Tülay benim içinde 2000 tane eklermisin bende şimdi okuyorumAllah yardımcısı olsun babasını ailesine bağışlasın içim cız etti çünkü bende babasızım.2000 ya şafi okuyorum hemen.
Allah yardımcısı olsun babasını ailesine bağışlasın içim cız etti çünkü bende babasızım.2000 ya şafi okuyorum hemen.
Tülay benim içinde 2000 tane eklermisin bende şimdi okuyorum
Tülay arkadaşım senin için 2500 tane ya semi çektim. Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah şu mübarek zilhicce ayları yüzü suyu hürmetineşu anda hem YA ŞAFİ çekiyorum hem de yazı yazıyorum
inşALLAH tamamlayabiliriz:)
Rehberimde olan herkese mesaj attım
Sağolsunlar geri döndüler bana
Rabbim bu bayram onu babasız bırakmasın inşALLAH
Tülay arkadaşım senin için 2500 tane ya semi çektim. Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah şu mübarek zilhicce ayları yüzü suyu hürmetine
Tülay ben 2000 tane ya şafi daha çektim Rabbim şifalar versinAmin ALLAH razı olsun canım kader arkadaşım
Rabbim bu yalvarışlarımızı yakarışlarımızı dua kardeşlğimizi görüyor ki
Birbirimize yaptığımız bu duaları geri çevirmez inşALLAH
Canım hoca germ sayısı değişkenlik gösterebilir önemli olan germin ilerleyip sperm olması dedi az germle çıkış olup cok germle olmayan da varmış tamam mantıklı amao zaman germler artınca biz neden seviniyoruz bilmiyorumevet canım gerçekten çok ciddi bir düşüş var hoca ne dedi bu duruma
Ya safi okumaya devam ediyor muyuz tulaycim ? Okuyabildigim kadar okuyum ben de .. Şimdilik 2500alayım
Tülaycım bende 2000 çektim Rabbim şifa versin inş
kurban olduğum mevlam kimseye yaşatmasın ana baba acısını çokk acı şu bayram öncesi yürekelri yanmasın su serpilsin yüreklerine inşlh babacığından güzel haberler alsınlar..Veeeeee hamdolsun 70 000 YA ŞAFİ sizlerinde yardımıyla dualarıyla tamamlamış oldu
Rabbim hepinizden kat kat razı olsun
Okuduklarınız hem bu dünyada hem de ahirette karşınıza çıksın inşALLAH
Dualarımız kabul olsun,Rabbim sesimizi haykırışlarımızı duysun inşALLAH
Arkadaşla az önce görüştüm.Durumu halen kritikmiş
Rabbim sevdiklerine bağışlasın inşALLAH
Yüce Rabbim onu bu bayram babasız bırakmasın inşALLAH
kurban olduğum mevlam kimseye yaşatmasın ana baba acısını çokk acı şu bayram öncesi yürekelri yanmasın su serpilsin yüreklerine inşlh babacığından güzel haberler alsınlar..
şuan adetliyim cnm ama dua ediyorum okuduğumdan beri inşlh rabbim bayramlarını bayram gibi yaşatsın acı yaşamasınlar ...Amin cemrem
Eğer sende müsaitsen yani adetli değilsen 1 tane yasin okuyup bağışlama duası gibi dua yapabilirmisin
şuan adetliyim cnm ama dua ediyorum okuduğumdan beri inşlh rabbim bayramlarını bayram gibi yaşatsın acı yaşamasınlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?