Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsın penbis yoktun şekerim minikler nasıl büyüdüler maşalalh yaramazlıkları ne durumda..
tekmeler hızlı mı
Canımcım çok şükür iyiyiz kanamam oldu baya annemlerde kalıyorum bitanem miniklerim de allaha şükürler olsun iyi zor Günlerimiz atlattik cinsiyetlerimizde belli oldu teyzesi biri kız biri oğlan kıpraşıp duruyorlar rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah allahım tez zamanda sizlere nasip etsin dualarımdasınız cnmmm

cnm ersel bey nasıl bir ilaç veriyor sizlere celalettin hocaya mı gidiyorsunuz
ersel bey nasıl ilaç veriyor biz celalettin hocanın ahstasıyız hoca iğne veriyor ersel ebyde hocayal görüştükten sonra arayıp durumunuzu anlatıyoruz ve ersel beyde ne gerekirse onu veriyor bazen hap bazen sıvı bazen toz
tedaviye bitkisel takviye oluyor cnm...
maşalalh neeeeeeeee oyyyy ne güzel bi taşla iki kuş heeemaşallah cnm ya kolay değil hatırlıyorum yazmıştın buraya da rabbim esirgesin onları cnm
ee sen artık bi kız bi erkeğin tekmesine maruzsun demekki sağlıkla kucağına doğsunlar inşlh cnm amin darısı bizlere valal bende bi kız bi erkek istiyorum yıllalrın acısı anca kapanır
lütfen yardımcı olun bana nasıl randevu felan alıyorum gaziantep de ikamet ediyorum
ooo aslen anteplimisin cnm ben aslen antepliyimde..
hocaya gitmek isterseniz florya da hastanedenn randevu alıp gidersiniz asıl branşı dahiliye dr. ama bizlere çok yardımcı oldu önce alalah sonra celallettin hoca sayesinde bizde sperm çıkışı oldu..
dr. gitmeden hormon testlerinizi yaptırın ve eşin gittiğinde perhizli gitsin sperm testti isteyebilir çünki.
ve bütün yapılan işlemleri de götürün yanınza.

evet cnm aslen antepliyim sağol yardımın için

ersel bey aktar mı bitkisel ilaç mı yapıyor. eşim çünkü bitkisel ilaçda kullanıyor osmaniye de bir aktar varmış o ilaç yapıyor ballı felan spermi arttırmak içinmiş 2 aydan beri de kullanıyor bu ilacı

maşalalh neeeeeeeee oyyyy ne güzel bi taşla iki kuş heeemaşallah cnm ya kolay değil hatırlıyorum yazmıştın buraya da rabbim esirgesin onları cnm
ee sen artık bi kız bi erkeğin tekmesine maruzsun demekki sağlıkla kucağına doğsunlar inşlh cnm amin darısı bizlere valal bende bi kız bi erkek istiyorum yıllalrın acısı anca kapanır
CEMREMMM Aminnnnn bitanem inşallah yakın zamanda sende bebişlerine kavuşacaksın rabbim gönlüne göre versin inşallahsorma cnm sağıma yatıyorum soldaki sağ taraftakine tekme atiyo soluma yatincada sağdaki durmuyo sabaha kadar kavga ediyorlar

Aynen öyle canım Biz birde bunlara ilaveten uçak bileti konaklama yeme içme derken epey zorluyor.Ama mikro tese hakkımız bitti yapılacak tek şey tedavi ve dua.Allah hepimize yardım etsin.Maddi manevi.Emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Canimm tebrik ederimm cinsiyetlerde belli olmus rabbim saglikla kucagina almani nasip eder insallahhh. Cok sevindimmm..masallahhhh

Canimm tebrik ederimm cinsiyetlerde belli olmus rabbim saglikla kucagina almani nasip eder insallahhh. Cok sevindimmm..masallahhhh
Allah razı olsun canım amin inşallah o günleride sağ salim görürüm miniklerimle darısı da sizlere olsun bitanem inan dualarımızla rabbim er geç verecek inşallah

siz ersel beye ne kadar ödüyorsunuz cnm

Ederim bitanem hep ederim inşallah karnimdaki sabilerin peygamber efendimizin(sav)yüzü suyu hürmetine inşallah tez zamanda burada ve tüm isteyenlere çifter çifter nasip etsin

Günaydın can dostlarımmm yol arkadaşlarım
Penbis evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin rabbim
Oyyyy o tekmeleri hissetmek kim bilir ne kadar güzeldir.
Boşver hiç uyuma zaten onlar sana tutunmuş seni mutlu etmişler ya uyumayıver :)
Bizlere dua et penbis dualarına ihtiyacımz var
Sağlıcakla kal

evet canım tutunmaları en büyük tesellim zaten.
hamile kalıyorum ama bir türlü devamı gelmiyor.inşallah 3.denemede hiç ayrılmayacağız.hatta ikiside bırakmasa ikiz olsa ne güzel olur yaa.rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım.hayırlısıyla kucağına al inşallah.öpüyorum.

Canimm nedense suan icimden bi hiss sizin normal yolla olacagini soyluyo allahim nasip eder insallah..
ahhh canım inan öyle büyük hallerim yok.olsunda tüple olsun.yeterki sağlıkla hayırlısıyla gelsinler.
rabbim inşallah bizlerde nasip eder.

canım yaa saolasın.inşallah rabbim daha güzel günlerle unutturur bu günleri.
hayırlsı olsun.inşallah rabbim güç versinde savaşa deavm edelim.şuan pek bi güç falan yok bende.umutsuz ve mutsuz ruh halimle yaşıyorum.inşallah geçer bu günler...

evet canım yaa olmasa bu kez tutmadı derdim.hamile kalıp kayıp yaşamak çok zor.
ahh nasıl olcak güç toplucamda ne zaman başlıcak bu 3.tedavi hiç bilemiyorum.maddi manevi zor bir süreç gerçekten.
çok yorgunum zaten.
eşim doktorla konuşsak hemen bi dahaki regliyle başlasak diyo.zaten doktor 3 aydan önce olmaz derde.
bakalım ben ne zaman hazır olabılcem.
valla şuan hiç bişey bilemiyorum.dediğin gibi içimdeki çocuk aşkı yokmu.tek güç veren o.bide eşimin isteği azmi.
o kadar hevesli ki.ona kıyamıyorum.
inşallah bizimde bu üzüntülerin sonu güzel olur canım.
rabim kızını size bağışlasın.güzel günlerini görün inşallah.öpüyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…