Merhabalar hayırlı cumalar arkadaşlar, nasılsınız uzun zamandır giremedim topiğe çok yopun çalışıyorum kurum değişikliği yaptım bunu özellikle istedim hiç boş vaktim kalmasın evde vakit geçirmeyim istedim ... Aslında düşünmeye vaktim kalmasın istedim çok çok yoğunum ama yinede nir türlü aklımdan çıkmıyorne kadar unutmaya çalışsamda olmuyor yüreğim yanıyor . O kadar inanmıştım ki yıkımım çok büyük oldu şimdi ne kadar zorlasamda umut edemiyorum olmaz artık diyorum O kadar zor bşr süreç ki eşimle aramız soğudu sürekli bir olumsuzluk huzursuzluk var evde bir masaldan uyanmış gibiyiz 14-15 aydır hayatımız tepe taklak oldu çoçuğu olan herkes çok mutlu değil değil biliyorum ana yüreğime de söz geçmiyor ki Yaklaşık üç ay oldu tüp bebek sonrası daha hiç birşey yapmadık be yapacağımıza karar vermedik . Bayram sonrası fsh ve testosteron tahlili yapıp Emre beye gidicez aslında iki ay sonrası istemişti ama gidemedik . Ben iğne tedavisi denesin istiyorum . Aslında eşim ne kadar istemese de aklımda Celalettin hoca vardı ama bakıyorum da hiç kimsede bir gelişme yok inancımı yitirdim birde fiyatları duyunca soru işaretleri oluştu kafamda memorıalda bile sperm testi 130 lira civarındayken bir tıp merkezinde 200 lira çok abartı bir fiyat, bizim maddi sıkıntımız yok çok şükür ama herşeyinde bir oluru var diye düşünüyorum. Biz ne yaparız bilmiyorum Emre bey ne der ? şimdiye kadar olumlu bir şey hiç söylemedi bakalım . Eşin ondan başkasına ameliyat olmam diyor . Murat başarla iğne tedavisi olup Emre beyde ameliyat diye düşünüyorum ama bu da doğru olur mu bilmiyorum böyle işte arkadaslar tabi bunlardan önce huzur istiyorum bakalım zaman ne gösterecek
Kızlar çok kötüyüm kardeşimin eşi gelinimiz anidrn rahatsizlandi ciğerinde parazit varmış acil hastaneye kaldırıldı yarin ya da bayram sonrası ameliyat olacak iki oğlu var biri daha bir yaşında nolur dua edin çok ihtiyacimiz var
Yaaa dün oruçluydum migrenim tuttu okuyamadım,bugün okurum diye düşünmüştüm ama bitirmişsiniz,helal olsun valla sizlere güzel kalpli arkadaşlarım benim,,Allah tez zamanda şifasını versin inşallah arkadaşımızın babasının,bol bol dua edeceğim bende inşallah
Kızlar çok kötüyüm kardeşimin eşi gelinimiz anidrn rahatsizlandi ciğerinde parazit varmış acil hastaneye kaldırıldı yarin ya da bayram sonrası ameliyat olacak iki oğlu var biri daha bir yaşında nolur dua edin çok ihtiyacimiz var
Allah rahmet eylesin inşallah.Rabbim cennetlik etsin.Canım Elhamdülillah bitirdik ama
Arkadaş bu gün itibari ile babasını kaybetti
Rabbim onu yanına aldı
Herşeygüzelolacak bu bayram babasız kaldı
Moralim çok bozuk ya
Ben tam 28 bayram babasız geçirdim
Ve halen de geçirmeye çalışıyorum
Ama acımız ilk günkü gibi taze
Ne yapalım dünya böyle işte
Bu ölümlü dünyada kimseyi kırmaya değmez
Bak biz burda hayırlı bir evlat için çırpınıyoruz ama
O baba da yanında bile götüremedi evlatlarını
Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin inşALLAH
Evlatsız bir bayram geçiriyoruz ama
Annesiz ve babasız bir bayram geçirmek çok zor geliyo insana
Offf ya çok üzüldüm ,Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah,Annesiz babasız bayram geçirmek nedir çok iyi bilirim 10 yaşımdan beri annesiz geçiriyorum bayramları,bayramları hiç sevmiyorum oyüzden.Allah arkadaşımıza sabır versin.Rabbim en yakın zamanda bebeğini nasib etsin biraz olsun acılarının azaltsın inşallahCanım Elhamdülillah bitirdik ama
Rabbim onu yanına aldı
Moralim çok bozuk ya
Canım Elhamdülillah bitirdik ama
Rabbim onu yanına aldı
Moralim çok bozuk ya
