beni de ekleyin cnm 2000 tane YA SEMİ okuyacağım demi haberde edin cnm
listeninde son halini atta bakalım cnm
Beni de eklermisin tülay arkadaşım buraya yazdım ama umarım görürsün formu pek bilmiyorum direk sana nerden yazacağımı bilemedim :)
Çok güzel bir fikir bende varım
merhaba gözdemmm hanımsize birşey sormak istiyorum site değiştiği için özel mesej atmayı beceremedim. benim eşimde celalettin peruda tedavi oluyor sperm sayısı ilkin yükseldi sonra düştü. sizdede oldumu? böyle iniş çıkışlar olduysa mesela ne kadar geriledi cevaplarsanız çok sevinirim
Çok üzüldüm...Allah kolaylık versinMalesef canım değeri yükselmedi arkadaşımızın
benı eklememışsın canım
Sizleri de ekledim.Ben başlayacağımız zaman size mesaj atacağım.
Haftaya cuma başlayacağız
YA SEMİSemî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-LALEASLAN
17-POFUDUK
18-MAVİMENEKŞE
19-İLKNUR
20-TOSBAG
21-ERVAE
22-DERMANN
23-ZÜMRA11
24-YAĞMUR1989
25-1NUR86
YA SEMİ
Semî işiten, işitme kuvvetine sâhip olan ve işitme gücünü verendir. O, hiçbir şartla ve kayda bağlı olmaksızın işitir. Herşeyi işiten, kullarının niyazını kabul eden demektir.
Gizli açık her sesi işiten.
Her şeyi en iyi işiten, duaları kabul eden.
70 000 YA SEMİ LİSTEMİZ
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-BEBEKOKAN
Unkapanında varmış ismini hatırlamıyorum beykozda yuşa (as)türbesi aslında bende istanbuldaki türbelerin rehberi vardı bulabilirsem size yardımcı olabilirim bu arada nasıl gidicez bu yerlere benim arabam yok toplu taşımaylada en fazla birkaç yere gidilir biz ramazan ayında komşularla servis ayarlayıp öyle gitmiştikteşekkürler canım bildiğin türbeler neresi ben fatihte ve şehitlik 3 büyük evliyaların 2.si avrupa yakasında 1i fatih itfaye duragının arkasıdan gidiliyor 2. şehitliğin ark. diğer 1. anadolu yakasında mahmut hüdayi hz. üsküdarda. tezveren dede türbesi diye ama yol kenarında anadolu yakasında paşabahçede, kırklarbaba türbesi dereseki beykozun ilersi vs....
cnm unkapanında ki mehmet emin tokadi hazretleri var ben gittim çok güzel bi yer kuytuda kalıyor aslında ulu ortada değilUnkapanında varmış ismini hatırlamıyorum beykozda yuşa (as)türbesi aslında bende istanbuldaki türbelerin rehberi vardı bulabilirsem size yardımcı olabilirim bu arada nasıl gidicez bu yerlere benim arabam yok toplu taşımaylada en fazla birkaç yere gidilir biz ramazan ayında komşularla servis ayarlayıp öyle gitmiştik
ii pazarlar cnm günaydınherkese iyi pazarlar..
benı eklememışsın canım
canem beni listeye almamisin benide al lütfen ve nezaman baslaniyor?
cnm unkapanında ki mehmet emin tokadi hazretleri var ben gittim çok güzel bi yer kuytuda kalıyor aslında ulu ortada değil
Unkapanında varmış ismini hatırlamıyorum beykozda yuşa (as)türbesi aslında bende istanbuldaki türbelerin rehberi vardı bulabilirsem size yardımcı olabilirim bu arada nasıl gidicez bu yerlere benim arabam yok toplu taşımaylada en fazla birkaç yere gidilir biz ramazan ayında komşularla servis ayarlayıp öyle gitmiştik
tatlış ne zaman buluşup gidiyorsunuz bakim
Hayirli haberleri olsun. Heyecan ile bekleyisteyiz floryada test arif bey 4 ten sonra orada oluyormuş faceyteki grupta yazildi ayni günde sonuç alip dönerler inşallah canimn topikte halaysiz kaldi mutlu haberlere hepimizin ihtiyacı var topik olarak çok matemlerdeyiz hepimizDemet arkadasimizi merak ediyorum..insallah cok guzel sonuclarla doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?