Bengusuu canım benim görümcemde FMF hastası,Fmf genetik bir rahatsızlık,bu hastalığa sahib olanlarda kanlarında iltihab çok oluyor,atakları olan bir rahatsızlık ,eşinde ataklar oluyormuydu bu zamana kadar?bir hapı var ömür boyu kullanmak zorunda ,o ilacı kullandığı sürece bir sıkıntı olmuyor ama eşinin geç farkedilmiş,oyüzden özellikle öncelikle eşinin böbrek kontrollerini yaptırmanızı öneririm,FMF hastası olan kadınların çok beklemeden çocuk sahibi olmalarını öneriyor doktorlar ,zaman geçtikçe zorlaşıyormuş,erkekler için aynı şey geçerlimi bilmiyorum ama eğer daha önce eşinin sperm testleri normaldide sonradan sıfırlandıysa büyük ihtimalle bu hastalıktan olmuştur,tabi en doğrusunu doktorlar söyler.selam canım eyinas canım selahahttin çayan nasıl siz tedaviye devam ediyomusunuz bizde ona gitmeyi düşünüyoruz bitürlü gidemedik kısmet olursa kasım gibi gitcez tedavi veriyormu yoksa hemen mikroteseyemi yönlendiriyor.Başımız bi türlü hastalıktan kurtulmadı şimdide eşimde akdeniz ateşi yıllar sonra yeni teşhis edildi belkide spermleri bu hastalık yok etti çünkü eşimin 9 sene önce yaptırdığı testte sperm sayısı gayet normaldi çok moralim bozuk..
argimanları da beraber kullanmıştık bu iyonik suyuda beraber başlarız artık. gerçi bakalım hoca bize ne diyecek bizde hala fsh ıh sıfırda menegona başlatmadı hoca bi başlasak en azından testte acaba bu sefer çıkarmı diyeceğim, vücutta böyle önemli hormonlar eksikken sperm nasıl üretilsin.. inş bir gün hepimizin yüzü gülecek canımmCanım o yazılanlar doğruda genelde hipolu arkadaşlar oluyor onlarda sperm çıkartmak celalettin hoca için çok kolay,birde biz birbirimizi artık gördük tanıyoruz,birbirimize daha çok inanıyoruz bizlerden tanıdığımız bir cemrem var hiç spermi olmayıp çıkan,birkaçımızdan daha çıksa dediğin gibi daha çok sarılacağız tedaviye.
İyonlu su hakkında hiç bir fikrim yok canım ama herhalde yeni verilecek tedavi bu olacak,maliyeti çok fazla gerçekten neyapacağız bilmiyorum ama deneyeceğiz artık napalım bir umut işte,umut fakirin ekmeği demişler,bizim kontrole 1 ay falan var ama ben beklemek istemiyorum bayramdan sonra gideriz bir aksilik olmazsa,bakalım onuda ilk deneyenlerden oluruz herhalde,inşallah fayda görürüz hepimiz yeni tedavimizden.Tu-runcu arkadaşımız iyonik sudan bahsetmişti daha ayrıntılı bilgi verecektir bizlere
canım biliyosun bizde sizin gibiyiz sebebsiz azo hatta hemen hemen aynı tarihde başladık vardır hocanın bir bildiği bak mesala önceki hastalara prengly ve menegonu aynı anda başlatırlarmış bi konuşmasında bu şekilde güzel sonuçlar alınmadığından gremlerin hep bakılandıgından bahsetti hatta bizim menegon raporumuzda vardı ilk koli gelmişti ama hiç başlatmadı 2.000000 üzerine çıkınca dedi. yani takip ettiği bir yol var biz haka 1. 500.000 lerde grem hücremiz bü yüzden hala menegon vermiyor. sizdede belki bize yapılan hatalı önce bitkisellerle vücudu besleyip sonra iğne kullanmak daha güzel sonuçlar çıkaracak diye böyle bir şey yapıyor olabilir. sizin gremleriniz en son testte kaç çıktı? bizde iğne kullandık 1 yıldır azo sebebimiz de aynı ama bizdede maalesef çıkış yok.Arkadaşlar bilmiyorum yaa benim kafam çok karışık ben bitkiselleri n ya da iyonik suyun tek başına sonuç vereceğini sanmıyorum bir yılı geçti biz bitkisel kullaniyoruz iğneye baslamadik daha ve son testimiz tedavi öncesine döndü bence bünye bazen çok hücre üretiyor bazen az biz de bunları bitkiseller den sanıyoruz... benim umudum azalıyor açıkçası bir dahaki kontrole iğne için ısrarcı olucam ve altı aydan fazla omamak şartıyla iğne tedavisi denicez
