bende AMH yaptırmak istiyorum yumurtalık rezervini tam gösteriyormuş,devlet hastanelerinde yapılmıyor bildiğim kadarıyla,özelde yaptırmak lazımevet canım yaş geçiyor ama artık herkes geç yapıyor çocuk,bir sorun olmaz bizlerde er yada geç anne olacağız inşallah.
inşl zaten bende bebiş olunca soranalra geç olsun dedik hayatımızı yaşadık ondan sonra yaptık bebişleri derim ..evet canım yaş geçiyor ama artık herkes geç yapıyor çocuk,bir sorun olmaz bizlerde er yada geç anne olacağız inşallah.
Peki canım hipogonadizm teşhisi kesin mi yani bununla birlikte başka bir sorun da var mı bazı hastalarda testis sorunu da oluyor hipogonadizm yanında[/QUO
cnm eşim dr ilk gittiğinde FSH LH TESTOSTERON VE spermiyogram testi yapıldı ve tüm değerleri sıfır çıktı spermiyogramda da canlı ve cansız sperm görülmedi yazıyordu hemen ilaçlara başlandı ve hala da kullanıyor 16/04/2013 tarihinden beri ilaç kullanıyor eşim
aaa devlette yapmıyorlar mı ben bilmiyordum belkide ondan gerek yok dediler bana ..bende AMH yaptırmak istiyorum yumurtalık rezervini tam gösteriyormuş,devlet hastanelerinde yapılmıyor bildiğim kadarıyla,özelde yaptırmak lazım
bu arada kesin cnm hipogonadizm hastası eşimPeki canım hipogonadizm teşhisi kesin mi yani bununla birlikte başka bir sorun da var mı bazı hastalarda testis sorunu da oluyor hipogonadizm yanında
evet canım evliliğmizin tadını fazlasıyla çıkardık ama artık çocuksuz tadı kaçmaya başladı,bebeklerimiz gelsinde tekrar tatlanalım dimiiiinşl zaten bende bebiş olunca soranalra geç olsun dedik hayatımızı yaşadık ondan sonra yaptık bebişleri derim ..
yalan da değil hani hayatımızı yaşadık doğru ama nasıl ne şekilde onlar bilmez
AYNEN TATLININ ŞERBETE İHTİYACI VAR BİZİM TATLILAR KURUMAYA DÖNDÜevet canım evliliğmizin tadını fazlasıyla çıkardık ama artık çocuksuz tadı kaçmaya başladı,bebeklerimiz gelsinde tekrar tatlanalım dimiii
tam emin değilim canım sormak lazım,evet sen artık tedavi sürecine gir bakalım,herşey istediğin gibi olsun canımmaaa devlette yapmıyorlar mı ben bilmiyordum belkide ondan gerek yok dediler bana ..
aman o beklesin bende hele bi tedavi sürecine gireyim bakalım ne gösterir ondan sonrasına bakarım ...
yok cnm bırakmayacğız inşallahcnm umudunu yitirme eğer daha önce sperm ölü bile çıkmışsa gene çıkar çünki yeni olgunlaşan yeni olan spermelr bi testte çıkıp diğer testte çıkmaya bilir anlıcan tesa da yoksa da belki içerlerde bi yerde üremeye başlamıştır onlar..
bizdede sperm çıkışı olduğunda ilk çıktı ardından çıkmadı sonra tek tük çıkışlar oldu o yüzden bu ameliyatın ardından çıkmayacak diye bişey yok...siz tedavinizin peşinden koşun bırakmayın asla..
inşlh cnm ya valla ne bilim böyle yazması güzel de bakalım başlayınca neler görücem kısmette neler vartam emin değilim canım sormak lazım,evet sen artık tedavi sürecine gir bakalım,herşey istediğin gibi olsun canımm
aynen canım Allah bizlere şu profil resimlerimizdeki gibi tatlımı tatlı Ballı lokmalardan nasib etsin inşalllahhhAYNEN TATLININ ŞERBETE İHTİYACI VAR BİZİM TATLILAR KURUMAYA DÖNDÜ
BİZE ŞERBET BEBİŞLER OLACAK
şerbet lazımmmmmmmmmm ....
evettt he ben hem profilimden hemde imza daki bebekten istiyorum ama.....aynen canım Allah bizlere şu profil resimlerimizdeki gibi tatlımı tatlı Ballı lokmalardan nasib etsin inşalllahhh
Ersel beyin ilacını kullanıyormusunuz,bitincemi test vericeksiniz eşim bayramdan önce birkere daha test verecek büyük ihtimalle,inşallah kaliteli bol bol sperm çıkışınız olur canıminşlh cnm ya valla ne bilim böyle yazması güzel de bakalım başlayınca neler görücem kısmette neler var
inşlh eşimde spermler kaliteli çıkar dr. başla der başlarım..
ALLAH gönlüne göre versin arkadaşımmmevettt he ben hem profilimden hemde imza daki bebekten istiyorum ama.....
evet ersel beyin verdiği sıvı ilacı kullanıyor eşim bugün bitecek ilaç ve işte bu ayın sonuna doğru bi test vericek ne alemde ilaçlar ne yaptı yaradı mı diye inşlh sizdede çıkışalr olmuştur kendini artık gösterir spermler..Ersel beyin ilacını kullanıyormusunuz,bitincemi test vericeksiniz eşim bayramdan önce birkere daha test verecek büyük ihtimalle,inşallah kaliteli bol bol sperm çıkışınız olur canım
nekadar zamanda bitti siznki,öncesinde hap kullandınızmı?bizim daha çok var yaaa,inşallah hepimize görmeyi nasib eder RABBİMevet ersel beyin verdiği sıvı ilacı kullanıyor eşim bugün bitecek ilaç ve işte bu ayın sonuna doğru bi test vericek ne alemde ilaçlar ne yaptı yaradı mı diye inşlh sizdede çıkışalr olmuştur kendini artık gösterir spermler..
yaklaşık bi buçuk ayda bitti cnm hap kullanmadık sadece sıvı kullandıknekadar zamanda bitti siznki,öncesinde hap kullandınızmı?bizim daha çok var yaaa,inşallah hepimize görmeyi nasib eder RABBİM
ŞİFA OLSUN CANIMMyaklaşık bi buçuk ayda bitti cnm hap kullanmadık sadece sıvı kullandık
amin..
cnm ersel bey nasıl bir ilaç veriyor sizlere celalettin hocaya mı gidiyorsunuzyaklaşık bi buçuk ayda bitti cnm hap kullanmadık sadece sıvı kullandık
amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?