Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım yeni teşhis edildi şimdiye kadar doktor doktor gezdi eşim hiçbiri teşhis koyamadı hepsi psikolojik falan deyip geçiştirdi en son geçen sene celalettin hocaya gittiğimizde şikyetlerini anlatınca sende fmf olabilir dedi eşimde pek önemsemedi açıkçası ailede hiçkimsede yok bendemi olacak diye boşverdi ağrıları artınca 3 ay önce genetik test yaptırdık ve fmf olduğu artaya çıktı ilaca başladı allahtan böbreklere falan zarar vermemiş allahtan sürekli karın ağrısı oluyodu ama halada devam ediyor gittiğimiz doktorlar hep apandistten şüğphelendi.gaz sancısı.göbek fıtığı bisürü yalan yanlış teşhis kondu allahtan ameliyat falan etmediler belkide spermleri bu hasatlık yok etti şimdiye kadar ateş ve iltihaptan yok oldu inşallah bundan sonra hakkımızda hayırlısı olur.

Canim fmf ne gibi sikayetler yapio belirtisi var mi benim esimdede %100 lokosit vardi

sizede çok geçmiş olsun canım.bizim durumumuz çok zordu.eşim nişanlı iken bana belki hiçbir zaman anne olamayacaksın diye söylemişti.eşimin testislerinin her ikiside batındaydı.evliliğimizin 11.yılına girdik.11 yıl evvel hangi merkezi doktoru aradıysam testisler yerinde değilse size bir şey yapamayız dediler.bizde eşim askerdeyken bu ameliyatı olduğu halde kanallar kısa deyip kapatmışlar.bizde artık bizim için yapılacak bir şey yok diye sayfayı kapattık.3 yıl boyunca hiçbirşey yapamadık.sadece her ay adetim geçsin hamile kalayım diye dua ediyorduk.gençlik cahillik yada rabbimden umut kesmemek.adını kim nasıl isterse öyle koysun.sonra ben tarsusta rahatsızlandım.ailece gittiğimiz bir doktora gittik.sohbet esnasında konuştık ve bize adana balcalıda doktor önerdi.eşim ona gitti ama o gün o doktor yoktu.şaban doran varmış.aslında rabbim bizim vesilemizi göndermiş.şaban hoca çok ama çok güzel bir şekilde bu zor ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi.herşeymiz çok güzeldi.şaban hoca sizde büyük ihtimalle sperm bulunur dedi.ama biz bunu kendi ellerimizle zorlaştırdık.gaziantepte bize herkesin gidip memnun kaldığı özkan aydın leyleke gittik.kendisi kadın doğumcu ama benim eşimi tedavi ettiğini düşündük.sen kadın doğumcusun ne işin var ürologların işiyle.önce kendi işini hakkıyla yapta sonra başka alanlarla ilgilen.bu doktoru dinleyerek eşim varikosel ameliyatı oldu.oysa eşimde varikosel denen şey yokmuş.zaman geçti hiç ilerleme olmayınca size ameliyat şart dedi.bizde eşimle tekrar kürkçü dükkanına şaban hocaya gittik durumu varikoseli anlattık.tabiki çok kızdı.varikosel olsaydı ben onu ameliyatta hallededrdim dedi.eşimde mesela fıtıkta vardı hoca onuda ameliyatta halletmişti.hormon değerlerine baktı herşey tepe takla olmuş.ben size tese yapamam dedi.sizinle ancak kaan Aydos uğraşır dedi bizi ona yönlendirdi.tabi bu arada zaman ilerliliyor.sonra kaan hocaya gittik oda bize ilaç vitamin bir sürü şey kullandık tahlil şu bu derken tedavimiz 1.5 yıl oldu ve microtese zamanı geldi.bizde elonge spermatid dedi.tekrar tese sonunda iğne ilaç vitamin.6 ay doldu tekara tese dedi.bu arada ankarada boyamalı spermiyogram için gidip geliyoruz.ondada hep elonge spermatidler var.biz microtese istemedik.sonra burda meşhur olan sanki heryerden reklam kokan hocaya gittik.oda bize sabırlı olmamızı bunun için 2 yıl zaman istediğini söyledi.tabi unuttuğu benim yaşımın ilerleyeceği.2 yıl sonunda çıkmazsa benim yaşımın hesabını yapmayacağıydı.neyse sonra baktık onda şunu kullandık böyle etki etti.bunda şunu yaptık böyle oldu.yani deney yapar gibi yok oldu olmadı oyunu oynar gibi.