Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah yardımcısı olsun babasını ailesine bağışlasın içim cız etti çünkü bende babasızım.2000 ya şafi okuyorum hemen.

Tülay benim içinde 2000 tane eklermisin bende şimdi okuyorum

Çok teşekkürler dua kardeşlerim benim
İnşallah bu işinde üstesinden geleceğiz
Şu anda 28 000 oldu
Daha yarıya gelmedik ama
Rabbim yardım edecektir ben inanıyorum buna
O arkadaşı görmedim tanımıyorum ve telefonda da ilk kez görüştük
İçim cız etti dayanamadım.Bişeyler yapmam lazım dedim
Öyle işte.....

şu anda hem YA ŞAFİ çekiyorum hem de yazı yazıyorum
inşALLAH tamamlayabiliriz:)
Rehberimde olan herkese mesaj attım
Sağolsunlar geri döndüler bana
Rabbim bu bayram onu babasız bırakmasın inşALLAH

şu anda hem YA ŞAFİ çekiyorum hem de yazı yazıyorum
inşALLAH tamamlayabiliriz:)
Rehberimde olan herkese mesaj attım
Sağolsunlar geri döndüler bana
Rabbim bu bayram onu babasız bırakmasın inşALLAH
Tülay arkadaşım senin için 2500 tane ya semi çektim. Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah şu mübarek zilhicce ayları yüzü suyu hürmetine

Tülay arkadaşım senin için 2500 tane ya semi çektim. Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah şu mübarek zilhicce ayları yüzü suyu hürmetine

Amin ALLAH razı olsun canım kader arkadaşım
Rabbim bu yalvarışlarımızı yakarışlarımızı dua kardeşlğimizi görüyor ki
Birbirimize yaptığımız bu duaları geri çevirmez inşALLAH

Tulay canimm herseyguzelolacak arkadasmzn babasi icin soyledgm 2000 okudum bunun disinda 1000 tane ya safi daha okudum toplam 3000..rabbim sifasini versinn allah onlara bagislasin.bu mubarek gunlerde kimseye aci yasatmasin rabbim

Slm kızlar. Bende size katılmak istedim. Çünkü bizi bizden anlayan" gerçekten"başka kimse yok. Rabbim bizileri nimetin den mahrum etmesin..
15 aydır uğraşıyoruz bir tüp bebek tedavisi malesef olumsuz sonuçlandı. Onun dışında bol tatil ve kürler denedik. Şimdi ise yurt dışından bitkisel takviyeler kullanıyoruz ,bir ay olacak kullanalı test yapmayı düşünmüyoruz çünkü düşük sonuçlar görmek istemiyoruz. Ilaclar bitince inş. aşılama düşünüyoruz tabi yükselme olduysa, olmadiysa da tekrar tüp

Canım gündüz işte iken 2000 ya şafi okumuştum ya şimdi evde de 3000 okudum toplam 5000 oldu bilgin olsun.Allah kabul eder inşallah.

Ya safi okumaya devam ediyor muyuz tulaycim ? Okuyabildigim kadar okuyum ben de .. Şimdilik 2500alayım

evet canım gerçekten çok ciddi bir düşüş var hoca ne dedi bu duruma
Canım hoca germ sayısı değişkenlik gösterebilir önemli olan germin ilerleyip sperm olması dedi az germle çıkış olup cok germle olmayan da varmış tamam mantıklı amao zaman germler artınca biz neden seviniyoruz bilmiyorum

Ya safi okumaya devam ediyor muyuz tulaycim ? Okuyabildigim kadar okuyum ben de .. Şimdilik 2500alayım

Tülaycım bende 2000 çektim Rabbim şifa versin inş

Canlarım dua meleklerim benim
Şu anda toplam 64 500 oldu
Yani 5 500 kaldı
ALLAH razı olsun hepinizden
Umarım bu arkadaşımız bayramı babasız geçirmez
Rabbim bu duamızı kabul etsin
Canı gönülden amin amin aminnn diyorum

Not: 3000 daha eklendi ve 2 500 kaldı

Veeeeee hamdolsun 70 000 YA ŞAFİ sizlerinde yardımıyla dualarıyla tamamlamış oldu
Rabbim hepinizden kat kat razı olsun
Okuduklarınız hem bu dünyada hem de ahirette karşınıza çıksın inşALLAH
Dualarımız kabul olsun,Rabbim sesimizi haykırışlarımızı duysun inşALLAH
Arkadaşla az önce görüştüm.Durumu halen kritikmiş
Rabbim sevdiklerine bağışlasın inşALLAH
Yüce Rabbim onu bu bayram babasız bırakmasın inşALLAH

Biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi.....

Son düzenleyen: Moderatör:
kurban olduğum mevlam kimseye yaşatmasın ana baba acısını çokk acı şu bayram öncesi yürekelri yanmasın su serpilsin yüreklerine inşlh babacığından güzel haberler alsınlar..

Duaya katılan arkadaşlar

1-doğadandeva 11-nur
2-tulay20 12-ilknur
3-zozoo 13-dilek
4-pıtırcık 14-cielo
5-bangi 15-ilkbahar
6-eryega 16-eda
7-feraheymen 17-hayalim
8-seval 18-rhyz
9-üçübirarada 19-flzask
10-demet 20-zümra

HAKKINIZI HELAL EDİN
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
BEN GÖNÜLDEN İNANIYORUM BU İYİLİĞİNİZ KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR
HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE
RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDECEK BEN BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM
ÇÜNKÜ BİZİM BAĞI ÇÖZÜLMEZ BİR DUA KARDEŞLERİMİZ VAR
YİNE YENİ DUALARDA BULUŞMAK ÜZERE
ALLAHA EMANET OLUN.....

kurban olduğum mevlam kimseye yaşatmasın ana baba acısını çokk acı şu bayram öncesi yürekelri yanmasın su serpilsin yüreklerine inşlh babacığından güzel haberler alsınlar..

Amin cemrem
Eğer sende müsaitsen yani adetli değilsen 1 tane yasin okuyup bağışlama duası gibi dua yapabilirmisin

Amin cemrem
Eğer sende müsaitsen yani adetli değilsen 1 tane yasin okuyup bağışlama duası gibi dua yapabilirmisin
şuan adetliyim cnm ama dua ediyorum okuduğumdan beri inşlh rabbim bayramlarını bayram gibi yaşatsın acı yaşamasınlar ...

şuan adetliyim cnm ama dua ediyorum okuduğumdan beri inşlh rabbim bayramlarını bayram gibi yaşatsın acı yaşamasınlar ...

tamam gülüm.ben yatıyorum yarın eşimle cami temizliycez.
erken kalkmam lazım.işim çok yaaa
yarın tatil ama bayanların tatili mi olur yawwww
iş güç bitmes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…