Teşekkürler canım inşaallah hepimiz iyi oluruz :)Semih Özkan adlı doktor bile diyemicem şahıs 1 sene boyunca eşime 2 çeşit hap kullandırdı 2 ayda bir sözde kan testi yaptırdı hücre testi istedi (2,000 tl) 1 sene sonunda da tese ameliyatı yaptı.Daha sonra Celalettin doktora gidince Aslında en başında çektirilmesi gereken 1 röntgenle eşimde sperm varmı içerde diye görülebiliyormuş.Haybeden ameliyat olundu yani ve benide o sırada nolur nolmaz diye tüp bebek tedavisine aldılar ve bende 15 gün hormon yüklendim.Eşimde hiçbir şekilde sperm ve üretimi yoktu.Ama Allah ıma şükür şuanda yüksek derecede spermatidler görülüyo .İnşaallah az bi zamanımız kaldı.
Bende seni hatırlıyor um canım malesef 2 gebeligimde sonlandı. Ümitsizliğe düştüm. Tebrik ederim seni. Hamile misin? Bebis doğdu mu kaçıncı denemendi
diğer kontrolde sperm görürsünüz inşallah canım.çok ama çok emek veriliyor zaman veriliyor.hepsi ömürden gidiyor.sonu bebişli olsunda unutulur bu günler.rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın sizi inşallah.en çok benim gibi yaş ve evlilik yılı ilerleyenlere dua ediyorum.Hoşbulduk canım.İniş çıkış olabilir demişti zaten bir de sonuçlar geç çıkınca var bundada bir hikmet dedim ve inişler olduğunu öğrendim.İnsanın içine doğuyor o anda.Tedavi işi zaman sabır ve dua istiyor.Şükür tabi bu günümüzede.İnşallah hepimiz beklediğimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz hayırlısı ile tabi.
Allah bağışlasin canım sizin sıkıntı neydi. Hiç Sperm yoktu tese ile bulundu değil mi genetik problem falan varmiydiZamanı gelmemiş cnm demekki.
Tabi hamile kalıp kaybetmek daha zordur negatif almaktan
sağol cnm hamile kaldım ben 3. tüp bebek denememde .. doğdu bile.
8.5 aylık bi kızım var.çok şükür.
Darısı sizlerin başına..ben 3. denemede hamile kalana çok şahit oldum..
Allah bağışlasin canım sizin sıkıntı neydi. Hiç Sperm yoktu tese ile bulundu değil mi genetik problem falan varmiydi
Canım röntgen dediğim inhibin zaten onu atlamışım normalde eşimin inhibinde görülebiliyomış zaten içerde olmadığı ama semih hiç bakmadı ona 1 sene haybeye sonrada ameliyat bide gayet rahat üzgünüm sizin çocuğunuz olmıycak çok inceledim ama hiçbişey yok dedi uyuz.. Anca 5 sene sonra felan kök hücre çıkarsa belki diyo bide düşünebiliyomusunuz işte .. Eşim benim sertoli vakasıydı canımselam arkadaşlar.rabbim herkese şifalar versin.yarın zilhiccenin 1.günü.güzel günler değerlendirmek gerekiyor.gecesi ayrı gündüzü ayrı hayırlı bir ay.röntgenle spermin olup olmadığı nasıl anlaşılıyormuş pek anlamadım.normal olarak spermiyogramla anlaşılıyor ve azospermdede maalesef microteseyle bakılmadan anlaşılmıyor.bu yöntemi söyleyen kesin ürolog değildir.bu işin içinde olan herkes böyle bir yöntemi söylerseniz gülerler.madem böyle bir yöntem var neden herkes normal spermiyogram veriyor.giderröntgenle baktırır varmı yokmu diye.mesela bizde ve bizim durumumuzda olan birçok kişi volüm az yani meni o kadar az geliyorki incelenemiyor bi,le bazen.eşlerimize eziyet etmeden gidip röntgenle baktıralım o zaman.yada bunu söyleyen doktor gidin röntgenle baktırın desin.hem röntgen ışınları bu kadar zararlı iken.her gün birşeyler öğrenmeye devam yani.bazı doktorlar artık ne diyeceğini şaşırmış durumdalar.allahtan karşılarında birçok doktor görmüş yıllarını buna veren insanlar varda inandıramıyorlar.bazı doktorlarda hala maddi külfetten başka bir şey yapmıyorlar.gereksiz bir sürü tahlil isteyip maddi külfetten başka bir şey yapmıyorlar.aklınca araştırma yapıyorlar.iyide işine yaramayan tahlile ne gerek var diyemeden insan edemiyor.inhibin b dendi duruldu.bu bile artık istenmiyor.androlog ve ürologlar bunun kesinliği olmadığı için istemiyorlar bile.dah bir sürü şey var yani.neyse kızlar allaha emanet olun.
