Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam gülüm.ben yatıyorum yarın eşimle cami temizliycez.
erken kalkmam lazım.işim çok yaaa
yarın tatil ama bayanların tatili mi olur yawwww
iş güç bitmes
nerdeeee bizlere iş çokkkk
allah rahatlık versin yarında kolay gelsin bende kayv. bayram temizliği olucak yarın anlıcan bende de iş full dolu

Aminn canimm allah sendende razi olsun bu mubarek gunlerde rabbim dualarimizi kabul etsin. Hastalara sifa versin.sen vesile oldunn rabbim senin dualarini da kabul etsin..allaha emanet...

8-SEHERYELİESER----------------------03/10/2014 CUMA

Sıra SEHERYELİESER kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Yanımda değil belki ama;
Şükrümde,
Sabrımda,
Sevgimde,
Avuç içlerimde,
Duâlarımda yeri olan insanlar var
Onlar iyi ki var
iyi ki !!! hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canlarım ne güzel bir gündeyiz hem cuma hem arefe günündeyiz bugün ALLAHIN izniyle kabul olunan gündeyiz birde akşama kadar
Nihat Hatipoğlu
İhlâs Suresini Okumanın Fazileti;
"Arefe günü, [Besmele ile] 1000(bin) kere İhlâs okuyanın bütün günahları affolur ve her duası kabul olur." [Ebu-ş-şeyh]

Merhaba, eşimin inhibin b sonucu 5in altında çıktı. Sanırım çok kötü bir değermiş. 10un üzerinde mi çıkması gerekiyordu? Bu değer ile sperm çıkma şansımız yok mu?yorum yaparsanız çok sevinirim

Fazla bi bilgim yok ama bizde de öyle bi değer çıkmıştı tese mikro ile anca belki bulunur demişlerdi ama yumurta toplama günü önce ameliyatsız alınan örnekte bulundu 6 yumurtam döllenmişti
Umut ediyorum ki hersey yolunda gider hakkınızda hayırlısı

Yaaa dün oruçluydum migrenim tuttu okuyamadım,bugün okurum diye düşünmüştüm ama bitirmişsiniz,helal olsun valla sizlere güzel kalpli arkadaşlarım benim,,Allah tez zamanda şifasını versin inşallah arkadaşımızın babasının,bol bol dua edeceğim bende inşallah

merhaba bizimde 10 un altında çıktı,malesef çok düşük bir oran 60ın üstünde olması gerekiyor,bu durumda Celalettin hoca mikro teseyi kesinlikle önermez ama asla mikrotesede sperm çıkmazda denilemez,yanlış hatırlamıyorsam burada nurisima arkadaşımız var onların 2 çıkmıştı galiba inhibin b leri ama mikrotesede sperm bulunmuştu

maşallah ne güzel,çocukları olmaz değil tabiki olur ama doktorlar çok beklememelerini öneriyor,manken Tuba ünsalda FMF hastası onunda 2 tane çocuğu var,benim görümcem henüz çocuk istemiyor isteyince RABBİM çok bekletmeden onada nasib eder inşallaah

Her şeyin hayırlısı tabii ama insanın canı çok acıyor.bu sabah sonucu öğrendiğimizden beri çok kötü olduk. Biz inhibinb yi ilk defa yaptırdık ve 9 ay önce mikro tesede sertoli çıkmıştı.

Canimm uzulmeyinn allah isterse olmayacak bisey yok.evet dusuk cikmis ama kesinlikle cikmaz denemez bunu bitek allah bilir.bence bu kadar kafaniza takmayin.sadece inhibinle yorum yapilamaz bence.sizin sorun tam olarak ne hormonal mi testis kaynakli mi

Arefe gununde besmele ile bin ihlas okunmaliymis basladim okumaya.sizede soyliyeyim dedim canlarim rabbim dualarimizi kabul etsin...rabbim hepimiz ebu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.bayramlari evlatlarmzla gecirelim insallah.amin

Merhabalar hayırlı cumalar arkadaşlar, nasılsınız uzun zamandır giremedim topiğe çok yopun çalışıyorum kurum değişikliği yaptım bunu özellikle istedim hiç boş vaktim kalmasın evde vakit geçirmeyim istedim ... Aslında düşünmeye vaktim kalmasın istedim çok çok yoğunum ama yinede nir türlü aklımdan çıkmıyor ne kadar unutmaya çalışsamda olmuyor yüreğim yanıyor . O kadar inanmıştım ki yıkımım çok büyük oldu şimdi ne kadar zorlasamda umut edemiyorum olmaz artık diyorum O kadar zor bşr süreç ki eşimle aramız soğudu sürekli bir olumsuzluk huzursuzluk var evde bir masaldan uyanmış gibiyiz 14-15 aydır hayatımız tepe taklak oldu çoçuğu olan herkes çok mutlu değil değil biliyorum ana yüreğime de söz geçmiyor ki Yaklaşık üç ay oldu tüp bebek sonrası daha hiç birşey yapmadık be yapacağımıza karar vermedik . Bayram sonrası fsh ve testosteron tahlili yapıp Emre beye gidicez aslında iki ay sonrası istemişti ama gidemedik . Ben iğne tedavisi denesin istiyorum . Aslında eşim ne kadar istemese de aklımda Celalettin hoca vardı ama bakıyorum da hiç kimsede bir gelişme yok inancımı yitirdim birde fiyatları duyunca soru işaretleri oluştu kafamda memorıalda bile sperm testi 130 lira civarındayken bir tıp merkezinde 200 lira çok abartı bir fiyat, bizim maddi sıkıntımız yok çok şükür ama herşeyinde bir oluru var diye düşünüyorum. Biz ne yaparız bilmiyorum Emre bey ne der ? şimdiye kadar olumlu bir şey hiç söylemedi bakalım . Eşin ondan başkasına ameliyat olmam diyor . Murat başarla iğne tedavisi olup Emre beyde ameliyat diye düşünüyorum ama bu da doğru olur mu bilmiyorum böyle işte arkadaslar tabi bunlardan önce huzur istiyorum bakalım zaman ne gösterecek

Bizim sorunumuz testis kaynaklı canım.
izi

Kızlar çok kötüyüm kardeşimin eşi gelinimiz anidrn rahatsizlandi ciğerinde parazit varmış acil hastaneye kaldırıldı yarin ya da bayram sonrası ameliyat olacak iki oğlu var biri daha bir yaşında nolur dua edin çok ihtiyacimiz var

Canim cok uzuldumm rabbim sifa versin evlatlarina bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…