- 2 Nisan 2013
- 86
- 87
- 53
cnm benide eklermisinYA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-BEBEKOKAN
Canım benim eşimde hep geliyor o sıvı su gibi renksiz ama ne yazık ki spermin oluşması belirtisi değil çünkü bizde hala sperm yokkızlar aklıma takılan bişey var biraz özel bi soru olacak o yüzden şimdiden hepinizden özür diliyorum.. eşimde azospermi çıktıktan sonra sigarayı bıraktı ben de nohut ve keçiboynuzu kürü yapmaya başladım.. sonra bu erkeklerde zevk suyu denilen renksiz şeffaf sıvı gibi bi sıvının geldiğini gördük önceden böyle bişey yoktu hiç.. sorum şu şimdi : siz hiç dikkat ettiniz mi bu sıvı normal zamanlarda ya da ilişki sırasında geliyo muydu .. yani acaba bu sperm üretiminin başladığına bi işaret olabilir mi ?
önceden olmayıp şimdi olunca acaba demiştim ben de .. umut fakirin ekmeği işte :) cevabın için teşekkürler canımCanım benim eşimde hep geliyor o sıvı su gibi renksiz ama ne yazık ki spermin oluşması belirtisi değil çünkü bizde hala sperm yok
kızlar aklıma takılan bişey var biraz özel bi soru olacak o yüzden şimdiden hepinizden özür diliyorum.. eşimde azospermi çıktıktan sonra sigarayı bıraktı ben de nohut ve keçiboynuzu kürü yapmaya başladım.. sonra bu erkeklerde zevk suyu denilen renksiz şeffaf sıvı gibi bi sıvının geldiğini gördük önceden böyle bişey yoktu hiç.. sorum şu şimdi : siz hiç dikkat ettiniz mi bu sıvı normal zamanlarda ya da ilişki sırasında geliyo muydu .. yani acaba bu sperm üretiminin başladığına bi işaret olabilir mi ?
aamaaaannn her şeyden ümitleniyorum ya sinir olmaya başlıyorum bi süre sonraCAnım benim eşimdede aynı şekilde geliyor. İlişki öncesi sevişmede falanaaaaayyy allah iyiliğini versin konuşturdun beni.
Bizde sperm var ama hepsi ölü. Yani o sıvı ile alakası yok bencede
Rica ederim canım keşke bir belirti olsa dışarıdan anlasak tüm hayatımız sperm olduönceden olmayıp şimdi olunca acaba demiştim ben de .. umut fakirin ekmeği işte :) cevabın için teşekkürler canım
:) Yanlız keçiboynuzu kürü ve nohut kürü meni miktarını artırıyor diye biliyorumCAnım benim eşimdede aynı şekilde geliyor. İlişki öncesi sevişmede falanaaaaayyy allah iyiliğini versin konuşturdun beni.
Bizde sperm var ama hepsi ölü. Yani o sıvı ile alakası yok bencede
bilmem onda bi değişiklik dikkatimi çekmedi.. ama bu sıvının meniyle de bi alakası yok sanırım.. kendi başına bişey bu:) Yanlız keçiboynuzu kürü ve nohut kürü meni miktarını artırıyor diye biliyorum
Canım bizde 87 milyon sperm çıktı hepsi ölü dediler. Keçiboynuzu yaptım 1 ay sonra bıraktım nohutu denemek istiyorum ama ilk önce doktora muayene olmak istiyoruz. Celalettin hocaya bir gidelim de bakalım ne olacak. Ne diyecek.:) Yanlız keçiboynuzu kürü ve nohut kürü meni miktarını artırıyor diye biliyorum
bilmem onda bi değişiklik dikkatimi çekmedi.. ama bu sıvının meniyle de bi alakası yok sanırım.. kendi başına bişey bu
kızlar aklıma takılan bişey var biraz özel bi soru olacak o yüzden şimdiden hepinizden özür diliyorum.. eşimde azospermi çıktıktan sonra sigarayı bıraktı ben de nohut ve keçiboynuzu kürü yapmaya başladım.. sonra bu erkeklerde zevk suyu denilen renksiz şeffaf sıvı gibi bi sıvının geldiğini gördük önceden böyle bişey yoktu hiç.. sorum şu şimdi : siz hiç dikkat ettiniz mi bu sıvı normal zamanlarda ya da ilişki sırasında geliyo muydu .. yani acaba bu sperm üretiminin başladığına bi işaret olabilir mi ?
evet biz de öyle yapış yapış vıcık vıcık ıyyycanım zevk suyunda problem yok normal bu bayanlarda da olan bir şey ebe ark. daha önce demiş ki erkeğin zevk suyunda hamile kalınabilir diyordu bir sperm dışarda bile 48 saat yaşayabiliyor. daha çok ilginç şeyler bende senden cesaret alarak bişeyler sormak isterim aslında herkesten özür dileyerek meni bir müddet tutkal gibi yapış yapış oluyormuydu mu eşim testis tümörü ameliyattan bir süre sonra bu yapışkanlık gitti aklıma takılıyor tabi acaba azospermin belirtisi bu olabilir mi diye
canım zevk suyunda problem yok normal bu bayanlarda da olan bir şey ebe ark. daha önce demiş ki erkeğin zevk suyunda hamile kalınabilir diyordu bir sperm dışarda bile 48 saat yaşayabiliyor. daha çok ilginç şeyler bende senden cesaret alarak bişeyler sormak isterim aslında herkesten özür dileyerek meni bir müddet tutkal gibi yapış yapış oluyormuydu mu eşim testis tümörü ameliyattan bir süre sonra bu yapışkanlık gitti aklıma takılıyor tabi acaba azospermin belirtisi bu olabilir mi diye
87 milyon varsa bunu hareketlendirmek için bi ilaç falan yokmuymuş ya sizin durum azospermi olmuyo demi canım ?Canım bizde 87 milyon sperm çıktı hepsi ölü dediler. Keçiboynuzu yaptım 1 ay sonra bıraktım nohutu denemek istiyorum ama ilk önce doktora muayene olmak istiyoruz. Celalettin hocaya bir gidelim de bakalım ne olacak. Ne diyecek.
ilk o şüphelendirdi beni yaa bu sıvı nedir ki neden ki vs vsahahah şok olmuştur adamcağızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?