- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aminnnn canimmm yurekten aminn rabbim hepimize nasip etsin :) masallahhh sizeeehepiniziin bayramı mübarek olsun kaderdaşlarımmm rabbim size milyonlarca sperrrmmm ikiz ikiz bebekler nasipp etsin...
bugun 16. gunum kan testim 912.6 çıktı cok şukurrrr
Merhaba şimdi okudumda benim eşimde ersel beyden alıyo ilaçlarını ama hangisini siz kullanıyosunuz eşim daha öncekileri tatlı kaşığı kullanıyodu şimdi yeni göndermiş henüz başlamadı ama yemek kaşığı olarak kullanacak...arkadaşlar eşi ersel beyin yolladığı sıvılardan kullanan var mı? bize iki tane şişe yolladı (toplamda 1litreye yakın) yemeklerden 2 saat sonra bir yemek kaşığı ölçekle meyve suyuyla içmesini söyledi ama bu sıvı nasıl bir şeyse acı bir tadı var ve kokuyor. eşim meyve suyuyla bile çok zor içiyor daha 3 öğün kullandı ama kulanamayacak gibi. okuduğum kadarıyla çoğu kişiye çay kaşığıyla içilmesi söylenmiş, o şekilde içmek zor olmamış olabilir ama yemek kaşığı fena etkiliyor.bir öneriniz var mı yada bunu kullanan?
masallah canmmm ne guzel bir mutluluk rabbim hepimize nasip etsin saglıkla buyut yavrularınıSlm kader arkadaslarim oncelikle kurbab bayramibiz mubarek olsun. bicogunuz biliyodur erken dogum yaptim ikizlerimi 7 ay zor dayandik miniklerimle kuvezdeler gelisimlerinin tamamlanmasi bekleniyor Allaha sonsuz sukurler olsunki sagliklari yerinde iki kiziminda yakinda cikacagiz eve gelecek miniklerim Rabbim bu mutlulugu sizlere de nasip etsin insallah en yakin zaman da hamile oldugunuzu ve bebeklerinizi kucaginiza aldiginiz gunlerde gelsin
Ccanim cokk sagoll rabbim evlatlarini bagislasin cok omurleri olsunn insallahh. Bi omur hic ayrilmayin..aminn canim rabbim bizlerede nasip etsin.Slm kader arkadaslarim oncelikle kurbab bayramibiz mubarek olsun. bicogunuz biliyodur erken dogum yaptim ikizlerimi 7 ay zor dayandik miniklerimle kuvezdeler gelisimlerinin tamamlanmasi bekleniyor Allaha sonsuz sukurler olsunki sagliklari yerinde iki kiziminda yakinda cikacagiz eve gelecek miniklerim Rabbim bu mutlulugu sizlere de nasip etsin insallah en yakin zaman da hamile oldugunuzu ve bebeklerinizi kucaginiza aldiginiz gunlerde gelsin
Canimm seninde bayramin mubarek olsunn.aminnn rabbim hepimize evlatli bayramlar nasip eder insallahhhherkese iyi bayramlar. bu bayram kurban kesenler seneye gene kesmeyi nasip etsin ve kabul etsin kurbanlarını mevlam kesemeyenlere de seneye nasip etsin inşlh bi daha ki bayramda hepimizin ya göbişi yada kucağı dolu olsun ....
Slm kader arkadaslarim oncelikle kurbab bayramibiz mubarek olsun. bicogunuz biliyodur erken dogum yaptim ikizlerimi 7 ay zor dayandik miniklerimle kuvezdeler gelisimlerinin tamamlanmasi bekleniyor Allaha sonsuz sukurler olsunki sagliklari yerinde iki kiziminda yakinda cikacagiz eve gelecek miniklerim Rabbim bu mutlulugu sizlere de nasip etsin insallah en yakin zaman da hamile oldugunuzu ve bebeklerinizi kucaginiza aldiginiz gunlerde gelsin[/QUOTE
Tebrik ederim Allah'ım analı babalı büyütsün sağlık mutluluk içinde. Benimde dün yumurtalarım toplandı 18 tanesi döllenmiş şuan bende rüyada gibiyim. Bölünmelerini bekliycez çok yumurtam olduğu için bir ay dinlenicem bende. Senin gibi bende yazabilirim inşallah güzel haberleri. Tekrar tebrik ederim. En güzel Bayram hediyesi sana
Slm kader arkadaslarim oncelikle kurbab bayramibiz mubarek olsun. bicogunuz biliyodur erken dogum yaptim ikizlerimi 7 ay zor dayandik miniklerimle kuvezdeler gelisimlerinin tamamlanmasi bekleniyor Allaha sonsuz sukurler olsunki sagliklari yerinde iki kiziminda yakinda cikacagiz eve gelecek miniklerim Rabbim bu mutlulugu sizlere de nasip etsin insallah en yakin zaman da hamile oldugunuzu ve bebeklerinizi kucaginiza aldiginiz gunlerde gelsin
merhabaa canım şükür kavuşturanaaa..inşALALH DEDİĞİN GİBİ OLURRR...SEN NASILSIN..Merhaba hanımlar
nasilsiniz.heekesin ins son bebeksiz gecirdigi son bayramimiz olur
herkesin kucaginda evlatlari olur
Bizim şişelerin üstünde germ yazıyor etiketle ama içeriği belli değil, ersel beye güveniyoruz ama içerik yazmıyor ve kendisi hacca gitmiş soramıyoruz da ne olduğunu. Çok acı bir tadı var, içeriği ne acaba.Merhaba şimdi okudumda benim eşimde ersel beyden alıyo ilaçlarını ama hangisini siz kullanıyosunuz eşim daha öncekileri tatlı kaşığı kullanıyodu şimdi yeni göndermiş henüz başlamadı ama yemek kaşığı olarak kullanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?