Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
istanbulda imkanlar daha çok .. şanslısınız canım :) celalettin hocayı çok duydum inşallah size güzel bi tedavi uygular .. bu muayeneler tedaviler maddi olarak da bizi bitiriyo ama

aynen canım şuan elimde olsa yarın giderim celalettin hocaya ama yok maddi olmayınca gidemiyoruz çunki çok para lazım tedaviye başladımı yarıda bırakmakta istemem. allah bizi bekletiyor hayırlısı olsun canım napalım

evet zamanı var demek ki bu sınavın da bi mükafatı olacak elbet.. bekliyoruz.. sabırla .. biz ilk muayeneye gittiğimizde bile 500 600 harcadık daha ayrıntılı testler muayeneler ne kadardır kim bilir

bizim kanser olayı sadece tesadüf eseri belli oldu canım eşimin başka yerinde bir şişlik vardı gösterdi eşim dr testis acil olduğunu söyleyip sevketmiş hemen ameliyat dediler sadece elle muayne olunmuyor ultrasyon falan çekiliyor canım bunun için mutlaka araştırma yada üniversite hastanesine gidin hemen tese olmayın mutlaka neden kaynaklandığını öğrenin sonra tedaviye başlayın mikro tese olursanuz testis 6 ayda hücresi ancak toparlanıyor yani zarar görüyor NEDEN KAYNAKLANDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN SADECE BUNA BAKAN BİR BÖLÜM VAR NEFROLOJİ BUNA GİDİN DERİM BELKİ UZMAN DR BAKIP UYGUN GÖRÜRLERSE BUNA SEVEDERLER DR KONUŞTUĞUMDA SÖYLEMİŞTİ

pfff çok karışık işler... yolun çok başındayım evet ama bazen gücüm tükenmiş gibi hissediyorum.. ilerleyen zamanlarda napcaz bilemiyorum

canım bu tümörü üroloji doktoru elle muayenede mi anlıyo ? yoksa başka testler mi var ?

önce elle muayene ediliyor sonra problem görürlerse ultrasyon çekebilirler gideceğinizin dr mutlaka uzman olmasını dikkat edin nette yazıyor canım eşin banyo ederken bile kendi muayene edebilir.

önce elle muayene ediliyor sonra problem görürlerse ultrasyon çekebilirler gideceğinizin dr mutlaka uzman olmasını dikkat edin nette yazıyor canım eşin banyo ederken bile kendi muayene edebilir.
teşekkürler canım.. bi bakalım .. bizim gittiğimiz de uzmandı güya hem de memorial in doktoru.. ama uyuzun tekiydi zorla muayene etti biz sormadıkça hiç bişey söylemedi.. 47xxy den de şüpheleniyorum ben.. kısacası gördüğüm herşeyden şüpheleniyorum

pfff çok karışık işler... yolun çok başındayım evet ama bazen gücüm tükenmiş gibi hissediyorum.. ilerleyen zamanlarda napcaz bilemiyorum

bu dediğin hepsi olması çok normal canım bizimde tükeniyor bir bakıyorum gücüm oluyor mutlaka rabbim yardım ediyor canım takmayın k

blgk arkadaşımızda bizim durumumuz aynı ben yeterli bilgi olmazsa ondanda alabilirsin diye düşünüyorum canımbu durumda olman çok normal bizde de var ve hala devam ediyor bun lar oacak bizim sınavımız canım sakin olursanız herşeyi doğru düzgün ilerler ve sonuca çabuk ulaşırsınız hasta olduğunu hissettirme canım bu konuyla ilgili çok konuşup sıkma ama hiç konuşmamızdaetme yoksa umursamıyor anabilir morali bozulabilir... mesela zaman birlikte geçirin illa dışarda değil evde en çok ne yapıyorsa bilikte yapalım diyebilirsin moralde çok önemli

