamile olanlar ve bebeğini kucağına laanlar ne kadar mutlu olsalarda gene buraya gelip bizleri görünce üzüntüleri devam ediyor ama yapacak bişey yok yaradanın takdiri klimimiz evlat kokusunu çekeceğiz içimize kimimiz belkide hiç....
ama rabbim mucizeleri nasip eder hepimize inşlh
seni şuan nasıl anlıyorum bilsen kardeşimde hayal ediyorduk kaşı şöyle gözü böyle mi ne renk nasıl küçük mü herşeyi hayal ederdim kaldı ki o kardeşimin göbüşinde ya insan kendi evladına neler kurar hayal eder kimbilir
ruyalarımda bazen görüyorum da nasıl mutlu oluyorum gerçek gibi zor bu günlerimiz zor iş sperm çıkmakal da bitmiyor örnek btd bak neler yaşıyor şuan acısı tarifsizdir bizde sperm çıktı ama vakti gelmedi dememkki bekliyoruz o yüzden bebeğimizi evladlarımızı kucağımıza alana dek korku endişe varolacaktır
rabbim herkeslere yaşatsın annelik duygusunu ...cümle isteyene......dualarında olalım inşlh herdaim..
sen öylesin..

Canim sagol sizde benim dualarimdasiniz insallah zamani gelince allahim herkeze nasip edecek

Canım çok üzüldüm ALLAH sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum.

BTD CNM çok üzüldümm ben seni hamile kabul ediyodumm..
bu defa herşey daha iyi olucak diye düşünüyodum.
demekki vakti gelmemiş cnm imtihanın devam ediyo..
inşallah Rabbim tekrardan hamile kalmayı nasip eder ve sonuna kadar gider inş

CEMREM tebrik ederim cnm aslında sana o yüzden telefon etmiştim ama unuttumm söylemeyi konu başka yere giddi..

mrb kızlar eşim dün tesa oldu ve sonuç yine hüsran dr konuşamadık daha ama sonuçu görünce yıkıldık yine eşi tesa olupta bizim gibi sonucu olanlar micro tese mi oluyo birde microtesede şans var mı
bence sizde tesa ya gerk yokmuş,hipogonadizm sorunu var anladığım kadarıyla Celalettin hocayla görüşün derim hipogonadizm tedavisinde oldukça başarılı bir doktor,

cicek00 cnm seninde az doğuma Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Allahim guc kuvvet versin canim ...teselli edecek kelime bulamiyorum insallah bu dan sonrasi guzel olur cok yipratma kendini ne olur allah yardimcin olsun
ınşallah canım.rabbim güzel günler nasip etsın hepimize.sanada hayırlısyla evladınla kucaklaşmayı.

Canım çok üzüldüm ALLAH sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum.
saol canım.rabbim yaşatmasın kimseye...hepimize yardım etsın bu savaşta.ne deyim cnm.

inşallah canım ımtihanımız bitmemiş daha.hatasız geçmeyi nasip etsin rabbim.
dün aklıma sen geldin.3.denemendi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam.
eşimde Allahın hakkı 3 tür diyor dün.ben bi tedaviye daha hiç hazır değilim o ayrı ama anne olma arzusu çığ gibi büyüyor içimde.
valla çok yorgunum, mutsuz, umutsuz...
rabbim hepimize nasip etsin anne olabilmeyi.evladını da sana bağışlasın inşallah canım.

Canimm nedense suan icimden bi hiss sizin normal yolla olacagini soyluyo allahim nasip eder insallah..

canım eşimle sizin durumu merak ediyorduk ki yazını okudum, Allah yar ve yardımcınız olsun. Elbet bu üzüntülerin bi mükafatı olacaktır. Rabbim çok büyük. Sende çok güçlüsün, dahada güçlenerek çıkacaksın bu savaştan. İnşallah minicik yavrularını kucağına alınca bugünleri unutacaksın.

Evt cnm benim 3 . denemeydi. ve 2. denemeden sonra negatifi alınca bile ağlayarak ne zaman 3. tedaviye başlarım diye düşünmeye başladım hemen..7 ay sonra 3. tedaviye başladım..olucakmı olmıycakmı derken çok şükür oldu. ama tabi sen bu 2 tedavinde bizde daha çok yıprandın cnm ..olmazsa tutmadı dersin ...ama tutupta böyle belirsizlik olması daha yıpratı yprdu seni.
işte ne kadar yorgunuz umutsusuz desekte içimizdeki çocuk aşkı herşeyin önüne geçiyo...
Rabbim sana tekrardan deneme için gün versin cnm..inşallah bu defa herşey çok daha iyi olur..ne diyim..
içindeki acıyı sen daha iyi bilirsin bende çok üzüntüler yaşadım.sonu güzel oldu..
inşallah isteyen herkesin hayırlısyla evladı olur.

cnm peki sürecini anlatır mısın nasıl kavuştun bebeğine kafam çok karışık dr geliyorum moralim sıfır dr ameliyata gitmiş daha da kötü oldum

7 yillik evliyim canim evlendik bir yil sonra tanistik azospermle
Yurtdisindayim esim burda hic tedavisiz tese oldu sperm bulunamadi patoloji sonucu maturasyon aresti cikti
Sonra arastirirken kaan hocanin adini duyduk tr deki en iyi doktorlardan biriydi
Onunla iletisime gectik maail yoluyla sonra gittik tedavi verdi
Bir yil sonunda mikro tese oldu gine bulunmamisti
Gine birakmadik tedaviyi biraz dogal yoldan cikis olur diye
Ama kaan hoca asla olmaz dedi bize biz tedaviye devam etmek istedik hoca yapacak bisey yok 3 teseyi yapaim dedi biz istemedik sonra birakmak zorunda kaldik tedaviyi teseden baska bisey demiyordu cunki
Biraktik ardan biraz zaman gecti burda celalettin hocanin adi geciyordu
Esime dedim herkes ona gidiyor birde biz gidelim gecen yil haziran ayinda gittik
Testler yapildi sperm testi istedi esim verdi .. Aksama hocanin yanina gittigimizde sizde sperm cikti 3 4 tane dedi
Biz sok olduk onceki doktorlar ugrasmayin asla cikis olmaz demisti cunki evlat edinin sperm bankasinin yolunu gosterdiler
Test kagidina baktik durduk cok sasirdik ikimizde
Biz belkide gitmesek hic bilmiycektik cikis oldugunu iyiki gitmisiz
Onla tedaviye basladik ersel beyin gonderdigi kurlerle sperm sayisi 10 bin oldu
Sonra tup bebek yontemiyle hamile kaldim canim
Biz once allah sonra cellalettin hocanin sayasinde kavusacagiz ins yavrumuza az kaldi
Allahim hepinize nasip etsin ins
Ben hic olmayacak demedim hic olmayacak diye dusunsemde inanmadim sizde inanmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…