amin cnm inş güzel haberler verebilirim cnm tam olarak sorunumuz ne bizde bilmiyoruz ama genatik değil hormonlarda sıkıntı var emre bey yapıcak ameliyatı ALLAHIN izniyleİnşallah cooooooooooook güzel haberler getirirsin canım.. Sizin sorun neydi nerde olacak ameliyatı
amin cnm inş RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA CIKARMAZ İNŞcnm ins bol bol kaliteli spermler bulunur.dualarimiz seninle olucak.
dualarimizdasin seker insl hamis haberini aliriz.gel 12 gun gec git guzel haberleri ulastir bize:)
amin cnm inş tek istediğmm sperm bulunsun ki bi umudumuz olsunHadi canım hayırlısı inşallah spermler bulunurda Allah sanada hamileliği nasip eder.
amin cnm amin RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNohh maşallah. zaman çabucak hayırlısıyla geçsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.bol bol çıkış olsun.sevinçten havalara uçun inşallah cnm.dualarımız seninle...
oooo canımm annesi ile buluştu demek yavrucuk yada yavrular.rabbim bir ömür ayırmasın cnm.kalbim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum.sakın stres olma.sakince dinlen teste kadar.
kaç tane transfer edildi, donmuş embriyonuz kaldımı???
hadi hakkınızda hayırlısı.geri sayım başladı bakalım...
canım hangisi evine yakınsa oraya gitsin git gel yapmasın en iyisi.Ya inanırmısın bilmiyorum kartaldan randevu aldım sen zeynep kamil iyi diyince kartalı iptal ettim zeynep kamilden aldım oooff yaa zeynep kamilde evet bir doktor doktoru araştırdım bayağı gündemde olan bir doktor. Alt tarafı hormonlara bakılacak ve renkli doppler usg çekilecek bu kadar ooof kararsızım şimdide sen zeynep kamildeki aksi diyince
Amin Allah razı olsun canım 3.gün embriyosu 8hücreliCanimmmm rabbimm insallah yoktan vareder evlatlarina kavusursun.. embriyolr insallah kaliteliydi kac hucreli ydi cnm...
Çok şükür canım 3tane transfer edildi8 hücreli 3.gün embriyosu canım kalan embriyolar 5.güne gelirse dondurulacak bizim spermler sorunlu olduğu için 5.güne gelmiyor bu sebepten dolayı biz3.günde transfer ettirdikohh maşallah. zaman çabucak hayırlısıyla geçsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.bol bol çıkış olsun.sevinçten havalara uçun inşallah cnm.dualarımız seninle...
oooo canımm annesi ile buluştu demek yavrucuk yada yavrular.rabbim bir ömür ayırmasın cnm.kalbim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum.sakın stres olma.sakince dinlen teste kadar.
ooo 3 tane demek.maşşallah canım.Çok şükür canım 3tane transfer edildi8 hücreli 3.gün embriyosu canım kalan embriyolar 5.güne gelirse dondurulacak bizim spermler sorunlu olduğu için 5.güne gelmiyor bu sebepten dolayı biz3.günde transfer ettirdik
Canimm masallahhhh..rabbim tutunmalarini nasip etsinn..allah 12 gun sonraa cok guzel haberler vermeni nasip etsin..Çok şükür canım 3tane transfer edildi8 hücreli 3.gün embriyosu canım kalan embriyolar 5.güne gelirse dondurulacak bizim spermler sorunlu olduğu için 5.güne gelmiyor bu sebepten dolayı biz3.günde transfer ettirdik
Evet canım benim eşimde dostinex kullanıyor ilk önce haftada 2tabletle başladık şimdi haftada 1kere yarım tablet alıyorKizlar butun sonuclarmizi celalettin hocaya yolladik fsh ve lh iyi demis.prolaktin yuksek diye 5mg dostinex kullan ve b12 vitamini kullan demis esime. Ekim sonu hoca istanbulda degilmis kasimda gidicez kontrole. Pregnyl haftada 2 devam simdilik. Balimm canim senin esinde dostinex kullaniodu dimi ne kdr kullaniyo haftada
sagol canmmm insallah rabbim sanada saglıklı bir gebelik bebek nasip ederrr :)ohh maşallah. zaman çabucak hayırlısıyla geçsin ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.
canmmm insallah pozitifi gorursun rabbim nasip eder :)Çok şükür canım 3tane transfer edildi8 hücreli 3.gün embriyosu canım kalan embriyolar 5.güne gelirse dondurulacak bizim spermler sorunlu olduğu için 5.güne gelmiyor bu sebepten dolayı biz3.günde transfer ettirdik
15-POFUDUK------------------ 10/10/2014 CUMA
Sıra POFUDUK kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
Not: pofuduk kardeşimizin eşi cumartesi günü tese olacağı için onu öne aldım
Canim bize haftada 1 yarim dedi doktor dozu cok az degilmiEvet canım benim eşimde dostinex kullanıyor ilk önce haftada 2tabletle başladık şimdi haftada 1kere yarım tablet alıyor
sagol canmm rabbim sizlerede nasip etsin kucaklarınız dolsun :)maşallah darısı kalp atışlarını duymaya
sağlıklı bir hamilelikle kucağına alırsın bebişini inşallah
cnm sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.. kullanacağı ilaçlar şifa olsun kasımda daha da güzel haberler alın inşlh cnbm benimKizlar butun sonuclarmizi celalettin hocaya yolladik fsh ve lh iyi demis.prolaktin yuksek diye 5mg dostinex kullan ve b12 vitamini kullan demis esime. Ekim sonu hoca istanbulda degilmis kasimda gidicez kontrole. Pregnyl haftada 2 devam simdilik. Balimm canim senin esinde dostinex kullaniodu dimi ne kdr kullaniyo haftada
Canım hayırlı olsun , sana sımsıkı tutunur inşallah. Benim diğer ay yapılacak 29 yumurtam toplandı doktorum dinlen biraz dedi. Hepimiz hamilemiz yazarım en kısa zamanda inşallah.Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?