- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Puuuf alıntılı cevaplamayı unutuyorum canım
Muhasebeciyim kartalda bende . Bizimde problem kısaca şu. 1 tane sperm testi yaptırdık test sonucu 87 milyon sperm sayıldı fakat hepsi ölü. 3 doktora gittik 2 si kadın doğumdu 1 tanede üroloğa gittik.Üroloji doktoru ellede muayne etti birşey yok dedi işte hormon testlerini istedi bir kaç test film falan istedi ama henüz biz yaptıramadık. mikro tese peşinden tüp bebek yapın dediler. Eşim tese olmak istemedi açıkçası bende eşimin hemen tese olmasını istemedim. En son çare mikro tese olmayı karar verdik. Celalettin hocaya gitcez ocakta allah kısmet ederse. Siz celalettin hocaya gidiyormusunuz.
Iyiym tatlim nasil olsun okula gidip geliyoruz. Sende iyisindir insallahCanımmmmmmmmm tebrik ederimmmmNasılsınn?
Canımm farkındayımmmmmmama öyle yoğun çalışıyorum kiii akafamı kaldıramıyorumm.. eve yorgun gidiyorumm.. bir koltukta uyuyup kalıyorummm... Ondann böyle oluyor.. ama özlüyorum sizi hep aklımda ve dualarımdasınız inankii
Nasılsın bu arada nasıl gidiyor????
Aminn inşallah erkeklerin şu tedaviden kaçmasını hiç anlamıyorum yaa eşimde sperm testini ilk verecek ikna edene kadar canımdan can aldılar yaa o kadar zordu. Şimdi durumu biliyor kendi. Sorunun ne olduğunu biliyor. Doktora gidecek ama hem izin alıp testleri yaptıramadı onu bekliyoruz hemde maddi olarak celalettin hocaya şuan gidemeyiz.
Derdimizin devasıııı bebeğimiz inşallah kucağımıza alır bir gün buluşuruz. Çalışıyormusun peki.
canım benim kendilerinde cok büyük eksiklik hissediyorlar çok aciz görüyorlar yerin dibine girdiklerini hissediyorlar ondan böyleler sürekli ertelemelerin sebebi bu canım gerçekle yüzleşmeye cesaretleri yok ya olumsuzsa ben şuna eminim eşin istese alır izin bence hep olumlu konuş olumlu olacağına dair msjlar gönder gerçek anlamda değil canım içenden geçirerek evet canım çalışıyorum bende insan içten isterse ALAHIN izn. başaramayacağı şey yoktur psikoloğum hep önce kendini sür kendi hatalarınla başla der kesinlikle misal benle niye konuşmuyorsun etmiyorsun problemin ne gibi yerine benimle konuşmana ihtiyacım var bana yardımcı olurmusun gibi dedi :)
Aminn inşallah erkeklerin şu tedaviden kaçmasını hiç anlamıyorum yaa eşimde sperm testini ilk verecek ikna edene kadar canımdan can aldılar yaa o kadar zordu. Şimdi durumu biliyor kendi. Sorunun ne olduğunu biliyor. Doktora gidecek ama hem izin alıp testleri yaptıramadı onu bekliyoruz hemde maddi olarak celalettin hocaya şuan gidemeyiz.
Derdimizin devasıııı bebeğimiz inşallah kucağımıza alır bir gün buluşuruz. Çalışıyormusun peki.
Eşim iğneleri kendi isteği ile yaptırıyor
Her ay hormon kontrolü yapılması lazım
En son kontrol tarihinden 1.5 ay oldu neredeyse.
Geçen hafta vaktim yok diye dr a gidemedi
Bugün artık netten randevu aldım
Vee eşime de mesaj attım.
Çarşamba günü dr randevun var.İşini ona göre ayarla dedim.
Pişman değilim.
O da mecburen tamam diye mesaj geri dönmüş
Helal olsun tülay sana. hemen tamam mesajını almışsın
İzin alacak alacak ama erteliyor canım bende birşey demiyorum. En uygun zamanda ayarlicaktır eşim. Napalım bizimde sınavımız böyleymiş. Önceden birisi çocuk yapmıyormusunuz daha dediğinde eşim ben yapıyorumda seher alamıyor derdi şakayla karışık. Şimdi öyle soran olunca yok düşünmüyoruz daha erken borcumuz var falan diyor. Eyy büyük allahım bazende düşünüyorum .Büyük konuşmuyorum.Sorun eşimde , ben eşime hep desteğim çoğu bayanlar böyleyiz. Eşimizi üzmet ezmek istemeyiz. Ya sorun bende olsaydı aynı olgunluğu eşim göstermicekmiş demekki diyorum. ben öyle birşey olsaydı eşimde sürekli öyle deseydi kaldıramazdım ya . hiçbirşey yokken bile kanıma dokunuyordu. Allah bu yüzden kulunun kaldıramicağı yük vermezmiş. doğru yani.
