- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
yok canım hormonlar çıkmadan önce doktor ya tıkanıklıktandır ya da hormonal bozukluktur dedi ama hormonlar düzgün çıkarsa işimiz daha kolay dedi düzgün çıksın diye dua ettik.. ki çok şükür iyi de çıktı biz rahatladık biraz.. tıkanıklık bi ameliyatla hallolur diye sevindik.. sonra doktorun yanına gittik sizinki tıkanıklık olamaz dedi e o zaman hormonal mı dedik hayır o da değil dedi .. e siz ya o ya odur dediniz dedik yok dedi sizinki testiküler yetmezlik oluyo dedi.. testisler küçükmüş ve sperm üretmeye yeterli değilmiş..ama daha sebebini bilmiyorki belki tıkanık ilaçlarla gececk onun için olacak inan güven desen canım
ilk duyduğumda sanki daha iyiydim belki de durumu tam kavrayamamıştım.. şimdi düşündükçe daha ağır geliyo .. bi de burda tese de sperm bulunamayanları tüp bebek olup da tutmayanları görünce daha çok düşünüyorum.. çok uzun bi serüven
hadi kızlar bu kadar dert yeter toparlanalımben yemek yapmaya gidiyorum kalın sağlıcakla
slm cnm bizde sizin gibi ameliyatı bekliyoruz inş bulunur biz emre beyde ameliyat olucaz siz doktora nereye gidiyosunuz ??selam kızlar aranıza yeni katıldım eşim azosperm genetik testleri çıkınca temizse ameliyat olup sperm aranacak ve duruma göre tüp bebek aranızda böyle olup bulunanlar var mı?geçmişe doğru okuyacağım gerçi ama birde varsa hangi hastane doktor yardımcı olursanız sevinirimmmmmm
bahçecideli emre bey mi? eşim şuan hacettepe ye gidiyor sonuca göre benide çağıracakmış doktor rabbim yardımcımız olsun memnun musun emre beyden ? size ne kadar mal oldu şuana kadar?slm cnm bizde sizin gibi ameliyatı bekliyoruz inş bulunur biz emre beyde ameliyat olucaz siz doktora nereye gidiyosunuz ??
hayırlısı canım önce ne gelirse Allah'tan eşimin rahmetli dayısıda bana yıldızınız çok düşük bebeğiniz bile olmayabilir demişti çok bişey demedi bence anladı ama dualarla hallederiz dedi biz evli,liğimizin 5. yılında öğrendik hayırlısı derim heparkadaşlar ben size bu olayı nasıl öğrendiğimizi anlatsam belki sasırırsınız yaklaşık bi sekiz ay korunmadık bu sürede hep ben doktora gitmiştim hiç bi sorun yoktu sonra annem bi ğün yaşlı bi hoca var annemim köylüsü arıyo onu baktırıyor işte hoca demişki eşi doktora görünsün annem bana söyledi ne yalan söyliyim inanmadım sonra eşim arkadaşını hocaya göturuyo bisey baktırmak için heralde normalde böyle seylere oda inanmaz ama hoca orda diyoki senbi doktora git diye senin çocuğun olucak ama tedaviyle olucak diye sonra eşim sperm testi yaptırıyor ertesi gün ve biz daha senemiz dolmadan bu sekilde öğreniyoruz kızlarr bu yüzden midir nedir bilmiyorum ama eşimde hep su inanç var bizim çocuğumuz olucak ben ınanıyorum diyor eger olurda ameliyatda sperm çıkmazsa ben eşimin çok etkileniceğini düşünüyorum benimde içimde bi umut var ama ben yinede olumsuzu düşünüyorum bazen ya çıkmazsa diye gün geçtikçe ameliyat zamanı yaklaştıkça strese girdiğimi ve korktuğumu farkettim
evet cnm bahçecide biz daha yenı başladık tedaviye bi muayne oldu bide test felan yaptırdı ilk gitmesinde 1.000 lira ödedik cnm sonra ameliyat eger beraber hazrlanılıcaksa ilaçlarla 12.000 liraya geliyor cnm fiyat görüşmesini bu sekilde yaptık su anda ben hazırlanıyorum tup bebek için yumurtalar toplanınca esimde ameliyata gircek eger çıkış olursa devam edicez ALLAHIN izniylebahçecideli emre bey mi? eşim şuan hacettepe ye gidiyor sonuca göre benide çağıracakmış doktor rabbim yardımcımız olsun memnun musun emre beyden ? size ne kadar mal oldu şuana kadar?
