Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam bayanlar bende 5 yıl önce öğrenmiştim azospermi oldugumuzu sonra tese olduk sper yok ama sonra ankara un.kaan aydos ta tedavi olduk ve sper cıkışı normal oldu ve oğlum su an 4.5 yasında sukur :) ve biz arada gene test yaptırdık sonuc gene sıfırdı tekrar tedaviye basladık ve tekrar normal cıkışın oldugu gorduk o yuzdn ümıdınızı kaybetmeyin lütfen bide guzel merkezlerde yaptırın testlerınizi biz memorıal da yaptırdık

biz de memorial de yaptırdık ama sıfır çıktı sizin normal çıkış olduktan sonra normal yolla mi gebelik olustu yoksa gene tüp bebek mi canım?

Canim allah evladini bagislasin.. hormonal bi sorunmuydu nasil bi tedavi uygulandi.. igne mi.. hormonlar nasildi peki.. ne kadar sure tedavi oldunuz cnm. Rabbim bizlerede nasip etsin

inşaalah canım dun kkan ayodsta igne tedavıseıne baslayalımm 6 ay sonra yıne bakarız yuzde 70 cıkar dedi bakalım kısmet

YA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.

70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ

1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-BEBEKOKAN

inşaalah canım dun kkan ayodsta igne tedavıseıne baslayalımm 6 ay sonra yıne bakarız yuzde 70 cıkar dedi bakalım kısmet
hakkınıza hep iyi şeyler gelsin cnm inşlh 6 ay sonra ya kalmadan güzel sonuçlar alırsınız...

arkadaşlar herkese selamlar olsun...ben çoktandır girmiyordum ama sizinle yaşadıklarımı paylaşmak faydalı olmak isterim benimde eşim azosperm bize istanbuldaki fatih unv deki doktor 3 ay klomen kullan test yaptır dedi yaptırdık 3 ay sonunda sonuç hüsran doktor ise tekrar kullan diyerek tıkandı kaldı bişey diyemedi....ben mersinliyim mersinde Selahittin ÇAYAN türkiye androloji kurumuun başkanı aynı zamanda amarikada bu dal üzerine 2 sene çalışmış ve halada yurt dışına gidip geliyor...biz bugun gittik testesteron yüksek dedi klomen ve bitki ilacı verdi ve eşime kilo vermesini istedi 2 ay sonunda testlere göre microtese olacak ve sperm çıkma ihtimali %60 dedi hayırlısıyla kasım aylarının sonlarına doğru olacak ve sperm çıkarsa tüp bebek inş. bize sunu bastan söyledi benim bildiğim tıplara dayanarak normal yolla çocuk sahibi olmak imkansız dedi ve bizde bu yolu tercih ettik...benim size demem iyi tecrübeli işine hakim bi doktor düşünürseniz gelin fayda görürsünüz arkadaşlar selametle ben bunu yazmıştım ama okuyorum arkadaşların çoğu güzel sonuç alamamış peki microtesede de çıkmazsa sperm o zaman bizim kök hücre tedavisi lazımmış oda yomuş şuanda 2 veya 3 yıl mış ne olur dua edin bana

CANIM BENİM NE ÜZMESİ ÖYLE DÜŞÜNME HEPİMİZ ÖYLEYİZ ZATEN BENDE DESTEK ALIYORUM BU OLAYLAR OLMADAN ÖNCE HEMDE PSİKİYATRİ İLAÇLA TEDAVİ EDİYOR PSİKOLOG KONUŞARAK BEYAZ MASA 153 ARAYARAK ORDAN RANDEVU ALABİLİYORSUN CANIM HEMDE ÜCRETSİZ VE GAYET GÜZEL BEN ÇOK MEMNUNUM :) bunları görüp tedavi olmaya karar verdiğine senin adına çok sevindim canım mutlaka haberdar et canım

BEŞ RAHMET KAPISI ÇOK HOŞUMA GİTTİ KİTAP Uğur Koşar

Tanıtım Bülteni AŞK
Kalbinin yaralarına rağmen hâlâ seviyorsan; bil ki bu kendini sevmeye layık gördüğündendir.

BİLGE
İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme; duydukları senin sesin ama aklından geçenler kendi fikirleridir.

DERVİŞ
Aldığı nefesin farkında olan bir insan, dışarıda mucizeler aramaz; o zaten mucizenin kendisidir.

ERMİŞ
Senin dünyaya baktığın pencere kirli ise; bizim renkli çiçeklerimizi çamur görürsün.

SUFİ
Bir Sufi, güneş gibidir; "iyi ve kötü" diye ayırt etmeden her şeye ışık olur.

beyaz masa 153 arayarak 4 - 1 tuşlayarak psikolojik destek çıkıyor bir kaç bilgi isteniliyor sizden nerden aradığımı sordular İstanbul geneli dediler belediyede olabiliyormuş genelde araştırma hastanesindede var o bölüme dr sevketmesi gerekebilir. ama yinede bir şansınızı deneyin derim belki sizin il de çıkabilir inş. yardımcı olabilirim

canım ne tedavisi gördünüz normal yoldan mı çıkış oldu

benide eklermisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…