Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ne güzel bi haber bu yaa süperrrrrrrr
inşlhhhh bi daha ki sefere sperm haberini alırızzzzzzzzzzzzz
iğneler şifa olsun inşlh tese de bol bol kaliteli spermler bulunur....

Kizlar spermatidler ortalama hangi oranda olunca sperm cikisi söz konusu olur bilen var mi

Kizlar spermatidler ortalama hangi oranda olunca sperm cikisi söz konusu olur bilen var mi
Canım böyle bir oran yok önemli olan spermatid evresinden sperm evresine gecebilmesi baxen çok az bir oranla çıkış oluyor bazen yüksek olsa da çıkmıyor malesef geçiş duruyorsa olgunlasmiyorsa ne kadar çok spermatid olsa da boş

Belirli bir oran yok canım,bizde ilk başta spermatit %41 çıktı sonra %48 sonra %38 cumartesi test verdik %31e düşmüş,malesef sperm yine çıkmadı,önemli olan hücreler arası geçişin olması,geçenlerde sadece %4 spermatidi olan bir arkadaştan sperm çıktı ama bizdn çıkmıyor nasib

Anladim kizlar dediginiz gibi nasip iste.. acaba testisin ne durumda olduguda onemlimi mesela %4spermatidle sperm cikisi olan arkadasin ne gibi bi problemi oldugu veya testisin uretimndeki hasarin ne kadar olduguda onemlimi acaba

Anladim kizlar dediginiz gibi nasip iste.. acaba testisin ne durumda olduguda onemlimi mesela %4spermatidle sperm cikisi olan arkadasin ne gibi bi problemi oldugu veya testisin uretimndeki hasarin ne kadar olduguda onemlimi acaba
%4le sperm çıkışı olan arkadaşın durumu bizmle birebir aynı,tek testisi var tam olarak yerinde değil ve küçük testis

Arkadaşlar ağzınıza yureginize sağlık...

Kizlarr esim hipofiz mri cektrdi 5mm mikroadenom cikmis raporda.prolaktin yuksekti.

Canım ne demek bu yani hipofiz bezi sebebi ile azospermi anlamına mi geliyor
Cnm orasini bilmiyorumda.bizim prolaktin surekli yuksek cikiodu hoca hipofiz mri istemsti biz yeni cektrebildik.5mm mikroadenom yaziyo bu adenomlarn makrosu var 10mm ustundeki adenomlr makro oluo..

Cnm orasini bilmiyorumda.bizim prolaktin surekli yuksek cikiodu hoca hipofiz mri istemsti biz yeni cektrebildik.5mm mikroadenom yaziyo bu adenomlarn makrosu var 10mm ustundeki adenomlr makro oluo..
Canım eğer zararsız birseyse ve hipofiz bezi sebebi ile üretim olmuyorsa bunun tedavisi daha kolay diye biliyorum

cnm inşlh bu duraklamanın ardı patlama olur...evet önemli olan hücrelerin olması inşlh senden de güzel haberler alıcağız..
Kizlarr esim hipofiz mri cektrdi 5mm mikroadenom cikmis raporda.prolaktin yuksekti.
cnm hipofiz sonucunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ama inşlh önemli değildir ve tedavisi kolaydır..

sağol cemrem ama benim pek bir ümidim kalmadı,18 ay oldu,bu sefer gerilemede olunca iyice canımız sıkıldı

sağol cemrem ama benim pek bir ümidim kalmadı,18 ay oldu,bu sefer gerilemede olunca iyice canımız sıkıldı
ya sıkılmaz mı anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum bi arpa boyu gidemedik diye düşünüyorsun ama hiç ummadığın anda çıkış olucak bak görürsün çünki öyle oluyor..
bi daha ne zaman kontrol bide ne kullanıyorsunuz iğnenin dışında.

İnşallah canım inşallah,Nasib meselesi Allah nasib ederse olur etmezse neyaparsak boş.
Aslında kontrolümüze biraz daha var biz merak ettiğimiz için yaptırdık test,bir öncekinde 3-5 mikron çıkmıştı,3-5 mikron olunca heran sperm çıkabileceğini söylemişti Arif bey bizde yaptıralım bakalım nedurumdyız dedik ama malesef çıkmadı,iğnenin dışında Ersel beyin protein x2 ilacını kullanıyoruz 2 şişe bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…