İnşallah canım çok güzel olurraynen canım çok haklısın bence biz kendi kendimizi yer bitirirdik ben sulu gözün tekiyim zaten düşünemiyorum kendimi bile bence eşini sıkıştırmamakla en iyisini yapıyorsun bizde aynı şeyleri diyoruz borcumuz var bitsin hele öyle diyorum eşim bazen düşünüyorum bazen düşünmüyorum diyor bende anne olmaya hazır değilim diyorum bizde şakasını konuşurduk hatta dedimki ya biz tam korunmuyoruz acaba dedim oda dalgasına boş.... dedi eşim ameliyat olduğunda bir kadınla konuşmuştum öyle iyi şeyleride kötü siz çağırıyorsunuz dedi iyi düşün dedi en önemlisi affetmeyi bil dedi gerisi gelir kafan boşalır dedi kitap isimleri bile verdi numarasını dahi :) ALLAHIM BİR KAPIYI KAPATIRSA DİĞER KAPIYI AÇARMIŞ ben buluşmayı çok istiyorum aslında oturup konuşmayı kafayı dağıtmayı.... :) inş. bir gün gerçekleşir
Doğru diyorsun canım. zor değil ama abartıyorlar heriflerimiz. üstüne gitmek de istemiyorum bayram sonu çıkıcam diyor bakalımm bayram sonuda gelir elbet
Dur bakalım bunda da vardır bir hayır
Rabbim ne taraf hayırlısı ise o tarafa yönlendirsin inşALLAH
3 büyük evliyalardan biri vasiyetidir kuytu bir yerde olsun mezarım öyle kolay bulunmasın mezarıma ziyarete gelen kişi cennete girene kadar bu dünyadan göçüp gitmesindir
evet cnm zaten bizde hemen bulamadık o gün aradık etrafında dönüp durmuşuz taa nice sonra bulduk çok etkileyici bulunca çok mutlu olduk...gelmek isteyenler olursa bu hafta c.ertesi ayarlayalım ama erken çıkalım derim
iim cnm ne olsun aynı ya sen nasılsın yoğunluktan buralara gelemiyorsun demekkki olsun ii olda ne zaman gelrisen gel güzelim..Canımmmmmmmmm tebrik ederimmmmNasılsınn?
tamam canım nasıl isterseniz öyle olsun bende size uyarım çoluk çocuk yok tek başımızayız sıkıntı olmaz inşallah.ama bu haftasonu benim misafirlerim var tedaviye başlıyorum yarın kısmet olursa öncesinde bana gelmek isteyen komşularım vardı onlarada gelmeyin diyemem olmazsa çalışmıyorsanız hafta içi gidelim yağışlar başlamadancanım benim arabamda yok ben hep toplu taşımayla giderim beykozda çoğu yeri biliyorum ordakileri ben yardımcı olabilirim açık konuşiyim servisle gitmeyi sevmiyorum çok koşturarak yapılıyor, ama yinede size ayak uydururum hepimizin ortak kararı alınır bir hafta sonu Anadolu yakasındaki olur bir hafta sonuda Avrupa yakasındaki olur benim fikrim 3 büyük evliyalara gitmek muradi münzavi hz. , Mehmet emin tokadi hz. bunlar birbirine yakın şehitlik ve Unkapanı arası diğeri Üsküdarda AZİZ MAHMUT HÜDAYİ EFENDİ ben türbeleri gezmeyi çok severim rehberindende yardımcı olursan çok sevinirim ve hikayeleri çok merak ederim :) inş. gidebiliriz
evet canım doğru gidenlerin çocuğu oluyormuş diye duymuştumcnm unkapanında ki mehmet emin tokadi hazretleri var ben gittim çok güzel bi yer kuytuda kalıyor aslında ulu ortada değil
Vallaha mi onu bilmiyordum insl hepimizin olsun...evet canım doğru gidenlerin çocuğu oluyormuş diye duymuştum
Aminnn canimmmNe guzel bi sey paylasmissin cnm
Aminn rabbim hepimizin muratlarini versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?