Cnm inhibin kac cikti sizinCanım röntgen dediğim inhibin zaten onu atlamışım normalde eşimin inhibinde görülebiliyomış zaten içerde olmadığı ama semih hiç bakmadı ona 1 sene haybeye sonrada ameliyat bide gayet rahat üzgünüm sizin çocuğunuz olmıycak çok inceledim ama hiçbişey yok dedi uyuz.. Anca 5 sene sonra felan kök hücre çıkarsa belki diyo bide düşünebiliyomusunuz işte .. Eşim benim sertoli vakasıydı canım
Canım inhibin <5.0 çıkmıştıCnm inhibin kac cikti sizin
Canım senin sonuçların eşiminkilerine çok yakın değerler ve biz çok umutluyuz son seferde olabilirsiniz dendi, hocayla görüştünüzmü?Arkadaşlar yorumlarınız ne olur? Ne kadar süremiz kalmıştır sona sizce.. Azosperm 2 yıldır tedavideyiz.
diğer kontrolde sperm görürsünüz inşallah canım.çok ama çok emek veriliyor zaman veriliyor.hepsi ömürden gidiyor.sonu bebişli olsunda unutulur bu günler.rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın sizi inşallah.en çok benim gibi yaş ve evlilik yılı ilerleyenlere dua ediyorum.
size geçmiş olsun.ama şunu bilinki inhibinle bilinmiyor.sadece tahmin edilebiliyor.öyle kesinliği yok yani.zaten microtese ameliyatı yapan doktorlar külfet olduğu ve kesinliği olmadığı için baktırmıyorlar bile.ama bundan haberi olmayan veya hala neden istendiğini bilmediğim doktorlar istiyor.biz microtese olmadan 55 çıkmıştı.kesin gözüyle bakıldı ama çıkmadı.şimdi düşük ama benim umudum var.inşallah çıkar.doktorunuz size bilimsel olarak öyle söylemiş.herşeyin Allahtan geldiğine elhamdülillah inanıyoruz ve allah sizin doktorunuza sınavınız devam etsin diye gösterememiştir.ben artık böyle inanıyorum.sizde eski doktorunuzun size söylediğini bir kenara bırakın.yeni tedaviniz size hayırlı olsun.her söylenene inanmayın ve araştırın.biz artık deneyimli olduğumuz için böyle yapıyoruz.zaten herkes microteseyi kendi isteğiyle yapıyor.kimseye bıçak zoruyla veya kandırarak yapmıyorlar.suçladığımız doktorlar kadar suçlu,bunu yaptırmadığımız için haklımı oluyoruz.evet microteseyi kabul ediyorum ve bundan başka yol yok ise ben bu kısa yola giriyorum.elimden geleni yapıyorum gerisi rabbimin takdiri.yıllarca umut verip tedaviniz olumlu olmadığında kendinde suç aramayıp vücudunuz böyle tepki vermiyor denmesini belki artık duymak istemediğim için.zaten vücut elverişli olsa sperm olacak ve azosperm olmayacak.hepimiz kabul ediyoruz zaten vücutta eksik yada fazla bir şey var.doktorun işi bunu araştıracak.vücudu beğenmemek olmayacak.Canım röntgen dediğim inhibin zaten onu atlamışım normalde eşimin inhibinde görülebiliyomış zaten içerde olmadığı ama semih hiç bakmadı ona 1 sene haybeye sonrada ameliyat bide gayet rahat üzgünüm sizin çocuğunuz olmıycak çok inceledim ama hiçbişey yok dedi uyuz.. Anca 5 sene sonra felan kök hücre çıkarsa belki diyo bide düşünebiliyomusunuz işte .. Eşim benim sertoli vakasıydı canım
amin canım.inşallah yeryüzünde evlat diye inleyen hiçbir kadın ve erkek kalmasın.çok zor.insan asosyal oluyor.suçlu ggibi kaçıyorsun insanlardan..............sizinde rabbim yüzünüze gülsün inşallah.Saol canım benim inşallah sende mikrotese sonucunda güzel haberler alarak bebişli olursun artık.Zor bir süreç hep sabır hep sabır Allah yüzümüze güler inşallah çabalarımız boşa gitmez.