Canım nette nerde yazıyor video falan varmı linkini atsana inceleyelim bizim uroloji doktoru elle muayene etti birşey yok dedi ama bilemiyorum birde biz bakalım

bakma böyle şylere canım bana eşim sperm yok dedi kgıt mağıt hiç bir şey görmedim daha.... görsemde hoş anlamam ki ama mantık yürütürüm şu hastalık olabilir diye ona odaklanma hata yaparsınız internetten araştırın teslere nazaran mantığına hangisi yatıyorsa dr gittiğinize sorarsınız hemen buldugnuz dr gitmeyin netten en iyi dr diye araştırınca çıkıyor ona gidin derim canım :):):):) kendii güzin abla gibi hissetmeye başladım

yok çok güzel konuşuyosun canım teşekkürler.. destek olmaya çalışıyorum eşime her zaman.. bunu kendisi de söylüyor senin desteğin olmasa daha kötü olurdum diye.. ama işte bazen kötü hissediyo insan.. özellikle hamile ya da yeni doğmuş bebek görünce

Canım nette nerde yazıyor video falan varmı linkini atsana inceleyelim bizim uroloji doktoru elle muayene etti birşey yok dedi ama bilemiyorum birde biz bakalım

KENDİ KENDİNE TESTİS MUAYENESİErken teşhiste en önemli kısım aylık kendi kendine muayenedir. Muayene için en iyi zaman sıcak bir banyo veya duştan sonra scrotumun sıcakla gevşediği andır.

Muayenede izlenecek adımlar:

-Aynanın karşısında ayakta durun. Scrotum derisinde herhangi bir değişiklik veya şişlik olup olmadığına bakın,

-Her bir testisinizi her iki elinizle muayene edin. Orta parmaklarınız testisin altında, başparmağınız üstünde olmak üzere parmaklarınız arasında testisi nazikçe çevirin. Bir testisiniz diğerinden hafif büyükse bu sizi şaşırtmasın. Bu normaldir. Testisin üzerinde yumru olup olmadığına bakarken testisin bir önceki muayeneye göre kıyasla, büyümüş sertleşmiş veya başka türlü değişmiş olup olmadığına dikkat edin.

-Spermi taşıyan ve biriktiren yumuşak ve tubuler bir yapı olan epididimi bulun. Kanserli kitleler genellikle testisin bu bölgesinde yerleşir. Ancak testisin ön yüzünde de görüldüğü olur.

-Eğer bu muayene sonucunda bir kitle ile karşılaşırsanız hemen doktorunuza görünün.Bu kitle kanseröz olsun olmasın hemen tedavi edilmezse yayılabilir.Unutmayın testis kanseri özellikle erken teşhis ve tedavi ile yüksek gerileme şansına sahiptir.

bebek ne zaman düşünüyordunuz canım

bu durumlarda eşlerimizin ihtiyacı hem hiç olmadığı kadar canım onlar için çok hassas bir durum başka şeylere odaklanın ve daha iyi olursunuz

evlendiğimiz ilk günden beri tamı tamına 2 yıl eşimi doktora gitmek için ancak ikna edebildim 2 yılda ..

bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır bebek istiyoruz bende aynı eşimi anca ikna edip götürdüm sırada tahlilleri falan yaptırmak celalettin hocaya gitmek var ikna ettim ama para yok bu seferde

bu durumlarda eşlerimizin ihtiyacı hem hiç olmadığı kadar canım onlar için çok hassas bir durum başka şeylere odaklanın ve daha iyi olursunuz
ilk duyduğumda sanki daha iyiydim belki de durumu tam kavrayamamıştım.. şimdi düşündükçe daha ağır geliyo .. bi de burda tese de sperm bulunamayanları tüp bebek olup da tutmayanları görünce daha çok düşünüyorum.. çok uzun bi serüven

evlendiğimiz ilk günden beri tamı tamına 2 yıl eşimi doktora gitmek için ancak ikna edebildim 2 yılda ..

hep böyleler canım kendilerini yenik düşünüyorlar canım bu kadar bakalım ben ne kadar zamanda ikna edebileceğimi bilmiyorum valla

bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır bebek istiyoruz bende aynı eşimi anca ikna edip götürdüm sırada tahlilleri falan yaptırmak celalettin hocaya gitmek var ikna ettim ama para yok bu seferde
doktora gitmemekte çok ısrarcıydı zaten bekleyelim olur milletin 5 yılda anca olmuş falan diyodu .. sonra gittik benim testler temiz çıktı onunki ertesi güne kaldı.. o akşam kesin kötü bişey çıkacak dedi durdu.. sonra doktor azosperm diye söyleyince keşke gelmeseydik en azından umudumuz olurdu beklerdik öyle dedi...

ama daha sebebini bilmiyorki belki tıkanık ilaçlarla gececk onun için olacak inan güven desen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…