şu arkadaşla böyle başarılı sonuçlar elde ettik dedi durdu.ama biz 11 ay boyunca bilimsellikten uzak haftanın 5 günü hormon bombardımanına tutulmuş,tedavisinin bize maddi kayıptan başka faydasının olmadığını anladık ve bıraktık.çünkü anlattığı gibi başarı sağlanmadı bizde.başkasında olmuş banane.ben yaşadığımı çektiğimi harcadığımı bilirim.aslında artık tövbede ettik.artık kendi alanında olmayan bir doktora gitmemeye.herkes öncelikle kendi işinin erbabı olsun.hayır için olsa bile birsürü hasta insan var.kendi alanınla hastalara şifanı ver.bu matematik öğretmeninin ben Türkçeyi seviyorum o derse gireceğim o dersi anlatacağım demesine benziyor.sonra eşimin karaciğer enzimleri bozuldu,beta hcg yükseldiki az değildi.eşim nerdeyse zorla yürüyordu.inanılmaz agresif olmuştu.benim tanıdığım insan gitti başkası gelmişti.ve kavgalar başlamıştı.çünkü en başından böyle olsa belki alışırdı.biliyordum farkındaydım iğnelerden ama benimde tahamülüm azalmıştı.ciddi anlamda ayrılığı düşünür olmuştuk.sonra burdan allah kendisinden razı olsun sağanak selahattin hocayı söyledi.önce inanmadım.ama bir yanımda gitmeliym ne kaybederim diyordu.eşim nasıl ikna olacaktı.biraz uğraştıktan sonra eşim kabul etti.bu doktordanda memnun kalmazsak artık konuyu kapatacaktık.kabul etmiştim.randevu aldım gittik.iyiki kendisiyle tanışmışım.iyiki hayatımıza dahil etmişiz.biz doktordan çıktığımızda eşimle ben oh be diyerek çıktık inan.eşimin haftanın 5 günü iğne almasının insan doğasına aykırı olduğunu pregnleyin etki etmediğini bunu ısrarla neden kullanıldığına anlam veremediğini söylediki haklıydı.bize herşeyi çok detaylı anlattı.insanlığını ve doktorluğunu çok takdir ediyorum.insan olarak ve doktor olarak iyikide tanımışım diyor.biz memnun kaldık herkes kalmayabilir bilemem.ben microtese için emre hocayı düşünmüştüm sonra düşündük hocayla hiç olumsuzluk yaşamadık ve hocam iki testiside ne olur açarmısınız dediğimde üzülme emin ol bulamazsam senin için ikisini açacağım dedi.bizde testisin biri nerdeyse yok gibib bir şey.birde nasibe inanıyorsak tabiki inanıyorum bu neden selahatt,n hoca olmasın.biz evlendiğimizden beri tedavilerle uğraşıyoruz canım.bildiğim hiç sperm çıkışı olmadığı.ama ben geçen sene eylülde kimyasal gebelik geçirmişim nasıl oldu bilmiyoruz hatta selahattin hocaya mümkünmü diye sordum olabailir neden olmasın dedi.benim eşim öyle sık sık spermiyogram vermiyor canım.bende zorlamıyorum.kusura bakma kısaca yazacktım ama uzun oldu.

Canim fmf ne gibi sikayetler yapio belirtisi var mi benim esimdede %100 lokosit vardi
canım şiddetli karın ağrısı oluyor,ateş yükseliyor.eklemlerde ağrı oluyor ama en çokta göbek çevresinde ve karında şiddetli ağrı birde romatizma tahlilleri yüksek çıkıyordu hep kesin teşhis geneyik test yapılınca belli oluyor.

herkese günaydın kızlar
bugün kayınv.geldi ve ben artık bayramın ikinci gününe kadar oralarda olurum sizlerle pek görüşemicez olsun bayramdan sonra görüşürüz inşlhh...

