- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
istanbulda imkanlar daha çok .. şanslısınız canım :) celalettin hocayı çok duydum inşallah size güzel bi tedavi uygular .. bu muayeneler tedaviler maddi olarak da bizi bitiriyo amaistanbul canım
istanbulda imkanlar daha çok .. şanslısınız canım :) celalettin hocayı çok duydum inşallah size güzel bi tedavi uygular .. bu muayeneler tedaviler maddi olarak da bizi bitiriyo ama
evet zamanı var demek ki bu sınavın da bi mükafatı olacak elbet.. bekliyoruz.. sabırla .. biz ilk muayeneye gittiğimizde bile 500 600 harcadık daha ayrıntılı testler muayeneler ne kadardır kim biliraynen canım şuan elimde olsa yarın giderim celalettin hocaya ama yok maddi olmayınca gidemiyoruz çunki çok para lazım tedaviye başladımı yarıda bırakmakta istemem. allah bizi bekletiyor hayırlısı olsun canım napalım
valla şuan sen böyle söyleyince düşündüm de sanki bizim de biri küçük biri büyükbiz de iyice araştırmak istiyoruz.. doktor bizim zorumuzla muayene etti sanki sonra da imkansız hemen tese tüp bebek dedi eşim çok kötü oldu hemen tese yaptıralım mı dedi ama biraz bekleyelim diye durdurdum.. bilmiyorum nereye gitsek neler yaptırsak yolun çok başındayız daha..
pfff çok karışık işler... yolun çok başındayım evet ama bazen gücüm tükenmiş gibi hissediyorum.. ilerleyen zamanlarda napcaz bilemiyorumbizim kanser olayı sadece tesadüf eseri belli oldu canım eşimin başka yerinde bir şişlik vardı gösterdi eşim dr testis acil olduğunu söyleyip sevketmiş hemen ameliyat dediler sadece elle muayne olunmuyor ultrasyon falan çekiliyor canım bunun için mutlaka araştırma yada üniversite hastanesine gidin hemen tese olmayın mutlaka neden kaynaklandığını öğrenin sonra tedaviye başlayın mikro tese olursanuz testis 6 ayda hücresi ancak toparlanıyor yani zarar görüyor NEDEN KAYNAKLANDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN SADECE BUNA BAKAN BİR BÖLÜM VAR NEFROLOJİ BUNA GİDİN DERİM BELKİ UZMAN DR BAKIP UYGUN GÖRÜRLERSE BUNA SEVEDERLER DR KONUŞTUĞUMDA SÖYLEMİŞTİ
canım bu tümörü üroloji doktoru elle muayenede mi anlıyo ? yoksa başka testler mi var ?
teşekkürler canım.. bi bakalım .. bizim gittiğimiz de uzmandı güya hem de memorial in doktoru.. ama uyuzun tekiydi zorla muayene etti biz sormadıkça hiç bişey söylemedi.. 47xxy den de şüpheleniyorum ben.. kısacası gördüğüm herşeyden şüpheleniyorumönce elle muayene ediliyor sonra problem görürlerse ultrasyon çekebilirler gideceğinizin dr mutlaka uzman olmasını dikkat edin nette yazıyor canım eşin banyo ederken bile kendi muayene edebilir.
pfff çok karışık işler... yolun çok başındayım evet ama bazen gücüm tükenmiş gibi hissediyorum.. ilerleyen zamanlarda napcaz bilemiyorum
pfff çok karışık işler... yolun çok başındayım evet ama bazen gücüm tükenmiş gibi hissediyorum.. ilerleyen zamanlarda napcaz bilemiyorum
önce elle muayene ediliyor sonra problem görürlerse ultrasyon çekebilirler gideceğinizin dr mutlaka uzman olmasını dikkat edin nette yazıyor canım eşin banyo ederken bile kendi muayene edebilir.
