- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Canım aramıza hoşgeldin.
Bizlerde içimizdeki fırtınaları dışarı çıkartamıyoruz çevremize anlatamıyoruz gelip burda aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarımızda paylaşıyoruz çünki insanı en iyi aynı duyguyu yaşayan insanlar anlar. Senide bundan sonra hep aramızda görmek isterim. Yaş kaç bu arada.
Bizde 3 ay önce öğrendik ve henüz tedaviye bile başlayamadık. Ocak ayında celalettin hocaya gitmeyi planlıyoruz. Siz şanslı hastalarındansınız hocanın önceki çalıştığı merkezlerde muayene ücreti makul bir fiyatmış oysa şimdi çok uçuk rakamlar. Tedavinizin büyük bir bölümünü atlatmış sayılırsınız allah bundan sonrasındada hayırlısını nasip etsin canım.
tamamdır çok teşekkürlerEKLEDİM CANIM.HABERİN OLSUN
HAFTAYA CUMA BAŞLIYORUZ İNŞALLAH
maddi açıdan anlatırmısın canım nasıl ne kadar tutuyor
hiç bir şey bilmiyorum hayatım okumak dahi istemedim canım iyicene sıkılırım diye galiba bende bu duruma hazır değilmişim şimdi farkettim
Celalettin Perucelalettin hocanın soyadı ne canım
Canım Celalettin hoca muayene ücreti 200-TL
Arif bey sperm testi( Hoca kesinlikle arif beyden istiyormuş) 200-TL
Ersel beyin vereceği bitkisel ilaçlar kişiye göre değişiklik gösterip en az 300-400 tutuyormuş
Celalettin hocanın vereceği iğneler falan ne kadar tuttuğunu bilmiyorum.
Biz bu fiyatlar bu şekilde olduğu için bekliyoruz zaten
eşim ikna olana kadar para biriktireyim bende harcamalarımı iyice kısıtlayayım yetmediği yerden avans çekeceğiz zaten başka çare yok canım ayda kaç defa çağırıyor acaba merak ettim ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ. EMRE BAKIRCIOĞLUNU TV GÖRMÜŞTÜM KAÇ SENE SONRA BEBİŞ NASİP ETTİRMİŞTİ 10 SENEYDİ GALİBA HEMDE İKİZLERDİ...
inşallah canım.Yaşım 31 oldu :) dün eşim gitti floryaya geçmiş Celalettin hoca ve testlerle birlikte 400 tl vermişler.ama Ersel hocayada her üç ayda bir sadece 400 tl verdik.Ama şöyle bişe varki biz 1 sene anadolu hastanesine gittik ve en son 8000 tl gibi sadece ameliyat ve tüp bebek için verdik.Yanındaki testleri cabası.Ama onun yanında bu rakamlar inanınki fazla gelmiyo ve sonuç almaya başlayınca zaten Allah ım biyerden yardım ediyo zaten.İnşallah sizinde tez zamanda yüzünüzü güldürür Allah ım ..Zaten hocada diyo herşey tam yapsak bile kimisine olmuyo buda nedir Allah tan..inşallah görüşürüz artık bol bol güzel haberlerle....Canım aramıza hoşgeldin.
Bizlerde içimizdeki fırtınaları dışarı çıkartamıyoruz çevremize anlatamıyoruz gelip burda aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarımızda paylaşıyoruz çünki insanı en iyi aynı duyguyu yaşayan insanlar anlar. Senide bundan sonra hep aramızda görmek isterim. Yaş kaç bu arada.
Bizde 3 ay önce öğrendik ve henüz tedaviye bile başlayamadık. Ocak ayında celalettin hocaya gitmeyi planlıyoruz. Siz şanslı hastalarındansınız hocanın önceki çalıştığı merkezlerde muayene ücreti makul bir fiyatmış oysa şimdi çok uçuk rakamlar. Tedavinizin büyük bir bölümünü atlatmış sayılırsınız allah bundan sonrasındada hayırlısını nasip etsin canım.
İnşallah canım allahtan hayırlı evlat istiyorum. hepimiz için hep dua ediyorum. Maddi manevi çok yorucu zor bir süreç allah yardımcımız olsuninşallah canım.Yaşım 31 oldu :) dün eşim gitti floryaya geçmiş Celalettin hoca ve testlerle birlikte 400 tl vermişler.ama Ersel hocayada her üç ayda bir sadece 400 tl verdik.Ama şöyle bişe varki biz 1 sene anadolu hastanesine gittik ve en son 8000 tl gibi sadece ameliyat ve tüp bebek için verdik.Yanındaki testleri cabası.Ama onun yanında bu rakamlar inanınki fazla gelmiyo ve sonuç almaya başlayınca zaten Allah ım biyerden yardım ediyo zaten.İnşallah sizinde tez zamanda yüzünüzü güldürür Allah ım ..Zaten hocada diyo herşey tam yapsak bile kimisine olmuyo buda nedir Allah tan..inşallah görüşürüz artık bol bol güzel haberlerle....
celalaettin hoca iğneleri reçete yazıyo ve sigorta karşılıyo arkadaşlar.Ama iğneleri bulmak zor olduğundan yine hocanın söylediği eczaneden alabiliyosunuz.Canım Celalettin hoca muayene ücreti 200-TL
Arif bey sperm testi( Hoca kesinlikle arif beyden istiyormuş) 200-TL
Ersel beyin vereceği bitkisel ilaçlar kişiye göre değişiklik gösterip en az 300-400 tutuyormuş
Celalettin hocanın vereceği iğneler falan ne kadar tuttuğunu bilmiyorum.
