- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
87 milyon varsa bunu hareketlendirmek için bi ilaç falan yokmuymuş ya sizin durum azospermi olmuyo demi canım ?
ilk o şüphelendirdi beni yaa bu sıvı nedir ki neden ki vs vssapır saçma şeyler buluyoz uğraşmak için hep boşluktan işte bunlar
evet bana da tedavi kolay olur gibi geldi canım.. sonuçta sizin sayınız normal hareketlilik için ilaçlar var diye biliyorum.. zaten hareketlendiği vakit sizin doğal yoldan olur sanırım.. bizim yolumuz uzun.. tese .. çıkacak mı bakalım çıkarsa tüp bebek tutacak mı bakalım.. tutarsa erken doğmadan tamamlanabilecek mi bakalım uhuuuu çok uzunazospermi diyorlar canım. Ölü olduğu için. Celalettin hocaya gidicez kısa zamanda neyse öğrenicez. Bazı arkadaşlar işimin kolay olduğunu tedavimin inşallah kısa süreceğini söylediler.İnşallah hepimizin kucağını allah evlatlarımızla doldurur.
evet biz de öyle yapış yapış vıcık vıcık ıyyysperm üstüne doktora yapacaz bu gidişle biz
valla canım bizde yapışkan oluyo işte.. tutkal kadar yapışkan mı onu bilemiycem artık(yapışkanlığı tutkal gibi mi)yapış yapış olma meselesi gitti bizden bakalım deneyeceğim biraz umutda vermek istemiyorum kendime ben çok çatlağımdır bazı olaylar geldi aklıma kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi ayyyhhhhzaten doktora yapıyoruz canım ben analiz etmeye dikkatle izlemeyi severim ben belkide ondan merak etmişimdir
canım ben kayseride özel hastanede yaptırmıştım testlerimi 40 tl tuttu.. sigortalı sigortasız farketmiyo diye biliyorum ama emin de değilimarkadaslar turkiyede sigortasiz kan tahlili yaptirmanin ücreti ne kadar acaba bilen varmi
valla canım bizde yapışkan oluyo işte.. tutkal kadar yapışkan mı onu bilemiycem artıkinşallah güzel sonuçlar alırsın.. ameliyattan sonra hiç test yaptırdınız mı ?
evet bana da tedavi kolay olur gibi geldi canım.. sonuçta sizin sayınız normal hareketlilik için ilaçlar var diye biliyorum.. zaten hareketlendiği vakit sizin doğal yoldan olur sanırım.. bizim yolumuz uzun.. tese .. çıkacak mı bakalım çıkarsa tüp bebek tutacak mı bakalım.. tutarsa erken doğmadan tamamlanabilecek mi bakalım uhuuuu çok uzun
geçmiş olsun canım.. her şey güzel olur inşallah.. biz daha yeni öğrendik tam da evlilik yıldönümümüzdü.. yalnızca hormon testi ve sperm testi yapıldı biraz ara verip sonra tekrar test yaptıralım dedik.. sebebini falan bilmiyoruz henüz genetik test faaln gerekiyormuş sanırım.. testis tümörü nasıl anlaşılıyo canım ?canım biz testis tümörüydük ameliyat olduk tek testisdeyiz şu an :) eşim şuan herşeyi red ediyor bende umutla bakmaya çalışıyorum HANİ BİR UMUT YA ONDAN
ya bu doktorları anlamak çok zor zaten.. karşılarında robot varmış gibi konuşuyolar öylesine boşluğa söylermiş gibi imkansız diyolar hemen.. ama bence sizde umut çok yüksek :)Canım bizede doktorlar tese ve tüp bebek önerdiler doğal yolla olmaz dediler. Ama celalettin hoca ne diyecek bilmiyorum. Test sonuçlarımızı hocaya mail attım. bitkisel ilaçlar ile tedavisi mümkün dedi. Bu kadar. En kısa zamanda hocaya gitmek istiyoruz şuan maddi durumdan dolayı gidemiyoruz. Allah hepimize yardım etsin. Mucize istiyorum ben allahtan mucizemi istiyorum o gelirse benim mucizem olucak çunki.
ya bu doktorları anlamak çok zor zaten.. karşılarında robot varmış gibi konuşuyolar öylesine boşluğa söylermiş gibi imkansız diyolar hemen.. ama bence sizde umut çok yüksek :)
geçmiş olsun canım.. her şey güzel olur inşallah.. biz daha yeni öğrendik tam da evlilik yıldönümümüzdü.. yalnızca hormon testi ve sperm testi yapıldı biraz ara verip sonra tekrar test yaptıralım dedik.. sebebini falan bilmiyoruz henüz genetik test faaln gerekiyormuş sanırım.. testis tümörü nasıl anlaşılıyo canım ?
valla şuan sen böyle söyleyince düşündüm de sanki bizim de biri küçük biri büyükAGRI SIZIN FALAN OLMUYOR NADİREN OLABİLİYOR İKİ TESTİSİNDE BİRBİRİNDEN FARKLI BOYUTTA OLMASI BİRİ KÜÇÜK BİRİ BÜYÜK azosperm mutlaka araştırıp neden kaynaklandığını bulunduktan sonra tedaviye başlayın dr yazısını okumuştum tese yada ameliyata olmadan önce mutlaka sebebini öğrenin sonra tedaviye gidin
AGRI SIZIN FALAN OLMUYOR NADİREN OLABİLİYOR İKİ TESTİSİNDE BİRBİRİNDEN FARKLI BOYUTTA OLMASI BİRİ KÜÇÜK BİRİ BÜYÜK azosperm mutlaka araştırıp neden kaynaklandığını bulunduktan sonra tedaviye başlayın dr yazısını okumuştum tese yada ameliyata olmadan önce mutlaka sebebini öğrenin sonra tedaviye gidin
valla şuan sen böyle söyleyince düşündüm de sanki bizim de biri küçük biri büyükbiz de iyice araştırmak istiyoruz.. doktor bizim zorumuzla muayene etti sanki sonra da imkansız hemen tese tüp bebek dedi eşim çok kötü oldu hemen tese yaptıralım mı dedi ama biraz bekleyelim diye durdurdum.. bilmiyorum nereye gitsek neler yaptırsak yolun çok başındayız daha..
biz kırıkkaledeyiz canım ama kayseriliyiz .. kayseriye gittik.. siz nerdesiniz ?aynı durumdayız canım şuan bizde başındayız . Nerde oturuyorsun.Hangi doktora gittiniz
Sebebini biz bilmiyoruz ile canım henüz ooof. Çok kötü sebepsiz . Eşim bir türlü işten izin alıpta doktra gidemediki. Hayırlısı olsun bakalım
istanbul canımbiz kırıkkaledeyiz canım ama kayseriliyiz .. kayseriye gittik.. siz nerdesiniz ?
canım bu tümörü üroloji doktoru elle muayenede mi anlıyo ? yoksa başka testler mi var ?Canım ben eşimi bile ameliyat olmasını zor ikna ettim önemli olan eşinde tedaviye nedenini kendiside istemesi canım mutlaka gidecektir ama bazı şeyler için acele etmeyim hata yapma olanağımız yüksek olur onun için zamana bırakın ALLAHIM HERŞEYİN DAHA HAYIRLISI BİLİYORSUR VE ZAMANI BEKLİYORDUR. umutsuzluğa kapılma canım biz< daha evliliğimizin 8 ayında öğrendik nerdeyse hikayelirimz aynı canım herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?