Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasıl olcağını anlatrmsn ben ilk defa katılıyorum duaya

Canım şimdi her gün düzenli olmak şartıyla 1 arkadaşa olmak üzere 2 500 adet YA SEMİ şeklinde okuyacaksın
Yani tesbih çeker gibi.
Okuduğun zaman bana özelden yazarsın.Okudum diye.
Bende ona göre okuduklarını işaretliyeyim
Bu cuma günü başlıyoruz
Ben sana özelden listeyi atacağım.Şu anda düzenliyorum
Umarım anlamışsındır

Hosgeldin canım..Semih özkan nasıl bir tedavi uyguladı 1 sene ? Bir de azosperm sebebiniz neydi?Tese oldunuz heralde?
İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız
Teşekkürler canım inşaallah hepimiz iyi oluruz :)Semih Özkan adlı doktor bile diyemicem şahıs 1 sene boyunca eşime 2 çeşit hap kullandırdı 2 ayda bir sözde kan testi yaptırdı hücre testi istedi (2,000 tl) 1 sene sonunda da tese ameliyatı yaptı.Daha sonra Celalettin doktora gidince Aslında en başında çektirilmesi gereken 1 röntgenle eşimde sperm varmı içerde diye görülebiliyormuş.Haybeden ameliyat olundu yani ve benide o sırada nolur nolmaz diye tüp bebek tedavisine aldılar ve bende 15 gün hormon yüklendim.Eşimde hiçbir şekilde sperm ve üretimi yoktu.Ama Allah ıma şükür şuanda yüksek derecede spermatidler görülüyo .İnşaallah az bi zamanımız kaldı.

canım kusura bakma yeni olduğum için bilemedim önce kanser demişsin geçmiş olsun ?

Demet yarın inşallah güzel ve hayirli haberler ile gelirsin.rabbim YARDIMCINIZ olsun .dualarimdasinnn

Demet arkadasimizi merak ediyorum..insallah cok guzel sonuclarla doner

İlginize teşekkür ederim canlarım.Sonuçlar halaylık olmasada şükür yapacak bir şey yok.Tedaviye devam.Sperm sonuçları aynı gün çıkmadı ertesi gün öğlene çıktı.Çok kalabalıktı arif bey yetiştiremedi.Ertesi güne kalıncada hava bozdu zor zar eve geldik.Moral sabır ve dua başka şansımız yok Allah inşallah halaylık haberlerde yazmak nasip eder hepimize.

yok ya bi haber bende bakıyorum ama sonuçlar mı çıkmadı acaba...

Evet canım sonuçlar dün çıktı o sıradada doktorun yanına gittik sonucu o bize açıkladı.Derken havaalanına zor yetiştik.Oradada uçak ertelendi derken geç geldik zor oldu yani.3 ay sonra kontrolde inşallah daha güzel sonuçlarla geliriz canım.Allah hepimize bebişli günleri göstermek nasip etsin.

Inşallah canım hepimizin olur. Bu sefer çok ümitlenmis tim pozitif görünce çok sevinmistim. Nasip değilmiş.

Canım ben seni hatırlıyorum ve seni hamile diye biliyodum demek ilerlemedi
en azından sperminiz embriyonuz varmış inşallah bi dahaki tedavinizde nasip olur bi evlat..

Etrafımizda bu kadar çok gebe çocuk çocuklarından bahseden anne varken o kadar dayanılmaz oluyor ki bu sınav. Elimden gelse dışarı çıkmayacam. Ben bu imtihanı çok zorlaniyoru m. Allah biliyor.Rabbim affetsin. Çok zorlanıyorum

Canimm bende seni merak ediyodumm ya.. neden dusmus soylemedmi.. dusmusse igneyi 2 gune neden dusurdu.. peki ne dedi sperm cikisiyla ilgili. Hormon testi fln istemedi mi

Hormon testleri iyi fsh ve lh sıfırlarda yine ama normal dedi. iğne bize fazla gelmiş ikiye düşürdü o yüzden.Germ hücreler düşebilirmiş takmayın dedi.Stres bile düşürebilirmiş.Sperm çıkış için daha erken dedi bekliyoruz yani o güzel günleri halaylık haberleri.Allah dualarımızı kabul etsin.

Canım ben seni hatırlıyorum ve seni hamile diye biliyodum demek ilerlemedi
en azından sperminiz embriyonuz varmış inşallah bi dahaki tedavinizde nasip olur bi evlat..
Bende seni hatırlıyor um canım malesef 2 gebeligimde sonlandı. Ümitsizliğe düştüm. Tebrik ederim seni. Hamile misin? Bebis doğdu mu kaçıncı denemendi

Hoşbulduk canım.İniş çıkış olabilir demişti zaten bir de sonuçlar geç çıkınca var bundada bir hikmet dedim ve inişler olduğunu öğrendim.İnsanın içine doğuyor o anda.Tedavi işi zaman sabır ve dua istiyor.Şükür tabi bu günümüzede.İnşallah hepimiz beklediğimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz hayırlısı ile tabi.

Kizlar ben bu beslenme konusunda napicam bilmiyorum.ben etsiz yemek yapsam..baska biyere yemege gittgmzde et oluyo ve esim yiyo misafirlikte.siz hicmi yedirmiyosunz..
Canım benim esim tam bir etçil ve yiyor açıkçası yemediği zamanlarda lökosit düşmedi aksine arttı biz de şu an canı istediğinde yiyor

Allah hepimize sabır versin

Bir yanlışlık var bence çünkü röntgenle sperm olup olmadığı bilinemez haa testis ultrasonu var ama onda da sperm var mı belli olmuyor sadece testis boyutları ve varikosel varsa o çıkıyor... aceba ben mi bilmiyorum bu yöntemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…