canım ne kadar sperm yeterli oluyormeraba arkadaslar tedaviye basladik bahceci de bugun ignelerde 5. gunum insallah esimden yeteri kadar sperm cikar da tese ye gerek kalmaz dua edin
Merhaba herkese... Hayırlı cumalar kızlar.. İyisinizdir inşallah.. Giremedim yine bayağı oldu.. Eşim hazırlanıyor teseye stresli geçiyor günlerimiz.. Son anda vazgeçecek diye çok korkuyorum.. Hiç bu kadar endişeli olabileceğini düşünmemiştim farketmemiştimm.. İyiki çok üstüne gitmemişimm
Herşeygüzelolacak ın babası yoğun bakımdaydı sanırım.. Durumu nedir kızlar?? Hep dualarımda..
Güzel haberler var mı topiktee???
Hepinizi öpüyorumm kızlar birde geçmiş bayramınız mübarek olsunn canlarımmmmmmmm
canim hoca benden 15 yumurta alabilecegini soledi. esimden de 15 tane sperm lazimmis buyuk ihtimal bukuuz ama her ihtimale karsi teseye de hazir gelin dedicanım ne kadar sperm yeterli oluyor
canim sizde ne kadar sperm vardi bizde hoca 250bin tane var dedi 15 yumurta aliriz senden o zaman 15 tanede sperm lazim yuzde 99 buluruz ama siz yine de teseye hazirlikli gelin dediBende bahçeci Fulya'da tedavideyim, Allah'a binlerce şükür olsun teseye kalmadan çıktı bizde Emre bey 3 kez örnek aldı dondurdu.bir ay dinlendirmek istiyor doktorum beni yarın haber verecekler kaçtanesi dondurulacak 5 gün hayırlısı ile. Darısı başına arkadaşım.
kızlar eşim cumartesi test verecek dua edin canlarım inş güzek gelişmeler vardır..
bu arada arif beyle test verme günü hakkında bir türlü anlaşamadığımız için perhiz süresi 7 gün olacak
bu nasıl etkiler bilgisi olan var mı ???
Ozamn hocaya diyelim rapor cikarsin bizede.cokk sagoll canim allah razi olsun cevapladiyosun sorularimi bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim dualarini kabul eylesin1 KUTUSU 60 TL FALAN OLMASI LAZIM CANIM KUTUNUN İÇİNDE 8 TANE HAP VAR,4 AY GİDİYOR,NEKADAR KULLANACAĞINI BİLMİYORUM CANIM TEDAVİYE BAŞLADIĞIMIZDAN BERİ KULLANYOR.
Canimm dua ettim senin rabbim yarin sperm ciktiiiii demeni nasip etsinn.. allah yardimciniz olsun. Canimm nette okudum spermi olanlar icin soylenmis 7 gun perhizden sonra verilen testte sperm motilitelerinde dusukluk oluyormus.kızlar eşim cumartesi test verecek dua edin canlarım inş güzek gelişmeler vardır..
bu arada arif beyle test verme günü hakkında bir türlü anlaşamadığımız için perhiz süresi 7 gün olacak
Canimmm insallahh cok guzell sonuc alirsiniiz kaliteli bi suru sperm cikar rabbim bu guzel gunun hurmetine dualarinizi kabul eylesin dualarim seninleMerhaba herkese... Hayırlı cumalar kızlar.. İyisinizdir inşallah.. Giremedim yine bayağı oldu.. Eşim hazırlanıyor teseye stresli geçiyor günlerimiz.. Son anda vazgeçecek diye çok korkuyorum.. Hiç bu kadar endişeli olabileceğini düşünmemiştim farketmemiştimm.. İyiki çok üstüne gitmemişimm
Herşeygüzelolacak ın babası yoğun bakımdaydı sanırım.. Durumu nedir kızlar?? Hep dualarımda..
Güzel haberler var mı topiktee???
Hepinizi öpüyorumm kızlar birde geçmiş bayramınız mübarek olsunn canlarımmmmmmmm
Canimm azda olsa varmis cok sukur bnce takviyeyle artirabilirsinizarkadaşlar dün eşim zeynep kamile gtti daha önce sperm vermşti sonucunu almış doktor direk tüp bebek yazmış ve rapor vermiş yalnız teseden falan bahsetmemiş size eşimin sonucunu yazsam yorumlarmısınız resim yükleyemedim bi türlü
4,5 cc
süresi 25 dk
4.gün
konsantrasyonu(ml) 28
spertilite(%) 7
hareketli (%C ) 7
hareketsiz(%D) 93
baş anomalisi % 50
boyun anomalisi % 30
kuyruk anomalisi % 20
aşağıdada not yazıyor kısa kuyruklu spermler görüldü
ay canım ne düşünmecğimi şaşrdm ya doktor da hiç bişi söylememiş tese ye gerek kalmadğna çok sevindim ben hemen arştraym nasıl artar çok sağol tatlımCanimm azda olsa varmis cok sukur bnce takviyeyle artirabilirsiniz
4,5 cccanim hoca benden 15 yumurta alabilecegini soledi. esimden de 15 tane sperm lazimmis buyuk ihtimal bukuuz ama her ihtimale karsi teseye de hazir gelin dedi
Canım hayırlı sonuçlr alırsınız inşallahhhh,Arif bey nededi perhiz sürsi içinkızlar eşim cumartesi test verecek dua edin canlarım inş güzek gelişmeler vardır..
bizyaptırmıştık,45 günde 1 tane yaptırılıyor,fiyatı 270 tl sgk karşılamıyor,eczanelerde bulunuyorMerhaba kizlar nasılsınız Allah hepimizin gönlüne göre versin sizlere bir sorum olacak celalettin hocam bize nebido igne olmamızı söyledi eslerinizden bu igneyi olan var mi ne kadar nasil temin ettiniz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?