Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bütün arkadaslarıma slmlar insallah hepiniz iyidir hamile olan arkadaslarım ve hamile olmak yolunda ilerleyen degerli arkadaşlarım rabbim yardımcınız olsuun ve azimli yürekli tedaviyi bırakmayan sabırla rabbimden güzel günleri bekleyen arkadaşlarımında ve bizmde yardımcımız olsun.kızlar uzun süredir giremedim ama dayanamadım daha fazla aöf di kpss ydi misafirdi bi türlü oturamadım pcnin basına bugun küçük bir kacamak yapayım dedim sonra kpss calışmalarına devam.
simdi ben yeni ögremdigim durumu sizle paylasmak istetim belki bir kac afrkadasa yardımım dokunursa ne mutlu.biz burda ne ögrendiysek birbirimizle paylastık neyse fazla uzatmayım
kızlar biliyorsunuz biz bir defa mikrote olduk emre beyde tedavideysik.neyse teseden bir sey cıkmadı eşim klomen kullanmıştı 6 ay boyunca ondanda sonuçlamadık hakkımızda hayırlısı bu imiş.veee geliyorum sadete biz hale emre beyde tedavideyiz gecen ay baska bir genetik test yaptırdık bazı kromozonlar daha cözülmüş 5 ay önce bir kan testi ile ne problem olundugu az cok ortaya cıkıyor bu testde fshb ve fsh r genleri arastırılıyor.bizde deolasyon rastlandı nasipse emre beyde igne tedavisine baslıyacaz.eşim emre bey de tedavi b itene kadar onun yolunda ilerlemek istiyor ben saygı duyuyorum ona bir yanımda celaddin hoca diyor ama napalım kararı böyle .
arkadaşlar bizim hormonlar normaldi y mikrodelosyon ve kromozon sayıda problem yoktu bir türlü nedenini bulamıyorduk megerse bazı genler esimde silik durum da imiş bu yüzden mikrotese sonucumuz inkomplet masturasyon aresti gelmiş yani bazı genler görevini yapamadıgı için sperm olgunlasamıyormuş bizim durumuzda olan arkadalara yardımım dokunduysa ne mutlu bana canlar 2 hafta daha giremiyecem maglum sınav marotonu.bayramdan sonra tedaviye baslıyacaz gelişmeleri Allahın izniyle sizlerle paylacam Allaha emanet olun ve bize dua edin ne olur

YENİ DUA LİSTEMİZE BAŞLIYORUZ.70 000 YA SEMİ OKUYACAĞIZ.
Yine günlük okuyacağız ki çabuk bitsin ve herkese sıra gelsin.Bana isim yazdırırken lütfen listeyi aksatmayacak şekilde okuyacağım diye söz vererek katılım sağlayın.Bana özelden ulaşabilirsiniz.

YA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99

Cnm hosgeldin allah sifa versin ins kullandigi hersey sifa olsun derslerinde de basarilar..
kizlar dok celalettin peruya muane olup esinde sperm cikisi olan var mi
Merhaba cnm sukur ki bizde sperm cikisi oldu celalettin hocada tedavi sayesinde once allsh sonra celalettin hocanin tedavisiyle...

Cnm hosgeldin allah sifa versin ins kullandigi hersey sifa olsun derslerinde de basarilar..

Merhaba cnm sukur ki bizde sperm cikisi oldu celalettin hocada tedavi sayesinde once allsh sonra celalettin hocanin tedavisiyle...
bnm esimde azosperm cikis yok iki kez tese oldu bulundy cok sukur hatta suan 7.gun transferimin ama biz cikis olsun istiyoruz tedavisi ne ise yapalim isstiyoruz her defasinda ameliyat zor bir surec bana yardimci okur musun cnm tedavisi ucreti hastanenin nerede oldugu falan cnm

maşalalh inşl bebeğin seninle olur ..
şimdi celalettin hoca florya cerrahi hastanesinde bakıyor bizlere önce oradan randevu alırsınız kendisi dahiliye uzmanı
muayne ücreti 200 tl ve orda hoca sperm testtide isteye bilir ( perhizli gitsin eşin bence )oda 200 tl gittiğinizde hoca sizden hormon testleri isteyecektir o yüzden siz gitmeden önce herhangi bir devlet hastanesinde eşin fsh ,lh ,total testesteron, e 2 prolaktin, serbest testesteron onlara baktırsın o sonuçları alıp gidin ve bu zamana kadar neler yapıldı ise onları da yanınızda götürmenizde fayda var. güzel haberlerini de yaz cnm kan testti verdiğin gün hangi gün olucak..

sagol cnm bu bilgilerini hemen not edicem pazartesi gunu sabh test yapacam ayni zamanda esimin dogum gunu o gun iki embriyo transfer edildi insallh mutlu haberler aliriz simdiden basladi heyecani cnm bel agrisi disinda belirti yokolmasi lazim mi onuda bilmiyorum hatta

sana cnm seni ariyordum baska topikten arkaadas seni soyledi sen beni buldun bnden onve davranip
hee bende diyorum kime yazmış bunu bu kadar ünlümüymüşüm ben
hadi güzel haber olsun bayram öncesi eşine de doğum günü hediyesi olur çifte bayram yaşayın.....

cnm birde bu dok gittigimizde nasil olacak kayseriden gelecez biz orfa kalmak falan lazim m
he kalam işini bilemicem ama zeytinburnunda öğretmen evleri varmış hatta orda kalabilirsin tam bu konuda bilgim yok ama bilenler sana yazarlar en kısa zamanda..bişey öğrenirsem bende yazarım sana...

cnm birde bu dok gittigimizde nasil olacak kayseriden gelecez biz orfa kalmak falan lazim m
he kalam işini bilemicem ama zeytinburnunda öğretmen evleri varmış hatta orda kalabilirsin tam bu konuda bilgim yok ama bilenler sana yazarlar en kısa zamanda..bişey öğrenirsem bende yazarım sana...
sagol cnm bnm yardimci oldugun icin

insallah pazartesi gunu koca harflerle hamileyim topigi acip verecem bu arada senin var mi bbgm yada tedavi surecin falan cnm
inşlh ...
daha ben tedaviye başlamadım cnm bebeğim yok inşlh kısmetse bu sene sonuna kadar tüp bebek denemesi istiyruz bakalmı kısmette ne varsa o olacak inşlh sen bana dua et de en kısa zmanda ömüzdeki ay başlayayım

insallah rabbim gonlundekini gercege cevirsin cnm haberleselim yine

Tulaycim bnde katilmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…