Canımcım çok şükür iyiyiz kanamam oldu baya annemlerde kalıyorum bitanem miniklerim de allaha şükürler olsun iyi zor Günlerimiz atlattik cinsiyetlerimizde belli oldu teyzesi biri kız biri oğlan kıpraşıp duruyorlar rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah allahım tez zamanda sizlere nasip etsin dualarımdasınız cnmmmnasılsın penbis yoktun şekerim minikler nasıl büyüdüler maşalalh yaramazlıkları ne durumda..
tekmeler hızlı mı
lütfen yardımcı olun bana nasıl randevu felan alıyorum gaziantep de ikamet ediyorumarkadaşlar celalettin hocaya gitmek için nasıl bir yol izlemeliyim
ersel bey nasıl ilaç veriyor biz celalettin hocanın ahstasıyız hoca iğne veriyor ersel ebyde hocayal görüştükten sonra arayıp durumunuzu anlatıyoruz ve ersel beyde ne gerekirse onu veriyor bazen hap bazen sıvı bazen tozcnm ersel bey nasıl bir ilaç veriyor sizlere celalettin hocaya mı gidiyorsunuz
maşalalh neeeeeeeee oyyyy ne güzel bi taşla iki kuş heeeCanımcım çok şükür iyiyiz kanamam oldu baya annemlerde kalıyorum bitanem miniklerim de allaha şükürler olsun iyi zor Günlerimiz atlattik cinsiyetlerimizde belli oldu teyzesi biri kız biri oğlan kıpraşıp duruyorlar rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah allahım tez zamanda sizlere nasip etsin dualarımdasınız cnmmm
ooo aslen anteplimisin cnm ben aslen antepliyimde..lütfen yardımcı olun bana nasıl randevu felan alıyorum gaziantep de ikamet ediyorum
Allah hepimizin eşlerine sağlık şifa versinbu arada kesin cnm hipogonadizm hastası eşim
aminnnnnnnnAllah hepimizin eşlerine sağlık şifa versin
evet cnm aslen antepliyim sağol yardımın içinersel bey nasıl ilaç veriyor biz celalettin hocanın ahstasıyız hoca iğne veriyor ersel ebyde hocayal görüştükten sonra arayıp durumunuzu anlatıyoruz ve ersel beyde ne gerekirse onu veriyor bazen hap bazen sıvı bazen toz
tedaviye bitkisel takviye oluyor cnm...
maşalalh neeeeeeeee oyyyy ne güzel bi taşla iki kuş heeemaşallah cnm ya kolay değil hatırlıyorum yazmıştın buraya da rabbim esirgesin onları cnm
ee sen artık bi kız bi erkeğin tekmesine maruzsun demekkisağlıkla kucağına doğsunlar inşlh cnm amin darısı bizlere valal bende bi kız bi erkek istiyorum yıllalrın acısı anca kapanır
ooo aslen anteplimisin cnm ben aslen antepliyimde..
hocaya gitmek isterseniz florya da hastanedenn randevu alıp gidersiniz asıl branşı dahiliye dr. ama bizlere çok yardımcı oldu önce alalah sonra celallettin hoca sayesinde bizde sperm çıkışı oldu..
dr. gitmeden hormon testlerinizi yaptırın ve eşin gittiğinde perhizli gitsin sperm testti isteyebilir çünki.
ve bütün yapılan işlemleri de götürün yanınza.
