Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin cnm amin RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

canım hangisi evine yakınsa oraya gitsin git gel yapmasın en iyisi.
yalnız renkli doppler varmı kartalda onu bilmiyorum

Çok şükür canım 3tane transfer edildi8 hücreli 3.gün embriyosu canım kalan embriyolar 5.güne gelirse dondurulacak bizim spermler sorunlu olduğu için 5.güne gelmiyor bu sebepten dolayı biz3.günde transfer ettirdik

ooo 3 tane demek.maşşallah canım.
12 gün sonra güzel haberler alıcaz inşallah.içini ferah tut.hep güzel şeyler düşün.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
inşallah güzel günler göreceksin...kalbimiz seninle...

Canimm masallahhhh..rabbim tutunmalarini nasip etsinn..allah 12 gun sonraa cok guzel haberler vermeni nasip etsin..

Kizlar butun sonuclarmizi celalettin hocaya yolladik fsh ve lh iyi demis.prolaktin yuksek diye 5mg dostinex kullan ve b12 vitamini kullan demis esime. Ekim sonu hoca istanbulda degilmis kasimda gidicez kontrole. Pregnyl haftada 2 devam simdilik. Balimm canim senin esinde dostinex kullaniodu dimi ne kdr kullaniyo haftada

Evet canım benim eşimde dostinex kullanıyor ilk önce haftada 2tabletle başladık şimdi haftada 1kere yarım tablet alıyor

15-POFUDUK------------------ 10/10/2014 CUMA

Sıra POFUDUK kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Notofuduk kardeşimizin eşi cumartesi günü tese olacağı için onu öne aldım

sagol canmmm insallah rabbim sanada saglıklı bir gebelik bebek nasip ederrr :)

O dil çıkarma şablonu da nerden çıktı yawww
Ben öle bişey yaptığımı hatırlamıyorum ama.....

cnm sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.. kullanacağı ilaçlar şifa olsun kasımda daha da güzel haberler alın inşlh cnbm benim

Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
Canım hayırlı olsun , sana sımsıkı tutunur inşallah. Benim diğer ay yapılacak 29 yumurtam toplandı doktorum dinlen biraz dedi. Hepimiz hamilemiz yazarım en kısa zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…