Sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama yazdiklarini gözlerim dolarak okudum hepimizin istekleri hisleri aynı inşallah artık imtihanımız son bulur hayırlısıylakızlar size danışmak istedğim konu var.şimdi sgk anlaşması olmayan bir yerde tüpbebek yaptırdığımızda tahlil ve tetkikleri normal hastanedemi yaptırıyoruz yoksa tüpbebek merkezinin kendisimi yaptırıyor kendi labaratuarında.dünden beri sinirlerim bozuldu.gözyaşlarım akıp gidiyor elimde olmadan.bu kadar uğraşa değer inşallah.microtesede çıkmazsa halim ne olacak.emeklerimin boşa gitmesinemi,umutlarımın tükenmesinemi....allahım ne olur yüzümü güldür.ben sanırım bu yükü artık kaldıramıyorum.rabbimden dileğim çok değil.hayırlı evlatlarım olsun,eşim yanımda olsun.mutlu huzzurlu sağlıklı bir hayat istiyorum.öyle zengin olmak,çok param olmasını,evimde temizlik yapan yardımcım hanlarım hamamların olsun istemiyorum.küçüçük bir el,göğsümde minik bir baş istiyorum.evimde koşan gülen minik ayaklar minik yanaktan istiyorum.ne olur rabbim duy sesimi yaşat bana bu güzelliği.kaç yıllık evlisin kaç çocuğun var dediklerinde utanmadan sıkılmadan cevap verebileyim.ben bir hata işlemiş gibi insanlardan kaçmayayım.bilakis onlarla birlikte olayım.bende okul aile birliğinde olayım.bende bir veli olayım.benimde okula giden bir çocuğum olsun.benimde balkonda camda beklediğim olsun.bende delicesine okul arayışlarına gireyim.bende mücadelemi evladım için yapayım.bunları istemeye hakkım yokmu.ne olur allahım benim sınavım bitmiş olsun ve bende bunları yaşayayım.baba diye ağlayan yavrularım olsun.benimde evde benim için ağlayanım olsun.herkesin şikayet ettikleri benide bulsun.gocunmam rabbim sen hayırlısını bilensin mutlaka ama banada evladt ver ve hayırlısından ver.bende birilerine umut olayım.birileride beni anlatsın.onların 11 sene sonra oldu diye.ben bunlara razıyım rabbim.
cnm o sekıilde davranmaya hakları yok sen canın nerde isterse orda yaparsın tahlillerini heralde paramız olsa bizde tahlilleri gidip devlette yapmazdık ne kadar anlayışsız doktorlar var ben anlamıyorum ya zaten onca para veriliyo tüp bebek merkezine ekstra bide tahlillere vermek istemiyosun doğal olarak bende tahliileleri devletde yaptırdım mecburen napalım yani dısarda ck pahalı iyi yapmışşın cnm kendini ezdirme alt tarafı bi tahlil kâğıdı yazıcak ondada nazlanıyolar ya nasıl sınırlendim varya sen kendini üzme pesde etme bu ay olmazsa bidahaki ay yaparsın hayırlısıylabugün ağlamaktan gözlerim şişti.gaziantep üniversitesi bugün beni insanlıktan çıkarma noktasına getirdi.bu kadarmı acımasız olur insan,bu kadarmı gaddar.bugün tüpbebek merkezinin istediği tahliller için kadın doğuma gittim.doktorun verdiği cevap neymiş efendim biz tüp bebek merkezlerinin labaratuarı değiliz bu kadar para verip tüpbebek yaptırıyorsunuz neden laburatuarı yok deyip beni sinir etti.haklısın hocam ama ben ne yapabilirim dedim.git istanbulda yaptır diyor başka yermi yok diyor.dedim hocam öyle oturduğunuz yerden konuşmakla olmuyor.bende biliyorum nerde yapılacağını.sizin bu kaprisli tavrınız benim bir ayımı çalıyor.benim adet döneminde yapmam gereken tahliller bunlar dedim.o zman üniversite hastenesinde açın tüpbebek ünitesi yapın microtese gelip burda yaptırayım.siz uzaktan konuşuyorsunuz ama ben en derinindeyim.ben bir sperm bulunsun diye mücadele ediyorum siz bana ne anlatıyorsunuz dedim.bir Suriyeli bile benden değerli benim ülkemde dedim.onlara yaptığınız yardımı neden bana yapmak zorunuza gidiyor dedim.çıktım.ama sinrlerim boşaldı galiba 3 saat hıçkırıkla ağlarmı insan ağlarmış.çok ama çok kötüyüm neden böyle allahım.başlamadan neden böyle yoruldum.10 yılda mücadele ettim kendimle ama neden 1 günde yenildim.bu süreçten çok ama çok korkttum.eşimde evde ağlamış.benim yüzümden neler yaşıyor diye.o doktora çok öfkeliyim.şiddete karşıyım ama bu gün onu hak eden insanların oluşunu gördüm.başhekimede şikayet ettim.benim tahliller kaldı öbür aya.elim boş geldim antepten.yarında merkezi arayıp konuşacağım.elimize kağıdı tutuşturyorsunuz iyi hoşda bunca paranın işinde neden bunlar yok diyeceğim.sgk anlaşması yok zaten o zaman bir yerle anlaş uygun fiyata orya yönlendirin.amaaaan kafam çok kötü migrenim tuttu anlayacağınız.allaha emanet olun kızlar.
