- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
pazartesi kan tahlilim var bnde istiyorum cnmYENİ DUA LİSTEMİZE BAŞLIYORUZ.70 000 YA SEMİ OKUYACAĞIZ.
Yine günlük okuyacağız ki çabuk bitsin ve herkese sıra gelsin.Bana isim yazdırırken lütfen listeyi aksatmayacak şekilde okuyacağım diye söz vererek katılım sağlayın.Bana özelden ulaşabilirsiniz.
YA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
Sagoll cnm.. ozaman hocayi arayalim sonra gidelimFerahcim erken değil bence genelde 3 ay yada ilaca bitkisel desteğe gore hocayi arayip durumunuzu anlatin istersen eminim gelin diyecektir.
pazartesi kan tahlilim var bnde istiorum cnm
cok sagol cnm bnm yaaaSENİ DE YAZDIM AMA BİZİM NE ZAMAN BAŞLAYACAĞIMIZ TAM NET DEĞİL
PAZARTESİ DEN ÖNCE BAŞLARSAK SENİ DE EKLERİM
İNŞALLAH HAYIRLISI İLE BEBİŞİN SANA TUTUNUR
annem dun akşam bebeklere bak diyor haberlerde ne güzel diye yine sabahta çıkmasın mı bebişler torunu var onun için diyor yada bize sizde yapın diye diyor ah anam ah anam bilmiyorsun ki ne problemler yaşıyoruz neler var başımızda bilsen böyle mi dersin RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN
Aaahh ahhh canım ya bir bebek görm bir hamile haberi alim hamile adı geçsin içim yanıyor içimm. Eskiden kaynanamda aynı öyle beni özendirmeye çalışırdı ama şimdi durumu bildiğinden sadece dua ediyor. Duası yeter onların.
Aynen canimm bnde oyle..bugun okulumdan bir ogretmenin hamile oldgnu ogrendimm rabbim bagislasn herkesin evladini..bizede nasip eder insallahhAaahh ahhh canım ya bir bebek görm bir hamile haberi alim hamile adı geçsin içim yanıyor içimm. Eskiden kaynanamda aynı öyle beni özendirmeye çalışırdı ama şimdi durumu bildiğinden sadece dua ediyor. Duası yeter onların.
Allah razı olsun canım amin inşallah o günleride sağ salim görürüm miniklerimle darısı da sizlere olsun bitanem inan dualarımızla rabbim er geç verecek inşallah
annem dun akşam bebeklere bak diyor haberlerde ne güzel diye yine sabahta çıkmasın mı bebişler torunu var onun için diyor yada bize sizde yapın diye diyor ah anam ah anam bilmiyorsun ki ne problemler yaşıyoruz neler var başımızda bilsen böyle mi dersin RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN
yaklaşık bi buçuk ayda bitti cnm hap kullanmadık sadece sıvı kullandık
amin..
Yeterin karamsarlığı lütfen
Dualarla silkelenelim artık.
Hep bu dünya için istemeyelim
Tamam bir evladımız olsa onu iyi yetiştirirsek bizi cennete görürebilir
Ama bu dünyada bebeği olanların ebedi alemde yanlarında olmayacak
Bizlerin ise çocuklarımız yanımızdan hiç ama hiç ayrılmayacak.
Bir de bu yönden düşünelim.
Elimizden geleni yapalım.Gerisi takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?