gözün aydın canım.çok sevindim.ne kadar çıktı sizde.bak birde evham yapıyordun tahlil sonuçlarına.rabbim yüzünü güldürdü çok şükür.aslında selahattin hoca yanlış hatırlamıyorsam sizde doğal çıkış bekliyordu.çok ama çok sevindim.çok fazla tedavilerle doktorlarla yormadan mutlu etti.sonuda güzel olsun.bizde kasım ayında microtese olacağız canım selahattin hocada.banada dua et canım.bizde böyle bir sevinç yaşayalım.Emre bey normal test yaptı allahıma şükürler olsun normal çıkışlarımız oluyor iki kez dondurduk yumurta toplama günü taze verecek inşallah herşey yolunda gider.
gözünüz aydın arkadaşım.darısı hepimize olsun.valla bilmiyorum bizede surpriz olacak :) saglikli sıhhatli olsunda herseyin hayırlısı
canım hamileyim diye yazmak sanada nasip olsun.tedavin sana ikiz bebekler nasip etsinde bir defada büyütürsün.Hoşgeldin canım evet çok şükür başladım Allah(cc) razı olsun amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah
hayırlı olsun tedavin inşallah bu tedavinde hamilelik haberini alırız canımSelam kızlar bende tedaviye başladım bugün 5.günüm dualarınıza çok ihtiyacım var
sagol canım amin rabbim sizlerede nasip etsin...Hayirli olsun canm rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsn ins bizlerede dua et canm
sagol canım rabbim sizlerede nasip etsin ozelden yazdim ama yine yazayim biz celalettin beyde tedavideydik sukur sperm cıkısı oldu ikinci denemede tup bebekle hamile kaldım darısı burdaki herkesin basına :)masallah cnm gözün aydin negüzel haberler bunlar. kisaca anlatirmisin lütfen sorun neydi ne yapildi ve nasil hamilelik oldu? normal mi tüp bebekmi
sagol canim darisi sizlere esimde sperm cikiyordu 8 10tane celalettin beyde tedavi olduk ondan onceiki yerde test yaptik sıfır xıktı celalettin beyde ilk testte sperm goruldu esimde az da olsa varikosel var ama ameliyat olacak kadar degil suan cıkış 250 bin 450 bin aarasidegisiyor ikiGözün aydın canım rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Sorununuz neydi sizin? Tedavi sürecini anlatır mısın biraz?
sagol canmmmmrabbim seninde yuzunu guldursun :) :)cantan3m cnm gözün aydın Rabbim tamamına erdirisn inş.
Tedaviye başlayan , tedavisi güzel olumlu ilerleyen arkadaşlar hayırlı halaylık haberlerinizi verirsiniz inş.
Bizim de en sson ağustosda test verdik konferans zamanıydı az da olsa yerinde hareketli çıkışlarımız var çok şükür iğnelere devam bitkisellerede devam RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .Kızlarr bu dönem eşimden ayrı kaldım 2.il dışı tayininde eşimin tayini çıktı ben kaldım herşeyin hayırlısı duasınızı eksik etmeyin inş.
sagol canım rabbim sizlerede nasip etsin :)gözünüz aydın arkadaşım.darısı hepimize olsun.
yok sitem olur mu hiç bazen h,ç giremediğimiz zamanlar oluyor elbette ne güzel haberler bunlar şükür çıkış başlamış devamı daha kaliteli gelir i,nşlhhArkadaşlar merhaba çokkkk uzun zaman oldu topiğe girmeyeli beni vefasız bulmayın çok yoğun çalışıyorum. Biz cuma kontrole gittik değerler iyiye gidiyo spermiyogramda sperm çıkışı var ama şekil bozuklukları var. Hoca baktı yeni ilaçlar yazdı bitkiseller ve iyonik su diye bişey arkadaşlar reçete toplamı 1500 tl tutuyo az para değil bundan haberi olan kullanan varmı ?
Arkadaşlar merhabalar, sizlere güzel haberlerim var allahım kısmet ederse daha güzel haberlerde yazmayı nasip eder. Biz Türkiye'ye geldik Emre beye ve allahıma binlerce şükürler olsun bizde sperm varmış arkadaşlar. Internet yoktu yazamadık tüp bebek tedavisine başladık 6 gündür iğne yapıyorum. Rabbime hep şükür ediyorum bu günler çok uzak geliyordu. Allahım mucizesini gösterdi bize. Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bizde yavrumuza kavuşuruz. Hepiniz burda çok destek bilgi verdiniz Allah hepinizden razı olsun.
ilkbahar cnm sizinde gözünüz aydın olsun sizde çıkış varmıydı yoksa yeni mi çıktı kaırştırdım mı yoksa.. çokkk sevindim artık güzel haberler yavaş yavaş başlıyor devamıda gelsin.hep inşlh...cantan3m cnm gözün aydın Rabbim tamamına erdirisn inş.
