Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen öyle canım yaaa gerçekten çok kötü tatları bi de dediğim gibi tek başına işe yaramıyor bence ne yazık ki

GÜLERİM canım naber nasılsın tedavi nasıl gidiyor,test yaptırdınızmı yakın zamanlarda

iyiyim canım okulum başaladı onla ugraşıyorum hergün buralardayım takip ediyorum sizleri ama inan bişey yazasım

gelmiyor gelişme olmayınca. tedavide eşim ilaçları kullanıyor bizde bayramdan sonra test verceğiz aslında ilaçlar bitmiyor

ama bakalım ne olmuş ne oluyor. eşin sanırım facede sonucunuzu paylaşmıştı ilk orda gördüm çok üzüldüm bu ilaçtan çok

umutlulardı ama sizi geriletmiş ya niye böyle oluyor bilmiyorum insan süre uzadıkça daha fazla yıpranıyor sanırım artık

bitsin istiyor. bizde daha 1 yıl oldu ama sizin ki 18 ay olmuş.. rabbim gücünüzü artırsın sizinde bizimde. bazen 1 şansımız

var en azından diyorum hiç bir şey yapmadan daha fazla acı çekerekte evde bekleyebilirdik şimdi umudumuz var. bu yılları

çocuk hasretiyle geçireceğimiz varsa bari umutla geçsin, daha az acıtır yüreğimizi.. ve insan İLİKLERİNE KADAR

HİSSETMELİ Kİ HERŞEY AMA HERŞEY ALLAHIN ELİNDE... O DİLEMEDİKTEN SONRA GERİSİ BOŞŞŞ... bize düşen yine sabır bacımm..

cnm taşıyıcı olarak mı yazıyor bizde eşimle yaptırmış yanlış bilmiyorsam kanla ilgiliydi ben 4 te 3 taşıyım bu yüzden hamilelik olsa kan sulandırıcı kullanacağım eşimde hoca yazıyor eşim hergün kan sulandırıcı kullanıyor

6-DOĞADANDEVA-----------01/10/2014 ÇARŞAMBA

Sıra DOĞADANDEVA kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

o zaman demekki kan pıhtılaşması gibi bir şey bu.

3-ERYEGA-----------------------28/09/2014 PAZAR..(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

ERYEGA canım duan bitti.2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

esimin hormonları normaldi canım bir sorun yoktu igneler biraz oynatıyor arada tahlil yaptırıyor sebepsiz azospermi
Anladimm canim. Peki kac defa sperm testi yaptrdiniz hepsinde sifir mi cikmisti en hocanin orda mi sperm cikti

Öyle canım bir gelişme olmayınca insanın birşey yazası gelmiyor,inşallah sizde gelişme olurda bayramdan sonra,bizlerede moral olur.
Evet canım bu ilaçtan çok umutluyduk ama bizdepek işe yaramadı galiba,inşallah sizlere faydası olur,gerçi daha 2 şişe kullandık ersel bey 3 şişe daha gönderdi onlardan sonra umarım bir gelişme olur ama işte zaman geçtikçe insanın umutlarıda tükenmeye başlıyor,bir karamsarlık çöküyor insanın üstüne,bu tedavi bize çok büyük bir umut oldu,18 aydır dediğin gibi hiçbirşey yapmamaktansa bir heyecan yarattı bizde,şikayetci değilim ALLAHIMIZA şükürler olsun hala bir umudumz var.Bizim durumumuz çok ağır azospermin en zor vakalrındanız,hocalar ellerinden geleni yapıyor ama onlarında yapacakları biryere kadar,Allah yüzümüze baksın nediyim,Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

iki defa yaptırdı baska yerlerde sıfır cıktı arif beyde ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü
Cok ilginc yaa demekki diger hastanelerde okadar ozenli bakmiyolar. Cok sukur ki cikisiniz var mis bizim arif beydeki testte de hic cikmadi %100 lokosit cikti. Hangi igneyi kullandnz cnm..rabbim bizede nasip etsin insallah

Cok ilginc yaa demekki diger hastanelerde okadar ozenli bakmiyolar. Cok sukur ki cikisiniz var mis bizim arif beydeki testte de hic cikmadi %100 lokosit cikti. Hangi igneyi kullandnz cnm..rabbim bizede nasip etsin insallah
amin canm insallah :) pregnyl ve menogon kullandı halada kullanıyor

Benimde esim suan sadece pregnyl kullaniyor bakalim kontrolde ne sonuc alicaz rabbim yardimcimz olsun.butun arkadaslarmz guzel haberler verir insallah.. allahimm evladinizi size bagislasin :)
sagool canmm benimmmm rabbim sanada nasip etsin burda olan herkese isteyen herkese versin rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…