Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4-FERAHEYMEN---------------29/09/2014 PAZARTESİ ...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

FERAHEYMEN canım duan bitti.2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

inş canım güzel haberler veririz hep birlikte ama inanki facede yazılıyor ya şunda sperm çıktı şunun çocuğu oldu diye pek inanasım gelmiyor burda bizlerden biri olmayınca . surda ben 1 yıldır aktifim forumda sizler daha fazla çok istiyorum durumu zor vaka yada hiç sperm mi olmayanlarda yani bizlerden birinde çıksın sperm hamile olsun işte o zaman çok ama çok daha kolay olacak sabır etmek tedaviye. elbet bu imtihanın da biteceği bir vakit vardır.. canım peki bu iyonlu su tedavisi hakkında birşeyler biliyormusun nedir ne kadar nasıl uygulanıyor geçnlerde biri yazmıştı ama bulamadım. şimdi kontrollere gidenlere bu mu verilecek bide onu deneyelim battı balık yan gider biraz daha borca gireriz gerçi bu şaka 1500 milyar çok fazla ama sanırım maliyeti çok yüksek bir tedavi yoksa hoca böyle bir mebla tutan ilaç aldırmazdı

Canım o yazılanlar doğruda genelde hipolu arkadaşlar oluyor onlarda sperm çıkartmak celalettin hoca için çok kolay,birde biz birbirimizi artık gördük tanıyoruz,birbirimize daha çok inanıyoruz bizlerden tanıdığımız bir cemrem var hiç spermi olmayıp çıkan,birkaçımızdan daha çıksa dediğin gibi daha çok sarılacağız tedaviye.
İyonlu su hakkında hiç bir fikrim yok canım ama herhalde yeni verilecek tedavi bu olacak,maliyeti çok fazla gerçekten neyapacağız bilmiyorum ama deneyeceğiz artık napalım bir umut işte,umut fakirin ekmeği demişler,bizim kontrole 1 ay falan var ama ben beklemek istemiyorum bayramdan sonra gideriz bir aksilik olmazsa,bakalım onuda ilk deneyenlerden oluruz herhalde,inşallah fayda görürüz hepimiz yeni tedavimizden.Tu-runcu arkadaşımız iyonik sudan bahsetmişti daha ayrıntılı bilgi verecektir bizlere

Arkadaşlar bilmiyorum yaa benim kafam çok karışık ben bitkiselleri n ya da iyonik suyun tek başına sonuç vereceğini sanmıyorum bir yılı geçti biz bitkisel kullaniyoruz iğneye baslamadik daha ve son testimiz tedavi öncesine döndü bence bünye bazen çok hücre üretiyor bazen az biz de bunları bitkiseller den sanıyoruz... benim umudum azalıyor açıkçası bir dahaki kontrole iğne için ısrarcı olucam ve altı aydan fazla omamak şartıyla iğne tedavisi denicez

Hipo lu arkadaslarda ya da testte bir tane çıkış olanlarda çıkış olup artması zaten mümkün bunların tedavisi her yerde yapılıyor zaten. .. ama testis kaynaklı olup da sonuca ulaşan bir bilemediniz iki kişi

Canim hipo dediginz durumda sperm cikisi var mi tam olarak hangi duruma hipo deniliyo

Canim butun yazdiklarindan anladigim kadariyla senin bu tedaviye inancin kalmamis.inanmak onemli biz daha yeni basladik sizin daha uzun. Sizin sebebsizdi degilmi yanlis hatrlamiorum.yani hoca neden sizde hemen igneye baslatmamis ki

Canim hipo dediginz durumda sperm cikisi var mi tam olarak hangi duruma hipo deniliyo
canım hipogonadizm hipofiz bezi kaynaklı azosperm oluyor testis sağlam ama hipofiz bezi hormon üretmiyor fsh,lh,testesteron 0l'arda oluyor.Hipogonadizm hastalarında Sakal çıkmıyor,ses inceliği,kas yapısı zayıf oluyor vs.Bu eksik hormonlar doğru tedaviyle yerine konulunca sperm çıkışı sağlanıyor

