Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama yazdiklarini gözlerim dolarak okudum hepimizin istekleri hisleri aynı inşallah artık imtihanımız son bulur hayırlısıyla

cnm o sekıilde davranmaya hakları yok sen canın nerde isterse orda yaparsın tahlillerini heralde paramız olsa bizde tahlilleri gidip devlette yapmazdık ne kadar anlayışsız doktorlar var ben anlamıyorum ya zaten onca para veriliyo tüp bebek merkezine ekstra bide tahlillere vermek istemiyosun doğal olarak bende tahliileleri devletde yaptırdım mecburen napalım yani dısarda ck pahalı iyi yapmışşın cnm kendini ezdirme alt tarafı bi tahlil kâğıdı yazıcak ondada nazlanıyolar ya nasıl sınırlendim varya sen kendini üzme pesde etme bu ay olmazsa bidahaki ay yaparsın hayırlısıyla

T
Tülay arkadaşım beni de eklermisin formu çok iyi bilmiyorum inşallah başlayınca haberim olur

Günaydın kader arkadaşlarım.İyi haftasonlarımız güzel haftalarımız olsun inşallah .Halaylık haberlerde mutlu sonuçlarda görüşmek üzere.Pazartesi İstanbul heyecanı bastı yine bana yaaa kontrol zamanı hayırlısıyla

tesede sperm cıkmayınca kaan bey esıme choriomon 500 ıgne yazdı 6 ay kullanack bı ıgneyı kullanıp ılerleme olan varmı

Herkese merhabalar..Ne zamandır giremiyorum ..Tüp bebek sonucu bekleyen bi arkadaş vardı..Değeri düşük başlamıştı ondan haber alan var mı acaba??

Herkese merhabalar..Ne zamandır giremiyorum ..Tüp bebek sonucu bekleyen bi arkadaş vardı..Değeri düşük başlamıştı ondan haber alan var mı acaba??
merhaba gözdemmm hanımsize birşey sormak istiyorum site değiştiği için özel mesej atmayı beceremedim. benim eşimde celalettin peruda tedavi oluyor sperm sayısı ilkin yükseldi sonra düştü. sizdede oldumu? böyle iniş çıkışlar olduysa mesela ne kadar geriledi cevaplarsanız çok sevinirim

Canim allah evladini bagislasin.. hormonal bi sorunmuydu nasil bi tedavi uygulandi.. igne mi.. hormonlar nasildi peki.. ne kadar sure tedavi oldunuz cnm. Rabbim bizlerede nasip etsin
İlac tedavisi 3 ay falan surdu ama sadexe ilaç kullanmadık
Bitkisel akapuntur bir suru sey yaptık. Hormonlar normaldii amin inş. Rabbim isteyen herlese nasip eylesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…