Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

celalettin hocanın soyadı ne canım

maddi açıdan anlatırmısın canım nasıl ne kadar tutuyor

hiç bir şey bilmiyorum hayatım okumak dahi istemedim canım iyicene sıkılırım diye galiba bende bu duruma hazır değilmişim şimdi farkettim

Canım Celalettin hoca muayene ücreti 200-TL
Arif bey sperm testi( Hoca kesinlikle arif beyden istiyormuş) 200-TL
Ersel beyin vereceği bitkisel ilaçlar kişiye göre değişiklik gösterip en az 300-400 tutuyormuş
Celalettin hocanın vereceği iğneler falan ne kadar tuttuğunu bilmiyorum.
Biz bu fiyatlar bu şekilde olduğu için bekliyoruz zaten

eşim ikna olana kadar para biriktireyim bende harcamalarımı iyice kısıtlayayım yetmediği yerden avans çekeceğiz zaten başka çare yok canım ayda kaç defa çağırıyor acaba merak ettim ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ. EMRE BAKIRCIOĞLUNU TV GÖRMÜŞTÜM KAÇ SENE SONRA BEBİŞ NASİP ETTİRMİŞTİ 10 SENEYDİ GALİBA HEMDE İKİZLERDİ...

Bende daha hiç gitmedim canım hocaya çok detaylı bilmiyorum açıkçası kaç defa çağırır napar.
Emre bakırcıoğluğda iyi bir doktor ama araştırmalarım doğrultusunda celalettin hoca mikro teseye karşı ilaçla tedavi etmeye çalışıyor. Kendi başındanda böyle birşey geçmiş seneler sonra çocuğu olmuş. İlaçla tedavi ediyor. Emre hoca ise ilk başta hemen mikro tese yapıp sonra tedaviye geçiyormuş. Ben ilk önce celalettin hocayı tercih ettim inş. gitmek kısmet olur.

inşallah canım.Yaşım 31 oldu :) dün eşim gitti floryaya geçmiş Celalettin hoca ve testlerle birlikte 400 tl vermişler.ama Ersel hocayada her üç ayda bir sadece 400 tl verdik.Ama şöyle bişe varki biz 1 sene anadolu hastanesine gittik ve en son 8000 tl gibi sadece ameliyat ve tüp bebek için verdik.Yanındaki testleri cabası.Ama onun yanında bu rakamlar inanınki fazla gelmiyo ve sonuç almaya başlayınca zaten Allah ım biyerden yardım ediyo zaten.İnşallah sizinde tez zamanda yüzünüzü güldürür Allah ım ..Zaten hocada diyo herşey tam yapsak bile kimisine olmuyo buda nedir Allah tan..inşallah görüşürüz artık bol bol güzel haberlerle....

İnşallah canım allahtan hayırlı evlat istiyorum. hepimiz için hep dua ediyorum. Maddi manevi çok yorucu zor bir süreç allah yardımcımız olsun

celalaettin hoca iğneleri reçete yazıyo ve sigorta karşılıyo arkadaşlar.Ama iğneleri bulmak zor olduğundan yine hocanın söylediği eczaneden alabiliyosunuz.

celalaettin hoca iğneleri reçete yazıyo ve sigorta karşılıyo arkadaşlar.Ama iğneleri bulmak zor olduğundan yine hocanın söylediği eczaneden alabiliyosunuz.
ayrıca bizim tedavimizde eşim üç ayda bir gitti yani üç ayda bir ilaç parası verdi Allah herkesin yardımcısı olsun.(amin)

Celalettin hocayı ben eşimin ilk ameliyat olduğu gün aradım bütün ümitlerimizin tükendiği gündü ve o gün abimin eşi geldi yanıma ve onun arkadaşı bulmuş ve ilk aramamda okadar ısındımki inandım o an hocanın hitabı emin olun rahatlatıcı ben daha hiç görmedim eşim çok zor bi insandı bende zor dönemler geçirdim eşimle kabullenme aşamasında ama hoca gayet inandırıcı ve her zaman oda söylüyo önce Allah..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hosgeldin canım..Semih özkan nasıl bir tedavi uyguladı 1 sene ? Bir de azosperm sebebiniz neydi?Tese oldunuz heralde?
İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız

anlaştık o zaman Rabbim bir engel çıkarmazsa inşallah gidelim canım ben beylikdüzünde oturuyorum sen nerdesin

cemrem selam seninle görüştüm ya tedaviye başlamamıştım sonra dayanamadım süleyman beye mesaj çektim ben 1 ay daha beklemek istemiyorum ne olacaksa olsun hem sorun varsada yapacak birey yok bir ay beklememizin ne faydası olur ki dedim tamam o zaman iğnelere başla cumartesi günüde kontrole gel dedi haber vereyim dedim

cnm hayırlı olsun ya doğru sorun varsa zaten bi daha ki ayada olur yoksa bu ay da olmaz ...inşlh hadi ahyırlı olsunn sonuna kadar gitsin cnm ......

Arkadaşlar günaydın.Dün gece İstanbulda ki hava yüzünden eve çok geç geldik.Hemen sonuçları yazıp işe gideceğim. Halaylık haberler yok ama.Sparmatit % 28 düşmüş.Germ hücresi 792 000 düşmüş.Lökosit 408 000 düşmüş.Zaten doktor geçen sefer uyarmıştı düşe bilir belli olmaz demişti.Dediğide çıktı.İğneyi haftada 2 güne düşürdü.Herşeyin hayırlısı olsun tabi.Umutlarım 3 ay sonrasına kaldı yine.Yaş kemale yaklaşsada dua ve sabır.

Canimm bende seni merak ediyodumm ya.. neden dusmus soylemedmi.. dusmusse igneyi 2 gune neden dusurdu.. peki ne dedi sperm cikisiyla ilgili. Hormon testi fln istemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…