- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Ee canim yuksek olmasi iyi bisey :)5.14 ilk önce 1.9 du
Sakın arkadasın inancını yıtırme aynı seyleri bende yasadım oğlum uyuyor sımdı odasında Rabbim yeterki ol desınesım tese oldu ve buyuk bı yıkımdha yasadım hucre bulunamadı hep bı umudum vardı tukendım artık
Sakın arkadasın inancını yıtırme aynı seyleri bende yasadım oğlum uyuyor sımdı odasında Rabbim yeterki ol desın
biz de memorial de yaptırdık ama sıfır çıktıSelam bayanlar bende 5 yıl önce öğrenmiştim azospermi oldugumuzu sonra tese olduk sper yok ama sonra ankara un.kaan aydos ta tedavi olduk ve sper cıkışı normal oldu ve oğlum su an 4.5 yasında sukur :) ve biz arada gene test yaptırdık sonuc gene sıfırdı tekrar tedaviye basladık ve tekrar normal cıkışın oldugu gorduk o yuzdn ümıdınızı kaybetmeyin lütfen bide guzel merkezlerde yaptırın testlerınizi biz memorıal da yaptırdık
Canim allah evladini bagislasin.. hormonal bi sorunmuydu nasil bi tedavi uygulandi.. igne mi.. hormonlar nasildi peki.. ne kadar sure tedavi oldunuz cnm. Rabbim bizlerede nasip etsinSelam bayanlar bende 5 yıl önce öğrenmiştim azospermi oldugumuzu sonra tese olduk sper yok ama sonra ankara un.kaan aydos ta tedavi olduk ve sper cıkışı normal oldu ve oğlum su an 4.5 yasında sukur :) ve biz arada gene test yaptırdık sonuc gene sıfırdı tekrar tedaviye basladık ve tekrar normal cıkışın oldugu gorduk o yuzdn ümıdınızı kaybetmeyin lütfen bide guzel merkezlerde yaptırın testlerınizi biz memorıal da yaptırdık
inşaalah canım dun kkan ayodsta igne tedavıseıne baslayalımm 6 ay sonra yıne bakarız yuzde 70 cıkar dedi bakalım kısmetCnm uzuldum ama insl donmuslarla sonuc alirsin bebegin donmmusla gelir ins..iyi dileklerin i inde cok sagol guzelim..
Gecmis olsun cnm yuvarlak hucre spermden onceki evreleri cnm eger o ciktiysa dogru tedaviyle sperm cikma olasiligi cok..
.
Hakkiniza hayirlisi olsun arkadasim..insl gzel sonuclar alirsiniz..
hakkınıza hep iyi şeyler gelsin cnm inşlh 6 ay sonra ya kalmadan güzel sonuçlar alırsınız...inşaalah canım dun kkan ayodsta igne tedavıseıne baslayalımm 6 ay sonra yıne bakarız yuzde 70 cıkar dedi bakalım kısmet
amin canım inşallahhakkınıza hep iyi şeyler gelsin cnm inşlh 6 ay sonra ya kalmadan güzel sonuçlar alırsınız...
merhaba arkadaşlar,
bu aralar moraller bozuk galiba. Ben zaten düzelemiyorum..Herşey anlamsız geliyor herşey.. evime bakıyorum hevesle aldığımız eşyalara gezdiğimiz alışveriş yaptığımız yerlere herşey acı verşyor..Nefes almak bile acı veriyor. Sabahları kesintisiz kalbim sıkışarak uyanıyorum . Bugum kuaföre gittim sadece mecbur olduğum için insanlar gülüyor konuşuyor çok garip geliyor.. vs. yarın psikiyatriden randevu alcam hap kullanmadan atlatamıcam. Delirdiğimi hissediyorum...Sizi de üzdüysem özür dilerim arkadaşlar
Bu arada @ecrin bebek ten haberi olan var mı? Ne yaptı merak ediyorum..
teşekkürler siz?mrhb nasılsınızzz
canım ne tedavisi gördünüz normal yoldan mı çıkış olduSelam bayanlar bende 5 yıl önce öğrenmiştim azospermi oldugumuzu sonra tese olduk sper yok ama sonra ankara un.kaan aydos ta tedavi olduk ve sper cıkışı normal oldu ve oğlum su an 4.5 yasında sukur :) ve biz arada gene test yaptırdık sonuc gene sıfırdı tekrar tedaviye basladık ve tekrar normal cıkışın oldugu gorduk o yuzdn ümıdınızı kaybetmeyin lütfen bide guzel merkezlerde yaptırın testlerınizi biz memorıal da yaptırdık
benide eklermisnizYA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-BEBEKOKAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?