Arkadaşlar listemiz bu şekilde devam ediyor.Kontrolu olan arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar.onları öne alayım.
Yarın son kez düzenleyip herkese mesaj atacağım.Katılmak isteyen arkadaşlar olursa alabilirim.Şimdilik bu şekilde olursa kişi başı 2 500 YA SEMİ okuyacağız.
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-LALEASLAN
17-POFUDUK
18-MAVİMENEKŞE
19-İLKNUR
20-TOSBAG
21-ERVAE
22-DERMANN
23-DERYA6
24-BERİREM
25-BAHAR2128
26-HERŞEYGÜZELOLACAK
27-GOEZDE
28-ZÜMRA11
29-ERYEGA
canım kusura bakma yeni olduğum için bilemedim önce kanser demişsin geçmiş olsun ?
selam arkadaşlar.rabbim herkese şifalar versin.yarın zilhiccenin 1.günü.güzel günler değerlendirmek gerekiyor.gecesi ayrı gündüzü ayrı hayırlı bir ay.röntgenle spermin olup olmadığı nasıl anlaşılıyormuş pek anlamadım.normal olarak spermiyogramla anlaşılıyor ve azospermdede maalesef microteseyle bakılmadan anlaşılmıyor.bu yöntemi söyleyen kesin ürolog değildir.bu işin içinde olan herkes böyle bir yöntemi söylerseniz gülerler.madem böyle bir yöntem var neden herkes normal spermiyogram veriyor.giderröntgenle baktırır varmı yokmu diye.mesela bizde ve bizim durumumuzda olan birçok kişi volüm az yani meni o kadar az geliyorki incelenemiyor bi,le bazen.eşlerimize eziyet etmeden gidip röntgenle baktıralım o zaman.yada bunu söyleyen doktor gidin röntgenle baktırın desin.hem röntgen ışınları bu kadar zararlı iken.her gün birşeyler öğrenmeye devam yani.bazı doktorlar artık ne diyeceğini şaşırmış durumdalar.allahtan karşılarında birçok doktor görmüş yıllarını buna veren insanlar varda inandıramıyorlar.bazı doktorlarda hala maddi külfetten başka bir şey yapmıyorlar.gereksiz bir sürü tahlil isteyip maddi külfetten başka bir şey yapmıyorlar.aklınca araştırma yapıyorlar.iyide işine yaramayan tahlile ne gerek var diyemeden insan edemiyor.inhibin b dendi duruldu.bu bile artık istenmiyor.androlog ve ürologlar bunun kesinliği olmadığı için istemiyorlar bile.dah bir sürü şey var yani.neyse kızlar allaha emanet olun.
peki cnm tesbih bttkten sonra o kişinin ismini söyleyecekmiyim bşka dua edecekmiyimCanım şimdi her gün düzenli olmak şartıyla 1 arkadaşa olmak üzere 2 500 adet YA SEMİ şeklinde okuyacaksın
Yani tesbih çeker gibi.
Okuduğun zaman bana özelden yazarsın.Okudum diye.
Bende ona göre okuduklarını işaretliyeyim
Bu cuma günü başlıyoruz
Ben sana özelden listeyi atacağım.Şu anda düzenliyorum
Umarım anlamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?