Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canmm çok üzüldümm ne denir bilmiyorum rabbim sabırlar versin güzel günler yaşatsın inş canm

ALLAHIM SENİN KOLAYLAŞTIRDIĞINDAN BAŞKA HİÇ BİR KOLAY YOKTUR SEN DİLERSEN ZOR OLAN HER ŞEY KOLAY OLUR İMTİHANLARIMIZI KOLAY EYLE

Eğer Allah,
Kalplerinizde bir hâyır olduğunu bilirse;
Size, sizden alınandan daha hâyırlısını verir. . .”
Enfâl Sûresi, 70
____________Cumanız Mübarek Olsun . . .

Allah ım şu mübarek cuma gününde tüm isteyenlerin ve benim de kucağımı boş koyma bizlerede annelik duygususunu yaşatmaı nasip eyle.senin solunda hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip et. (amin) kızlar müslümanın müslümana duası geçermiş cuma günü yüzü suyu hürmetine dua edelim birbirimize inşallah

amin cnm hayırlı cumalar olsun

HAFTAYA CUMA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
KATILMAK İSTEYEN OLURSA DİYE BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİM
ŞU ANDA 22 KİŞİ OLDUK
AMA 35 KİŞİ OLURSAK YİNE SAYI OLARAK 2 000 DÜŞER
O YÜZDEN BEKLİYORUM BİRAZ DAHA

YA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.

70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-LALEASLAN
17-POFUDUK
18-MAVİMENEKŞE
19-İLKNUR
20-TOSBAG
21-ERVAE
22-DERMANN

Katılmak isteyen arkadaş varsa alabilirim
Haftaya cuma başlıyacaz inşALLAH
Bu cuma geç oldu artık
Katılmak isteyen arkadaşlar olur diye bekliycem biraz daha
Cuma mübarek gündür.O gün başlamak daha iyi olur diye düşündüm
Hemde benim yoğunluğum azalsın biraz daha

tülaycım bende katılıyorum adımı yazdım listeye.

aminnn

amin. Ben her zaman bütün arkadaşlara dua ediyorum. Duanın makbul olması için ilk önce başkasına sonra kendine dua edicen aynen dediğin gibi canım. Şu mübarek cuma gününde Allah cc duaları kabul edilenlerden eylesin bizi inşAllah.

inşAllah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız. Dua et Allah cc hayırlısı neyse onu nasip eder inş.

evet çok mükemmel bir doktor sizin sorununuz neydi tam olarak peki inş. hayırlı güzel sonuç alırsınız

arkadşlar benıde eklersenız sevınırım...başlarkende mesaj atarsanız sevınırım...

Bostancıda canım

aşağısında bi kaç türbe daha var canım ayrı yollarda oralarıda tavsiye ederim kavacıktan otobüsleride var
  1. Kırklar Sultânı Türbesi
  2. Türbe, Beykoz ilçesi, Dereseki Köyü’ndedir. Kırklar Sultânı Peygamber Efendimizin (s.a.v.) neslinden olup Seyyîd’dir. Kabri, Kânûnî Sultân Süleymân Hân devri Nakşîbendiyye tarîkatı meşâyıhından Şeyh Kemâl Efendi tarafından keşfedilmiştir. Hayatı hakkında bilgi bulunmayan bu zâtın türbesi günümüzde hâlen ziyâret edilmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…