nerdeeee bizlere iş çokkkktamam gülüm.ben yatıyorum yarın eşimle cami temizliycez.
erken kalkmam lazım.işim çok yaaa
yarın tatil ama bayanların tatili mi olur yawwww
iş güç bitmes
Aminn canimm allah sendende razi olsun bu mubarek gunlerde rabbim dualarimizi kabul etsin. Hastalara sifa versin.sen vesile oldunn rabbim senin dualarini da kabul etsin..allaha emanet...Duaya katılan arkadaşlar
1-doğadandeva 11-nur
2-tulay20 12-ilknur
3-zozoo 13-dilek
4-pıtırcık 14-cielo
5-bangi 15-ilkbahar
6-eryega 16-eda
7-feraheymen 17-hayalim
8-seval 18-rhyz
9-üçübirarada 19-flzask
10-demet 20-zümra
HAKKINIZI HELAL EDİN
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
BEN GÖNÜLDEN İNANIYORUM BU İYİLİĞİNİZ KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR
HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE
RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDECEK BEN BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM
ÇÜNKÜ BİZİM BAĞI ÇÖZÜLMEZ BİR DUA KARDEŞLERİMİZ VAR
YİNE YENİ DUALARDA BULUŞMAK ÜZERE
ALLAHA EMANET OLUN.....
Merhaba, eşimin inhibin b sonucu 5in altında çıktı. Sanırım çok kötü bir değermiş. 10un üzerinde mi çıkması gerekiyordu? Bu değer ile sperm çıkma şansımız yok mu?yorum yaparsanız çok sevinirim
Yaaa dün oruçluydum migrenim tuttu okuyamadım,bugün okurum diye düşünmüştüm ama bitirmişsiniz,helal olsun valla sizlere güzel kalpli arkadaşlarım benim,,Allah tez zamanda şifasını versin inşallah arkadaşımızın babasının,bol bol dua edeceğim bende inşallahVeeeeee hamdolsun 70 000 YA ŞAFİ sizlerinde yardımıyla dualarıyla tamamlamış oldu
Rabbim hepinizden kat kat razı olsun
Okuduklarınız hem bu dünyada hem de ahirette karşınıza çıksın inşALLAH
Dualarımız kabul olsun,Rabbim sesimizi haykırışlarımızı duysun inşALLAH
Arkadaşla az önce görüştüm.Durumu halen kritikmiş
Rabbim sevdiklerine bağışlasın inşALLAH
Yüce Rabbim onu bu bayram babasız bırakmasın inşALLAH
Biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi.....
merhaba bizimde 10 un altında çıktı,malesef çok düşük bir oran 60ın üstünde olması gerekiyor,bu durumda Celalettin hoca mikro teseyi kesinlikle önermez ama asla mikrotesede sperm çıkmazda denilemez,yanlış hatırlamıyorsam burada nurisima arkadaşımız var onların 2 çıkmıştı galiba inhibin b leri ama mikrotesede sperm bulunmuştuMerhaba, eşimin inhibin b sonucu 5in altında çıktı. Sanırım çok kötü bir değermiş. 10un üzerinde mi çıkması gerekiyordu? Bu değer ile sperm çıkma şansımız yok mu?yorum yaparsanız çok sevinirim
maşallah ne güzel,çocukları olmaz değil tabiki olur ama doktorlar çok beklememelerini öneriyor,manken Tuba ünsalda FMF hastası onunda 2 tane çocuğu var,benim görümcem henüz çocuk istemiyor isteyince RABBİM çok bekletmeden onada nasib eder inşallaahBenim bir arkadaş da FMF hastası
Evleneli 2 yıl oldu
Onunda atakları oluyordu
Kız kardeşin de aynı sorun vardı
Ama şu anda 7 aylık hamile
Hemde ikiz ve doğal yoldan
Rabbim mucizesi işte
Bu hayatta her an her şey olabililiyor
Her şeyin hayırlısı tabii ama insanın canı çok acıyor.bu sabah sonucu öğrendiğimizden beri çok kötü olduk. Biz inhibinb yi ilk defa yaptırdık ve 9 ay önce mikro tesede sertoli çıkmıştı.merhaba bizimde 10 un altında çıktı,malesef çok düşük bir oran 60ın üstünde olması gerekiyor,bu durumda Celalettin hoca mikro teseyi kesinlikle önermez ama asla mikrotesede sperm çıkmazda denilemez,yanlış hatırlamıyorsam burada nurisima arkadaşımız var onların 2 çıkmıştı galiba inhibin b leri ama mikrotesede sperm bulunmuştu
Canimm uzulmeyinn allah isterse olmayacak bisey yok.evet dusuk cikmis ama kesinlikle cikmaz denemez bunu bitek allah bilir.bence bu kadar kafaniza takmayin.sadece inhibinle yorum yapilamaz bence.sizin sorun tam olarak ne hormonal mi testis kaynakli miHer şeyin hayırlısı tabii ama insanın canı çok acıyor.bu sabah sonucu öğrendiğimizden beri çok kötü olduk. Biz inhibinb yi ilk defa yaptırdık ve 9 ay önce mikro tesede sertoli çıkmıştı.
iziCanimm uzulmeyinn allah isterse olmayacak bisey yok.evet dusuk cikmis ama kesinlikle cikmaz denemez bunu bitek allah bilir.bence bu kadar kafaniza takmayin.sadece inhibinle yorum yapilamaz bence.sizin sorun tam olarak ne hormonal mi testis kaynakli mi
Canim cok uzuldumm rabbim sifa versin evlatlarina bagislasinKızlar çok kötüyüm kardeşimin eşi gelinimiz anidrn rahatsizlandi ciğerinde parazit varmış acil hastaneye kaldırıldı yarin ya da bayram sonrası ameliyat olacak iki oğlu var biri daha bir yaşında nolur dua edin çok ihtiyacimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?