- 25 Kasım 2013
- 173
- 110
- 73
- 35
Canım hayırlı olsun , sana sımsıkı tutunur inşallah. Benim diğer ay yapılacak 29 yumurtam toplandı doktorum dinlen biraz dedi. Hepimiz hamilemiz yazarım en kısa zamanda inşallah.Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
Bende bahçeci Fulya'da tedavideyim, Allah'a binlerce şükür olsun teseye kalmadan çıktı bizde Emre bey 3 kez örnek aldı dondurdu.bir ay dinlendirmek istiyor doktorum beni yarın haber verecekler kaçtanesi dondurulacak 5 gün hayırlısı ile. Darısı başına arkadaşım.meraba arkadaslar tedaviye basladik bahceci de bugun ignelerde 5. gunum insallah esimden yeteri kadar sperm cikar da tese ye gerek kalmaz dua edin
meraba arkadaslar tedaviye basladik bahceci de bugun ignelerde 5. gunum insallah esimden yeteri kadar sperm cikar da tese ye gerek kalmaz dua edin[/QUOTEy]
Bende bahçeci Fulya'da tedavideyim, Allah'a binlerce şükür olsun teseye kalmadan çıktı bizde Emre bey 3 kez örnek aldı dondurdu.bir ay dinlendirmek istiyor doktorum beni yarın haber verecekler kaçtanesi dondurulacak 5 gün hayırlısı ile. Darısı başına arkadaşım.
masalalh cnm bi daha ki aya da senden güzel haberler alırız senden inşlhhhhCanım hayırlı olsun , sana sımsıkı tutunur inşallah. Benim diğer ay yapılacak 29 yumurtam toplandı doktorum dinlen biraz dedi. Hepimiz hamilemiz yazarım en kısa zamanda inşallah.
Çok şükür canım 3tane transfer edildi8 hücreli 3.gün embriyosu canım kalan embriyolar 5.güne gelirse dondurulacak bizim spermler sorunlu olduğu için 5.güne gelmiyor bu sebepten dolayı biz3.günde transfer ettirdik
Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşımÇok şükür canım 3tane transfer edildi8 hücreli 3.gün embriyosu canım kalan embriyolar 5.güne gelirse dondurulacak bizim spermler sorunlu olduğu için 5.güne gelmiyor bu sebepten dolayı biz3.günde transfer ettirdik
Aminnn insallahh canimm.genetik sonuclar iyi cikti cok sukur fsh ve lh yine 0 kusurlerdr iste.hoca herhlde kontrolde pregnyl in yanina bunlari yukseltmek icin baska ignede ekler... rabbimm insallah guzel haberler almayi ve vermeyi nasip eder tatlimmm cokk sagolllcnm sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.. kullanacağı ilaçlar şifa olsun kasımda daha da güzel haberler alın inşlh cnbm benim
masalalh cnm bi daha ki aya da senden güzel haberler alırız senden inşlhhhh[/QUOT
Âmin cemrem, bu topik çok yardımcı oldu bana, Rabbim hepimize anneliği yaşatsın. En kısa zamanda hayırlısı ile yazarım inşallah bende müjdemi.
Sa kızlar bugün transferim gerçekleşti dualarınızda bana da yervermeniz dileyiğle
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanim transferin hayirli olsun dualarim seninle..insallah allahim guzel haberlerini allamayi nasip eder
Amin canım çok sağol amin inşallah canım sende pko var demek ohss oluşmasın diye dr dinlenmeni istemiştir iyi bak kendine sayılı gün çabuk geçer kavuşucaksın inş meleğineCanım hayırlı olsun , sana sımsıkı tutunur inşallah. Benim diğer ay yapılacak 29 yumurtam toplandı doktorum dinlen biraz dedi. Hepimiz hamilemiz yazarım en kısa zamanda inşallah.
Amin Allah razı olsun inşallah Rabbim nasip eder hamişlik mucizesini yaşamamı darısı başınızaAllah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım
Canimm masallahhhh..rabbim tutunmalarini nasip etsinn..allah 12 gun sonraa cok guzel haberler vermeni nasip etsin..
Amin canım Allah razı olsun sanada Rabbim evladını kucağına almanı nasip etsincanmmm insallah pozitifi gorursun rabbim nasip eder :)
Yeterli geliyor canım yarım tablet zaten sizinki bizimki kadar yüksekte değildiCanim bize haftada 1 yarim dedi doktor dozu cok az degilmi
canım başta hoca çıkarmıştı 4-5 kutu topluca almıştık ama şimdi raporu yok 1kutu yazıyor hoca sgk karşılıyorBalimmm cnm siz dostinex icin rapor cikardiniz mi
amin canmm rabbim cumlemizden razı olsunAmin canım Allah razı olsun sanada Rabbim evladını kucağına almanı nasip etsin
Yeterli geliyor canım yarım tablet zaten sizinki bizimki kadar yüksekte değildi
Anladimm cnm eger pahaliysa ben rapor cikartrm demis hoca. Peki ne zamana kadar kullanilacakmis..canım başta hoca çıkarmıştı 4-5 kutu topluca almıştık ama şimdi raporu yok 1kutu yazıyor hoca sgk karşılıyor
1 KUTUSU 60 TL FALAN OLMASI LAZIM CANIM KUTUNUN İÇİNDE 8 TANE HAP VAR,4 AY GİDİYOR,NEKADAR KULLANACAĞINI BİLMİYORUM CANIM TEDAVİYE BAŞLADIĞIMIZDAN BERİ KULLANYOR.Anladimm cnm eger pahaliysa ben rapor cikartrm demis hoca. Peki ne zamana kadar kullanilacakmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?