Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben de seni merak ediyordum.. İnan çok üzüldüm..Yogun olmakla iyi yapıyorsun ben evde kafayı yiyorum..İlaç kullanmaya başladım artık
Daha geç yaşta ameliyat olanlarda tüp tüp çıkarken niye böyle oldu anlamıyorum...
Bence de iğne tedavisinden sonra Emre beyde ameliyat olmak mantıklı sanki..
Çok ama çok zor Allah yardımcımız olsun...

Çok çok geçmiş olsun..Allah Acil şifalar versin inşallah..

Canım Elhamdülillah bitirdik ama
Arkadaş bu gün itibari ile babasını kaybetti
Rabbim onu yanına aldı
Herşeygüzelolacak bu bayram babasız kaldı
Moralim çok bozuk ya
Ben tam 28 bayram babasız geçirdim
Ve halen de geçirmeye çalışıyorum
Ama acımız ilk günkü gibi taze
Ne yapalım dünya böyle işte
Bu ölümlü dünyada kimseyi kırmaya değmez
Bak biz burda hayırlı bir evlat için çırpınıyoruz ama
O baba da yanında bile götüremedi evlatlarını
Rabbim arkadaşımıza sabırlar versin inşALLAH
Evlatsız bir bayram geçiriyoruz ama
Annesiz ve babasız bir bayram geçirmek çok zor geliyo insana

Rabbim şafi ismi şifalar versin acılarını dindirsin inşALLAH

Allah rahmet eylesin inşallah.Rabbim cennetlik etsin.

Offf ya çok üzüldüm ,Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah,Annesiz babasız bayram geçirmek nedir çok iyi bilirim 10 yaşımdan beri annesiz geçiriyorum bayramları,bayramları hiç sevmiyorum oyüzden.Allah arkadaşımıza sabır versin.Rabbim en yakın zamanda bebeğini nasib etsin biraz olsun acılarının azaltsın inşallah

off bende çok üzüldümm Rabbim sabır versin arkadaşımıza .
Allah rahmet eylesinnn Mekanı cennet olsun babacığının..

Ufff deme yaa icim yandi buyugunu kaybetmek ne demek bilirim.annem beni birakali 7 sene oldu acisi sizisi hepp icimde anne dediklerinde durup icimi cekiyorum ...
Rabbim acilarini hafifletsin sabirlar nasip etsin....offf bayram zehir oldu yaa....amannn ne yazayim bilemiyorum ...offffff

Cokk uzuldummmm allah sabir versin. Rabbim mekanini cenbet eylesin.cok zorrr

evet canım eşimin değeri 5in altında çıkmıştı çok şükür sperm bulundu emre bey eşimin ameliyatını yapmıştı eşim emre beye telefon açıp sormuştu hocam inhibin b değerim düşük çıktı bende sperm bulunmaz boşuna ameliyat olmayayım demiş.emre beyde öyle birşey yok biz de eskiden hastalarımıza bu testi yaptırıyorduk ama bizi yanılttığını gördük artık bu teste güvenle bakamıyoruz demişti.gerçektende dediği doğru çıktı çok şükür.hatta çiçek00 arkadaşımızın eşinin değeri 60tan büyüktü onun eşinde ameliyatta sperm bulunmamıştı sonra seneler sonra doğal yolla sperm çıkışı olmuştu yeterki Rabbim ol desin

sa kızlar hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum bayramın 2 . günü kısmetse opum var bana dua edin inşallah eşimin spermleri sağlıklı çözünür ve embriyolarım oluşur bu tedavimde evlatlarıma kavuşurum Rabbim hepinize bu aşamaları yaşamanızı ve evlat sahibi olmanızı nasip etsin inşallah

Bu işte oranlar değerler tamamen formalite canım,bu iş tamamen nasib meselesi,ALLAH nasib edecek önemli olan o,ALLAH nasib etmedikten sonra herşey mükemmel olsa neyazar öyle değilmi?

oyyy maşallah ne güzel bayram hediyesi gibi,inşallah herşey sorunsuz ilerler ve bebeğinize kavuşursunuz canım

Bu işte oranlar değerler tamamen formalite canım,bu iş tamamen nasib meselesi,ALLAH nasib edecek önemli olan o,ALLAH nasib etmedikten sonra herşey mükemmel olsa neyazar öyle değilmi?

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Allah çok büyük.inşallah hepimiz dualarımızı yaşadığımız günleri de görürüz. Iyi bayramlar herkese..

Kızlar öncelikle iyi bayramlar hepinizin Bayramı'nı ayrı ayrı kutlarım Rabbim bize hayırlı evlatlarla hayırlı bayramlar nasip etsin .uyku tutmadı bugün 3yıldır her bayramda ayrı burukluk ... Herşeygüzel olcak kardeşimizin babası ölmüş çok üzüldüm ya Rabbim rahmet eylesin .cemrem Tülay canlarım Rabbim sizin anne ve Babalarına da rahmet etsin.. Inşallah evlatlarınızla bu acılarınız biraz da olsa diner Rabbim bidahaki bayramlarda yüzümüzü güldürsün inşallah

9-ESE44----------------------04/10/2014 CUMARTESİ

Sıra ESE44 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.
Ama herşeygüzelolacak arkadaşımıza üzüldüm şimdi.Babasızlık çok zor içi hep buruk oluyor insanın.Mekanı cennet olsun Allah onu bebiş haberleri ile sevindirsin.
Nurisima arkadaşımıza da hamileyim diye yazıp bebeklerini kucağına almak nasip etsin.
Allah hepimize isteyene diğer bayramda sağlıklı bebeklerimizle olmak nasip etsin.Amin amin.

rabbim sabır versin rabbim rahmet eylesin gunahlarını affetsin.. benim arkadasımında babası öldü genc yasta en kucuk kızı 12 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…