Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım biz daha kimseye gitmiyoruz eşim yanaşmıyor netten okuduklarımla yada dr sorduklarımla bilgim başkada yok ben sperm testin sonucu eşim gitti baktıı o kadar canım ohh ne güzel aynı meslektaşız aynı derdimizin devasını bekliyoruz :) hakkımızdaki herşeyin hayırlısı olsun

Iyiym tatlim nasil olsun okula gidip geliyoruz. Sende iyisindir insallah

Aminn inşallah erkeklerin şu tedaviden kaçmasını hiç anlamıyorum yaa eşimde sperm testini ilk verecek ikna edene kadar canımdan can aldılar yaa o kadar zordu. Şimdi durumu biliyor kendi. Sorunun ne olduğunu biliyor. Doktora gidecek ama hem izin alıp testleri yaptıramadı onu bekliyoruz hemde maddi olarak celalettin hocaya şuan gidemeyiz.
Derdimizin devasıııı bebeğimiz inşallah kucağımıza alır bir gün buluşuruz. Çalışıyormusun peki.

canım benim kendilerinde cok büyük eksiklik hissediyorlar çok aciz görüyorlar yerin dibine girdiklerini hissediyorlar ondan böyleler sürekli ertelemelerin sebebi bu canım gerçekle yüzleşmeye cesaretleri yok ya olumsuzsa ben şuna eminim eşin istese alır izin bence hep olumlu konuş olumlu olacağına dair msjlar gönder gerçek anlamda değil canım içenden geçirerek evet canım çalışıyorum bende insan içten isterse ALAHIN izn. başaramayacağı şey yoktur psikoloğum hep önce kendini sür kendi hatalarınla başla der kesinlikle misal benle niye konuşmuyorsun etmiyorsun problemin ne gibi yerine benimle konuşmana ihtiyacım var bana yardımcı olurmusun gibi dedi :)

İzin alacak alacak ama erteliyor canım bende birşey demiyorum. En uygun zamanda ayarlicaktır eşim. Napalım bizimde sınavımız böyleymiş. Önceden birisi çocuk yapmıyormusunuz daha dediğinde eşim ben yapıyorumda seher alamıyor derdi şakayla karışık. Şimdi öyle soran olunca yok düşünmüyoruz daha erken borcumuz var falan diyor. Eyy büyük allahım bazende düşünüyorum .Büyük konuşmuyorum.Sorun eşimde , ben eşime hep desteğim çoğu bayanlar böyleyiz. Eşimizi üzmet ezmek istemeyiz. Ya sorun bende olsaydı aynı olgunluğu eşim göstermicekmiş demekki diyorum. ben öyle birşey olsaydı eşimde sürekli öyle deseydi kaldıramazdım ya . hiçbirşey yokken bile kanıma dokunuyordu. Allah bu yüzden kulunun kaldıramicağı yük vermezmiş. doğru yani.

Eşim iğneleri kendi isteği ile yaptırıyor
Her ay hormon kontrolü yapılması lazım
En son kontrol tarihinden 1.5 ay oldu neredeyse.
Geçen hafta vaktim yok diye dr a gidemedi
Bugün artık netten randevu aldım
Vee eşime de mesaj attım.
Çarşamba günü dr randevun var.İşini ona göre ayarla dedim.
Pişman değilim.
O da mecburen tamam diye mesaj geri dönmüş

Helal olsun tülay sana. hemen tamam mesajını almışsın

aynen canım çok haklısın bence biz kendi kendimizi yer bitirirdik ben sulu gözün tekiyim zaten düşünemiyorum kendimi bile bence eşini sıkıştırmamakla en iyisini yapıyorsun bizde aynı şeyleri diyoruz borcumuz var bitsin hele öyle diyorum eşim bazen düşünüyorum bazen düşünmüyorum diyor bende anne olmaya hazır değilim diyorum bizde şakasını konuşurduk hatta dedimki ya biz tam korunmuyoruz acaba dedim oda dalgasına boş.... dedi eşim ameliyat olduğunda bir kadınla konuşmuştum öyle iyi şeyleride kötü siz çağırıyorsunuz dedi iyi düşün dedi en önemlisi affetmeyi bil dedi gerisi gelir kafan boşalır dedi kitap isimleri bile verdi numarasını dahi :) ALLAHIM BİR KAPIYI KAPATIRSA DİĞER KAPIYI AÇARMIŞ ben buluşmayı çok istiyorum aslında oturup konuşmayı kafayı dağıtmayı.... :) inş. bir gün gerçekleşir

İnşallah canım çok güzel olurr

3 büyük evliyalardan biri vasiyetidir kuytu bir yerde olsun mezarım öyle kolay bulunmasın mezarıma ziyarete gelen kişi cennete girene kadar bu dünyadan göçüp gitmesindir

gelmek isteyenler olursa bu hafta c.ertesi ayarlayalım ama erken çıkalım derim
evet cnm zaten bizde hemen bulamadık o gün aradık etrafında dönüp durmuşuz taa nice sonra bulduk çok etkileyici bulunca çok mutlu olduk...
gelemk isterdim ama malesef gelemem duaalrım sizinle olsun gidince..
Canımmmmmmmmm tebrik ederimmmm Nasılsınn?
iim cnm ne olsun aynı ya sen nasılsın yoğunluktan buralara gelemiyorsun demekkki olsun ii olda ne zaman gelrisen gel güzelim..

• Allah'ım, senden yalvararak diliyorum; Ey gizliyi bilen! Ey göğü kudreti ile bina eden! Ey yeri izzeti ile döşemiş olan! Ey celalinin nuru ile güneşi ışık merkezi, ayı yol gösterici kılan! Ey her temiz nefse yönelen! Ey korkanların, gönlü temiz olanların korkusunu gideren! Ey yaratıkların ihtiyaçlarını ve dileklerini yerine getiren! Ey Yusuf'u kölelik boyunduruğundan kurtaran! Ey kulların ihtiyaçlarını zatına iletmek için aracı koymayan! Her dilek sahibinin müracaatını doğrudan doğruya kendisi dinleyen, karşılığını veren ve hiçbir yardımcıya muhtaç olmayan Rabbim! Sana gelenleri engelleyecek kimse yok kapında. Sen öyle bir Rab'sin ki; sana müracaat edip isteyenlere verdikçe hazinen azalmaz, dileyenlerin çokluğu cömertliğini azaltmaz, bilakis yağmur gibi yağar, yağdırırsın. Ya Rabbi! Peygamberin Hz. Muhammed'e (s.a.v.), O'nun ali ve ashabına sonsuz selam olsun. Duamı kabul et, istediğimi lutfet. Çünkü sen herşeye gücü yetensin!
  • Peygamber efendimize ruyada gosterilen dua... allahim dualarimizi kabul eder insallah...

Ne guzel bi sey paylasmissin cnm
Aminn rabbim hepimizin muratlarini versin..

tamam canım nasıl isterseniz öyle olsun bende size uyarım çoluk çocuk yok tek başımızayız sıkıntı olmaz inşallah.ama bu haftasonu benim misafirlerim var tedaviye başlıyorum yarın kısmet olursa öncesinde bana gelmek isteyen komşularım vardı onlarada gelmeyin diyemem olmazsa çalışmıyorsanız hafta içi gidelim yağışlar başlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…