Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bizde ekim sonu gidelim dedik ama 4 ay olmus olck igne kullanali erken olmaz degil mi

pazartesi kan tahlilim var bnde istiyorum cnm

Ferahcim erken değil bence genelde 3 ay yada ilaca bitkisel desteğe gore hocayi arayip durumunuzu anlatin istersen eminim gelin diyecektir.

annem dun akşam bebeklere bak diyor haberlerde ne güzel diye yine sabahta çıkmasın mı bebişler torunu var onun için diyor yada bize sizde yapın diye diyor ah anam ah anam bilmiyorsun ki ne problemler yaşıyoruz neler var başımızda bilsen böyle mi dersin RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN

Aaahh ahhh canım ya bir bebek görm bir hamile haberi alim hamile adı geçsin içim yanıyor içimm. Eskiden kaynanamda aynı öyle beni özendirmeye çalışırdı ama şimdi durumu bildiğinden sadece dua ediyor. Duası yeter onların.

Öyle tabi canım benim ALLAHTAN gelen bir şey ne yaparsak yapalım her şey aynı RABBİM DİLERSE OLUCAK DİLEMEZSE OLMIYACAK EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM

merhaba arkadaşlar,

bu aralar moraller bozuk galiba. Ben zaten düzelemiyorum..Herşey anlamsız geliyor herşey.. evime bakıyorum hevesle aldığımız eşyalara gezdiğimiz alışveriş yaptığımız yerlere herşey acı verşyor..Nefes almak bile acı veriyor. Sabahları kesintisiz kalbim sıkışarak uyanıyorum . Bugum kuaföre gittim sadece mecbur olduğum için insanlar gülüyor konuşuyor çok garip geliyor.. vs. yarın psikiyatriden randevu alcam hap kullanmadan atlatamıcam. Delirdiğimi hissediyorum...Sizi de üzdüysem özür dilerim arkadaşlar
Bu arada E ecrin bebek ten haberi olan var mı? Ne yaptı merak ediyorum..

Aynen canimm bnde oyle..bugun okulumdan bir ogretmenin hamile oldgnu ogrendimm rabbim bagislasn herkesin evladini..bizede nasip eder insallahh

Allah razı olsun canım amin inşallah o günleride sağ salim görürüm miniklerimle darısı da sizlere olsun bitanem inan dualarımızla rabbim er geç verecek inşallah

maşAllah bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş Canım senin adına çok sevindim sağlıklı kucağına almak nasip olsun inşAllah. Duaların ve desteklerin için Allah cc razı olsun canım. Allaha cc emanet olunuz

Bizimkilerde durumu bildiği için dua ediyorlar
Bizlere her zaman moral veriyorlar
Annem sizinde olacak ben gönülden inanıyorum buna diyor

Yeterin karamsarlığı lütfen
Dualarla silkelenelim artık.
Hep bu dünya için istemeyelim
Tamam bir evladımız olsa onu iyi yetiştirirsek bizi cennete görürebilir
Ama bu dünyada bebeği olanların ebedi alemde yanlarında olmayacak
Bizlerin ise çocuklarımız yanımızdan hiç ama hiç ayrılmayacak.
Bir de bu yönden düşünelim.
Elimizden geleni yapalım.Gerisi takdiri ilahi

yaklaşık bi buçuk ayda bitti cnm hap kullanmadık sadece sıvı kullandık
amin..

cemrem evet ağustos ayında şişli memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum malesef negatif sonuç aldım. şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom var ekim ya da kasımda transfer için tekrar hastaneye gidicem. Allahtan cc ümit kesilmez ama olumsuz olacağını düşünüyorum. En iyi 2 tanesini transfer etmişlerdi tutmadı. Dondurulmuşları da deneyelim sonrasında zamana bırakıcam olmazsa kaderimiz böyle imiş kabullenmek lazım Tedavi sürecinde bana dua eden arkadaşlardan Allah cc razı olsun. Sende tedaviye başlıcan inşAllah güzel sonuçlar alırsın penbis gibi. Allah cc bütün arkadaşları en kısa sürede sevindirsin inşAllah.

esım tese oldu ve buyuk bı yıkımdha yasadım hucre bulunamadı hep bı umudum vardı tukendım artık

canınızı sıktıysam özür dilerim. annem dışında kimseyle paylaşmıyorum. Anneme de devamlı ağlamk istemiyorum onu bu kadar üzmek de istemiyorum..
beni anlıcak bir siz varsınız...........

canım bebek sahibi olamazsak da çektiklerimiz günahlarımıza kefaret olur inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…