- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Ins canim benim allah razi olsun cok sagol
Sen nasilsin prensesimiz nasil ne kadarlik oldu canim
Baharla gorusuyormusun bahar nasil gorusuyorsan slm soyle canim
Allahım çok büyük...7 yillik evliyim canim evlendik bir yil sonra tanistik azospermle
Yurtdisindayim esim burda hic tedavisiz tese oldu sperm bulunamadi patoloji sonucu maturasyon aresti cikti
Sonra arastirirken kaan hocanin adini duyduk tr deki en iyi doktorlardan biriydi
Onunla iletisime gectik maail yoluyla sonra gittik tedavi verdi
Bir yil sonunda mikro tese oldu gine bulunmamisti
Gine birakmadik tedaviyi biraz dogal yoldan cikis olur diye
Ama kaan hoca asla olmaz dedi bize biz tedaviye devam etmek istedik hoca yapacak bisey yok 3 teseyi yapaim dedi biz istemedik sonra birakmak zorunda kaldik tedaviyi teseden baska bisey demiyordu cunki
Biraktik ardan biraz zaman gecti burda celalettin hocanin adi geciyordu
Esime dedim herkes ona gidiyor birde biz gidelim gecen yil haziran ayinda gittik
Testler yapildi sperm testi istedi esim verdi .. Aksama hocanin yanina gittigimizde sizde sperm cikti 3 4 tane dedi
Biz sok olduk onceki doktorlar ugrasmayin asla cikis olmaz demisti cunki evlat edinin sperm bankasinin yolunu gosterdiler
Test kagidina baktik durduk cok sasirdik ikimizde
Biz belkide gitmesek hic bilmiycektik cikis oldugunu iyiki gitmisiz
Onla tedaviye basladik ersel beyin gonderdigi kurlerle sperm sayisi 10 bin oldu
Sonra tup bebek yontemiyle hamile kaldim canim
Biz once allah sonra cellalettin hocanin sayasinde kavusacagiz ins yavrumuza az kaldi
Allahim hepinize nasip etsin ins
Ben hic olmayacak demedim hic olmayacak diye dusunsemde inanmadim sizde inanmayin
iyiyimm cnm çok şükür nazımla geçiyo günler..
prenses iyice hareketlendi emekliyo artık..dişimizde çıktı..
8 ay 12 günlük oldu kuzum teyzesi büyüdü valla nasıl geçti anlamadım..
Baharla arada görüşüyoruz cnm onunda okul başladı yoğun..
a.s cnm söylerim tabi.
İstanbul'da canım celalettin peru,bir araştır hatta facebook sayfası var azospermia ve erken yumurta yetmezliği bilgi paylaşım topluluğu oraya üye ol oradan daha çok bilgi edinebilirsin,hocanın çoğu hipogonadizm hastası doğal yoldan bebek sahibi oldu,nerde cnm bu doktor ve buradaki doktorumuz endokronoloji uzmanı mehmet baştemir
sağol cnm iim ne olsun tatil dönüşü biraz sersemim ama bişey kalmaz bu günden sonra..iyim canım sağol BDT arkadaşımıza üzüldüm sen nasılsın
sağol şekerim valalha kız neler neler kopnuştuk onu unutmuşsun normaldir bizde bu çene olunca daha kimbilir neler söyleyecektik te unuttukCEMREM tebrik ederim cnm aslında sana o yüzden telefon etmiştim ama unuttumm söylemeyi konu başka yere giddi..
tatil iyi gelmiştir canım,kafan dağılmıştır,şimdi sıra bebiş yapmaktaaaa....sağol cnm iim ne olsun tatil dönüşü biraz sersemim ama bişey kalmaz bu günden sonra..
evet ya üzüldüm anlatamam çok hevesliydim bende bu seferinden ama olsun 3.cüde olur inşlh..
sağol şekerim valalha kız neler neler kopnuştuk onu unutmuşsun normaldir bizde bu çene olunca daha kimbilir neler söyleyecektik te unuttuk
güzel geçti şükürtatil iyi gelmiştir canım,kafan dağılmıştır,şimdi sıra bebiş yapmaktaaaa....
