Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cantan3m cnm gözün aydın Rabbim tamamına erdirisn inş.
Tedaviye başlayan , tedavisi güzel olumlu ilerleyen arkadaşlar hayırlı halaylık haberlerinizi verirsiniz inş.
Bizim de en sson ağustosda test verdik konferans zamanıydı az da olsa yerinde hareketli çıkışlarımız var çok şükür iğnelere devam bitkisellerede devam RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .Kızlarr bu dönem eşimden ayrı kaldım 2.il dışı tayininde eşimin tayini çıktı ben kaldım herşeyin hayırlısı duasınızı eksik etmeyin inş.

Emre bey normal test yaptı allahıma şükürler olsun normal çıkışlarımız oluyor iki kez dondurduk yumurta toplama günü taze verecek inşallah herşey yolunda gider.
gözün aydın canım.çok sevindim.ne kadar çıktı sizde.bak birde evham yapıyordun tahlil sonuçlarına.rabbim yüzünü güldürdü çok şükür.aslında selahattin hoca yanlış hatırlamıyorsam sizde doğal çıkış bekliyordu.çok ama çok sevindim.çok fazla tedavilerle doktorlarla yormadan mutlu etti.sonuda güzel olsun.bizde kasım ayında microtese olacağız canım selahattin hocada.banada dua et canım.bizde böyle bir sevinç yaşayalım.

Hoşgeldin canım evet çok şükür başladım Allah(cc) razı olsun amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah
canım hamileyim diye yazmak sanada nasip olsun.tedavin sana ikiz bebekler nasip etsinde bir defada büyütürsün.

4-FERAHEYMEN---------------29/09/2014 PAZARTESİ

Sıra FERAHEYMEN kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Hayirli olsun canm rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsn ins bizlerede dua et canm
sagol canım amin rabbim sizlerede nasip etsin...
masallah cnm gözün aydin negüzel haberler bunlar. kisaca anlatirmisin lütfen sorun neydi ne yapildi ve nasil hamilelik oldu? normal mi tüp bebekmi
sagol canım rabbim sizlerede nasip etsin ozelden yazdim ama yine yazayim biz celalettin beyde tedavideydik sukur sperm cıkısı oldu ikinci denemede tup bebekle hamile kaldım darısı burdaki herkesin basına :)
Gözün aydın canım rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Sorununuz neydi sizin? Tedavi sürecini anlatır mısın biraz?
sagol canim darisi sizlere esimde sperm cikiyordu 8 10tane celalettin beyde tedavi olduk ondan onceiki yerde test yaptik sıfır xıktı celalettin beyde ilk testte sperm goruldu esimde az da olsa varikosel var ama ameliyat olacak kadar degil suan cıkış 250 bin 450 bin aarasidegisiyor iki
sagol canmmmmrabbim seninde yuzunu guldursun :) :)

CANTANEM

Canım tekrar tebrikler.
Hamilelik takvimin çok yakışmış
Çifte bayram yaşayın artık
Umarım 9 ay boyunca bu mutluluğun devam eder.

Çantan3m

Biliyordum hamile olduğunu çopk çok tebrik ederm.Allah kucağına almak nasip etsin.Sonrada allah bizlre nasip etsin.

yok sitem olur mu hiç bazen h,ç giremediğimiz zamanlar oluyor elbette ne güzel haberler bunlar şükür çıkış başlamış devamı daha kaliteli gelir i,nşlhh
bu iyonnik suyu inşlh şifa getirsin size evet külfeti ağırmış ama ne yapalım inşlh hepsi değecek spermleriniz bol bol kaliteli olacak bundan sonra...

maşallah cnm demekki normal çıkış olduı gözünaydın tedavinde hayırlı olsun senden de hamiş haberi alalım...
ilkbahar cnm sizinde gözünüz aydın olsun sizde çıkış varmıydı yoksa yeni mi çıktı kaırştırdım mı yoksa.. çokkk sevindim artık güzel haberler yavaş yavaş başlıyor devamıda gelsin.hep inşlh...

