cnm ne güzel bi haber bu yaa süperrrrrrrrCantam rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina almayi nasip etsin.
Nursima canim seninde tedavin hayirli olsun.minoslari annesini bir omur boyu hic birakmasinlar.
Umudum seninde tesavin hayirli sonucu hamilelik ve bir omur saglik ve mutluluk ile buyutecegin evlatlar versin güzel mevlam.
Bana gelince 3 haftadir ya safi okuyamiyorum.isleri o kadar yoğun ki buraya bile zor takip ediyorum.
Bir önemli gelişmede bizden gecen hafta esimi celalettin beyi iğnemiz bitmişti aradik ve 4 aydir test vermedigimizu girince iğneden önce Esim test verdi.ve hayitimuzda ilkdefa uüzerinde sperm yazmada bile çok az oranda spermatit ve spermatosit cikti .bu kadarkibile eeşime ve bana nazil bir mutluluk yaratti.rabbime şükürler oldun.ilk öncerabbim ve celalettin bey ve ttabiki ersel bey ikisininde rabbim bu dünya ve ahirette bizim için olan cabalarini kat ve kat mevlam karsilarina cikarsin.inşallah rabbim burada olan herkesin kucaginu evini çifter çifter hayirlu saglikli evlatlar ile doldursun.
iğneler şifa olsun inşlh tese de bol bol kaliteli spermler bulunur....arkadaşlar buğün tedaviye başladık ben iğneleri kullanmaya başladım inş tesede olumlu sonuç alırızda tedavimizin devamı gelir eşim iğnelerle beraber sagan kurude yaparsan yumurtaların daha çabuk gelişir doktor tekrar iğne vermez dedi su anda 4 günlük iğnemiz var cuma kontrol o ğün tekrar iğne verebilirmiş şimdi ben iğneierin yanında soğan kürü yapsam bi sakıncası olurmu sizce ???
Canım böyle bir oran yok önemli olan spermatid evresinden sperm evresine gecebilmesi baxen çok az bir oranla çıkış oluyor bazen yüksek olsa da çıkmıyor malesef geçiş duruyorsa olgunlasmiyorsa ne kadar çok spermatid olsa da boşKizlar spermatidler ortalama hangi oranda olunca sperm cikisi söz konusu olur bilen var mi
Belirli bir oran yok canım,bizde ilk başta spermatit %41 çıktı sonra %48 sonra %38 cumartesi test verdik %31e düşmüş,malesef sperm yine çıkmadı,önemli olan hücreler arası geçişin olması,geçenlerde sadece %4 spermatidi olan bir arkadaştan sperm çıktı ama bizdn çıkmıyor nasibKizlar spermatidler ortalama hangi oranda olunca sperm cikisi söz konusu olur bilen var mi
Canım böyle bir oran yok önemli olan spermatid evresinden sperm evresine gecebilmesi baxen çok az bir oranla çıkış oluyor bazen yüksek olsa da çıkmıyor malesef geçiş duruyorsa olgunlasmiyorsa ne kadar çok spermatid olsa da boş
Anladim kizlar dediginiz gibi nasip iste.. acaba testisin ne durumda olduguda onemlimi mesela %4spermatidle sperm cikisi olan arkadasin ne gibi bi problemi oldugu veya testisin uretimndeki hasarin ne kadar olduguda onemlimi acabaBelirli bir oran yok canım,bizde ilk başta spermatit %41 çıktı sonra %48 sonra %38 cumartesi test verdik %31e düşmüş,malesef sperm yine çıkmadı,önemli olan hücreler arası geçişin olması,geçenlerde sadece %4 spermatidi olan bir arkadaştan sperm çıktı ama bizdn çıkmıyor nasib
%4le sperm çıkışı olan arkadaşın durumu bizmle birebir aynı,tek testisi var tam olarak yerinde değil ve küçük testisAnladim kizlar dediginiz gibi nasip iste.. acaba testisin ne durumda olduguda onemlimi mesela %4spermatidle sperm cikisi olan arkadasin ne gibi bi problemi oldugu veya testisin uretimndeki hasarin ne kadar olduguda onemlimi acaba
Yaaaaa%4le sperm çıkışı olan arkadaşın durumu bizmle birebir aynı,tek testisi var tam olarak yerinde değil ve küçük testis