sağol cnm teşekkür ederim bana yol gösterdin teşekkürler7 yillik evliyim canim evlendik bir yil sonra tanistik azospermle
Yurtdisindayim esim burda hic tedavisiz tese oldu sperm bulunamadi patoloji sonucu maturasyon aresti cikti
Sonra arastirirken kaan hocanin adini duyduk tr deki en iyi doktorlardan biriydi
Onunla iletisime gectik maail yoluyla sonra gittik tedavi verdi
Bir yil sonunda mikro tese oldu gine bulunmamisti
Gine birakmadik tedaviyi biraz dogal yoldan cikis olur diye
Ama kaan hoca asla olmaz dedi bize biz tedaviye devam etmek istedik hoca yapacak bisey yok 3 teseyi yapaim dedi biz istemedik sonra birakmak zorunda kaldik tedaviyi teseden baska bisey demiyordu cunki
Biraktik ardan biraz zaman gecti burda celalettin hocanin adi geciyordu
Esime dedim herkes ona gidiyor birde biz gidelim gecen yil haziran ayinda gittik
Testler yapildi sperm testi istedi esim verdi .. Aksama hocanin yanina gittigimizde sizde sperm cikti 3 4 tane dedi
Biz sok olduk onceki doktorlar ugrasmayin asla cikis olmaz demisti cunki evlat edinin sperm bankasinin yolunu gosterdiler
Test kagidina baktik durduk cok sasirdik ikimizde
Biz belkide gitmesek hic bilmiycektik cikis oldugunu iyiki gitmisiz
Onla tedaviye basladik ersel beyin gonderdigi kurlerle sperm sayisi 10 bin oldu
Sonra tup bebek yontemiyle hamile kaldim canim
Biz once allah sonra cellalettin hocanin sayasinde kavusacagiz ins yavrumuza az kaldi
Allahim hepinize nasip etsin ins
Ben hic olmayacak demedim hic olmayacak diye dusunsemde inanmadim sizde inanmayin
Valla ben anlamadım bir anda doldu topik neyse iyi olduooo topik dolmaya başlamış gelin bakalım kaçaklarrrr...
gelicek canım gelicek az kaldı inşallah,yaşında ne varmış taş gibi hatunsun maşallahhhhgüzel geçti şükür
ahhhhh nerdeeeeeeeeeee inşlhhhhhhhh
o bebiş artık gelsede annesini yormasa daha fazla yaşım gitmeden...
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cümlemizede...
canım buarada sen AMH testi yaptırdınmı?gelicek canım gelicek az kaldı inşallah,yaşında ne varmış taş gibi hatunsun maşallahhhh
cnm biz tedaviyi 17 aydır yapıyoruz haftada 3 gün ovitrelle 2 gün de menegon iğnesi vuruluyor eşim tam 17 ay oldu en son sperm tahlilinde tek tük hareketsiz sperm görüldü yazıyordu doktorumuzda tüp bebeğe yönlendirdi bizi tüp bebekte de teşimin tesa olmasını söyledi dün tesa yapıldı bugün sonucunu aldık sonuç sperm yok yazıyordu doktorumuz ile görüşemedik ameliyata girmiş artık yarına kaldı bakalım ne diyecek moralimizde çok bozukYAGMUR1989 canım eşin hipogonadizm hastası ise bu azospermide en kolay sebeptir ve tedavi ile büyük ölçüde iyileşir bu hastalara testesteron tedavisi (pregnyl iğne gibi) uygulanır ve büyük ihtimalle çıkış olur tabi ki celalettin hoca bunun tedavisini yapıyor ancak bulunduğunuz ilde de bu tedaviyi yapan doktor mutlaka vardır bence iyi bir üroloji doktoru bulun tüm testleri yaptırıp tedaviye başlayın
inşlhh teşekkür ederim cnm taş gibimiyim bilmem ama yaşları taş gibi yerinde tutamıyoruz onlar gidiyor ..gelicek canım gelicek az kaldı inşallah,yaşında ne varmış taş gibi hatunsun maşallahhhh
yok cnm herşey yapıldı onu hiç yaptırmadım rapor çıkarırken istemediler ben dedim gerek yok dediler bana..yumoşların ii demişti dr. ultrasonla baktığında bende gerek duymadım...aslında bakılsa fena olmaz hani..canım buarada sen AMH testi yaptırdınmı?
