Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın canım.Hoş geldin.
Koşturucu bir günün ardından bu kadarına da şükür
Tedavilerde inişler çıkışlar olabiliyor.
İğnenin dozu fazla gelmiş de olabilir
Hiç canını sıkma canım
He deyince hemen olmuyor ki
Rabbim daha beterinden korusun
Bu ay düşer,diğer ay yükselir.

Arkadaşlar listemiz bu şekilde devam ediyor.Kontrolu olan arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar.onları öne alayım.
Yarın son kez düzenleyip herkese mesaj atacağım.Katılmak isteyen arkadaşlar olursa alabilirim.Şimdilik bu şekilde olursa kişi başı 2 500 YA SEMİ okuyacağız.
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-LALEASLAN
17-POFUDUK
18-MAVİMENEKŞE
19-İLKNUR
20-TOSBAG
21-ERVAE
22-DERMANN
23-DERYA6
24-BERİREM
25-BAHAR2128
26-HERŞEYGÜZELOLACAK
27-GOEZDE
28-ZÜMRA11
29-ERYEGA

anlaştık o zaman Rabbim bir engel çıkarmazsa inşallah gidelim canım ben beylikdüzünde oturuyorum sen nerdesin

sen avrupanın ucu bende anadolunun bir ucu :) Beykoz canım hayırlısıyla inş. gönlümüzce gezeriz :) dualarımız kabul olur

arasam fayda etmezki eşim daha ikna bile olmadı nasıl ikna edeceğim bilmiyorum vallahi ayyy kafayı yemek üzereyim vardır bunda da hayır ne diyim daha ALLAHIM SEN BİZE ÇIKIŞ YOLU GÖSTER BUNDAN ÖNCE KANSER KONTRÖLLERİ KABUL ETSE KEŞKE ALLAHIM İNŞ. EDERDE BENDE RAHATLARIM

GÜNAYDIN CANIM NASILSIN

Canım nasılsın nerde oturuyorsun? inş. bayramdan sonra ki c.ertesiye inş. uyarmı türbe gezmeleri

Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum. İyiyim diyeyim iyi olayım demi. Şükür.
Bu arada türbe gezilerinize ben katılamayacağım. Üzgünüm malesef.
Bu kafta kpss sınavım var. Sonra aöf. sınavları için çalışmaya başlayacağım.
Hfta içi pek çalışamıyorum o nedenle hafta sonları yoğun çalışmaya çalışıyorum.
Sınavları atlatmadan eşimde izin vermez. Sınavın önümli otur çalış der. Normal zamanda karışmaz ama sınav arifelerinde gezmelerime karışıyor....

Onların sınavı olduğunda sen de karış bacım
Altta kalma bakem

Kizlar ben bu beslenme konusunda napicam bilmiyorum.ben etsiz yemek yapsam..baska biyere yemege gittgmzde et oluyo ve esim yiyo misafirlikte.siz hicmi yedirmiyosunz..

Kizlar ben bu beslenme konusunda napicam bilmiyorum.ben etsiz yemek yapsam..baska biyere yemege gittgmzde et oluyo ve esim yiyo misafirlikte.siz hicmi yedirmiyosunz..
hiç yemeden de olmaz ki yiyor ama meselaa hafta da 2 defa ondan da pek bişey olmaz..

olsun canım sen eşinle aran iyi olsun önemli olan o canım senin yerinede dua ederiz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…