Çok güzel bir fikir bende varımkızlar cumartesi günü türbelere gezmeye gidelim mi buluşup ne dersiniz istanbulun 3 büyük evliyası peygamber efendimizin soyundan gelenler türbesi böyle bir topik oluşturalım mı ne dersiniz
beni de ekleyin cnm 2000 tane YA SEMİ okuyacağım demi haberde edin cnmEKLEDİM CANIM.HABERİN OLSUN
HAFTAYA CUMA BAŞLIYORUZ İNŞALLAH
listeninde son halini atta bakalım cnmbeni de ekleyin cnm 2000 tane YA SEMİ okuyacağım demi haberde edin cnm
Beni de eklermisin tülay arkadaşım buraya yazdım ama umarım görürsün formu pek bilmiyorum direk sana nerden yazacağımı bilemedim :)arkadşlar benıde eklersenız sevınırım...başlarkende mesaj atarsanız sevınırım...
Tülay arkadaşım beni de eklermisin formu çok iyi bilmiyorum inşallah başlayınca haberim olurHAFTAYA CUMA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
KATILMAK İSTEYEN OLURSA DİYE BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİM
ŞU ANDA 22 KİŞİ OLDUK
AMA 35 KİŞİ OLURSAK YİNE SAYI OLARAK 2 000 DÜŞER
O YÜZDEN BEKLİYORUM BİRAZ DAHA
tam olarak sorununuz neydi kardeştesede sperm cıkmayınca kaan bey esıme choriomon 500 ıgne yazdı 6 ay kullanack bı ıgneyı kullanıp ılerleme olan varmı
esım xxy li kilınefetlter sendutomu var kıromzam bozukluguna baglı azosperm ılk tese oldun sonuz sadece yuvarlak hucre bulunmusturtam olarak sorununuz neydi kardeş
benimkide daha belli değil testesteron düşük bide inmemiş testisi var bizde tese olacazesım xxy li kilınefetlter sendutomu var kıromzam bozukluguna baglı azosperm ılk tese oldun sonuz sadece yuvarlak hucre bulunmustur
insallah sızde cıkar genetık bı proplem yoksa genelde tesede cıkıyor bızım testestoron yuksektıbenimkide daha belli değil testesteron düşük bide inmemiş testisi var bizde tese olacaz
Malesef canım değeri yükselmedi arkadaşımızınHerkese merhabalar..Ne zamandır giremiyorum ..Tüp bebek sonucu bekleyen bi arkadaş vardı..Değeri düşük başlamıştı ondan haber alan var mı acaba??
merhaba gözdemmm hanımsize birşey sormak istiyorum site değiştiği için özel mesej atmayı beceremedim. benim eşimde celalettin peruda tedavi oluyor sperm sayısı ilkin yükseldi sonra düştü. sizdede oldumu? böyle iniş çıkışlar olduysa mesela ne kadar geriledi cevaplarsanız çok sevinirimHerkese merhabalar..Ne zamandır giremiyorum ..Tüp bebek sonucu bekleyen bi arkadaş vardı..Değeri düşük başlamıştı ondan haber alan var mı acaba??
insallah allah yardımcımız olsungenetik olup olmadığını bu tesede anlayacağız işte inş. genetik değildir inş. çıkar
hayır normal olacak kadar cok yok tüp bebek yaptıkbiz de memorial de yaptırdık ama sıfır çıktısizin normal çıkış olduktan sonra normal yolla mi gebelik olustu yoksa gene tüp bebek mi canım?
İlac tedavisi 3 ay falan surdu ama sadexe ilaç kullanmadıkCanim allah evladini bagislasin.. hormonal bi sorunmuydu nasil bi tedavi uygulandi.. igne mi.. hormonlar nasildi peki.. ne kadar sure tedavi oldunuz cnm. Rabbim bizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?