Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar ben geçen yıllarda da buraya geliyordum.epey hiç ugramadim. Bizimde başımıza aynı dert var. Elimde Sperm bulundu. Bir geçen yıl birde bu yıl olmak üzere 2 gebelik yaşadım ancak ikisinide daha kalp atıslarini bile duymadan düşündüm canım o kadar çok yanıyor ki. Anlatamam. 1 Hf oldu düşeni. Çevremde herkes in bebeği oldu olmayanların bile. Ne zaman bir bebek görsem içim acıyor. Çocuklara kızıyorum psikoloji m iyice bozuldu. Ne gebelerde ne çocuklara tahammül edemiyorum. Bu derde nasıl dayanıklı Allah aşkına yardimci olun.... çok canım yanıyor....

Cnm altta hamilelik takvimi gozukuyor suan cocugnz varmi. Sperm olmamasinin sebebi neymis

canım eşin ergenlikte ateşli hastalık yada kabakulak geçirdiysede olabilir ameliyatla arandı mı peki sperm bulunabiliyor bizde test sonuçlarını bekliyoruz genetik deilse ameliyatla sperm aranacak

Sizin sorun nedir.

Canim Sperm bulundu suan dondurulmuş Sperm ve Embriyolarimiz var çok şükür. Gebede kalıyorum. Sorun dusmeleri....
Canim bizim de sorun tam olarak belli degil testesteron 3.95 ti prolaktin hormonu biraz yuksek esimin.y delesyonu temiz cikti karyotip analizi sonucu cikmadi henuz..ne guzel embriyo olmasi.. peki tup bebek tedavisnde bi yontem vardi.. en kaliteli genetik acidan temiz embriyolari secip transfer edilio onu deneseydnz. Kan pihtilasmasi yada genetik buseydn dolayi dusuyo olabilir

Canimm et tuketimi tavuk eti yumurta fln cok tuketilmemeli lökosit i artiriyo lökosit te artinca germ hucreleri yani spermin olusumunda buluna hucreleri yokediyo
aa çok şaşırdım bnde kırmızı etin çok faydalı oldğunu duymuştum dr.celalettin peru böyle söyledi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…