Bizimkilerde durumu bildiği için dua ediyorlar
Bizlere her zaman moral veriyorlar
Annem sizinde olacak ben gönülden inanıyorum buna diyor
Bizimkilerde durumu bildiği için dua ediyorlar
Bizlere her zaman moral veriyorlar
Annem sizinde olacak ben gönülden inanıyorum buna diyor
canım doktorum sitesinde yuvarlak hücre hakkında BİLGİ VAR bak istersen bi özeline bak mesaj attımarkadaslr ne olur cevap verin esım tese oldu bugun sonuc ta sperm yok ama yuvarlak hucre bulunmustur dıyor bu ne demek
saol canımcanım doktorum sitesinde yuvarlak hücre hakkında BİLGİ VAR bak istersen bi
Aminnnnn bitanem allah razı olsun dualarım sizinle inşallahmaşAllahbebişlerin cinsiyetleri belli olmuş Canım senin adına çok sevindim sağlıklı kucağına almak nasip olsun inşAllah. Duaların ve desteklerin için Allah cc razı olsun canım. Allaha cc emanet olunuz
siz ersel beye ne kadar ödüyorsunuz cnm
Cnm beni de eklermisin yineYENİ DUA LİSTEMİZE BAŞLIYORUZ.70 000 YA SEMİ OKUYACAĞIZ.
Yine günlük okuyacağız ki çabuk bitsin ve herkese sıra gelsin.Bana isim yazdırırken lütfen listeyi aksatmayacak şekilde okuyacağım diye söz vererek katılım sağlayın.Bana özelden ulaşabilirsiniz.
YA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
Canim liste tamamlandiginda tulay arkadasmz hergune 1 arkadasmz gelecek sekilde siraliyo her bir kisi icin 70000 ya semi okunucak 35 kisi varsa listede 70000 35 kisiye bolunuyo gunde her bir kisi icin ortalama 2000 ya semi okunucakBeni de ekler misiniz dua listenize ? Bir de nasıl oluyor herkes aynı anda başlayıp mi okuyor bilgilendirirseniz sevinirim
Canım yuvarlak hücre bildiğim kadarıyla germ yani sperm kök hücresi oluyor bunun yanında lökosit hücreleri de yuvarlak hücre olarak sayılıyorarkadaslr ne olur cevap verin esım tese oldu bugun sonuc ta sperm yok ama yuvarlak hucre bulunmustur dıyor bu ne demek
Saol canim sadece yuvarlak hucre bulunmustr yaziyor en azindn kok hucre deneye bilirizCanım yuvarlak hücre bildiğim kadarıyla germ yani sperm kök hücresi oluyor bunun yanında lökosit hücreleri de yuvarlak hücre olarak sayılıyor
Teşekkürler cevabın için canım :)Canim liste tamamlandiginda tulay arkadasmz hergune 1 arkadasmz gelecek sekilde siraliyo her bir kisi icin 70000 ya semi okunucak 35 kisi varsa listede 70000 35 kisiye bolunuyo gunde her bir kisi icin ortalama 2000 ya semi okunucak
Cnm uzuldum ama insl donmuslarla sonuc alirsin bebegin donmmusla gelir ins..iyi dileklerin i inde cok sagol guzelim..cemrem evet ağustos ayında şişli memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum malesef negatif sonuç aldım. şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom var ekim ya da kasımda transfer için tekrar hastaneye gidicem. Allahtan cc ümit kesilmez ama olumsuz olacağını düşünüyorum. En iyi 2 tanesini transfer etmişlerdi tutmadı. Dondurulmuşları da deneyelim sonrasında zamana bırakıcam olmazsa kaderimiz böyle imiş kabullenmek lazımTedavi sürecinde bana dua eden arkadaşlardan Allah cc razı olsun. Sende tedaviye başlıcan inşAllah güzel sonuçlar alırsın penbis gibi. Allah cc bütün arkadaşları en kısa sürede sevindirsin inşAllah.
Gecmis olsun cnm yuvarlak hucre spermden onceki evreleri cnm eger o ciktiysa dogru tedaviyle sperm cikma olasiligi cok..esım tese oldu ve buyuk bı yıkımdha yasadım hucre bulunamadı hep bı umudum vardı tukendım artık
.arkadaşlar herkese selamlar olsun...ben çoktandır girmiyordum ama sizinle yaşadıklarımı paylaşmak faydalı olmak isterim benimde eşim azosperm bize istanbuldaki fatih unv deki doktor 3 ay klomen kullan test yaptır dedi yaptırdık 3 ay sonunda sonuç hüsran doktor ise tekrar kullan diyerek tıkandı kaldı bişey diyemedi....ben mersinliyim mersinde Selahittin ÇAYAN türkiye androloji kurumuun başkanı aynı zamanda amarikada bu dal üzerine 2 sene çalışmış ve halada yurt dışına gidip geliyor...biz bugun gittik testesteron yüksek dedi klomen ve bitki ilacı verdi ve eşime kilo vermesini istedi 2 ay sonunda testlere göre microtese olacak ve sperm çıkma ihtimali %60 dedi hayırlısıyla kasım aylarının sonlarına doğru olacak ve sperm çıkarsa tüp bebek inş. bize sunu bastan söyledi benim bildiğim tıplara dayanarak normal yolla çocuk sahibi olmak imkansız dedi ve bizde bu yolu tercih ettik...benim size demem iyi tecrübeli işine hakim bi doktor düşünürseniz gelin fayda görürsünüz arkadaşlar selametle
Canim testesteron kac mis suanda sizinarkadaşlar herkese selamlar olsun...ben çoktandır girmiyordum ama sizinle yaşadıklarımı paylaşmak faydalı olmak isterim benimde eşim azosperm bize istanbuldaki fatih unv deki doktor 3 ay klomen kullan test yaptır dedi yaptırdık 3 ay sonunda sonuç hüsran doktor ise tekrar kullan diyerek tıkandı kaldı bişey diyemedi....ben mersinliyim mersinde Selahittin ÇAYAN türkiye androloji kurumuun başkanı aynı zamanda amarikada bu dal üzerine 2 sene çalışmış ve halada yurt dışına gidip geliyor...biz bugun gittik testesteron yüksek dedi klomen ve bitki ilacı verdi ve eşime kilo vermesini istedi 2 ay sonunda testlere göre microtese olacak ve sperm çıkma ihtimali %60 dedi hayırlısıyla kasım aylarının sonlarına doğru olacak ve sperm çıkarsa tüp bebek inş. bize sunu bastan söyledi benim bildiğim tıplara dayanarak normal yolla çocuk sahibi olmak imkansız dedi ve bizde bu yolu tercih ettik...benim size demem iyi tecrübeli işine hakim bi doktor düşünürseniz gelin fayda görürsünüz arkadaşlar selametle
5.14 ilk önce 1.9 duCanim testesteron kac mis suanda sizin
Saol canim sadece yuvarlak hucre bulunmustr yaziyor en azindn kok hucre deneye biliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?