Biz bu fiyatlar bu şekilde olduğu için bekliyoruz zaten
Amin inşallah canım ...İnşallah canım allahtan hayırlı evlat istiyorum. hepimiz için hep dua ediyorum. Maddi manevi çok yorucu zor bir süreç allah yardımcımız olsun
ayrıca bizim tedavimizde eşim üç ayda bir gitti yani üç ayda bir ilaç parası verdi Allah herkesin yardımcısı olsun.(amin)celalaettin hoca iğneleri reçete yazıyo ve sigorta karşılıyo arkadaşlar.Ama iğneleri bulmak zor olduğundan yine hocanın söylediği eczaneden alabiliyosunuz.
Celalettin hocayı ben eşimin ilk ameliyat olduğu gün aradım bütün ümitlerimizin tükendiği gündü ve o gün abimin eşi geldi yanıma ve onun arkadaşı bulmuş ve ilk aramamda okadar ısındımki inandım o an hocanın hitabı emin olun rahatlatıcı ben daha hiç görmedim eşim çok zor bi insandı bende zor dönemler geçirdim eşimle kabullenme aşamasında ama hoca gayet inandırıcı ve her zaman oda söylüyo önce Allah..Allah hepimizin yardımcısı olsun...Uzm. Dr. Celalettin PERU Resmi İnternet Sitesi
Uzm. Dr. Celalettin PERU | İç Hastalıkları Uzmanı
Randevu için:
Florya Cerrahi Tıp Merkezi
Beşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı No:10
Florya-Küçükçekmece / İSTANBUL
Ulaşım krokisi için tıklayınız!
Tel: 0212 598 04 04 / 0212 543 30 02
GSM Tel: 0 532 605 11 31
E-Posta: drcperu@yahoo.com
cesaret edip arayabilirim inş.
Merhaba arkadaşlar ben ne zamandır bu siteye üye olup sizi okuduğum halde ancak yazma cesaretini gösterebildim.Çünkü herşeyi içinde yaşaya yaşaya dışa öylece kolay dökemedim.4,5 yıllık evliyim ve bir sene sonra çocuğumuzun olmadığını farkettik ve bize ürolojide en iyi Semih Özkan ı önerdiler ve 1 senemizi hiçi hiçine harcattı bize.Herşey Allahtan dedik ve semih beyin çocuğunuz olmıycak yada 5 sene sonra kök hücre çıkıcak onu beklersiniz dediği gün Celalettin hocayı öğrendim.O günleri düşünmek bile içimi acıtıyo.Eşimin bütün değerleri sıfırdı canlı cansız hiçbişey yok ve doktorun dediği spermin ürettiği hücre dahi yoktu.Ama Yüce Rabbim büyük bikapıyı kapadı diğerini açtı.Celalettin peru da 1,5 senedir tedavi görüyoruz ve bu sayede iğne yapmasını dahi öğrendim(eşimin iğnelerini kendim yapıyorum)ve bugün aldığımız sonuç tam sonuç olmasa dahi bukadar ilerlemek bile allah ın lütfu bana diye düşünüyorum.Son iki testindede spermatidler görüldü ve doktorun dediği son dönemde olduğumuz ve bidahaki test sonucunda artık alabiliriz dediği.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın benim gibi olan binlerce insan var bunu biliyorum ve azda olsa belki umut olur diye düşündüm.Herşeyi veren Allah ım nasip etmişse zaten olucak bunu hepimiz biliyoruz.Dilerim herkese tüm isteyenlere verir Allah ım...Bu dünyayı ayakta tutan dua diilmi ..Dualarla içimizi ferahlatalım arkadaşlar.Allah hepimizin duasını kabul eder inşaallah....
anlaştık o zaman Rabbim bir engel çıkarmazsa inşallah gidelim canım ben beylikdüzünde oturuyorum sen nerdesincanım benim için hiç problem değil aksine çok mutlu olurum maalesef canım çalışıyorum zaten bende regl oldum bayramdan sonra hafta sonu uyarsa çok sevinirim canım :) hayırlısıyla gideriz inş. nerde oturuyorsun canım :)
cnm hayırlı olsun ya doğru sorun varsa zaten bi daha ki ayada olur yoksa bu ay da olmaz ...inşlh hadi ahyırlı olsunn sonuna kadar gitsin cnm ......cemrem selam seninle görüştüm ya tedaviye başlamamıştım sonra dayanamadım süleyman beye mesaj çektim ben 1 ay daha beklemek istemiyorum ne olacaksa olsun hem sorun varsada yapacak birey yok bir ay beklememizin ne faydası olur ki dedim tamam o zaman iğnelere başla cumartesi günüde kontrole gel dedi haber vereyim dedim
Canimm bende seni merak ediyodumm ya.. neden dusmus soylemedmi.. dusmusse igneyi 2 gune neden dusurdu.. peki ne dedi sperm cikisiyla ilgili. Hormon testi fln istemedi miArkadaşlar günaydın.Dün gece İstanbulda ki hava yüzünden eve çok geç geldik.Hemen sonuçları yazıp işe gideceğim. Halaylık haberler yok ama.Sparmatit % 28 düşmüş.Germ hücresi 792 000 düşmüş.Lökosit 408 000 düşmüş.Zaten doktor geçen sefer uyarmıştı düşe bilir belli olmaz demişti.Dediğide çıktı.İğneyi haftada 2 güne düşürdü.Herşeyin hayırlısı olsun tabi.Umutlarım 3 ay sonrasına kaldı yine.Yaş kemale yaklaşsada dua ve sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?