Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım eğer iyi davranış istiyosan kartala git zeynep kamilde bi tane doktor var zaten o da aksi biraz

Ya inanırmısın bilmiyorum kartaldan randevu aldım sen zeynep kamil iyi diyince kartalı iptal ettim zeynep kamilden aldım oooff yaa zeynep kamilde evet bir doktor doktoru araştırdım bayağı gündemde olan bir doktor. Alt tarafı hormonlara bakılacak ve renkli doppler usg çekilecek bu kadar ooof kararsızım şimdide sen zeynep kamildeki aksi diyince

14-CİELO12---------------------09/10/2014 PERŞEMBE

Sıra CİELO12 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

UCUBİRARADA ...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

kızlarrr bugun kesemizi gördük çok sukur şuan 4 mm :)
ohh maşallah. zaman çabucak hayırlısıyla geçsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.
kizlarrr c.tesi esime micro tese yapilcak ve ben cok korkuyorum mmmmmm
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.bol bol çıkış olsun.sevinçten havalara uçun inşallah cnm.dualarımız seninle...

Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
oooo canımm annesi ile buluştu demek yavrucuk yada yavrular.rabbim bir ömür ayırmasın cnm.kalbim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum.sakın stres olma.sakince dinlen teste kadar.
kaç tane transfer edildi, donmuş embriyonuz kaldımı???
hadi hakkınızda hayırlısı.geri sayım başladı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…