Ufff deme yaa icim yandi buyugunu kaybetmek ne demek bilirim.annem beni birakali 7 sene oldu acisi sizisi hepp icimde anne dediklerinde durup icimi cekiyorum ...Canım Elhamdülillah bitirdik ama
Rabbim onu yanına aldı
Moralim çok bozuk ya
Cokk uzuldummmmCanım Elhamdülillah bitirdik ama
Rabbim onu yanına aldı
Moralim çok bozuk ya
evet canım eşimin değeri 5in altında çıkmıştı çok şükür sperm bulundu emre bey eşimin ameliyatını yapmıştı eşim emre beye telefon açıp sormuştu hocam inhibin b değerim düşük çıktı bende sperm bulunmaz boşuna ameliyat olmayayım demiş.emre beyde öyle birşey yok biz de eskiden hastalarımıza bu testi yaptırıyorduk ama bizi yanılttığını gördük artık bu teste güvenle bakamıyoruz demişti.gerçektende dediği doğru çıktı çok şükür.hatta çiçek00 arkadaşımızın eşinin değeri 60tan büyüktü onun eşinde ameliyatta sperm bulunmamıştı sonra seneler sonra doğal yolla sperm çıkışı olmuştu yeterki Rabbim ol desinmerhaba bizimde 10 un altında çıktı,malesef çok düşük bir oran 60ın üstünde olması gerekiyor,bu durumda Celalettin hoca mikro teseyi kesinlikle önermez ama asla mikrotesede sperm çıkmazda denilemez,yanlış hatırlamıyorsam burada nurisima arkadaşımız var onların 2 çıkmıştı galiba inhibin b leri ama mikrotesede sperm bulunmuştu
Bu işte oranlar değerler tamamen formalite canım,bu iş tamamen nasib meselesi,ALLAH nasib edecek önemli olan o,ALLAH nasib etmedikten sonra herşey mükemmel olsa neyazar öyle değilmi?evet canım eşimin değeri 5in altında çıkmıştı çok şükür sperm bulundu emre bey eşimin ameliyatını yapmıştı eşim emre beye telefon açıp sormuştu hocam inhibin b değerim düşük çıktı bende sperm bulunmaz boşuna ameliyat olmayayım demiş.emre beyde öyle birşey yok biz de eskiden hastalarımıza bu testi yaptırıyorduk ama bizi yanılttığını gördük artık bu teste güvenle bakamıyoruz demişti.gerçektende dediği doğru çıktı çok şükür.hatta çiçek00 arkadaşımızın eşinin değeri 60tan büyüktü onun eşinde ameliyatta sperm bulunmamıştı sonra seneler sonra doğal yolla sperm çıkışı olmuştu yeterki Rabbim ol desin
oyyy maşallah ne güzel bayram hediyesi gibi,inşallah herşey sorunsuz ilerler ve bebeğinize kavuşursunuz canımsa kızlar hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum bayramın 2 . günü kısmetse opum var bana dua edin inşallah eşimin spermleri sağlıklı çözünür ve embriyolarım oluşur bu tedavimde evlatlarıma kavuşurum Rabbim hepinize bu aşamaları yaşamanızı ve evlat sahibi olmanızı nasip etsin inşallah
evet canım eşimin değeri 5in altında çıkmıştı çok şükür sperm bulundu emre bey eşimin ameliyatını yapmıştı eşim emre beye telefon açıp sormuştu hocam inhibin b değerim düşük çıktı bende sperm bulunmaz boşuna ameliyat olmayayım demiş.emre beyde öyle birşey yok biz de eskiden hastalarımıza bu testi yaptırıyorduk ama bizi yanılttığını gördük artık bu teste güvenle bakamıyoruz demişti.gerçektende dediği doğru çıktı çok şükür.hatta çiçek00 arkadaşımızın eşinin değeri 60tan büyüktü onun eşinde ameliyatta sperm bulunmamıştı sonra seneler sonra doğal yolla sperm çıkışı olmuştu yeterki Rabbim ol desin
Bu işte oranlar değerler tamamen formalite canım,bu iş tamamen nasib meselesi,ALLAH nasib edecek önemli olan o,ALLAH nasib etmedikten sonra herşey mükemmel olsa neyazar öyle değilmi?
rabbim sabır versin rabbim rahmet eylesin gunahlarını affetsin.. benim arkadasımında babası öldü genc yasta en kucuk kızı 12 yaşındaCanım Elhamdülillah bitirdik ama
Rabbim onu yanına aldı
Moralim çok bozuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?