- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
ooh kendime yakın bir arkadaşım daha çıktı mrb canım bende kartal
amin inşaallahBu mubarek cuma gununde rabbim dualarimizi kabul eylesin..onun katinda hersey cokkk isterse hersey olur bizlerede kendi katindan hayirli inancli saglkli evlatlar nasip etsin.hayirli cumalar...aminn
duaların tez vakitte kabul olur inş. canım :)
Tamam canım not aldımarkadşlar benıde eklersenız sevınırım...başlarkende mesaj atarsanız sevınırım...
benide ekleyin lütfenarkadşlar benıde eklersenız sevınırım...başlarkende mesaj atarsanız sevınırım...
tammam canım allahım kabul etsın....Tamam canım not aldım
Ben listeyi herkese mesaj olarak göndereceğim zaten
O zaman haberin olur.
:)))
evet yakınız. yolun düşerse görüşelim valla canm. ben burdan birileriyle görüşüp dertleşmeyi isterim..
canım ben kayseride özel hastanede yaptırmıştım testlerimi 40 tl tuttu.. sigortalı sigortasız farketmiyo diye biliyorum ama emin de değilim
arkadaşlar tavsiyenizi ihtiyacım var eşimde ileri derecede mide ülseri var ersel beyle konuştum benim göndereceklerimi kullanamaz çok ağrı yapar dedi eşim ağrıya katlanırım diyor ama korkumuz bir kere mide kanaması geçirdi yine öyle olur diye korkuyoruz ersel bey karar sizin diyor ama göndericeklerim midesine kesin dokunur diyor biz neyapacağız
bunun tedavisi yok ki cnm ömür boyu perhiz ve mide ilacıönce midenizdeki ülserden tedavi olun sonra kullanırsınız ilaçları ALLAH KORUSUN daha kötü yaparsa ilaçlar bu sefer daha çok üzülürsünüz elbette bebişiniz olur ALLAHIN izniyle ÖNCE SAĞLIK bu sefer bebek için baya zaman bekleyebilirsiniz mide koruyucu içse fayda etmez mi
arkadaşlar tavsiyenizi ihtiyacım var eşimde ileri derecede mide ülseri var ersel beyle konuştum benim göndereceklerimi kullanamaz çok ağrı yapar dedi eşim ağrıya katlanırım diyor ama korkumuz bir kere mide kanaması geçirdi yine öyle olur diye korkuyoruz ersel bey karar sizin diyor ama göndericeklerim midesine kesin dokunur diyor biz neyapacağız
celalettin hocaya gidiyoruz geçen haftalarda başladık oda çocuğunuz olabilir diyebilmem için enaz 24 ay gelmeniz lazım sizin durumunuz en kötüsü demişti şimdi bide ersel beyin bitkisellerini kullanamıyoruz gerçekten durumumuz çok kötü vardır bundada bir hayır diyorumEşinin doktoruna da danışın isterse canm bitkisellerin içeriklerini öğrenip.
Sadece iğne yoluyla tedavi olmuyormuymuş veya micotese düşünüyor musnuz?
celalettin hocaya gidiyoruz geçen haftalarda başladık oda çocuğunuz olabilir diyebilmem için enaz 24 ay gelmeniz lazım sizin durumunuz en kötüsü demişti şimdi bide ersel beyin bitkisellerini kullanamıyoruz gerçekten durumumuz çok kötü vardır bundada bir hayır diyorum
benide ekleyin lütfen
canım bende yeniyim bilmiyorum inşlh arkdşlar yardmcı olur ama duygularını çok ii anlıyorum allah yardımcımız olsun verecek olan O. rabbim yüzümüzü güldürsün inşlh dua et dua her kapıyı açacaktır inşlhkızlar size danışmak istedğim konu var.şimdi sgk anlaşması olmayan bir yerde tüpbebek yaptırdığımızda tahlil ve tetkikleri normal hastanedemi yaptırıyoruz yoksa tüpbebek merkezinin kendisimi yaptırıyor kendi labaratuarında.dünden beri sinirlerim bozuldu.gözyaşlarım akıp gidiyor elimde olmadan.bu kadar uğraşa değer inşallah.microtesede çıkmazsa halim ne olacak.emeklerimin boşa gitmesinemi,umutlarımın tükenmesinemi....allahım ne olur yüzümü güldür.ben sanırım bu yükü artık kaldıramıyorum.rabbimden dileğim çok değil.hayırlı evlatlarım olsun,eşim yanımda olsun.mutlu huzzurlu sağlıklı bir hayat istiyorum.öyle zengin olmak,çok param olmasını,evimde temizlik yapan yardımcım hanlarım hamamların olsun istemiyorum.küçüçük bir el,göğsümde minik bir baş istiyorum.evimde koşan gülen minik ayaklar minik yanaktan istiyorum.ne olur rabbim duy sesimi yaşat bana bu güzelliği.kaç yıllık evlisin kaç çocuğun var dediklerinde utanmadan sıkılmadan cevap verebileyim.ben bir hata işlemiş gibi insanlardan kaçmayayım.bilakis onlarla birlikte olayım.bende okul aile birliğinde olayım.bende bir veli olayım.benimde okula giden bir çocuğum olsun.benimde balkonda camda beklediğim olsun.bende delicesine okul arayışlarına gireyim.bende mücadelemi evladım için yapayım.bunları istemeye hakkım yokmu.ne olur allahım benim sınavım bitmiş olsun ve bende bunları yaşayayım.baba diye ağlayan yavrularım olsun.benimde evde benim için ağlayanım olsun.herkesin şikayet ettikleri benide bulsun.gocunmam rabbim sen hayırlısını bilensin mutlaka ama banada evladt ver ve hayırlısından ver.bende birilerine umut olayım.birileride beni anlatsın.onların 11 sene sonra oldu diye.ben bunlara razıyım rabbim.
canım ben bu yeni versiyonu pek cözemedim sayfa degişmiş biraz tesekkür edrim canım sen naptın alabildin mi diplomayıCnm hosgeldin allah sifa versin ins kullandigi hersey sifa olsun derslerinde de basarilar..
Merhaba cnm sukur ki bizde sperm cikisi oldu celalettin hocada tedavi sayesinde once allsh sonra celalettin hocanin tedavisiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?