Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm benide eklermisin

kızlar aklıma takılan bişey var biraz özel bi soru olacak o yüzden şimdiden hepinizden özür diliyorum.. eşimde azospermi çıktıktan sonra sigarayı bıraktı ben de nohut ve keçiboynuzu kürü yapmaya başladım.. sonra bu erkeklerde zevk suyu denilen renksiz şeffaf sıvı gibi bi sıvının geldiğini gördük önceden böyle bişey yoktu hiç.. sorum şu şimdi : siz hiç dikkat ettiniz mi bu sıvı normal zamanlarda ya da ilişki sırasında geliyo muydu .. yani acaba bu sperm üretiminin başladığına bi işaret olabilir mi ?

Canım benim eşimde hep geliyor o sıvı su gibi renksiz ama ne yazık ki spermin oluşması belirtisi değil çünkü bizde hala sperm yok

Canım benim eşimde hep geliyor o sıvı su gibi renksiz ama ne yazık ki spermin oluşması belirtisi değil çünkü bizde hala sperm yok
önceden olmayıp şimdi olunca acaba demiştim ben de .. umut fakirin ekmeği işte :) cevabın için teşekkürler canım

CAnım benim eşimdede aynı şekilde geliyor. İlişki öncesi sevişmede falan aaaaayyy allah iyiliğini versin konuşturdun beni.
Bizde sperm var ama hepsi ölü. Yani o sıvı ile alakası yok bencede

CAnım benim eşimdede aynı şekilde geliyor. İlişki öncesi sevişmede falan aaaaayyy allah iyiliğini versin konuşturdun beni.
aamaaaannn her şeyden ümitleniyorum ya sinir olmaya başlıyorum bi süre sonra 2 3 ay sonra bi sperm testi daha yaptıracaz ama pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum.. çünkü koskoca sitede biri de çıkıp ilk azosperm çıkıp sonra sperm çıktı demedi

:) Yanlız keçiboynuzu kürü ve nohut kürü meni miktarını artırıyor diye biliyorum

:) Yanlız keçiboynuzu kürü ve nohut kürü meni miktarını artırıyor diye biliyorum
Canım bizde 87 milyon sperm çıktı hepsi ölü dediler. Keçiboynuzu yaptım 1 ay sonra bıraktım nohutu denemek istiyorum ama ilk önce doktora muayene olmak istiyoruz. Celalettin hocaya bir gidelim de bakalım ne olacak. Ne diyecek.

canım zevk suyunda problem yok normal bu bayanlarda da olan bir şey ebe ark. daha önce demiş ki erkeğin zevk suyunda hamile kalınabilir diyordu bir sperm dışarda bile 48 saat yaşayabiliyor. daha çok ilginç şeyler bende senden cesaret alarak bişeyler sormak isterim aslında herkesten özür dileyerek meni bir müddet tutkal gibi yapış yapış oluyormuydu mu eşim testis tümörü ameliyattan bir süre sonra bu yapışkanlık gitti aklıma takılıyor tabi acaba azospermin belirtisi bu olabilir mi diye

evet biz de öyle yapış yapış vıcık vıcık ıyyy sperm üstüne doktora yapacaz bu gidişle biz

Canım benimde eşimdeki menisi ilk koyu oluyor sonra bir sürü sonra sıvılaşıp yapışkanlık oluyor. Bilemiyoruzki işte keşke dışardan bakınca ilk önce herşeyi anlayabilsek

87 milyon varsa bunu hareketlendirmek için bi ilaç falan yokmuymuş ya sizin durum azospermi olmuyo demi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…