- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Sagoll canimmgözünüzaydın canım
Aynen öyle canım yaaa gerçekten çok kötü tatları bi de dediğim gibi tek başına işe yaramıyor bence ne yazık kiinşallah iğneler şifa olur kısa sürede sonuç alırsınız canım,,.Haklısın insan bitkisellerden bıkabiliyor tatlarıda inanılmaz kötü eşime çaktırmıyorum ama ben olsam içemezdim herhalde ,Allah yardımcıları olsun.
GÜLERİM canım naber nasılsın tedavi nasıl gidiyor,test yaptırdınızmı yakın zamanlarda
cnm taşıyıcı olarak mı yazıyor bizde eşimle yaptırmış yanlış bilmiyorsam kanla ilgiliydi ben 4 te 3 taşıyım bu yüzden hamilelik olsa kan sulandırıcı kullanacağım eşimde hoca yazıyor eşim hergün kan sulandırıcı kullanıyorKizlar esimin karyotip genetik testinib sonuclarinida aldik.. klinefelter sendromu vb bi sotun cikmadi cok şükür ama heterozigot die bisi yazio kağıtta celalettin hocayi aradik ama müsait degilmis.....
nette arastirdigimiz kadariyla tasiyici vi rahatsizlik yazio pek uzerinee durulmamis ama biz korkuoruz eşimle basina gelen varmi acaba
cnm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevlamherkese merhabalar :)
bugun 12.gunum ikinci kan testini yaptırdım 227.1 cıktı rabbim hepinize yasatsın bu duyguları
cnm taşıyıcı olarak mı yazıyor bizde eşimle yaptırmış yanlış bilmiyorsam kanla ilgiliydi ben 4 te 3 taşıyım bu yüzden hamilelik olsa kan sulandırıcı kullanacağım eşimde hoca yazıyor eşim hergün kan sulandırıcı kullanıyor
sagol canm amin rabbim sizlerede nasip etsin bu gunlericnm hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevlam
Canim gunaydin.. esinin hormonlari nasildi merak ettimsagol canm amin rabbim sizlerede nasip etsin bu gunleri
esimin hormonları normaldi canım bir sorun yoktu igneler biraz oynatıyor arada tahlil yaptırıyor sebepsiz azospermiCanim gunaydin.. esinin hormonlari nasildi merak ettim
Anladimm canim. Peki kac defa sperm testi yaptrdiniz hepsinde sifir mi cikmisti en hocanin orda mi sperm ciktiesimin hormonları normaldi canım bir sorun yoktu igneler biraz oynatıyor arada tahlil yaptırıyor sebepsiz azospermi
gözünz aydın canm çok sevndimKizlar karyotip sonucu cikmis rapor olarak hazir degil ama aradilar bizi. Cok sukur normal cikmis :) allahim yardimcimiz olsun insallah hepimizin en kisa surede sperm cikisi olur
Öyle canım bir gelişme olmayınca insanın birşey yazası gelmiyor,inşallah sizde gelişme olurda bayramdan sonra,bizlerede moral olur.iyiyim canım okulum başaladı onla ugraşıyorum hergün buralardayım takip ediyorum sizleri ama inan bişey yazasım
gelmiyor gelişme olmayınca. tedavide eşim ilaçları kullanıyor bizde bayramdan sonra test verceğiz aslında ilaçlar bitmiyor
ama bakalım ne olmuş ne oluyor. eşin sanırım facede sonucunuzu paylaşmıştı ilk orda gördüm çok üzüldüm bu ilaçtan çok
umutlulardı ama sizi geriletmiş ya niye böyle oluyor bilmiyorum insan süre uzadıkça daha fazla yıpranıyor sanırım artık
bitsin istiyor. bizde daha 1 yıl oldu ama sizin ki 18 ay olmuş.. rabbim gücünüzü artırsın sizinde bizimde. bazen 1 şansımız
var en azından diyorum hiç bir şey yapmadan daha fazla acı çekerekte evde bekleyebilirdik şimdi umudumuz var. bu yılları
çocuk hasretiyle geçireceğimiz varsa bari umutla geçsin, daha az acıtır yüreğimizi.. ve insan İLİKLERİNE KADAR
HİSSETMELİ Kİ HERŞEY AMA HERŞEY ALLAHIN ELİNDE... O DİLEMEDİKTEN SONRA GERİSİ BOŞŞŞ... bize düşen yine sabır bacımm..
iki defa yaptırdı baska yerlerde sıfır cıktı arif beyde ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldüAnladimm canim. Peki kac defa sperm testi yaptrdiniz hepsinde sifir mi cikmisti en hocanin orda mi sperm cikti
Sagoll canimm cok sukurr :) ama hipofiz mr inda 5mm mikroadenom cikti prolaktin biraz yuksekti. Cok ciddi degil anladigim kadariyla bakalim hoca ne diyecekgözünz aydın canm çok sevndim
Cok ilginc yaa demekki diger hastanelerde okadar ozenli bakmiyolar. Cok sukur ki cikisiniz var mis bizim arif beydeki testte de hic cikmadi %100 lokosit cikti. Hangi igneyi kullandnz cnm..rabbim bizede nasip etsin insallahiki defa yaptırdı baska yerlerde sıfır cıktı arif beyde ilk testte 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü
amin canm insallah :) pregnyl ve menogon kullandı halada kullanıyorCok ilginc yaa demekki diger hastanelerde okadar ozenli bakmiyolar. Cok sukur ki cikisiniz var mis bizim arif beydeki testte de hic cikmadi %100 lokosit cikti. Hangi igneyi kullandnz cnm..rabbim bizede nasip etsin insallah
Benimde esim suan sadece pregnyl kullaniyor bakalim kontrolde ne sonuc alicaz rabbim yardimcimz olsun.butun arkadaslarmz guzel haberler verir insallah.. allahimm evladinizi size bagislasin :)amin canm insallah :) pregnyl ve menogon kullandı halada kullanıyor
sagool canmm benimmmm rabbim sanada nasip etsin burda olan herkese isteyen herkese versin rabbim :)Benimde esim suan sadece pregnyl kullaniyor bakalim kontrolde ne sonuc alicaz rabbim yardimcimz olsun.butun arkadaslarmz guzel haberler verir insallah.. allahimm evladinizi size bagislasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?