Canım allah sabır versin çok zor ama ne gelir elden vardır herseyde bi hayır bitanem tesellisi zor ama bide söyle düşün en azından 2bebeginde sana tutundu benim kanamam olduğunda dr bebeklerini kaybettik dedi o an öldüm ben eşimin tek dediği bi daha yaptiririz bak tutundu bi daha tutunur sonra dr beni utrasona aldı bebişlerimin kalp atişlari duyuldu demem o ki çikmadik candan umut kesilmez olacak cnm sabır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyen kardeşlerimeınşallah canım.rabbim güzel günler nasip etsın hepimize.sanada hayırlısyla evladınla kucaklaşmayı.
saol canım.rabbim yaşatmasın kimseye...hepimize yardım etsın bu savaşta.ne deyim cnm.
inşallah canım ımtihanımız bitmemiş daha.hatasız geçmeyi nasip etsin rabbim.
dün aklıma sen geldin.3.denemendi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam.
eşimde Allahın hakkı 3 tür diyor dün.ben bi tedaviye daha hiç hazır değilim o ayrı ama anne olma arzusu çığ gibi büyüyor içimde.
valla çok yorgunum, mutsuz, umutsuz...
rabbim hepimize nasip etsin anne olabilmeyi.evladını da sana bağışlasın inşallah canım.
Peki canım hipogonadizm teşhisi kesin mi yani bununla birlikte başka bir sorun da var mı bazı hastalarda testis sorunu da oluyor hipogonadizm yanındacnm biz tedaviyi 17 aydır yapıyoruz haftada 3 gün ovitrelle 2 gün de menegon iğnesi vuruluyor eşim tam 17 ay oldu en son sperm tahlilinde tek tük hareketsiz sperm görüldü yazıyordu doktorumuzda tüp bebeğe yönlendirdi bizi tüp bebekte de teşimin tesa olmasını söyledi dün tesa yapıldı bugün sonucunu aldık sonuç sperm yok yazıyordu doktorumuz ile görüşemedik ameliyata girmiş artık yarına kaldı bakalım ne diyecek moralimizde çok bozuk
cnm umudunu yitirme eğer daha önce sperm ölü bile çıkmışsa gene çıkar çünki yeni olgunlaşan yeni olan spermelr bi testte çıkıp diğer testte çıkmaya bilir anlıcan tesa da yoksa da belki içerlerde bi yerde üremeye başlamıştır onlar..cnm biz tedaviyi 17 aydır yapıyoruz haftada 3 gün ovitrelle 2 gün de menegon iğnesi vuruluyor eşim tam 17 ay oldu en son sperm tahlilinde tek tük hareketsiz sperm görüldü yazıyordu doktorumuzda tüp bebeğe yönlendirdi bizi tüp bebekte de teşimin tesa olmasını söyledi dün tesa yapıldı bugün sonucunu aldık sonuç sperm yok yazıyordu doktorumuz ile görüşemedik ameliyata girmiş artık yarına kaldı bakalım ne diyecek moralimizde çok bozuk
evet canım yaş geçiyor ama artık herkes geç yapıyor çocuk,bir sorun olmaz bizlerde er yada geç anne olacağız inşallah.inşlhh teşekkür ederim cnm taş gibimiyim bilmem ama yaşları taş gibi yerinde tutamıyoruz onlar gidiyor ..
espiri bi yana bazen yaşımdan etkilendiğim oluyor ama olsun yeterki ben sağlıklı oda sağlıkla gelsin bakarım evladıma...
yok cnm herşey yapıldı onu hiç yaptırmadım rapor çıkarırken istemediler ben dedim gerek yok dediler bana..yumoşların ii demişti dr. ultrasonla baktığında bende gerek duymadım...aslında bakılsa fena olmaz hani..
nasılsın penbis yoktun şekerim minikler nasıl büyüdüler maşalalh yaramazlıkları ne durumda..Canım allah sabır versin çok zor ama ne gelir elden vardır herseyde bi hayır bitanem tesellisi zor ama bide söyle düşün en azından 2bebeginde sana tutundu benim kanamam olduğunda dr bebeklerini kaybettik dedi o an öldüm ben eşimin tek dediği bi daha yaptiririz bak tutundu bi daha tutunur sonra dr beni utrasona aldı bebişlerimin kalp atişlari duyuldu demem o ki çikmadik candan umut kesilmez olacak cnm sabır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyen kardeşlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?