Canım hoca sizin durumunuzu çok zor görmediği için sadece bitkiselle denemek istemiştir ama çıkmayıca zaten hoca sizede iğneye başlayın dedi,siz dsaha önce tese oldunuzmu bilmiyorum ama bizlerde tesede sperm üretecek ana hücre bile yoktu tedaviyle o olmayan hücreler çıkmaya başladı ama sperm oluşma evresi okadar teferruatlıki o kadar kolay olmuyor sperm oluşması heleki bizim gibi küçük ve yerinde olmayan testiste çok daha zor zaten sıcaklık başlı başına sperm üretimi olumsuz etkileyen bir faktör,
Hipolu arkadaşların tedavisi heryerde yapılamıyor canım malesef ben çok duydum hipolu hastayı mikrotese yapan,yadaa yanlış tedavi uygulayıp bir türlü sperm çıkmayan,HİPOGONADİZM.COM sitesini incelemeni tavsiye ederim orada okadar çok mağdur varki bukonuda.

Canim butun yazdiklarindan anladigim kadariyla senin bu tedaviye inancin kalmamis.inanmak onemli biz daha yeni basladik sizin daha uzun. Sizin sebebsizdi degilmi yanlis hatrlamiorum.yani hoca neden sizde hemen igneye baslatmamis ki
Canım bizim hormonlar normal olduğu için oynamak istemedi hoca ama bitkiseller de bozdu mesela son testte lh da fsh da sınırın üstünde çıktı sinira yakın ama sonuçta bitkisellerin de böyle bir etkisi var biz genetik test yaptirmadik utangac testis sebebiyle diye söyledi doktor zaten hoca eşimi muayene eder etmez senin durumun belli dedi ysni testis kaynaklı utangaç yani hareketli testisden dolayı ama işte herşey normal

Canım ben de bunu söylüyorum zor görünmüyor durum ama belki de en zoru çünkü hormonlar normal olunca tedavi edilecek bişey kalmıyor ve bitkiseller de ne yazık ki tek başına işe yaramıyor. .. bir de bizimle aynı durumda olan bir arkadaş vardı hormonlar normaldi hoca onu hemen iğneye başlatmıştı ben de aslında çok iğne meraklısı değilim hatta kullanmamaktan yanayım ama ne bilim yaa işte

arkadaşlar iyonik su dedikleri alkali sumu.artık bu tedavide nelerin kullanıldığına yetişemiyor insan.
bende elzem gibi hücrelerin azalıp artmasını tedaviden ziyade vücudun üretimiyle alakalı olduğuna inanıyorum.
celallettin perunun adını duyduğumdan beri uygulamadığı tedavi ve bitkisel kalmadı.
daha neler duyacağız merak ediyorum.bazen düşünüyorum tedavimi bırakmakla iyimi ettim diye.
evet çok iyi etmişim.bizden önce başlayanlarla aynı noktadayız.en azından benim o kadar umudum ve param gitmedi.
zaten tüp bebekten fazla harcandı bence bu tedavilerle.biz tedaviye başladığımızda bizde sperm boyamalı testlerde bol miktarda elonde spermatid vardıki zaten microtesedede böyle çıktı.inanın bunların bizde olmasıyla tedaviye başlamamız aslında durumumuzun kötü olmadığını gösteriyordu ama biz ilerleme kaydedemedik.deneme yanılmayla sağlıkla oynanmasına iyikide müsaade etmemişim.testis kaynaklı olan grubunda zaten bu kadar uzun süreli hormon almasının çıkıştan ziyade sağlığa zararını hangi doktora sorsanız söylerler.tedaviye 2 yıl yani 24 ay deniliyor.24 ayını tamamlayanlara 3 yıl deniliyor eeeeee bundan sonrada bu kadar uğraştan sonrada microtese denilirse ne olacak.benim anladığım hiç bir doktorun bu kadar pohpohlanmaması.hiç kimse elinde sihirli değnekle dokunmuyor.herkesin menfaatide var bu tedavilerde kimse kusura bakmasın.piyasaya birşeyler sürülüyor ve bunlardanda kazanç sağlayan zaten sağlıyor.sonra daha yeni birşeyler bulunuyor.bu kısır döngüde böyle devam ediyor.

