anladım cnm ben pek sevmem evdede yapmam pek ama eşim işyerinde yiyor nerdeyse hergünSadece dr cok tuketmeyin dedi hic kullanmayin demedi cnm.
Bnce biraz azaltsin.sulu yemek icindeyse et etini yemesin. Cok az yiyosa sorun yokanladım cnm ben pek sevmem evdede yapmam pek ama eşim işyerinde yiyor nerdeyse hergün
canım ya eklediniz ama az önce hasta oldum
süper ozaman tamam canım bana daha önce okuyamazsın demişşlerdi :)Listenin hastalıkla alakası yok ki gülüm
Adetli iken de okunabiliyor
Cuma başlıyoruz.
Haberin olsun
süper ozaman tamam canım bana daha önce okuyamazsın demişşlerdi :)
tmm cnm bundan sonra dikket ederiz sağolasınBnce biraz azaltsin.sulu yemek icindeyse et etini yemesin. Cok az yiyosa sorun yok
nasıl olcağını anlatrmsn ben ilk defa katılıyorum duayaHayır canım.Bu sadece zikir ve dua olduğu için yapabilirsin
Adetli iken zikir ve dua yapılabilir sorun yok için rahat olsun
nasıl olcağını anlatrmsn ben ilk defa katılıyorum duaya
Teşekkürler canım inşaallah hepimiz iyi oluruz :)Semih Özkan adlı doktor bile diyemicem şahıs 1 sene boyunca eşime 2 çeşit hap kullandırdı 2 ayda bir sözde kan testi yaptırdı hücre testi istedi (2,000 tl) 1 sene sonunda da tese ameliyatı yaptı.Daha sonra Celalettin doktora gidince Aslında en başında çektirilmesi gereken 1 röntgenle eşimde sperm varmı içerde diye görülebiliyormuş.Haybeden ameliyat olundu yani ve benide o sırada nolur nolmaz diye tüp bebek tedavisine aldılar ve bende 15 gün hormon yüklendim.Eşimde hiçbir şekilde sperm ve üretimi yoktu.Ama Allah ıma şükür şuanda yüksek derecede spermatidler görülüyo .İnşaallah az bi zamanımız kaldı.Hosgeldin canım..Semih özkan nasıl bir tedavi uyguladı 1 sene ? Bir de azosperm sebebiniz neydi?Tese oldunuz heralde?
İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız
canım kusura bakma yeni olduğum için bilemedim önce kanser demişsin geçmiş olsun ?arasam fayda etmezki eşim daha ikna bile olmadı nasıl ikna edeceğim bilmiyorum vallahi ayyy kafayı yemek üzereyim vardır bunda da hayır ne diyim daha ALLAHIM SEN BİZE ÇIKIŞ YOLU GÖSTER BUNDAN ÖNCE KANSER KONTRÖLLERİ KABUL ETSE KEŞKE ALLAHIM İNŞ. EDERDE BENDE RAHATLARIM
Demet yarın inşallah güzel ve hayirli haberler ile gelirsin.rabbim YARDIMCINIZ olsun .dualarimdasinnn
Demet arkadasimizi merak ediyorum..insallah cok guzel sonuclarla doner
Hayirli haberleri olsun. Heyecan ile bekleyisteyiz floryada test arif bey 4 ten sonra orada oluyormuş faceyteki grupta yazildi ayni günde sonuç alip dönerler inşallah canimn topikte halaysiz kaldi mutlu haberlere hepimizin ihtiyacı var topik olarak çok matemlerdeyiz hepimiz
İnşallah bu hafta ve devami gelir güzel haberlerin
Inşallah canım hepimizin olur. Bu sefer çok ümitlenmis tim pozitif görünce çok sevinmistim. Nasip değilmiş.tedavisini aldıysan Allah'ın izniyle bişeycik olmaz artık daha güzel haberlerinide bekliyoruz canım rabbim sağlıcakla hayrılyla nasip etsin
yok ya bi haber bende bakıyorum ama sonuçlar mı çıkmadı acaba...
Inşallah canım hepimizin olur. Bu sefer çok ümitlenmis tim pozitif görünce çok sevinmistim. Nasip değilmiş.
Canimm bende seni merak ediyodumm ya.. neden dusmus soylemedmi.. dusmusse igneyi 2 gune neden dusurdu.. peki ne dedi sperm cikisiyla ilgili. Hormon testi fln istemedi mi
Bende seni hatırlıyor um canım malesef 2 gebeligimde sonlandı. Ümitsizliğe düştüm. Tebrik ederim seni. Hamile misin? Bebis doğdu mu kaçıncı denemendiCanım ben seni hatırlıyorum ve seni hamile diye biliyodum demek ilerlemedi
en azından sperminiz embriyonuz varmış inşallah bi dahaki tedavinizde nasip olur bi evlat..
Günaydın canım.Hoş geldin.
Koşturucu bir günün ardından bu kadarına da şükür
Tedavilerde inişler çıkışlar olabiliyor.
İğnenin dozu fazla gelmiş de olabilir
Hiç canını sıkma canım
He deyince hemen olmuyor ki
Rabbim daha beterinden korusun
Bu ay düşer,diğer ay yükselir.
Canım benim esim tam bir etçil ve yiyor açıkçası yemediği zamanlarda lökosit düşmedi aksine arttı biz de şu an canı istediğinde yiyorKizlar ben bu beslenme konusunda napicam bilmiyorum.ben etsiz yemek yapsam..baska biyere yemege gittgmzde et oluyo ve esim yiyo misafirlikte.siz hicmi yedirmiyosunz..
Allah hepimize sabır versinMerhaba arkadaşlar ben geçen yıllarda da buraya geliyordum.epey hiç ugramadim. Bizimde başımıza aynı dert var. Elimde Sperm bulundu. Bir geçen yıl birde bu yıl olmak üzere 2 gebelik yaşadım ancak ikisinide daha kalp atıslarini bile duymadan düşündüm canım o kadar çok yanıyor ki. Anlatamam. 1 Hf oldu düşeni. Çevremde herkes in bebeği oldu olmayanların bile. Ne zaman bir bebek görsem içim acıyor. Çocuklara kızıyorum psikoloji m iyice bozuldu. Ne gebelerde ne çocuklara tahammül edemiyorum. Bu derde nasıl dayanıklı Allah aşkına yardimci olun.... çok canım yanıyor....
Bir yanlışlık var bence çünkü röntgenle sperm olup olmadığı bilinemez haa testis ultrasonu var ama onda da sperm var mı belli olmuyor sadece testis boyutları ve varikosel varsa o çıkıyor... aceba ben mi bilmiyorum bu yöntemiTeşekkürler canım inşaallah hepimiz iyi oluruz :)Semih Özkan adlı doktor bile diyemicem şahıs 1 sene boyunca eşime 2 çeşit hap kullandırdı 2 ayda bir sözde kan testi yaptırdı hücre testi istedi (2,000 tl) 1 sene sonunda da tese ameliyatı yaptı.Daha sonra Celalettin doktora gidince Aslında en başında çektirilmesi gereken 1 röntgenle eşimde sperm varmı içerde diye görülebiliyormuş.Haybeden ameliyat olundu yani ve benide o sırada nolur nolmaz diye tüp bebek tedavisine aldılar ve bende 15 gün hormon yüklendim.Eşimde hiçbir şekilde sperm ve üretimi yoktu.Ama Allah ıma şükür şuanda yüksek derecede spermatidler görülüyo .İnşaallah az bi zamanımız kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?