arkadaşlar ersel beyden aldığınız karışımları ne kadar süre kullanıyorsunuz bide bizden 400tlistedi herkes bu kadar veriyor mu 400tl de hastaneye verdik 2 hafta içinde 800tl bizi baya zorluyor hatta daha fazlası yani çok üzüldüm peki ya çocuk sahibi olmak için deli divane olup durumu olmayanlar ne yapsın belki biz 7 yıl sonra ilk defa düzenli bir tedaviye başladığımız için bihaberim ücretlerden ama çok uçuk rakamlar gibi geldi
Canimm tebrik ederimm cinsiyetlerde belli olmus rabbim saglikla kucagina almani nasip eder insallahhh. Cok sevindimmm..masallahhhhCanımcım çok şükür iyiyiz kanamam oldu baya annemlerde kalıyorum bitanem miniklerim de allaha şükürler olsun iyi zor Günlerimiz atlattik cinsiyetlerimizde belli oldu teyzesi biri kız biri oğlan kıpraşıp duruyorlar rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah allahım tez zamanda sizlere nasip etsin dualarımdasınız cnmmm
Allah razı olsun canım amin inşallah o günleride sağ salim görürüm miniklerimle darısı da sizlere olsun bitanem inan dualarımızla rabbim er geç verecek inşallahCanimm tebrik ederimm cinsiyetlerde belli olmus rabbim saglikla kucagina almani nasip eder insallahhh. Cok sevindimmm..masallahhhh
Aminnnnnn insallahhh canimmm. Dua et bize elini karnina koyup dua et canim :)Allah razı olsun canım amin inşallah o günleride sağ salim görürüm miniklerimle darısı da sizlere olsun bitanem inan dualarımızla rabbim er geç verecek inşallah
Ederim bitanem hep ederim inşallah karnimdaki sabilerin peygamber efendimizin(sav)yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda burada ve tüm isteyenlere çifter çifter nasip etsinAminnnnnn insallahhh canimmm. Dua et bize elini karnina koyup dua et canim :)
siz ersel beye ne kadar ödüyorsunuz cnmAynen öyle canım Biz birde bunlara ilaveten uçak bileti konaklama yeme içme derken epey zorluyor.Ama mikro tese hakkımız bitti yapılacak tek şey tedavi ve dua.Allah hepimize yardım etsin.Maddi manevi.Emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Sagolll canim allah razi olsunn.. aminnn butun dualarinaEderim bitanem hep ederim inşallah karnimdaki sabilerin peygamber efendimizin(sav)yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda burada ve tüm isteyenlere çifter çifter nasip etsin
Ederim bitanem hep ederim inşallah karnimdaki sabilerin peygamber efendimizin(sav)yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda burada ve tüm isteyenlere çifter çifter nasip etsin
evet canım tutunmaları en büyük tesellim zaten.Canım allah sabır versin çok zor ama ne gelir elden vardır herseyde bi hayır bitanem tesellisi zor ama bide söyle düşün en azından 2bebeginde sana tutundu benim kanamam olduğunda dr bebeklerini kaybettik dedi o an öldüm ben eşimin tek dediği bi daha yaptiririz bak tutundu bi daha tutunur sonra dr beni utrasona aldı bebişlerimin kalp atişlari duyuldu demem o ki çikmadik candan umut kesilmez olacak cnm sabır rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyen kardeşlerime
ahhh canım inan öyle büyük hallerim yok.olsunda tüple olsun.yeterki sağlıkla hayırlısıyla gelsinler.Canimm nedense suan icimden bi hiss sizin normal yolla olacagini soyluyo allahim nasip eder insallah..
canım yaa saolasın.inşallah rabbim daha güzel günlerle unutturur bu günleri.canım eşimle sizin durumu merak ediyorduk ki yazını okudum, Allah yar ve yardımcınız olsun. Elbet bu üzüntülerin bi mükafatı olacaktır. Rabbim çok büyük. Sende çok güçlüsün, dahada güçlenerek çıkacaksın bu savaştan. İnşallah minicik yavrularını kucağına alınca bugünleri unutacaksın.
evet canım yaa olmasa bu kez tutmadı derdim.hamile kalıp kayıp yaşamak çok zor.Evt cnm benim 3 . denemeydi. ve 2. denemeden sonra negatifi alınca bile ağlayarak ne zaman 3. tedaviye başlarım diye düşünmeye başladım hemen..7 ay sonra 3. tedaviye başladım..olucakmı olmıycakmı derken çok şükür oldu. ama tabi sen bu 2 tedavinde bizde daha çok yıprandın cnm ..olmazsa tutmadı dersin ...ama tutupta böyle belirsizlik olması daha yıpratı yprdu seni.
işte ne kadar yorgunuz umutsusuz desekte içimizdeki çocuk aşkı herşeyin önüne geçiyo...
Rabbim sana tekrardan deneme için gün versin cnm..inşallah bu defa herşey çok daha iyi olur..ne diyim..
içindeki acıyı sen daha iyi bilirsin bende çok üzüntüler yaşadım.sonu güzel oldu..
inşallah isteyen herkesin hayırlısyla evladı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?