Kızlar çok kötüyüm kardeşimin eşi gelinimiz anidrn rahatsizlandi ciğerinde parazit varmış acil hastaneye kaldırıldı yarin ya da bayram sonrası ameliyat olacak iki oğlu var biri daha bir yaşında nolur dua edin çok ihtiyacimiz var
canım valla bizde çok güveniyoruz ersel beye oda eşime çok güveniyo bizzat ilgileniyo ama anladığım kadarıyla burda herkes yazıyo ve herkese farklı tedavi uygulanıyor.yani kimisi tatlı kaşığı ki eşim şimdiye kadar öleydi şimdiki yemek kaşığı.Kimine sadece pregnyl kimine menegon eşim her ikisinide kullanıyo ve haftanın 6 günü vuruyluyBizim şişelerin üstünde germ yazıyor etiketle ama içeriği belli değil, ersel beye güveniyoruz ama içerik yazmıyor ve kendisi hacca gitmiş soramıyoruz da ne olduğunu. Çok acı bir tadı var, içeriği ne acaba.
canım iyiyim bende çok şükür Amin iinş canimmerhabaa canım şükür kavuşturanaaa..inşALALH DEDİĞİN GİBİ OLURRR...SEN NASILSIN..
canım benim eşim kartal araştrmada yaptırmıştı testlerini ama şuan zeynep kamile gidiyo ikiside araştırma hast.bnce iki hastaneninde bi farkı yokKızlar eşim izin aldı çok şükür önümüzdeki hafta hormon testlerini falan yaptırıcak renkli dooppler çektiricek devlet hastanesinde yaptıracak.bunlar için anadolu yakasında oturan arkadaşlardan yardım istiyorum hangi devlet hastanesine gitmesini tavsiye edersiniz randevu alıcam acil yardımlarınızı bekliyorum. Kartal Lütfi Kırdar Eğ.Araştırma Hastanesi ile Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma hastanesi arasında kaldım sizce hangisine gitmeli... yardımmmm
canım benim eşim kartal araştrmada yaptırmıştı testlerini ama şuan zeynep kamile gidiyo ikiside araştırma hast.bnce iki hastaneninde bi farkı yok
Allah yardimciniz olsun canimm. Dua listesinde varsan tulay arkadasimiz seni ustte alsin..insallahh bir suru sperm bulunurkizlarrr c.tesi esime micro tese yapilcak ve ben cok korkuyorum mmmmmm
kizlarrr c.tesi esime micro tese yapilcak ve ben cok korkuyorum mmmmmm
Cnm marmarda tüp bebek yok eğer detayli istiyorsan zeynep kamili öneririm ordaki uroloji doktoru tese bile yapıyoranladım canım benim aklıma takılan şu oldu marmarada tüp bebek bölümü var acaba orda herşeye detaylı bakalar tüm testleri yaparlar oldu. Aslında anadolu yakasında en iyi eğitim araştırma hastanesi kartaldaki. Eşinizin kartalda gittiği doktorunun ismi neydi acaba canım.
Anladım canım, sağol. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah şifa versin hepimize inşallah.canım valla bizde çok güveniyoruz ersel beye oda eşime çok güveniyo bizzat ilgileniyo ama anladığım kadarıyla burda herkes yazıyo ve herkese farklı tedavi uygulanıyor.yani kimisi tatlı kaşığı ki eşim şimdiye kadar öleydi şimdiki yemek kaşığı.Kimine sadece pregnyl kimine menegon eşim her ikisinide kullanıyo ve haftanın 6 günü vuruyluyyüzden sizinki içeriği daha farklıdır farklı ölçüde kullanılacaktır belkide.benim eşim bir seneyi geçkindir değişik sıvılar kullanıyor hatta git gide kötüleşiyodu tadları ama mecburen içiyo yapcak bişey yok :) hapların üzerinde içierik yazıyo ama sıvıları kendisi özel hazırlıyomuş ve kişinin eksikliklerine göre oranları değiştiriyomuş diye biliyorum ben.Sen ersel beyin kağıdında ne yazdıysa onu uygulayın bence derim canım.Allah yardımcınız olsun.İnşallah Rabbim sabırımızın Karşılığını gösterir.
Canimmmm rabbimm insallah yoktan vareder evlatlarina kavusursun.. embriyolr insallah kaliteliydi kac hucreli ydi cnm...Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
cnm ins bol bol kaliteli spermler bulunur.dualarimiz seninle olucak.kizlarrr c.tesi esime micro tese yapilcak ve ben cok korkuyorum mmmmmm
dualarimizdasin seker insl hamis haberini aliriz.gel 12 gun gec git guzel haberleri ulastir bize:)Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti
dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?