Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ins canim benim allah razi olsun cok sagol
Sen nasilsin prensesimiz nasil ne kadarlik oldu canim
Baharla gorusuyormusun bahar nasil gorusuyorsan slm soyle canim

iyiyimm cnm çok şükür nazımla geçiyo günler..
prenses iyice hareketlendi emekliyo artık..dişimizde çıktı..
8 ay 12 günlük oldu kuzum teyzesi büyüdü valla nasıl geçti anlamadım..
Baharla arada görüşüyoruz cnm onunda okul başladı yoğun..
a.s cnm söylerim tabi.

Allahım çok büyük...

Massallah yavruma kocaman kiz olmus
allahim saglikli uzun omur nasip etsin insallah canim optum prensesi

nerde cnm bu doktor ve buradaki doktorumuz endokronoloji uzmanı mehmet baştemir
İstanbul'da canım celalettin peru,bir araştır hatta facebook sayfası var azospermia ve erken yumurta yetmezliği bilgi paylaşım topluluğu oraya üye ol oradan daha çok bilgi edinebilirsin,hocanın çoğu hipogonadizm hastası doğal yoldan bebek sahibi oldu,

iyim canım sağol BDT arkadaşımıza üzüldüm sen nasılsın
sağol cnm iim ne olsun tatil dönüşü biraz sersemim ama bişey kalmaz bu günden sonra..
evet ya üzüldüm anlatamam çok hevesliydim bende bu seferinden ama olsun 3.cüde olur inşlh..
CEMREM tebrik ederim cnm aslında sana o yüzden telefon etmiştim ama unuttumm söylemeyi konu başka yere giddi..
sağol şekerim valalha kız neler neler kopnuştuk onu unutmuşsun normaldir bizde bu çene olunca daha kimbilir neler söyleyecektik te unuttuk

tatil iyi gelmiştir canım,kafan dağılmıştır,şimdi sıra bebiş yapmaktaaaa....

tatil iyi gelmiştir canım,kafan dağılmıştır,şimdi sıra bebiş yapmaktaaaa....
güzel geçti şükür
ahhhhh nerdeeeeeeeeeee inşlhhhhhhhh
o bebiş artık gelsede annesini yormasa daha fazla yaşım gitmeden...
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cümlemizede...

YAGMUR1989 canım eşin hipogonadizm hastası ise bu azospermide en kolay sebeptir ve tedavi ile büyük ölçüde iyileşir bu hastalara testesteron tedavisi (pregnyl iğne gibi) uygulanır ve büyük ihtimalle çıkış olur tabi ki celalettin hoca bunun tedavisini yapıyor ancak bulunduğunuz ilde de bu tedaviyi yapan doktor mutlaka vardır bence iyi bir üroloji doktoru bulun tüm testleri yaptırıp tedaviye başlayın

sağol cnm teşekkür ederim bana yol gösterdin teşekkürler

güzel geçti şükür
ahhhhh nerdeeeeeeeeeee inşlhhhhhhhh
o bebiş artık gelsede annesini yormasa daha fazla yaşım gitmeden...
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cümlemizede...
gelicek canım gelicek az kaldı inşallah,yaşında ne varmış taş gibi hatunsun maşallahhhh

cnm biz tedaviyi 17 aydır yapıyoruz haftada 3 gün ovitrelle 2 gün de menegon iğnesi vuruluyor eşim tam 17 ay oldu en son sperm tahlilinde tek tük hareketsiz sperm görüldü yazıyordu doktorumuzda tüp bebeğe yönlendirdi bizi tüp bebekte de teşimin tesa olmasını söyledi dün tesa yapıldı bugün sonucunu aldık sonuç sperm yok yazıyordu doktorumuz ile görüşemedik ameliyata girmiş artık yarına kaldı bakalım ne diyecek moralimizde çok bozuk

gelicek canım gelicek az kaldı inşallah,yaşında ne varmış taş gibi hatunsun maşallahhhh
inşlhh teşekkür ederim cnm taş gibimiyim bilmem ama yaşları taş gibi yerinde tutamıyoruz onlar gidiyor ..
espiri bi yana bazen yaşımdan etkilendiğim oluyor ama olsun yeterki ben sağlıklı oda sağlıkla gelsin bakarım evladıma...

canım buarada sen AMH testi yaptırdınmı?
yok cnm herşey yapıldı onu hiç yaptırmadım rapor çıkarırken istemediler ben dedim gerek yok dediler bana..yumoşların ii demişti dr. ultrasonla baktığında bende gerek duymadım...aslında bakılsa fena olmaz hani..

Canım allah sabır versin çok zor ama ne gelir elden vardır herseyde bi hayır bitanem tesellisi zor ama bide söyle düşün en azından 2bebeginde sana tutundu benim kanamam olduğunda dr bebeklerini kaybettik dedi o an öldüm ben eşimin tek dediği bi daha yaptiririz bak tutundu bi daha tutunur sonra dr beni utrasona aldı bebişlerimin kalp atişlari duyuldu demem o ki çikmadik candan umut kesilmez olacak cnm sabır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyen kardeşlerime

Peki canım hipogonadizm teşhisi kesin mi yani bununla birlikte başka bir sorun da var mı bazı hastalarda testis sorunu da oluyor hipogonadizm yanında

cnm umudunu yitirme eğer daha önce sperm ölü bile çıkmışsa gene çıkar çünki yeni olgunlaşan yeni olan spermelr bi testte çıkıp diğer testte çıkmaya bilir anlıcan tesa da yoksa da belki içerlerde bi yerde üremeye başlamıştır onlar..
bizdede sperm çıkışı olduğunda ilk çıktı ardından çıkmadı sonra tek tük çıkışlar oldu o yüzden bu ameliyatın ardından çıkmayacak diye bişey yok...siz tedavinizin peşinden koşun bırakmayın asla..

evet canım yaş geçiyor ama artık herkes geç yapıyor çocuk,bir sorun olmaz bizlerde er yada geç anne olacağız inşallah.

nasılsın penbis yoktun şekerim minikler nasıl büyüdüler maşalalh yaramazlıkları ne durumda..
tekmeler hızlı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…