etin ne zararı var ki canımKizlar ben bu beslenme konusunda napicam bilmiyorum.ben etsiz yemek yapsam..baska biyere yemege gittgmzde et oluyo ve esim yiyo misafirlikte.siz hicmi yedirmiyosunz..
Canimm et tuketimi tavuk eti yumurta fln cok tuketilmemeli lökosit i artiriyo lökosit te artinca germ hucreleri yani spermin olusumunda buluna hucreleri yokediyoetin ne zararı var ki canım
cnm et neden yenmemesimi lazim yada neden yenmeemesi gerekiyokiKizlar ben bu beslenme konusunda napicam bilmiyorum.ben etsiz yemek yapsam..baska biyere yemege gittgmzde et oluyo ve esim yiyo misafirlikte.siz hicmi yedirmiyosunz..
ammmminnnnnnnnnnnnnnnnn... hepimizin..
o minik elleri ayakları öpmek koklamak isteyen herkesin....
canım ya eklediniz ama az önce hasta oldumarkadşlar benıde eklersenız sevınırım...başlarkende mesaj atarsanız sevınırım...
cnm et neden yenmemesimi lazim yada neden yenmeemesi gerekiyoki
Cnm altta hamilelik takvimi gozukuyor suan cocugnz varmi. Sperm olmamasinin sebebi neymisMerhaba arkadaşlar ben geçen yıllarda da buraya geliyordum.epey hiç ugramadim. Bizimde başımıza aynı dert var. Elimde Sperm bulundu. Bir geçen yıl birde bu yıl olmak üzere 2 gebelik yaşadım ancak ikisinide daha kalp atıslarini bile duymadan düşündüm canım o kadar çok yanıyor ki. Anlatamam. 1 Hf oldu düşeni. Çevremde herkes in bebeği oldu olmayanların bile. Ne zaman bir bebek görsem içim acıyor. Çocuklara kızıyorum psikoloji m iyice bozuldu. Ne gebelerde ne çocuklara tahammül edemiyorum. Bu derde nasıl dayanıklı Allah aşkına yardimci olun.... çok canım yanıyor....
Hiç çocugum yok canim. Azospermi nedeni belli değil. Genetik bir sorun çıkmadı.Cnm altta hamilelik takvimi gozukuyor suan cocugnz varmi. Sperm olmamasinin sebebi neymis
Cok uzuldum dusuk yasamana..hic ilac tedavisi olmadnz mi cnm.Hiç çocugum yok canim. Azospermi nedeni belli değil. Genetik bir sorun çıkmadı.
Aspirin progesteron ve clexan aldım ama yinede bebisim tutunamadı bana.Cok uzuldum dusuk yasamana..hic ilac tedavisi olmadnz mi cnm.
Esin tedavi olmadi mi. Esinin hormonlri nasilAspirin progesteron ve clexan aldım ama yinede bebisim tutunamadı bana.
Sizin sorun nedir.Cok uzuldum dusuk yasamana..hic ilac tedavisi olmadnz mi cnm.
Canim Sperm bulundu suan dondurulmuş Sperm ve Embriyolarimiz var çok şükür. Gebede kalıyorum. Sorun dusmeleri....Esin tedavi olmadi mi. Esinin hormonlri nasil
peki sana genetik testi yapıldı mı? kan pıhtılaşması felan olabilir.. peki eşinde sperm sıfır mıydı var mıydı bi kaçtane?Canim Sperm bulundu suan dondurulmuş Sperm ve Embriyolarimiz var çok şükür. Gebede kalıyorum. Sorun dusmeleri....
Sizin sorun nedir.
Canim bizim de sorun tam olarak belli degil testesteron 3.95 ti prolaktin hormonu biraz yuksek esimin.y delesyonu temiz cikti karyotip analizi sonucu cikmadi henuz..ne guzel embriyo olmasi.. peki tup bebek tedavisnde bi yontem vardi.. en kaliteli genetik acidan temiz embriyolari secip transfer edilio onu deneseydnz. Kan pihtilasmasi yada genetik buseydn dolayi dusuyo olabilirCanim Sperm bulundu suan dondurulmuş Sperm ve Embriyolarimiz var çok şükür. Gebede kalıyorum. Sorun dusmeleri....
Benimde genetik yapıldı. Problem yok. Pıhtılaşma sıkıntı si var. Onun tedavisinde aldım.peki sana genetik testi yapıldı mı? kan pıhtılaşması felan olabilir.. peki eşinde sperm sıfır mıydı var mıydı bi kaçtane?
tedavisini aldıysan Allah'ın izniyle bişeycik olmaz artık daha güzel haberlerinide bekliyoruz canım rabbim sağlıcakla hayrılyla nasip etsinBenimde genetik yapıldı. Problem yok. Pıhtılaşma sıkıntı si var. Onun tedavisinde aldım.
aa çok şaşırdım bnde kırmızı etin çok faydalı oldğunu duymuştumCanimm et tuketimi tavuk eti yumurta fln cok tuketilmemeli lökosit i artiriyo lökosit te artinca germ hucreleri yani spermin olusumunda buluna hucreleri yokediyo
Sadece dr cok tuketmeyin dedi hic kullanmayin demedi cnm.aa çok şaşırdım bnde kırmızı etin çok faydalı oldğunu duymuştumdr.celalettin peru böyle söyledi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?