Hipo lu arkadaslarda ya da testte bir tane çıkış olanlarda çıkış olup artması zaten mümkün bunların tedavisi her yerde yapılıyor zaten. .. ama testis kaynaklı olup da sonuca ulaşan bir bilemediniz iki kişi
Canim testesteron nasildi ? Diger hormonlar falan.bizimde hersey normal prolaktin cok az yuksek okadar. Pregnyl kullanio esim. Rabbim insallah spermleri gormeyi nasip ederargimanları da beraber kullanmıştık bu iyonik suyuda beraber başlarız artık. gerçi bakalım hoca bize ne diyecek bizde hala fsh ıh sıfırda menegona başlatmadı hoca bi başlasak en azından testte acaba bu sefer çıkarmı diyeceğim, vücutta böyle önemli hormonlar eksikken sperm nasıl üretilsin.. inş bir gün hepimizin yüzü gülecek canımm
canım biliyosun bizde sizin gibiyiz sebebsiz azo hatta hemen hemen aynı tarihde başladık vardır hocanın bir bildiği bak mesala önceki hastalara prengly ve menegonu aynı anda başlatırlarmış bi konuşmasında bu şekilde güzel sonuçlar alınmadığından gremlerin hep bakılandıgından bahsetti hatta bizim menegon raporumuzda vardı ilk koli gelmişti ama hiç başlatmadı 2.000000 üzerine çıkınca dedi. yani takip ettiği bir yol var biz haka 1. 500.000 lerde grem hücremiz bü yüzden hala menegon vermiyor. sizdede belki bize yapılan hatalı önce bitkisellerle vücudu besleyip sonra iğne kullanmak daha güzel sonuçlar çıkaracak diye böyle bir şey yapıyor olabilir. sizin gremleriniz en son testte kaç çıktı? bizde iğne kullandık 1 yıldır azo sebebimiz de aynı ama bizdede maalesef çıkış yok.
Canım bir yılı geçti tedavi oncesi 640000 germ vardı bir kac testte yükseldi (1250000) hatta elonge spermatid çıktı biz tam umutlandik tekrar test ysptirdik hooop hersey basa dönmüş en son testte düşün 720000 germ cikti yani neredeyse başlangıç noktası. ...argimanları da beraber kullanmıştık bu iyonik suyuda beraber başlarız artık. gerçi bakalım hoca bize ne diyecek bizde hala fsh ıh sıfırda menegona başlatmadı hoca bi başlasak en azından testte acaba bu sefer çıkarmı diyeceğim, vücutta böyle önemli hormonlar eksikken sperm nasıl üretilsin.. inş bir gün hepimizin yüzü gülecek canımm
canım biliyosun bizde sizin gibiyiz sebebsiz azo hatta hemen hemen aynı tarihde başladık vardır hocanın bir bildiği bak mesala önceki hastalara prengly ve menegonu aynı anda başlatırlarmış bi konuşmasında bu şekilde güzel sonuçlar alınmadığından gremlerin hep bakılandıgından bahsetti hatta bizim menegon raporumuzda vardı ilk koli gelmişti ama hiç başlatmadı 2.000000 üzerine çıkınca dedi. yani takip ettiği bir yol var biz haka 1. 500.000 lerde grem hücremiz bü yüzden hala menegon vermiyor. sizdede belki bize yapılan hatalı önce bitkisellerle vücudu besleyip sonra iğne kullanmak daha güzel sonuçlar çıkaracak diye böyle bir şey yapıyor olabilir. sizin gremleriniz en son testte kaç çıktı? bizde iğne kullandık 1 yıldır azo sebebimiz de aynı ama bizdede maalesef çıkış yok.