Anladim canim. Bu durumdakilerin isi daha kolay ozaman. Bizim durum nedendir anlamadim bnde.acaba prolaktin mi

Canim bizimde normal araliklardaydi.testesteron 3 kusurlerdeydi bitek prolaktn yuksek ve e2 yuksek cikiodu.mr dada 5mm adenom cikti ztn o yukseltiomus demekki. Biz 3ay bitkisel kullandktan sonra hoca igneye gecti.

selam canım eyinas canım selahahttin çayan nasıl siz tedaviye devam ediyomusunuz bizde ona gitmeyi düşünüyoruz bitürlü gidemedik kısmet olursa kasım gibi gitcez tedavi veriyormu yoksa hemen mikroteseyemi yönlendiriyor.Başımız bi türlü hastalıktan kurtulmadı şimdide eşimde akdeniz ateşi yıllar sonra yeni teşhis edildi belkide spermleri bu hastalık yok etti çünkü eşimin 9 sene önce yaptırdığı testte sperm sayısı gayet normaldi çok moralim bozuk..

canım çok geçmiş olsun.rabbim sizede şifasını göndersin.evet selahattin hocayla devam ediyoruz canım.bize 4 günde 1 ovitrelle iğne verdi.biz 4 yıl pregly kullandık ve selahattin hoca bunun bize etki etmediğini söyledi ki öylede oldu.pregnlyde görmediğimiz etkiyi bu iğnede gördük.biz selahattin hocada başladığımızda hormon değerlerimiz alt üst olmuştu ve eşimin durumuda kötüydü.biz hemen microtese istedik ama hoca ben bu durumda yapamam yapsamda çıkmaz zaten dedi.çünkü bizdeki durum çok kötü olmuştu.neofotilide ameliyata 3 ay önce kullanın yeterli dedi.diğer türlüsü sadece maddi kayıp dedi.zaten tedaviden sonra eşimin bütün değerleri düzeldi.inan nebidoya gerek kalmadan doğru dozajla 1 ayda fsh ın düştüğüne şahit oldum.diğer doktor gibi sana acele etme 2 yıl zaman lazım deyipte acelesi varmış gibide hemen nebidoya yönelmedi.biz inşallah kasımda microtese ve tüp bebeğe başlayacağız canım.duam sperm çıkıp hamile kalmam.hepimiz için dua ediyorum özellikle benim gibi yaş sorunu olanlara.gidersen bir şey kaybetmezsin gerçekten.ben çok ağır psikoljiyle gitmiştim hocaya.çok tükenmiştim.bu hocayada öyle inanarak gitmemiştim ama şimdi umudum yeşerdi.hani tedaviye inanın diyorlarya ben inanmadan gittim ama hoca kendine inandırdı.sana öyle çok umut vermiyor.neyse onu söylüyor.eşime 10 yılda tedavi olsan çıkmaz dedi.ama yinede belli olmaz dedi.bilmiyorum canım belki dikkat ettin.kimseyi ne gereğinden fazla överim nede kimseyi hak etmezse karalamam.
sizde 9 sene önce sperm vardıysa işiniz kolaydır inşallah.moralini bozma canım bence zaman kaybetmeden hocaya gidin.

Canim bizimde normal araliklardaydi.testesteron 3 kusurlerdeydi bitek prolaktn yuksek ve e2 yuksek cikiodu.mr dada 5mm adenom cikti ztn o yukseltiomus demekki. Biz 3ay bitkisel kullandktan sonra hoca igneye gecti.
Evet canım senin dışında da hormonlar normal olupta hemen igneye başlayanlar vardı ama bize hoca bir türlü başlamadı en son bizim israrimizla tamam başlayalım dedi çünkü ben vakit kaybettigimiz i düşünüyordum ama ne yazık ki kullanmak kismet olmadı hoca reçete yazamadigi icin ama bunda da bir hayir vardır...

bengusucuğum sizde lökosit yüksekmiydi testlerde.bazen fmf testislerde iltihap yapabiliyormuş.acaba böyle bir şey oluptamı spermler öldü.

Dogru soyluyosun canim bundada var bi hayir insallah en yakin zamanda guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…