Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bengusuu canım benim görümcemde FMF hastası,Fmf genetik bir rahatsızlık,bu hastalığa sahib olanlarda kanlarında iltihab çok oluyor,atakları olan bir rahatsızlık ,eşinde ataklar oluyormuydu bu zamana kadar?bir hapı var ömür boyu kullanmak zorunda ,o ilacı kullandığı sürece bir sıkıntı olmuyor ama eşinin geç farkedilmiş,oyüzden özellikle öncelikle eşinin böbrek kontrollerini yaptırmanızı öneririm,FMF hastası olan kadınların çok beklemeden çocuk sahibi olmalarını öneriyor doktorlar ,zaman geçtikçe zorlaşıyormuş,erkekler için aynı şey geçerlimi bilmiyorum ama eğer daha önce eşinin sperm testleri normaldide sonradan sıfırlandıysa büyük ihtimalle bu hastalıktan olmuştur,tabi en doğrusunu doktorlar söyler.

argimanları da beraber kullanmıştık bu iyonik suyuda beraber başlarız artık. gerçi bakalım hoca bize ne diyecek bizde hala fsh ıh sıfırda menegona başlatmadı hoca bi başlasak en azından testte acaba bu sefer çıkarmı diyeceğim, vücutta böyle önemli hormonlar eksikken sperm nasıl üretilsin.. inş bir gün hepimizin yüzü gülecek canımm

canım biliyosun bizde sizin gibiyiz sebebsiz azo hatta hemen hemen aynı tarihde başladık vardır hocanın bir bildiği bak mesala önceki hastalara prengly ve menegonu aynı anda başlatırlarmış bi konuşmasında bu şekilde güzel sonuçlar alınmadığından gremlerin hep bakılandıgından bahsetti hatta bizim menegon raporumuzda vardı ilk koli gelmişti ama hiç başlatmadı 2.000000 üzerine çıkınca dedi. yani takip ettiği bir yol var biz haka 1. 500.000 lerde grem hücremiz bü yüzden hala menegon vermiyor. sizdede belki bize yapılan hatalı önce bitkisellerle vücudu besleyip sonra iğne kullanmak daha güzel sonuçlar çıkaracak diye böyle bir şey yapıyor olabilir. sizin gremleriniz en son testte kaç çıktı? bizde iğne kullandık 1 yıldır azo sebebimiz de aynı ama bizdede maalesef çıkış yok.

Canim testesteron nasildi ? Diger hormonlar falan.bizimde hersey normal prolaktin cok az yuksek okadar. Pregnyl kullanio esim. Rabbim insallah spermleri gormeyi nasip eder

Canım bir yılı geçti tedavi oncesi 640000 germ vardı bir kac testte yükseldi (1250000) hatta elonge spermatid çıktı biz tam umutlandik tekrar test ysptirdik hooop hersey basa dönmüş en son testte düşün 720000 germ cikti yani neredeyse başlangıç noktası. ...

arkadaşlar eşi ersel beyin yolladığı sıvılardan kullanan var mı? bize iki tane şişe yolladı (toplamda 1litreye yakın) yemeklerden 2 saat sonra bir yemek kaşığı ölçekle meyve suyuyla içmesini söyledi ama bu sıvı nasıl bir şeyse acı bir tadı var ve kokuyor. eşim meyve suyuyla bile çok zor içiyor daha 3 öğün kullandı ama kulanamayacak gibi. okuduğum kadarıyla çoğu kişiye çay kaşığıyla içilmesi söylenmiş, o şekilde içmek zor olmamış olabilir ama yemek kaşığı fena etkiliyor.bir öneriniz var mı yada bunu kullanan?

Merhaba eğer Protein x2 sıvısıysa kulandığınız Yemek kaşığıyla konuluyor meyve suyunun içine,evet tatı çok kötü ve ağır,portakal suyu,karşık meyve suyuyla falan içiyor eşim,2 şişe bitirdik.

Çok geçmiş olsun arkadaşım ne zamandan beri tedavi görüyorsunuz ? Normal testlerde sperm çıkışı oldumu hiç bende hangi doktora gidecegimize karar veremedim Rabbim bizim için hayırlı olana bizi yöneltsin inşallah.

evet üzerinde germ yazıyor. şikayet etmedi mi eşiniz :) benimki içmeyecek neredeyse. bize stornex-hemrex sonra sıvı o bitince de direnex verdi bunlar bitince 3 ay sonunu mu beklemek gerekiyor? çünkü ilaçlar 1.5 ay sürüyor ve diğer 1.5 ay ilaçsız sadece iğne ile mi geçecek bilginiz var mı?

eymen, post: 37154649, member: 576490"]Sagoll canimm cok sukurr :) ama hipofiz mr inda 5mm mikroadenom cikti prolaktin biraz yuksekti. Cok ciddi degil anladigim kadariyla bakalim hoca ne diyecek[/QUOTE]
Onemli bisi degildr canm ilaci varms kullanrsinz sorun olmaz ins

kızlar yarın eşim doktorla görusecek buaksam 1 yasın ouyabılırmsıınız eşim adına hayırlı haberler alabılmemeız nıyetıyle

Canm mrb testi nerde yaptrdiniz arif beydemi yoksa başka yerdemi inş spermleri de gorurdunz canm

İyi aksamlar arkadaşlar ankarada ayrintili spermiogram yapan yer varmi bayramda test verelim diyoruz varsa ankarada

evet canım lökosit yüksek çıkıyordu birde yüksek ateş yapıyo bu hastalık belki ondanda testisler zarar gördü.

canım benım eşimdede boyle bısı tespıt edıldı taşıyıcı olarak varmıs buyuk ıhtımalle epididimde tıkanıklık var dedı celalettın hoca yarın doktora göstercez cok korkuyorum bende ya

canım benım eşimdede boyle bısı tespıt edıldı taşıyıcı olarak varmıs buyuk ıhtımalle epididimde tıkanıklık var dedı celalettın hoca yarın doktora göstercez cok korkuyorum bende ya
Canim esinin fsh si kac sorabilir miyim

canım eşimin fsh ı 6 küsürlüydü hatırlayamıorum suan
Canim ben kaan hocaya fsh ve diger degerleri yollayip sormystum tikaniklik olablirmi diye bizim fsh 7ydi fsh yuksek gelmis bu durumda tikaniklik olamaz demsti.tikaniklik durumunda fsh ya 2,3,4 civarinda yada daha dusuk oluomus.insallah sizin tikanikliktandr

Önemli olan normalinin kaç olduğu değildir, FSH'3'ün üzerindeyse tıkanıklık olmaz.

Prof.Dr. Kaan AYDOS
Üroloji Anablim Dalı
Öğretim Görevlisi
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi
www.kaanaydos.com.tr
Bak aynen boyle yazmis mailde ecrin23 canim

bizimkinde germ yazmıyor kapağında protein x2 yazıyor ama ersel beyin birçok ilacını kullandık hepsinin tadı çok kötü,eşim şikayet etmeden içiyor zorda olsa,üstüne hemen 1 bardakta su içiyor,kontrollere 75 günde bir gitmak daha uygun,ilaçlar bitnce Ersel beyi arayın o ya test yaptırın der yada yeni ilaç gönderir

evet canım gerçekten çok ciddi bir düşüş var hoca ne dedi bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…