Canım arkadaş kendisi mikroskopla inceliyormuş,facebook'a resimlerini koymuştu 1 kaç tane vardı sayısını tam bilmiyorum.Amin inşallahYaaaaaRabbim nasip etmis demekki.peki cikis ne kadar olmus olanlar kalitelimi.allah bizlerede nasipp etsinnn:)
Allahım bir mucize de bize verse su günlerde o kadar çok ihtiyacim var kiYaaaaaRabbim nasip etmis demekki.peki cikis ne kadar olmus olanlar kalitelimi.allah bizlerede nasipp etsinnn:)
Canım arkadaş kendisi mikroskopla inceliyormuş,facebook'a resimlerini koymuştu 1 kaç tane vardı sayısını tam bilmiyorum.Amin inşallah
Rabbimin mucizesi cokk isterse verir insallah dualarimiz kabul edilen dualar arasindadirAllahım bir mucize de bize verse su günlerde o kadar çok ihtiyacim var ki
Arkadaşlar ağzınıza yureginize sağlık...1-ELZEM-------------------------26/09/2014 CUMA.(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)
ELZEM canım duan bitti.2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
Canım ne demek bu yani hipofiz bezi sebebi ile azospermi anlamına mi geliyorKizlarr esim hipofiz mri cektrdi 5mm mikroadenom cikmis raporda.prolaktin yuksekti.
Cnm orasini bilmiyorumda.bizim prolaktin surekli yuksek cikiodu hoca hipofiz mri istemsti biz yeni cektrebildik.5mm mikroadenom yaziyo bu adenomlarn makrosu var 10mm ustundeki adenomlr makro oluo..Canım ne demek bu yani hipofiz bezi sebebi ile azospermi anlamına mi geliyor
Canım eğer zararsız birseyse ve hipofiz bezi sebebi ile üretim olmuyorsa bunun tedavisi daha kolay diye biliyorumCnm orasini bilmiyorumda.bizim prolaktin surekli yuksek cikiodu hoca hipofiz mri istemsti biz yeni cektrebildik.5mm mikroadenom yaziyo bu adenomlarn makrosu var 10mm ustundeki adenomlr makro oluo..
cnm inşlh bu duraklamanın ardı patlama olur...evet önemli olan hücrelerin olması inşlh senden de güzel haberler alıcağız..Belirli bir oran yok canım,bizde ilk başta spermatit %41 çıktı sonra %48 sonra %38 cumartesi test verdik %31e düşmüş,malesef sperm yine çıkmadı,önemli olan hücreler arası geçişin olması,geçenlerde sadece %4 spermatidi olan bir arkadaştan sperm çıktı ama bizdn çıkmıyor nasib
cnm hipofiz sonucunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ama inşlh önemli değildir ve tedavisi kolaydır..Kizlarr esim hipofiz mri cektrdi 5mm mikroadenom cikmis raporda.prolaktin yuksekti.
sağol cemrem ama benim pek bir ümidim kalmadı,18 ay oldu,bu sefer gerilemede olunca iyice canımız sıkıldıcnm inşlh bu duraklamanın ardı patlama olur...evet önemli olan hücrelerin olması inşlh senden de güzel haberler alıcağız..
cnm hipofiz sonucunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ama inşlh önemli değildir ve tedavisi kolaydır..
ya sıkılmaz mı anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum bi arpa boyu gidemedik diye düşünüyorsun ama hiç ummadığın anda çıkış olucak bak görürsün çünki öyle oluyor..sağol cemrem ama benim pek bir ümidim kalmadı,18 ay oldu,bu sefer gerilemede olunca iyice canımız sıkıldı
bizim de 3mm di canım adenom hoca büyük ihtimalle bize verdiği haptan verecektir eşine.Kizlarr esim hipofiz mri cektrdi 5mm mikroadenom cikmis raporda.prolaktin yuksekti.
İnşallah canım inşallah,Nasib meselesi Allah nasib ederse olur etmezse neyaparsak boş.ya sıkılmaz mı anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum bi arpa boyu gidemedik diye düşünüyorsun ama hiç ummadığın anda çıkış olucak bak görürsün çünki öyle oluyor.bi daha ne zaman kontrol bide ne kullanıyorsunuz iğnenin dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?