Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
beni de ekleyin cnm 2000 tane YA SEMİ okuyacağım demi haberde edin cnm

listeninde son halini atta bakalım cnm

Beni de eklermisin tülay arkadaşım buraya yazdım ama umarım görürsün formu pek bilmiyorum direk sana nerden yazacağımı bilemedim :)

Sizleri de ekledim.Ben başlayacağımız zaman size mesaj atacağım.
Haftaya cuma başlayacağız

YA SEMİSemî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.

70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-LALEASLAN
17-POFUDUK
18-MAVİMENEKŞE
19-İLKNUR
20-TOSBAG
21-ERVAE
22-DERMANN
23-ZÜMRA11
24-YAĞMUR1989
25-1NUR86

Çok güzel bir fikir bende varım

teşekkürler canım bildiğin türbeler neresi ben fatihte ve şehitlik 3 büyük evliyaların 2.si avrupa yakasında 1i fatih itfaye duragının arkasıdan gidiliyor 2. şehitliğin ark. diğer 1. anadolu yakasında mahmut hüdayi hz. üsküdarda. tezveren dede türbesi diye ama yol kenarında anadolu yakasında paşabahçede, kırklarbaba türbesi dereseki beykozun ilersi vs....

Kolaylıklar diiyorum...Zor,uzun bir yol ne yazık ki...Bizde de inişler çıkışlar çok oldu...İlk çıkış oldu ve sonraki testlerde sıfır çıkmıştı mesela...Hatta tüp bebeğe başlamak için test yaptırdığımızda 3 milyondu, 1 ay sonra tüp bebek için örnek verdiğinde 38 milyondu...Çok şaşırtıcı ama gerçek...Stres çok önemli bence..Sperm çıkmaya başladığında ki inşallah başlar artarak devam ediyo...Ama tekrar yazıyım ilk çıkış oldu ve sonraki iki testte tekrar sıfırları gördük..Umarım tez vakitte kurtulursunuz..

benı eklememışsın canım

canem beni listeye almamisin benide al lütfen ve nezaman baslaniyor?

Unkapanında varmış ismini hatırlamıyorum beykozda yuşa (as)türbesi aslında bende istanbuldaki türbelerin rehberi vardı bulabilirsem size yardımcı olabilirim bu arada nasıl gidicez bu yerlere benim arabam yok toplu taşımaylada en fazla birkaç yere gidilir biz ramazan ayında komşularla servis ayarlayıp öyle gitmiştik

cnm unkapanında ki mehmet emin tokadi hazretleri var ben gittim çok güzel bi yer kuytuda kalıyor aslında ulu ortada değil

tatlış ne zaman buluşup gidiyorsunuz bakim

benı eklememışsın canım

canem beni listeye almamisin benide al lütfen ve nezaman baslaniyor?

Sizleri de ekledim canım.27 Eylül 2014 Cuma günü başlıyoruz.
Listenin son hali şu şekilde.

1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-LALEASLAN
17-POFUDUK
18-MAVİMENEKŞE
19-İLKNUR
20-TOSBAG
21-ERVAE
22-DERMANN
23-DERYA6
24-BERİREM
25-BAHAR2128
26-HERŞEYGÜZELOLACAK
27-GOEZDE
28-ZÜMRA11

cnm unkapanında ki mehmet emin tokadi hazretleri var ben gittim çok güzel bi yer kuytuda kalıyor aslında ulu ortada değil

3 büyük evliyalardan biri vasiyetidir kuytu bir yerde olsun mezarım öyle kolay bulunmasın mezarıma ziyarete gelen kişi cennete girene kadar bu dünyadan göçüp gitmesindir

canım benim arabamda yok ben hep toplu taşımayla giderim beykozda çoğu yeri biliyorum ordakileri ben yardımcı olabilirim açık konuşiyim servisle gitmeyi sevmiyorum çok koşturarak yapılıyor, ama yinede size ayak uydururum hepimizin ortak kararı alınır bir hafta sonu Anadolu yakasındaki olur bir hafta sonuda Avrupa yakasındaki olur benim fikrim 3 büyük evliyalara gitmek muradi münzavi hz. , Mehmet emin tokadi hz. bunlar birbirine yakın şehitlik ve Unkapanı arası diğeri Üsküdarda AZİZ MAHMUT HÜDAYİ EFENDİ ben türbeleri gezmeyi çok severim rehberindende yardımcı olursan çok sevinirim ve hikayeleri çok merak ederim :) inş. gidebiliriz

Demet arkadasimizi merak ediyorum..insallah cok guzel sonuclarla doner
Hayirli haberleri olsun. Heyecan ile bekleyisteyiz floryada test arif bey 4 ten sonra orada oluyormuş faceyteki grupta yazildi ayni günde sonuç alip dönerler inşallah canimn topikte halaysiz kaldi mutlu haberlere hepimizin ihtiyacı var topik olarak çok matemlerdeyiz hepimiz
İnşallah bu hafta ve devami gelir güzel haberlerin

İstanbul da olsam bende katilirdim.çok ayri bir huzuru var oralarin manevi olarak cok rahatlatiyir insani herkesin orada tek yaptigi dualar giderseniz dualarinuzda buzlerude isimlerimuz ile dua etme unutmayin dualarinuzda olmak üzere rabbim hepinizin dualarini kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…