Masaal cnm darisi kalp atisina da olsun.kızlarrr bugun kesemizi gördük çok sukur şuan 4 mm :)
sagol canmm insallah rabbim hepinize yasatsın bu günleri :)Masaal cnm darisi kalp atisina da olsun.
İns bizde o gunleri goruruz taze hamis:)
Amin cnm boyle okuyunca insan her zaman umut dolu oluyor.sirayla guzel haberler alalim simdi sirada nurusima var.insl arkasindan ben gelirim kosa kosa:) :)sagol canmm insallah rabbim hepinize yasatsın bu günleri :)
insallah o arkadasımızda hamile olur pesinden sen ve tum arkadaşlaramız rabbim her isteyene versin :)Amin cnm boyle okuyunca insan her zaman umut dolu oluyor.sirayla guzel haberler alalim simdi sirada nurusima var.insl arkasindan ben gelirim kosa kosa:) :)
Canimm rabbi. Bagislasinn sagsalim kucagina alirsin insallahinsallah o arkadasımızda hamile olur pesinden sen ve tum arkadaşlaramız rabbim her isteyene versin :)
sagol canmm aminn rabbim sanada versin evlat en kısa surede kucagın dolsun bir sürü sperminiz olsun :)Canimm rabbi. Bagislasinn sagsalim kucagina alirsin insallah
Ayyyy ne ictenn duaa ettinn oylee canimm aminnnnn insallah allah razi olsunnsagol canmm aminn rabbim sanada versin evlat en kısa surede kucagın dolsun bir sürü sperminiz olsun :)
Cnm marmarda tüp bebek yok eğer detayli istiyorsan zeynep kamili öneririm ordaki uroloji doktoru tese bile yapıyor
Kartldki doktor kamil fehmi narter
kizlarrr c.tesi esime micro tese yapilcak ve ben cok korkuyorum mmmmmm
canım eğer iyi davranış istiyosan kartala git zeynep kamilde bi tane doktor var zaten o da aksi birazCanım zeynep kamildeki üroloji doktorunun adı ne.? alt tarafı bir test yaptıracağız ama doktorunda iyi davranmasını isterim.
İnşallah bebişin tutunur ve bize hamile haberini verirsinSa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
maşallah darısı kalp atışlarını duymayakızlarrr bugun kesemizi gördük çok sukur şuan 4 mm :)
canım eğer iyi davranış istiyosan kartala git zeynep kamilde bi tane doktor var zaten o da aksi biraz
ohh maşallah. zaman çabucak hayırlısıyla geçsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.kızlarrr bugun kesemizi gördük çok sukur şuan 4 mm :)
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.bol bol çıkış olsun.sevinçten havalara uçun inşallah cnm.dualarımız seninle...kizlarrr c.tesi esime micro tese yapilcak ve ben cok korkuyorum mmmmmm
oooo canımm annesi ile buluştu demek yavrucuk yada yavrular.rabbim bir ömür ayırmasın cnm.kalbim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum.sakın stres olma.sakince dinlen teste kadar.Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
amin cnm inşallah güzel sonuç alırız bu bizim ilk tedavimiz ve ben nasıl davranıcagımı hiç bilmiyorum söyledim cnm alıcak sanırımAllah yardimciniz olsun canimm. Dua listesinde varsan tulay arkadasimiz seni ustte alsin..insallahh bir suru sperm bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?