Merhaba eğer Protein x2 sıvısıysa kulandığınız Yemek kaşığıyla konuluyor meyve suyunun içine,evet tatı çok kötü ve ağır,portakal suyu,karşık meyve suyuyla falan içiyor eşim,2 şişe bitirdik.arkadaşlar eşi ersel beyin yolladığı sıvılardan kullanan var mı? bize iki tane şişe yolladı (toplamda 1litreye yakın) yemeklerden 2 saat sonra bir yemek kaşığı ölçekle meyve suyuyla içmesini söyledi ama bu sıvı nasıl bir şeyse acı bir tadı var ve kokuyor. eşim meyve suyuyla bile çok zor içiyor daha 3 öğün kullandı ama kulanamayacak gibi. okuduğum kadarıyla çoğu kişiye çay kaşığıyla içilmesi söylenmiş, o şekilde içmek zor olmamış olabilir ama yemek kaşığı fena etkiliyor.bir öneriniz var mı yada bunu kullanan?
Çok geçmiş olsun arkadaşım ne zamandan beri tedavi görüyorsunuz ? Normal testlerde sperm çıkışı oldumu hiç bende hangi doktora gidecegimize karar veremedim Rabbim bizim için hayırlı olana bizi yöneltsin inşallah.canım çok geçmiş olsun.rabbim sizede şifasını göndersin.evet selahattin hocayla devam ediyoruz canım.bize 4 günde 1 ovitrelle iğne verdi.biz 4 yıl pregly kullandık ve selahattin hoca bunun bize etki etmediğini söyledi ki öylede oldu.pregnlyde görmediğimiz etkiyi bu iğnede gördük.biz selahattin hocada başladığımızda hormon değerlerimiz alt üst olmuştu ve eşimin durumuda kötüydü.biz hemen microtese istedik ama hoca ben bu durumda yapamam yapsamda çıkmaz zaten dedi.çünkü bizdeki durum çok kötü olmuştu.neofotilide ameliyata 3 ay önce kullanın yeterli dedi.diğer türlüsü sadece maddi kayıp dedi.zaten tedaviden sonra eşimin bütün değerleri düzeldi.inan nebidoya gerek kalmadan doğru dozajla 1 ayda fsh ın düştüğüne şahit oldum.diğer doktor gibi sana acele etme 2 yıl zaman lazım deyipte acelesi varmış gibide hemen nebidoya yönelmedi.biz inşallah kasımda microtese ve tüp bebeğe başlayacağız canım.duam sperm çıkıp hamile kalmam.hepimiz için dua ediyorum özellikle benim gibi yaş sorunu olanlara.gidersen bir şey kaybetmezsin gerçekten.ben çok ağır psikoljiyle gitmiştim hocaya.çok tükenmiştim.bu hocayada öyle inanarak gitmemiştim ama şimdi umudum yeşerdi.hani tedaviye inanın diyorlarya ben inanmadan gittim ama hoca kendine inandırdı.sana öyle çok umut vermiyor.neyse onu söylüyor.eşime 10 yılda tedavi olsan çıkmaz dedi.ama yinede belli olmaz dedi.bilmiyorum canım belki dikkat ettin.kimseyi ne gereğinden fazla överim nede kimseyi hak etmezse karalamam.
sizde 9 sene önce sperm vardıysa işiniz kolaydır inşallah.moralini bozma canım bence zaman kaybetmeden hocaya gidin.
evet üzerinde germ yazıyor. şikayet etmedi mi eşiniz :) benimki içmeyecek neredeyse. bize stornex-hemrex sonra sıvı o bitince de direnex verdi bunlar bitince 3 ay sonunu mu beklemek gerekiyor? çünkü ilaçlar 1.5 ay sürüyor ve diğer 1.5 ay ilaçsız sadece iğne ile mi geçecek bilginiz var mı?Merhaba eğer Protein x2 sıvısıysa kulandığınız Yemek kaşığıyla konuluyor meyve suyunun içine,evet tatı çok kötü ve ağır,portakal suyu,karşık meyve suyuyla falan içiyor eşim,2 şişe bitirdik.