teşekkürler canım.. bi bakalım .. bizim gittiğimiz de uzmandı güya hem de memorial in doktoru.. ama uyuzun tekiydi zorla muayene etti biz sormadıkça hiç bişey söylemedi.. 47xxy den de şüpheleniyorum ben.. kısacası gördüğüm herşeyden şüpheleniyorum
yok çok güzel konuşuyosun canım teşekkürler.. destek olmaya çalışıyorum eşime her zaman.. bunu kendisi de söylüyor senin desteğin olmasa daha kötü olurdum diye.. ama işte bazen kötü hissediyo insan.. özellikle hamile ya da yeni doğmuş bebek görüncebakma böyle şylere canım bana eşim sperm yok dedi kgıt mağıt hiç bir şey görmedim daha.... görsemde hoş anlamam kiama mantık yürütürüm şu hastalık olabilir diye ona odaklanma hata yaparsınız internetten araştırın teslere nazaran mantığına hangisi yatıyorsa dr gittiğinize sorarsınız hemen buldugnuz dr gitmeyin netten en iyi dr diye araştırınca çıkıyor ona gidin derim canım :):):):) kendii güzin abla gibi hissetmeye başladım
Canım nette nerde yazıyor video falan varmı linkini atsana inceleyelim bizim uroloji doktoru elle muayene etti birşey yok dedi ama bilemiyorum birde biz bakalım
yok çok güzel konuşuyosun canım teşekkürler.. destek olmaya çalışıyorum eşime her zaman.. bunu kendisi de söylüyor senin desteğin olmasa daha kötü olurdum diye.. ama işte bazen kötü hissediyo insan.. özellikle hamile ya da yeni doğmuş bebek görünce
evlendiğimiz ilk günden beri tamı tamına 2 yılbebek ne zaman düşünüyordunuz canım
yok çok güzel konuşuyosun canım teşekkürler.. destek olmaya çalışıyorum eşime her zaman.. bunu kendisi de söylüyor senin desteğin olmasa daha kötü olurdum diye.. ama işte bazen kötü hissediyo insan.. özellikle hamile ya da yeni doğmuş bebek görünce
evlendiğimiz ilk günden beri tamı tamına 2 yıleşimi doktora gitmek için ancak ikna edebildim 2 yılda ..
ilk duyduğumda sanki daha iyiydim belki de durumu tam kavrayamamıştım.. şimdi düşündükçe daha ağır geliyo .. bi de burda tese de sperm bulunamayanları tüp bebek olup da tutmayanları görünce daha çok düşünüyorum.. çok uzun bi serüvenbu durumlarda eşlerimizin ihtiyacı hem hiç olmadığı kadar canım onlar için çok hassas bir durum başka şeylere odaklanın ve daha iyi olursunuz
evlendiğimiz ilk günden beri tamı tamına 2 yıleşimi doktora gitmek için ancak ikna edebildim 2 yılda ..
doktora gitmemekte çok ısrarcıydı zaten bekleyelim olur milletin 5 yılda anca olmuş falan diyodu .. sonra gittik benim testler temiz çıktı onunki ertesi güne kaldı.. o akşam kesin kötü bişey çıkacak dedi durdu.. sonra doktor azosperm diye söyleyince keşke gelmeseydik en azından umudumuz olurdu beklerdik öyle dedi...bizde 3 yıllık evliyiz 2 yıldır bebek istiyoruz bende aynı eşimi anca ikna edip götürdüm sırada tahlilleri falan yaptırmak celalettin hocaya gitmek var ikna ettim ama para yok bu seferde
doktora gitmemekte çok ısrarcıydı zaten bekleyelim olur milletin 5 yılda anca olmuş falan diyodu .. sonra gittik benim testler temiz çıktı onunki ertesi güne kaldı.. o akşam kesin kötü bişey çıkacak dedi durdu.. sonra doktor azosperm diye söyleyince keşke gelmeseydik en azından umudumuz olurdu beklerdik öyle dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?