Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canlarim uzun bir süre den sonra tekrar aranizdayim negatif sonuctan sonra kendime biraz zaman ayirmak istedim . az cok toparladim kendimi bide dondurulmus embriyo transferi icin para biriktirdik zor du ama basardik. sizler ne yaptiniz merak etme dim degil? bide bi sorumu olucakti size acaba dondurulmus embryo transfer indem önce ne yapmak lagzim istedigin gibi gidemezsiniz dimi adetlimi gitmek lagzim?

Arkadaşlar herkese günaydınlar. Öncelikle herşeygüzelolacak arkadaşımızın başısağolsun allah sabırlar versin geride kalanlara sabırlar versin .

Canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah

herkese merhabalar...
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.öpüyorum sizleri...
giremedim bi süre.biraz ruh halim biraz işlerimin yoğunluğu sebebiyle...
düşükte gerçekleşti.2.kez bebeğimi kaybettim maalesef.
ağladım üzüldüm ama hayat devam ediyor bir şekilde.tabiki bu günümüze hamdolsun.
ama kalbim bedenim çok yorgun...

bide bebeğimiz gelecek diye bi hevesle ev bakıyoduk.daha geniş 4+1 olsun olsun dedik.site içinde parkı bahçesi olsun demiştik sırf bebeğimiz için.bebeğimizi yine kaybettik ama ev değişikliği yaptık.taşınma telaşıda olunca pek takip edemedim siteyi.
inşallah herkesin keyfi yerindedir.rabbim sağlık, sabır ve umut versin hepimize...
herşeygüzelolacak başın saolsun canım...çok üzüldüm...
nursima81 bayramın 2.günü opu olacak demişsin.sonucu çok güzel olsun.merakla bekliyorum hamile haberini...
cemrem29 test sonucunuz ne oldu cnm.varmı bir gelişme tedavi tarihiyle ilgili...
yeşil034 yavrularının iyi olmasına sevindim.az önce özeldende yazdım sana uzun uzun canım.
önceki sayfaları çok okuyamadım.inşallah biçok güzel haber vardır.

bizimde anne baba olma savaşımız devam ediyor tabiki.doktorum aralıktan önce tedaviye başlayamayacağımızı söyledi.
biraz kilom var benim.ısrarla kilo vermem gerektiğini söylüyor.
bende diyetisyene başlıcam.eşim aralıkta 3.tedaviye hemen başlayalım diyor.bende ocak şubat gibi olsun istiyorum.
bakalım zaman ne gösterecek.
hepimiz güzel günler görelim inşallah...öpüyorum sizleri....

canım valla bizde çok güveniyoruz ersel beye oda eşime çok güveniyo bizzat ilgileniyo ama anladığım kadarıyla burda herkes yazıyo ve herkese farklı tedavi uygulanıyor.yani kimisi tatlı kaşığı ki eşim şimdiye kadar öleydi şimdiki yemek kaşığı.Kimine sadece pregnyl kimine menegon eşim her ikisinide kullanıyo ve haftanın 6 günü vuruyluy yüzden sizinki içeriği daha farklıdır farklı ölçüde kullanılacaktır belkide.benim eşim bir seneyi geçkindir değişik sıvılar kullanıyor hatta git gide kötüleşiyodu tadları ama mecburen içiyo yapcak bişey yok :) hapların üzerinde içierik yazıyo ama sıvıları kendisi özel hazırlıyomuş ve kişinin eksikliklerine göre oranları değiştiriyomuş diye biliyorum ben.Sen ersel beyin kağıdında ne yazdıysa onu uygulayın bence derim canım.Allah yardımcınız olsun.İnşallah Rabbim sabırımızın Karşılığını gösterir.

Kızlar eşim izin aldı çok şükür önümüzdeki hafta hormon testlerini falan yaptırıcak renkli dooppler çektiricek devlet hastanesinde yaptıracak.bunlar için anadolu yakasında oturan arkadaşlardan yardım istiyorum hangi devlet hastanesine gitmesini tavsiye edersiniz randevu alıcam acil yardımlarınızı bekliyorum. Kartal Lütfi Kırdar Eğ.Araştırma Hastanesi ile Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma hastanesi arasında kaldım sizce hangisine gitmeli... yardımmmm

canım benim eşim kartal araştrmada yaptırmıştı testlerini ama şuan zeynep kamile gidiyo ikiside araştırma hast.bnce iki hastaneninde bi farkı yok

canım benim eşim kartal araştrmada yaptırmıştı testlerini ama şuan zeynep kamile gidiyo ikiside araştırma hast.bnce iki hastaneninde bi farkı yok

anladım canım benim aklıma takılan şu oldu marmarada tüp bebek bölümü var acaba orda herşeye detaylı bakalar tüm testleri yaparlar oldu. Aslında anadolu yakasında en iyi eğitim araştırma hastanesi kartaldaki. Eşinizin kartalda gittiği doktorunun ismi neydi acaba canım.

Cnm marmarda tüp bebek yok eğer detayli istiyorsan zeynep kamili öneririm ordaki uroloji doktoru tese bile yapıyor
Kartldki doktor kamil fehmi narter

Anladım canım, sağol. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah şifa versin hepimize inşallah.

kizlarrr c.tesi esime micro tese yapilcak ve ben cok korkuyorum mmmmmm
cnm ins bol bol kaliteli spermler bulunur.dualarimiz seninle olucak.

Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti
dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
dualarimizdasin seker insl hamis haberini aliriz.gel 12 gun gec git guzel haberleri ulastir bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…