Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
Canım hayırlı olsun , sana sımsıkı tutunur inşallah. Benim diğer ay yapılacak 29 yumurtam toplandı doktorum dinlen biraz dedi. Hepimiz hamilemiz yazarım en kısa zamanda inşallah.

meraba arkadaslar tedaviye basladik bahceci de bugun ignelerde 5. gunum insallah esimden yeteri kadar sperm cikar da tese ye gerek kalmaz dua edin
Bende bahçeci Fulya'da tedavideyim, Allah'a binlerce şükür olsun teseye kalmadan çıktı bizde Emre bey 3 kez örnek aldı dondurdu.bir ay dinlendirmek istiyor doktorum beni yarın haber verecekler kaçtanesi dondurulacak 5 gün hayırlısı ile. Darısı başına arkadaşım.

Canım hayırlı olsun , sana sımsıkı tutunur inşallah. Benim diğer ay yapılacak 29 yumurtam toplandı doktorum dinlen biraz dedi. Hepimiz hamilemiz yazarım en kısa zamanda inşallah.
masalalh cnm bi daha ki aya da senden güzel haberler alırız senden inşlhhhh

Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım

cnm sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.. kullanacağı ilaçlar şifa olsun kasımda daha da güzel haberler alın inşlh cnbm benim
Aminnn insallahh canimm.genetik sonuclar iyi cikti cok sukur fsh ve lh yine 0 kusurlerdr iste.hoca herhlde kontrolde pregnyl in yanina bunlari yukseltmek icin baska ignede ekler... rabbimm insallah guzel haberler almayi ve vermeyi nasip eder tatlimmm cokk sagolll

Amin canım çok sağol amin inşallah canım sende pko var demek ohss oluşmasın diye dr dinlenmeni istemiştir iyi bak kendine sayılı gün çabuk geçer kavuşucaksın inş meleğine

Amin cnm insl hep beraber seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…