Canm mrb testi nerde yaptrdiniz arif beydemi yoksa başka yerdemi inş spermleri de gorurdunz canmCantam rabbim saglik ve mutluluk ile kucagina almayi nasip etsin.
Nursima canim seninde tedavin hayirli olsun.minoslari annesini bir omur boyu hic birakmasinlar.
Umudum seninde tesavin hayirli sonucu hamilelik ve bir omur saglik ve mutluluk ile buyutecegin evlatlar versin güzel mevlam.
Bana gelince 3 haftadir ya safi okuyamiyorum.isleri o kadar yoğun ki buraya bile zor takip ediyorum.
Bir önemli gelişmede bizden gecen hafta esimi celalettin beyi iğnemiz bitmişti aradik ve 4 aydir test vermedigimizu girince iğneden önce Esim test verdi.ve hayitimuzda ilkdefa uüzerinde sperm yazmada bile çok az oranda spermatit ve spermatosit cikti .bu kadarkibile eeşime ve bana nazil bir mutluluk yaratti.rabbime şükürler oldun.ilk öncerabbim ve celalettin bey ve ttabiki ersel bey ikisininde rabbim bu dünya ve ahirette bizim için olan cabalarini kat ve kat mevlam karsilarina cikarsin.inşallah rabbim burada olan herkesin kucaginu evini çifter çifter hayirlu saglikli evlatlar ile doldursun.
Cnm adetli olmasamnokurdum ama dua edicem cnm.rabbim iyi haberler almanizi nasip etsin.kızlar yarın eşim doktorla görusecek buaksam 1 yasın ouyabılırmsıınız eşim adına hayırlı haberler alabılmemeız nıyetıyle
evet canım lökosit yüksek çıkıyordu birde yüksek ateş yapıyo bu hastalık belki ondanda testisler zarar gördü.
Canim esinin fsh si kac sorabilir miyimcanım benım eşimdede boyle bısı tespıt edıldı taşıyıcı olarak varmıs buyuk ıhtımalle epididimde tıkanıklık var dedı celalettın hoca yarın doktora göstercez cok korkuyorum bende ya
canım eşimin fsh ı 6 küsürlüydü hatırlayamıorum suanCanim esinin fsh si kac sorabilir miyim
Canim ben kaan hocaya fsh ve diger degerleri yollayip sormystum tikaniklik olablirmi diye bizim fsh 7ydi fsh yuksek gelmis bu durumda tikaniklik olamaz demsti.tikaniklik durumunda fsh ya 2,3,4 civarinda yada daha dusuk oluomus.insallah sizin tikanikliktandrcanım eşimin fsh ı 6 küsürlüydü hatırlayamıorum suan
bizimkinde germ yazmıyor kapağında protein x2 yazıyor ama ersel beyin birçok ilacını kullandık hepsinin tadı çok kötü,eşim şikayet etmeden içiyor zorda olsa,üstüne hemen 1 bardakta su içiyor,kontrollere 75 günde bir gitmak daha uygun,ilaçlar bitnce Ersel beyi arayın o ya test yaptırın der yada yeni ilaç gönderirevet üzerinde germ yazıyor. şikayet etmedi mi eşiniz :) benimki içmeyecek neredeyse. bize stornex-hemrex sonra sıvı o bitince de direnex verdi bunlar bitince 3 ay sonunu mu beklemek gerekiyor? çünkü ilaçlar 1.5 ay sürüyor ve diğer 1.5 ay ilaçsız sadece iğne ile mi geçecek bilginiz var mı?
evet canım gerçekten çok ciddi bir düşüş var hoca ne dedi bu durumaCanım bir yılı geçti tedavi oncesi 640000 germ vardı bir kac testte yükseldi (1250000) hatta elonge spermatid çıktı biz tam umutlandik tekrar test ysptirdik hooop hersey basa dönmüş en son testte düşün 720000 germ cikti yani neredeyse başlangıç noktası. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?