amin canım 15 gun sonraya kese gormeye cagırdı :)Canimm cok sevindim yaa yukselmis baya dra nezaman gidiyosun :)
Anladimm bidaha test yapmiycakmisnamin canım 15 gun sonraya kese gormeye cagırdı :)
niye bakılmadı acaba hiç bilmiyorum ya bu azonun başka ne sebebi olabilirki sebepsiz olma ihtimali varmı kiCanim serbest testesteron vucuttaki testesteronun %1 ini olusturuomus tiroid hormonu yuksekliklrnde buna bakilmasi daha anlamliymis. Total vucuttaki testesteronun tumunu olusturuo bildigim kadariyla
Evet cnm sebebsiz olanlarda vardr tabi.niye bakılmadı acaba hiç bilmiyorum ya bu azonun başka ne sebebi olabilirki sebepsiz olma ihtimali varmı ki
amin inşallah burdaki herkes ve evlat isteyenlere versin Rabbim. Sizin toplam kaç gün sürdü tedavi ?herkese merhabalar :)
bugun 12.gunum ikinci kan testini yaptırdım 227.1 cıktı rabbim hepinize yasatsın bu duyguları
off desene en zoru Allah yardımcımız olsunEvet cnm sebebsiz olanlarda vardr tabi.
Cnm klinefelter den falan şüpheleniyomuydunuz yaptrrken olabilir diye. Cok sukur temiz cikmis.bizde yaprrdik daha cikmadi sonuc. Vucutta belirtileri oluyomus bunsendromunKizlar esimin karyotip genetik testinib sonuclarinida aldik.. klinefelter sendromu vb bi sotun cikmadi cok şükür ama heterozigot die bisi yazio kağıtta celalettin hocayi aradik ama müsait degilmis.....
nette arastirdigimiz kadariyla tasiyici vi rahatsizlik yazio pek uzerinee durulmamis ama biz korkuoruz eşimle basina gelen varmi acaba
Cnm klinefelter den falan şüpheleniyomuydunuz yaptrrken olabilir diye. Cok sukur temiz cikmis.bizde yaprrdik daha cikmadi sonuc. Vucutta belirtileri oluyomus bunsendromun
Aglama canim hocayla bi gorusun. Mutlaka bi aciklamasi vardr. Bende bakayim dedim internetten pek bisey cikmadi..tam olarak ne yaziyo canimEwet canim cok sukur onlr cikmadi ama sonucta yazan sey kafa karıştırıcı.. şüphelenme olmadi canım esimdr hersey temizdi ama sperm cikmiodu artik gene bakalim dedik yaptirdik ondada bi sorun cikmadi ama verilen sonucta yazani anlayamadik aglayip duruom evde
Aglama canim hocayla bi gorusun. Mutlaka bi aciklamasi vardr. Bende bakayim dedim internetten pek bisey cikmadi..tam olarak ne yaziyo canim
Aksam 7 gibi arayin bize hep o saatlerde cevap veriyo.nezmn arayin dedi cnmHoca isim.var dedi kapatti canım kaldik öyle beklioz neyi beklediğimizi bilmeden
Canım evet iğneye baslamadik daha doğrusu baslayamadik hoca reçete yazamadi başka bir doktora yazdirmak da istemedik neyse ben sanki bitkiseller le vakit kaybediyoruz diye düşünüyorum. .. bence de iğne daha etkili başlarız sanırım bir dahaki kontrole... tabi ki o zaman saati saatine yaptiririz ama işte bitkiseller bir yıldır biktirdi artık sonuc da kötüye gidince boşuna kullaniyoruz gibi geldi....canım siz daha iğneye başlamadınız diye bilyorum açıkcası ben iğnelere daha çok güveniyorum,insan sperm çıkmasada ilerleme görünce seviniyor o bile yetiyor ama işte gerileme olunca o çok kötü oluyor zamanda ilerledi iyice,2 sene sonundada çıkmazsa ne yaparız onu bilmiyorum,ilaçları düzenli kullanmaya özen gösterin canım,özellikle iğneye başlarsanız hiç aksatmamanız gerekiyor,eğer başlayıp sonra bırakırsanız olmaz ,iyice düşünüp taşınıp öyle başlayın iğnelere elzemcim
amin insallah uc hafta surdu canmamin inşallah burdaki herkes ve evlat isteyenlere versin Rabbim. Sizin toplam kaç gün sürdü tedavi ?
inşallah iğneler şifa olur kısa sürede sonuç alırsınız canım,,.Haklısın insan bitkisellerden bıkabiliyor tatlarıda inanılmaz kötü eşime çaktırmıyorum ama ben olsam içemezdim herhalde ,Allah yardımcıları olsun.Canım evet iğneye baslamadik daha doğrusu baslayamadik hoca reçete yazamadi başka bir doktora yazdirmak da istemedik neyse ben sanki bitkiseller le vakit kaybediyoruz diye düşünüyorum. .. bence de iğne daha etkili başlarız sanırım bir dahaki kontrole... tabi ki o zaman saati saatine yaptiririz ama işte bitkiseller bir yıldır biktirdi artık sonuc da kötüye gidince boşuna kullaniyoruz gibi geldi....
gözünüzaydın canımKizlar karyotip sonucu cikmis rapor olarak hazir degil ama aradilar bizi. Cok sukur normal cikmis :) allahim yardimcimiz olsun insallah hepimizin en kisa surede sperm cikisi olur
Bende iyiym canm sagol inş cikar bu sefer hep duamdasin canm gercektn bizde maddi sikinti cekiyoruz o yüzdengeciktrdik biraz ama iinş en geç aralıkta olmayi dusunuyorz canm ne kullaniyosunuz canm simdi ne verdi hocazumra11 .!.:iyiyim canım sğl sen de iyisindir inşallah.Biz ameliyattan 2 ay sonra test yaptırdık testesteronda artış var ama sperm yok.Eşimin ilaçları ayın 6 sında bitiyor.Ekimde yine test yaptırmamız lazım.Bakalım canım inşallah bi sürpriz olur bu sefer.Siz ne yapıyorsunuz şuan,ameliyat yakın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?