Arkadaşlar günaydın.Dün gece İstanbulda ki hava yüzünden eve çok geç geldik.Hemen sonuçları yazıp işe gideceğim. Halaylık haberler yok ama.Sparmatit % 28 düşmüş.Germ hücresi 792 000 düşmüş.Lökosit 408 000 düşmüş.Zaten doktor geçen sefer uyarmıştı düşe bilir belli olmaz demişti.Dediğide çıktı.İğneyi haftada 2 güne düşürdü.Herşeyin hayırlısı olsun tabi.Umutlarım 3 ay sonrasına kaldı yine.Yaş kemale yaklaşsada dua ve sabır.
anlaştık o zaman Rabbim bir engel çıkarmazsa inşallah gidelim canım ben beylikdüzünde oturuyorum sen nerdesin
Celalettin hocayı ben eşimin ilk ameliyat olduğu gün aradım bütün ümitlerimizin tükendiği gündü ve o gün abimin eşi geldi yanıma ve onun arkadaşı bulmuş ve ilk aramamda okadar ısındımki inandım o an hocanın hitabı emin olun rahatlatıcı ben daha hiç görmedim eşim çok zor bi insandı bende zor dönemler geçirdim eşimle kabullenme aşamasında ama hoca gayet inandırıcı ve her zaman oda söylüyo önce Allah..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah canım allahtan hayırlı evlat istiyorum. hepimiz için hep dua ediyorum. Maddi manevi çok yorucu zor bir süreç allah yardımcımız olsun
Kimseler yok muuu hu huuuu...
merhaba cnm ben anadolu yakasındayım tuzla da..Canım nasılsın nerde oturuyorsun? inş. bayramdan sonra ki c.ertesiye inş. uyarmı türbe gezmeleri
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN
Canım nasılsın nerde oturuyorsun? inş. bayramdan sonra ki c.ertesiye inş. uyarmı türbe gezmeleri
ayy böyle kendime yakın arkadaşlar bulunca çok seviniyorum anadolu yakaında oturan arkadaşlarım çokmuş yahuu süper.merhaba cnm ben anadolu yakasındayım tuzla da..
ama benim gelmeme zor benim yerime de dua edin ...
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. İyiyim diyeyim iyi olayım demi. Şükür.
Bu arada türbe gezilerinize ben katılamayacağım. Üzgünüm malesef.
Bu kafta kpss sınavım var. Sonra aöf. sınavları için çalışmaya başlayacağım.
Hfta içi pek çalışamıyorum o nedenle hafta sonları yoğun çalışmaya çalışıyorum.
Sınavları atlatmadan eşimde izin vermez. Sınavın önümli otur çalış der. Normal zamanda karışmaz ama sınav arifelerinde gezmelerime karışıyor....
cnm nasılsın valla nedesem boş da ben ekim düşünüyorum bakalım eler olur o zaman kadar sen nasılsın toparlandın mıcemrem nasılsın tedaviye ne zaman başlıyon canım
hiç yemeden de olmaz ki yiyor ama meselaa hafta da 2 defa ondan da pek bişey olmaz..Kizlar ben bu beslenme konusunda napicam bilmiyorum.ben etsiz yemek yapsam..baska biyere yemege gittgmzde et oluyo ve esim yiyo misafirlikte.siz hicmi yedirmiyosunz..
Ya zaten bnm esimde sulu yemeklerde ama az yiyo. Yani yememesi de kotu vucut icin oda gerekli.hiç yemeden de olmaz ki yiyor ama meselaa hafta da 2 defa ondan da pek bişey olmaz..
merhaba cnm ben anadolu yakasındayım tuzla da..
ama benim gelmeme zor benim yerime de dua edin ...
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. İyiyim diyeyim iyi olayım demi. Şükür.
Bu arada türbe gezilerinize ben katılamayacağım. Üzgünüm malesef.
Bu kafta kpss sınavım var. Sonra aöf. sınavları için çalışmaya başlayacağım.
Hfta içi pek çalışamıyorum o nedenle hafta sonları yoğun çalışmaya çalışıyorum.
Sınavları atlatmadan eşimde izin vermez. Sınavın önümli otur çalış der. Normal zamanda karışmaz ama sınav arifelerinde gezmelerime karışıyor....
tabiki yani bi oturuşta zaten bi kilo et yicek halleri yokYa zaten bnm esimde sulu yemeklerde ama az yiyo. Yani yememesi de kotu vucut icin oda gerekli.
evet cnm olsun her daim dualı ağzımız zaten ...ederiz canım benim baya uzakmış :)
kalırmıyım heeeeççç aynısını yaparım vallahOnların sınavı olduğunda sen de karış bacım
Altta kalma bakem
olsun canım sen eşinle aran iyi olsun önemli olan o canım senin yerinede dua ederiz tabi
kalırmıyım heeeeççç aynısını yaparım vallah
Yüreğinize sağlık canım inşallah. Tüm gelemeyen kardeşlerimiz için dua ederseniz çok seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?