Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim serbest testesteron vucuttaki testesteronun %1 ini olusturuomus tiroid hormonu yuksekliklrnde buna bakilmasi daha anlamliymis. Total vucuttaki testesteronun tumunu olusturuo bildigim kadariyla
niye bakılmadı acaba hiç bilmiyorum ya bu azonun başka ne sebebi olabilirki sebepsiz olma ihtimali varmı ki

Kizlar esimin karyotip genetik testinib sonuclarinida aldik.. klinefelter sendromu vb bi sotun cikmadi cok şükür ama heterozigot die bisi yazio kağıtta celalettin hocayi aradik ama müsait degilmis.....
nette arastirdigimiz kadariyla tasiyici vi rahatsizlik yazio pek uzerinee durulmamis ama biz korkuoruz eşimle basina gelen varmi acaba

Cnm klinefelter den falan şüpheleniyomuydunuz yaptrrken olabilir diye. Cok sukur temiz cikmis.bizde yaprrdik daha cikmadi sonuc. Vucutta belirtileri oluyomus bunsendromun

Cnm klinefelter den falan şüpheleniyomuydunuz yaptrrken olabilir diye. Cok sukur temiz cikmis.bizde yaprrdik daha cikmadi sonuc. Vucutta belirtileri oluyomus bunsendromun

Ewet canim cok sukur onlr cikmadi ama sonucta yazan sey kafa karıştırıcı.. şüphelenme olmadi canım esimdr hersey temizdi ama sperm cikmiodu artik gene bakalim dedik yaptirdik ondada bi sorun cikmadi ama verilen sonucta yazani anlayamadik aglayip duruom evde

Aglama canim hocayla bi gorusun. Mutlaka bi aciklamasi vardr. Bende bakayim dedim internetten pek bisey cikmadi..tam olarak ne yaziyo canim

[QUOTE="feraheymen, post: 37141002, member: 576sam 7 gibi arayin bize hep o saatlerde cevap veriyo.nezmn arayin dedi cnm[/QUOTE]
Nezaman arayacagimiza dair biside demedi canim yogunum dedi okadar

Canım evet iğneye baslamadik daha doğrusu baslayamadik hoca reçete yazamadi başka bir doktora yazdirmak da istemedik neyse ben sanki bitkiseller le vakit kaybediyoruz diye düşünüyorum. .. bence de iğne daha etkili başlarız sanırım bir dahaki kontrole... tabi ki o zaman saati saatine yaptiririz ama işte bitkiseller bir yıldır biktirdi artık sonuc da kötüye gidince boşuna kullaniyoruz gibi geldi....

inşallah iğneler şifa olur kısa sürede sonuç alırsınız canım,,.Haklısın insan bitkisellerden bıkabiliyor tatlarıda inanılmaz kötü eşime çaktırmıyorum ama ben olsam içemezdim herhalde ,Allah yardımcıları olsun.

GÜLERİM canım naber nasılsın tedavi nasıl gidiyor,test yaptırdınızmı yakın zamanlarda

Bende iyiym canm sagol inş cikar bu sefer hep duamdasin canm gercektn bizde maddi sikinti cekiyoruz o yüzdengeciktrdik biraz ama iinş en geç aralıkta olmayi dusunuyorz canm ne kullaniyosunuz canm simdi ne verdi hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…