- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
İstanbul da olsam bende katilirdim.çok ayri bir huzuru var oralarin manevi olarak cok rahatlatiyir insani herkesin orada tek yaptigi dualar giderseniz dualarinuzda buzlerude isimlerimuz ile dua etme unutmayin dualarinuzda olmak üzere rabbim hepinizin dualarini kabul etsin.
aynen bende canım
canım ne yaptınız eşinle dr gittiniz mi? umarım kötü bir şey çıkmamıştırr
Cıkksssgitmedik canım henüz çünki eşim bir türlü izine çıkıp tahlillerini yaptıramadı. Tahlilleri yaptırdıktan sonra inşallah. Celalettin hocaya ise maddi durumdan dolayı ocak ayında gideceğiz. Tahlil sonuçlarına göre proxeed plus diye bir ilaç duydum araştırdım onu kullanmayı düşünüyoruz. Bakalım allahtan hayırlısı. Bu aralar gene bebek istemim defreşti çok takılıyorum bunalıyorum ama elden birşey gelmiyorki
öyle oluyor canım napacağız nasip kısmet işi benimde öyle etrafıma baktım bir anda bebekler doldu hafta sonu içim cız etti ve ilginç yanı da bebeği olanlar istediklerinde olmadı tedaviyle oldular maşallah çokta tatlılardı inş. bizlerimizde olacak canım sabır herzaman sabır maalesef o bendede yok
Ayyy aynı canım ya bir anda etrafım hamile yeni doğan bebek ile doldu. Hepsine maşallah diyorum onların adına çok seviniyorum ama benim olmayınca içim cız ediyor. Bu sınavımızıda inşallah hayırlısıyla atlatırız insan dayanamıyor ağlasan bir türlü ağlamayasan içine atsan içimde birikiyor uhte gibi oturuyor içime
kızlar dün hacı Bektaş-ı veli türbesini ziyarete gitdik orada bizim durumumuzda olan tüm arkadaşlar için dua etdim ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inş AMİNNN
günaydın tatlım bugün çokkk mutluyum çünki sınav sonuçlarım açıklandı......
veeeeeeeeee bütün hepsinden geçmişim tam kredinin hepsini almışım,
cocuk gibi seviniyorum ya.....
Canimm hic gelmiyosunn gorunup kaciyosun :)
napalım canım kısmet her şeyde vardır hayır nasipten ötesi olmaz derler ya ah keşke şu dilimi tutabilsem diyorum bazen kendime çok kızıyorum kendimide geçiştiriyorum bazen insanoğluyuz işte yine bir umut bekliyor insan daha biz tedavi bile görmedik bu ay geç adet oluyorum 2 gün bile olsa belki tutmuştur diye sonra bir bakıyorum hayalimde yıkılıyor aslında o kadar çok ister oldumki bu sıralar anlatamam yazarken bile yutkunur oldum yeğenimi kucağıma aldım gezdirdim bunları hem yzarken yutkunuyorum hem gözlerim doluyor ALLAHIMA sınavımızdan başaı olmamızı nasip eyler inş. hayırlısıyla... bazen çok korkuyorum olmiyacak diye bazende olmasada olur diyorum hafta sonu gezmeye gittik yeğenim eşim kucağına aldı gezerken adamın teki dedi burda gezdirmeyin sefil olur lafın en sonu cuk diye ciğerime oturdu evin neşesi onlar olmadan olur mu dedi birde bebeğe babası dedi eşime içim nasıl yandı kavruldu kendimi bir an tuttum umursamadım yutkundum ağlamamak için...
Canım duygulandırdın beni benimde kaynımın bebeği var 5 aylık çok tatlı çok sevmek istiyorum ama doyasıya sevemiyorum hemen içim burkuluyor. Bakamıyorum bile baktığımda neden benimde böyle bir prensesim yok yok böyle bir meleğimde benim olsa diyorum. Allahtan herşeyin hayırlısı diledim şimdiye kadar hep bir engellerle geldik çok yorulmuştuk eşimle bundan sonrasıda biraz bizi yorucak ama sonunda bebeğimi kucağıma alacakssam anne olacaksam herşeye razıyım allah can sağlığı versin.
ne güzel yazmışsın ALLAH CAN SAĞLIĞI VERSİN gerisi ALLAHIN izn. gelir inş. bilemiyoruz bazen içimiz yanıyor telde yengemle konuşurken lafın gelişi dedim düğün oluyor kız hamile kalarak evleniyor eşimin yanındaydım o zaman laf demeden ben diyim dedim bi biz yapamadık diye eşimde ordan bir iç çekti ne yaptım ben dedim kaş yaparken göz çıkarmak bu olsa gerek :'(
aaah canım benim bunu hepimiz yapıyoruz farkına varmadan. Aslında amacımız ortamı yumuşatmak bir gülümseme elde etmek ama dediğin gibi kaç yapım derken gözüde çıkartıyoruz. Bende bende yapıyorum bazen biri sormadan etmeden bi biz yapamadık diyorum eşim yanımda yoksa şanslıyım varsa kahraluyorum naptım ben diyorum günlerce ama bu kadar da sıkıp stres yapmamak lazım napalım buda allahtan ben hiç eşime çocuğumuzun onun yüzünden olmuyormuş gibi bakmıyorum halen halen sorunu kendimde arıyorum Âdet olduğum zaman oofluyorum pufluyorum sorunu kendimde gibi hissediyorum. Eşimi üzmektense kendimi öyle oyalıyorum işte amaaaaaaaannn delimiyim neyim kızzboş boş konuşuyorum bazende hee canım kusura bakma yaa tey teylerim geliyor bazen
birde bu aralar hiç gitmek bilmeyen ilaçta atsam geçmeyen baş ağrılarım var kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Dağıtim derken saçmalıyorum
aman canım boşversene hep öyle olur kimse dört dörtlük değildir ne yapacaksın bende öyleyimdir ben bu erkekleri anlamamki ya bir rahatsızlık var tedavisi olunuyormu bir bak bakalım olunuyorsa yok yere kendini niye mahvediyorsun ki anlamam ki bu durumlarda çıldırıyorum vallahi bazen 1 kaşık suda boğasım geliyor bazende hiç bir çocukmuş seviyorum ya eşimi ben cok fenayım
Heppp heepp hep erkekler öyle canım
Canım kusura bakma işteyim pek geriyi tekrar okuyamıyorum (daha önce yazdıysan kesin okumuşumdur ama unutuyorum) sizin sorun neydi canım tedaviye başlamadınız galiba demi birde nerde oturuyorsun...çokmu sordumm kusura bakma.
Puuuf alıntılı cevaplamayı unutuyorum canımYok tatlım bende unutuyorum normal hepimiz insanız testis tümörüydü eşim ameliyat olduk olmadan önce bütün tahliller yapıldı ve sperm testine sıra geldi ve öğrendikki azosperm çok şükür tümörün 1. evresindeyiz sadece kontröller var bunuda kabul etmiyor eşim azosperm tedavisinide vardır bundada hayır canım ne diyeyim Beykoz da canım ben ne çok sorma öyle şey mi olur ne iş yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?