Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet zamanı gelmemişse elden bişey gelmiyor ..inşlh bu ilaçlar bir daha kine etkisini gösterir.. bide ilaçalr bitince bizler hemen etkisini bekliyoruz aslında yanlış hani belki bi bekleme yada dinlenme süreci var biz bilmiyoruz hemen olsun diyoruz gün doğmadan neler doğar cnm ... güzel günler doğsun hepimzin üstüne...

Bilmiyorum canım bekleme süreci falan varmı ama lökosite etkisi olmuş galilba 364.000di,156.000e düşmüş,tek olumlu sonucumuz bu,Allah daha iyi sonuçlar almamızı nasib etsin inşallah,Ersel bey geçenlerde 3 şişe daha x2 gönderdi,onlardan sonra geliverir inşallah spermler.

inşlh cnm be artık göstersinler kendilerini şu spermlerrrrrr..lokositin azalamsı da iyi bişey..

sağol cemrem ama benim pek bir ümidim kalmadı,18 ay oldu,bu sefer gerilemede olunca iyice canımız sıkıldı
Canım bizde de tam on ay sonunda başlangıça dönüş oldu biz de çok üzüldük ve açıkçası tedavi su an biraz aksadi eşim ilaçları eskisi gibi düzenli kullanmıyor bakalım bizim sonuç nasıl olacak

Canım eğer zararsız birseyse ve hipofiz bezi sebebi ile üretim olmuyorsa bunun tedavisi daha kolay diye biliyorum

bizim de 3mm di canım adenom hoca büyük ihtimalle bize verdiği haptan verecektir eşine.
Balim senin sayende ogrendim valla bu adenomu yoksa telas yapardim.celalettin hocami ilac verdi bununla ilgili yoksa gidip baska bi drdan alalim mi.peki celalettin hoca bundan dolayi sperm cikisi etkilenio fln dedi mi bi etkisi varmiymis.
Kizlar kucuk oldugu icin ciddi bisey degil sanirsam rabbimm hepimize mucizelerini yollar insallah

5-UCUBİRARADA-30/09/2014

Sıra UCUBİRARADA kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

2-UMUT99-----------------------27/09/2014 CUMARTESİ.(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

UMUT99 canım duan bitti.2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

[QUOTE="feraheymen,
mrb canımm benim eşimde hiç bi sorun yok demiştim sana ama yinede azo.sen bana hormon sonuçlarını yaz demiştin kaybetmişiz doktordan tekrar aldık ancak yazabliyorum
lh:4,54 normal değerler 0,57-12,07
fsh:7,03 0,95-11,95
prolaktin:11,86 2,64-13,13
serbest testeron:39,2 4,5-42
bi yorumlarmısın normal görünüyor ama...

canım siz daha iğneye başlamadınız diye bilyorum açıkcası ben iğnelere daha çok güveniyorum,insan sperm çıkmasada ilerleme görünce seviniyor o bile yetiyor ama işte gerileme olunca o çok kötü oluyor zamanda ilerledi iyice,2 sene sonundada çıkmazsa ne yaparız onu bilmiyorum,ilaçları düzenli kullanmaya özen gösterin canım,özellikle iğneye başlarsanız hiç aksatmamanız gerekiyor,eğer başlayıp sonra bırakırsanız olmaz ,iyice düşünüp taşınıp öyle başlayın iğnelere elzemcim

yok canım telaş yapılacak birşey yok büyük olursa ameliyatla alınıyorr ama küçüklere dokunmuyorlar ,İlacı Celalettin hocca verdi Celalettin hocaya kadar kimse bizden ne prolaktin ne mr istedi hoca nın sayesinde ortaya çıktı,bizde diğer hormonlarda çok kötü olduğu için sadece olumsuz etki eden o denilemez ama onunla birlikte bizde hem testis kaynaklı hem hipofiz kaynaklı sorun olmuş oldu.Sizin diğer hormonlarınız normaldi galiba sebebi sadece sizde buda olabilir,hoca en doğru bilgiyi verecektir canım siz sonuçlarınızı hocayla görüşün yakın zamanda.

Canim lh normal fsh biraz yuksek oda 3-4 lerde olursa iyi olur.. prolaktin normal serbest testesteron normal peki total testesteron bakilmams mi sizde.genetik test yapildi mi

Anladimm canim butun sonuclari celalettin hocaya gondericez insallah. Evet dedgn gibi kimse prolaktini onemsemiyo. Hoca bizdende ilk gittgmzde mr istedi. Bakalim hoca ne diyecek.karyotip analizi yaptirdik onun sonucunu bekliyoruz insallah oda temiz cikar Allahim yardim etsin hepimize canim

Canim lh normal fsh biraz yuksek oda 3-4 lerde olursa iyi olur.. prolaktin normal serbest testesteron normal peki total testesteron bakilmams mi sizde.genetik test yapildi mi
canım total testeron yazmıyodu testte demekki bakılmamış o ne oluyo onada baktıralımmı
genetik testimiz temiz çıktı canım

canım total testeron yazmıyodu testte demekki bakılmamış o ne oluyo onada baktıralımmı
genetik testimiz temiz çıktı canım
Canim serbest testesteron vucuttaki testesteronun %1 ini olusturuomus tiroid hormonu yuksekliklrnde buna bakilmasi daha anlamliymis. Total vucuttaki testesteronun tumunu olusturuo bildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…