amin cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hep dua ediyorum hayırlısı dıyorum Allahtan bence herseyin bası dua ve kalpten inanmakhayırlısı canım önce ne gelirse Allah'tan eşimin rahmetli dayısıda bana yıldızınız çok düşük bebeğiniz bile olmayabilir demişti çok bişey demedi bence anladı ama dualarla hallederiz dedi biz evli,liğimizin 5. yılında öğrendik hayırlısı derim hep
hımmm hadi bol bol sevgi mutluluk katarda bol kahkahalı yemek yersiniz eşinizle
beni de listeye ekle canımYA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-BEBEKOKAN
canım tedaviniz hayırlı olsun.bizde eşimle selahattin hocadan çok memnun kaldık.gerçekten çok mükkemmel doktor.bizde kasım ayında microtese olacağız inşallah.sempatik ve kırıcı değil.biz ondan aldığımız elektrikle yolumuza onunla devam edecğiz.inşallah evladımıza kavuşacağımız sebebimiz olur.arkadaşlar herkese selamlar olsun...ben çoktandır girmiyordum ama sizinle yaşadıklarımı paylaşmak faydalı olmak isterim benimde eşim azosperm bize istanbuldaki fatih unv deki doktor 3 ay klomen kullan test yaptır dedi yaptırdık 3 ay sonunda sonuç hüsran doktor ise tekrar kullan diyerek tıkandı kaldı bişey diyemedi....ben mersinliyim mersinde Selahittin ÇAYAN türkiye androloji kurumuun başkanı aynı zamanda amarikada bu dal üzerine 2 sene çalışmış ve halada yurt dışına gidip geliyor...biz bugun gittik testesteron yüksek dedi klomen ve bitki ilacı verdi ve eşime kilo vermesini istedi 2 ay sonunda testlere göre microtese olacak ve sperm çıkma ihtimali %60 dedi hayırlısıyla kasım aylarının sonlarına doğru olacak ve sperm çıkarsa tüp bebek inş. bize sunu bastan söyledi benim bildiğim tıplara dayanarak normal yolla çocuk sahibi olmak imkansız dedi ve bizde bu yolu tercih ettik...benim size demem iyi tecrübeli işine hakim bi doktor düşünürseniz gelin fayda görürsünüz arkadaşlar selametle ben bunu yazmıştım ama okuyorum arkadaşların çoğu güzel sonuç alamamış peki microtesede de çıkmazsa sperm o zaman bizim kök hücre tedavisi lazımmış oda yomuş şuanda 2 veya 3 yıl mış ne olur dua edin bana
bugün ağlamaktan gözlerim şişti.gaziantep üniversitesi bugün beni insanlıktan çıkarma noktasına getirdi.bu kadarmı acımasız olur insan,bu kadarmı gaddar.bugün tüpbebek merkezinin istediği tahliller için kadın doğuma gittim.doktorun verdiği cevap neymiş efendim biz tüp bebek merkezlerinin labaratuarı değiliz bu kadar para verip tüpbebek yaptırıyorsunuz neden laburatuarı yok deyip beni sinir etti.haklısın hocam ama ben ne yapabilirim dedim.git istanbulda yaptır diyor başka yermi yok diyor.dedim hocam öyle oturduğunuz yerden konuşmakla olmuyor.bende biliyorum nerde yapılacağını.sizin bu kaprisli tavrınız benim bir ayımı çalıyor.benim adet döneminde yapmam gereken tahliller bunlar dedim.o zman üniversite hastenesinde açın tüpbebek ünitesi yapın microtese gelip burda yaptırayım.siz uzaktan konuşuyorsunuz ama ben en derinindeyim.ben bir sperm bulunsun diye mücadele ediyorum siz bana ne anlatıyorsunuz dedim.bir Suriyeli bile benden değerli benim ülkemde dedim.onlara yaptığınız yardımı neden bana yapmak zorunuza gidiyor dedim.çıktım.ama sinrlerim boşaldı galiba 3 saat hıçkırıkla ağlarmı insan ağlarmış.çok ama çok kötüyüm neden böyle allahım.başlamadan neden böyle yoruldum.10 yılda mücadele ettim kendimle ama neden 1 günde yenildim.bu süreçten çok ama çok korkttum.eşimde evde ağlamış.benim yüzümden neler yaşıyor diye.o doktora çok öfkeliyim.şiddete karşıyım ama bu gün onu hak eden insanların oluşunu gördüm.başhekimede şikayet ettim.benim tahliller kaldı öbür aya.elim boş geldim antepten.yarında merkezi arayıp konuşacağım.elimize kağıdı tutuşturyorsunuz iyi hoşda bunca paranın işinde neden bunlar yok diyeceğim.sgk anlaşması yok zaten o zaman bir yerle anlaş uygun fiyata orya yönlendirin.amaaaan kafam çok kötü migrenim tuttu anlayacağınız.allaha emanet olun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?