1-ELZEM-------------------------26/09/2014 CUMA.(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

ELZEM canım duan bitti.2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Cantam rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina almayi nasip etsin.
Nursima canim seninde tedavin hayirli olsun.minoslari annesini bir omur boyu hic birakmasinlar.
Umudum seninde tesavin hayirli sonucu hamilelik ve bir omur saglik ve mutluluk ile buyutecegin evlatlar versin güzel mevlam.

Bana gelince 3 haftadir ya safi okuyamiyorum.isleri o kadar yoğun ki buraya bile zor takip ediyorum.

Bir önemli gelişmede bizden gecen hafta esimi celalettin beyi iğnemiz bitmişti aradik ve 4 aydir test vermedigimizu girince iğneden önce Esim test verdi.ve hayitimuzda ilkdefa uüzerinde sperm yazmada bile çok az oranda spermatit ve spermatosit cikti .bu kadarkibile eeşime ve bana nazil bir mutluluk yaratti.rabbime şükürler oldun.ilk öncerabbim ve celalettin bey ve ttabiki ersel bey ikisininde rabbim bu dünya ve ahirette bizim için olan cabalarini kat ve kat mevlam karsilarina cikarsin.inşallah rabbim burada olan herkesin kucaginu evini çifter çifter hayirlu saglikli evlatlar ile doldursun.

Oranlari kacti canimm cok sevindim sperme donusurler insallahh

arkadaşlar buğün tedaviye başladık ben iğneleri kullanmaya başladım inş tesede olumlu sonuç alırızda tedavimizin devamı gelir eşim iğnelerle beraber sagan kurude yaparsan yumurtaların daha çabuk gelişir doktor tekrar iğne vermez dedi su anda 4 günlük iğnemiz var cuma kontrol o ğün tekrar iğne verebilirmiş şimdi ben iğneierin yanında soğan kürü yapsam bi sakıncası olurmu sizce ???

Canım bebeğin hayırlı olsun. Tesa dan önce 5 ay kullandığınız ilaç ve bitkiselleri yazabilirmisin bi zahmet şimdiden teşekkürler

Kusura bakma cnm geç cevap veriyorum kızımdan fırsat olmuyo yazamıyorum hemen.
eşim ameliyattan 5 ay önce GNC ürünü arginmax var 3 kutu ondan kullandı.sonra da ısırgan otu macunu,tribulus teressis macunu,arı sütü bal polen karışımı kullandı. bitkiselleri aktardan hazır almıştık küçük kavanozlarda.
bizim tek şansımız ilk ameliyatta sperm çıkmış olmasıydı belkide.bide varikosel ameliyatınında etkisi vardır tabi..

Tedaviye başlayan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun..sonu bebeişli olsun inşallah

Canm mrb naslsin tedavinz nasil gidiyor test yaptrdinzmi tekrar sperm cikisi varmi
iyiyim canım sğl sen de iyisindir inşallah.Biz ameliyattan 2 ay sonra test yaptırdık testesteronda artış var ama sperm yok.Eşimin ilaçları ayın 6 sında bitiyor.Ekimde yine test yaptırmamız lazım.Bakalım canım inşallah bi sürpriz olur bu sefer.Siz ne yapıyorsunuz şuan,ameliyat yakın mı canım?

Maşallah ne güzel haberler verdin bize
Şükür ki azoyu yendiniz ALLAH ın izni ile
Mutlu bir son ile bebeğinize kavuşursunuz inşALLAH
Bir ara sende dualarımıza katılmıştık ve senin için de okumuştuk
Elhamdilillah dualarımız kabul oldu

Canım çok güzel bir haber.Diğer kontrolde inşallah sparmatitler yükselir ve spermmmmmm haberlerinizi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…