Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim için hiç problem değil aksine çok mutlu olurum maalesef canım çalışıyorum zaten bende regl oldum bayramdan sonra hafta sonu uyarsa çok sevinirim canım :) hayırlısıyla gideriz inş. nerde oturuyorsun canım :)

Tedavide olan arkadaşları merak ediyoruz inşallah iyi sonuçlar vardır.ben de ecrin bebeki merak ediyorum

yok ya bi haber bende bakıyorum ama sonuçlar mı çıkmadı acaba...
Bnde surekli girip bakiorum bi haber var mi diye.. ecrin bebegin tedavisi negatif sonuclandi yanlis hatrlamiosam tutmamsti..rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah

Iyiym tatlim nasil olsun okula gidip geliyoruz. Sende iyisindir insallah

İyiyim bende kuzummmmmmmmmm.. Bu aralar dikiş makinesiyle ilgileniyorum.. Bi sürü şey diktim deşarj oluyorum bu şekilde.. Biraz uzaklaşmaya çalışıyorumm tese tedavi vs. vs. fikirlerden.. Çok streslendim çünkü..

Bnde surekli girip bakiorum bi haber var mi diye.. ecrin bebegin tedavisi negatif sonuclandi yanlis hatrlamiosam tutmamsti..rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah

Evet canım tesede sperm çıkmış ama tutmamıştı. murat başar ve emre beyle görüşmüşlerdi. Murat bey ilaç tedavisi önermişti. Ondan sonrası için ne yaptılar onu merak ediyorum..
Aminnn..
Bu arada celallettin beyde tedavi olanlarda bir ilerleme var mı onu da merak ediyrum..

Yaa kiyafet mi dikiosun cnm :) haklisin farkli ugraslr bulmak lazim dusunmekten artik beynimiz yoruluyo

Valla cnm bizde merak ediyoruz.ekim sonu kontrol icin gidicez acaba bi ilerlme varmi

Buarada biz bi kac iliskidr korunmuyorz herseferinde vicdan azabi cekiyorum.. lokositler artiyo sonucta..bide hic et yememesi mi gerekiyo

Merhaba arkadaşlar ben ne zamandır bu siteye üye olup sizi okuduğum halde ancak yazma cesaretini gösterebildim.Çünkü herşeyi içinde yaşaya yaşaya dışa öylece kolay dökemedim.4,5 yıllık evliyim ve bir sene sonra çocuğumuzun olmadığını farkettik ve bize ürolojide en iyi Semih Özkan ı önerdiler ve 1 senemizi hiçi hiçine harcattı bize.Herşey Allahtan dedik ve semih beyin çocuğunuz olmıycak yada 5 sene sonra kök hücre çıkıcak onu beklersiniz dediği gün Celalettin hocayı öğrendim.O günleri düşünmek bile içimi acıtıyo.Eşimin bütün değerleri sıfırdı canlı cansız hiçbişey yok ve doktorun dediği spermin ürettiği hücre dahi yoktu.Ama Yüce Rabbim büyük bikapıyı kapadı diğerini açtı.Celalettin peru da 1,5 senedir tedavi görüyoruz ve bu sayede iğne yapmasını dahi öğrendim(eşimin iğnelerini kendim yapıyorum)ve bugün aldığımız sonuç tam sonuç olmasa dahi bukadar ilerlemek bile allah ın lütfu bana diye düşünüyorum.Son iki testindede spermatidler görüldü ve doktorun dediği son dönemde olduğumuz ve bidahaki test sonucunda artık alabiliriz dediği.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın benim gibi olan binlerce insan var bunu biliyorum ve azda olsa belki umut olur diye düşündüm.Herşeyi veren Allah ım nasip etmişse zaten olucak bunu hepimiz biliyoruz.Dilerim herkese tüm isteyenlere verir Allah ım...Bu dünyayı ayakta tutan dua diilmi ..Dualarla içimizi ferahlatalım arkadaşlar.Allah hepimizin duasını kabul eder inşaallah....

amin canım ne güzel anlattın öyle maşallah vallahi içime su serpittin şu sıralar kafayı yemek üzereydim benim çocuğum olmiyacak diye düşünmeye başlamıştım eşim tedaviyede gitmek istemiyor çok şükür senden güzel şeyler duydum ya çok şükür bu hocalara gittiniğinizde ne kadar masraf ettiniz muayenesi ne kadar ilaçlar iğneler ne kadar tutuyor en azından eşim ikna olana kadar para biriktireyim bare

Canım aramıza hoşgeldin.
Bizlerde içimizdeki fırtınaları dışarı çıkartamıyoruz çevremize anlatamıyoruz gelip burda aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarımızda paylaşıyoruz çünki insanı en iyi aynı duyguyu yaşayan insanlar anlar. Senide bundan sonra hep aramızda görmek isterim. Yaş kaç bu arada.
Bizde 3 ay önce öğrendik ve henüz tedaviye bile başlayamadık. Ocak ayında celalettin hocaya gitmeyi planlıyoruz. Siz şanslı hastalarındansınız hocanın önceki çalıştığı merkezlerde muayene ücreti makul bir fiyatmış oysa şimdi çok uçuk rakamlar. Tedavinizin büyük bir bölümünü atlatmış sayılırsınız allah bundan sonrasındada hayırlısını nasip etsin canım.

Canım celalettin hocanın ücretlerinden haberin yok sanırım :)

maddi açıdan anlatırmısın canım nasıl ne kadar tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…