Tedaviye başlayan , tedavisi güzel olumlu ilerleyen arkadaşlar hayırlı halaylık haberlerinizi verirsiniz inş.
Bizim de en sson ağustosda test verdik konferans zamanıydı az da olsa yerinde hareketli çıkışlarımız var çok şükür iğnelere devam bitkisellerede devam RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .Kızlarr bu dönem eşimden ayrı kaldım 2.il dışı tayininde eşimin tayini çıktı ben kaldım herşeyin hayırlısı duasınızı eksik etmeyin inş.
Oranlari kacti canimm cok sevindim sperme donusurler insallahhCantam rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina almayi nasip etsin.
Nursima canim seninde tedavin hayirli olsun.minoslari annesini bir omur boyu hic birakmasinlar.
Umudum seninde tesavin hayirli sonucu hamilelik ve bir omur saglik ve mutluluk ile buyutecegin evlatlar versin güzel mevlam.
Bana gelince 3 haftadir ya safi okuyamiyorum.isleri o kadar yoğun ki buraya bile zor takip ediyorum.
Bir önemli gelişmede bizden gecen hafta esimi celalettin beyi iğnemiz bitmişti aradik ve 4 aydir test vermedigimizu girince iğneden önce Esim test verdi.ve hayitimuzda ilkdefa uüzerinde sperm yazmada bile çok az oranda spermatit ve spermatosit cikti .bu kadarkibile eeşime ve bana nazil bir mutluluk yaratti.rabbime şükürler oldun.ilk öncerabbim ve celalettin bey ve ttabiki ersel bey ikisininde rabbim bu dünya ve ahirette bizim için olan cabalarini kat ve kat mevlam karsilarina cikarsin.inşallah rabbim burada olan herkesin kucaginu evini çifter çifter hayirlu saglikli evlatlar ile doldursun.
Canım bebeğin hayırlı olsun. Tesa dan önce 5 ay kullandığınız ilaç ve bitkiselleri yazabilirmisin bi zahmet şimdiden teşekkürler
iyiyim canım sğl sen de iyisindir inşallah.Biz ameliyattan 2 ay sonra test yaptırdık testesteronda artış var ama sperm yok.Eşimin ilaçları ayın 6 sında bitiyor.Ekimde yine test yaptırmamız lazım.Bakalım canım inşallah bi sürpriz olur bu sefer.Siz ne yapıyorsunuz şuan,ameliyat yakın mı canım?Canm mrb naslsin tedavinz nasil gidiyor test yaptrdinzmi tekrar sperm cikisi varmi
Arkadaşlar merhabalar, sizlere güzel haberlerim var allahım kısmet ederse daha güzel haberlerde yazmayı nasip eder. Biz Türkiye'ye geldik Emre beye ve allahıma binlerce şükürler olsun bizde sperm varmış arkadaşlar. Internet yoktu yazamadık tüp bebek tedavisine başladık 6 gündür iğne yapıyorum. Rabbime hep şükür ediyorum bu günler çok uzak geliyordu. Allahım mucizesini gösterdi bize. Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bizde yavrumuza kavuşuruz. Hepiniz burda çok destek bilgi verdiniz Allah hepinizden razı olsun.
Cantam rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina almayi nasip etsin.
Nursima canim seninde tedavin hayirli olsun.minoslari annesini bir omur boyu hic birakmasinlar.
Umudum seninde tesavin hayirli sonucu hamilelik ve bir omur saglik ve mutluluk ile buyutecegin evlatlar versin güzel mevlam.
Bana gelince 3 haftadir ya safi okuyamiyorum.isleri o kadar yoğun ki buraya bile zor takip ediyorum.
Bir önemli gelişmede bizden gecen hafta esimi celalettin beyi iğnemiz bitmişti aradik ve 4 aydir test vermedigimizu girince iğneden önce Esim test verdi.ve hayitimuzda ilkdefa uüzerinde sperm yazmada bile çok az oranda spermatit ve spermatosit cikti .bu kadarkibile eeşime ve bana nazil bir mutluluk yaratti.rabbime şükürler oldun.ilk öncerabbim ve celalettin bey ve ttabiki ersel bey ikisininde rabbim bu dünya ve ahirette bizim için olan cabalarini kat ve kat mevlam karsilarina cikarsin.inşallah rabbim burada olan herkesin kucaginu evini çifter çifter hayirlu saglikli evlatlar ile doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?