7-TULAY20----------------------02/10/2014 PERŞEMBE

Sıra TULAY kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Arkadaş az önce HERŞEYGÜZELOLACAK arkadaş tel de ile görüştüm
Babası yoğun bakımda yatıyormuş ağırmış
Kalbi durmuş.Şu anda çalıştırmışlar
Ama morali çok bozuktu ağlıyordu

Bunun için 70 000 YA ŞAFİ Başlatıyorum
Okumak isteyen var mı
ALLAH rızası için
Babasızlığın ne demek olduğunu bilirim
Haydi yine hep birlikte dua edelim
Rabbim şafi ismi ile şifa versin tez zamanda

Şimdilik 2 000 alıyorum
Okudukça yazacağım
Bayrama kadar bitirelim ne olur arkadaşlar
Çevrenizde okumak isteyen varsa dağıtabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Ersel bey hacca gitmiş , ilaçlar bitince arayacağız ama teste daha cok var igneye bugun basliyoruz cunku ilaclara biraz daha erken basladik, igne daha yeni geldi. Yeni vermez ins. esim ilaclari cok zor içiyor.

Anladimm canimm.rabbim sifa versinn

Canim ben suan okuldayim eve gidince 2000 tane okurum.allah sifa versin insallah

Tamam canım sağol ALLAH Razı Olsun
Şu anda çok eksiğimiz var ama Rabbimizin izni ile tamamlarız inşALLAH
Toplam 17 000 oldu
Canim bi 2bin okuym okuyabildgm kadaryla devam ederim insallah ben okursam yazarim sana..rabbim hepimizden razi olsun canim.allah herkesin annesini babasini ailesni korusun.

Canim bi 2bin okuym okuyabildgm kadaryla devam ederim insallah ben okursam yazarim sana..rabbim hepimizden razi olsun canim.allah herkesin annesini babasini ailesni korusun.

Amin canım Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Bayramda geliyo içim nasıl acıyor bir bilsen

Malesef FMF doktorların aklına hiç gelmiyor benim görümcemde yıllarca doktor doktor gezdi ama hiç bir doktor teşhis koyamadı,dediğn gibi yoğun karın ağrısı mide ağrısı çekiyordu ataklar geçiriyordu,FMF bütün organları etkileyebiliyor ilacını hiç aksatmadan kullansın,görümcem bir dönem kullanmadığında hemen yumurtalıklarında kist oluşturmuştu ameliyat olmak zorunda kaldı,Celalettin hocada anlamış FMF olduğunu keşke eşin baktırsaydı,ailede olmasına gerek yok,bizimkilerdede yok,gerçi internette anne yada babadan geçtiği yazıyor bu genin ama onlar hastası değil taşıyıcısıdır test yaptısalar birinde çıkar büyük ihtimalle.Eşin AKDENİZ limi Akdeniz bölgesinde görülüyormuş genelde.

Benim bir arkadaş da FMF hastası
Evleneli 2 yıl oldu
Onunda atakları oluyordu
Kız kardeşin de aynı sorun vardı
Ama şu anda 7 aylık hamile
Hemde ikiz ve doğal yoldan
Rabbim mucizesi işte
Bu hayatta her an her şey olabililiyor

Yaşadıkların çok zor canım yanlış doktor seçimi işte bende bundan korkuyorum çünkü kendimizi çok çaresiz hissedip ne duysak onu yapmak istiyoruz bazen mantığımıza yer etmesede bi deneyelim diyoz aynen deneme tahtası gibi olduk Biz de şuan kaan hocadan randevu aldık ama çok yoğunmuş aralık ayına randevu verdiler.Maille görüştük eşimden tahliller istedi sonuca göre endol ve sudafed kullanın dedi 2 hafta sonra tekrar tahlillere baktırmamızı istedi inşallah güzel haberler alırız ..

arkadaşlar ankarada ayrintili spermiogram yapan yer varmi bayramda test verelim diyoruz varsa ankarada

Allah yardımcısı olsun babasını ailesine bağışlasın içim cız etti çünkü bende babasızım.2000 ya şafi okuyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…