Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DOĞADANDEVA ...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

TULAY20 ...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

arkadaşlar dün eşim zeynep kamile gtti daha önce sperm vermşti sonucunu almış doktor direk tüp bebek yazmış ve rapor vermiş yalnız teseden falan bahsetmemiş size eşimin sonucunu yazsam yorumlarmısınız resim yükleyemedim bi türlü
4,5 cc
süresi 25 dk
4.gün
konsantrasyonu(ml) 28
spertilite(%) 7
hareketli (%C ) 7
hareketsiz(%D) 93
baş anomalisi % 50
boyun anomalisi % 30
kuyruk anomalisi % 20
aşağıdada not yazıyor kısa kuyruklu spermler görüldü

Merhaba herkese... Hayırlı cumalar kızlar.. İyisinizdir inşallah.. Giremedim yine bayağı oldu.. Eşim hazırlanıyor teseye stresli geçiyor günlerimiz.. Son anda vazgeçecek diye çok korkuyorum.. Hiç bu kadar endişeli olabileceğini düşünmemiştim farketmemiştimm.. İyiki çok üstüne gitmemişimm

Herşeygüzelolacak ın babası yoğun bakımdaydı sanırım.. Durumu nedir kızlar?? Hep dualarımda..

Güzel haberler var mı topiktee???

Hepinizi öpüyorumm kızlar birde geçmiş bayramınız mübarek olsunn canlarımmmmmmmm

Herşeygüzeloalcak maalesef arife günü babasını kaybetti
Allah rahmet eylesin

canim sizde ne kadar sperm vardi bizde hoca 250bin tane var dedi 15 yumurta aliriz senden o zaman 15 tanede sperm lazim yuzde 99 buluruz ama siz yine de teseye hazirlikli gelin dedi

Rabbim hayırlısını versin yüzünüzü güldürsün
Arif bey cumartesi günü de hastanede testlere bakıyor mu

1 KUTUSU 60 TL FALAN OLMASI LAZIM CANIM KUTUNUN İÇİNDE 8 TANE HAP VAR,4 AY GİDİYOR,NEKADAR KULLANACAĞINI BİLMİYORUM CANIM TEDAVİYE BAŞLADIĞIMIZDAN BERİ KULLANYOR.
Ozamn hocaya diyelim rapor cikarsin bizede.cokk sagoll canim allah razi olsun cevapladiyosun sorularimi bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim dualarini kabul eylesin

Merhaba kizlar nasılsınız Allah hepimizin gönlüne göre versin sizlere bir sorum olacak celalettin hocam bize nebido igne olmamızı söyledi eslerinizden bu igneyi olan var mi ne kadar nasil temin ettiniz teşekkür ederim

Canimm dua ettim senin rabbim yarin sperm ciktiiiii demeni nasip etsinn.. allah yardimciniz olsun. Canimm nette okudum spermi olanlar icin soylenmis 7 gun perhizden sonra verilen testte sperm motilitelerinde dusukluk oluyormus.

Canimmm insallahh cok guzell sonuc alirsiniiz kaliteli bi suru sperm cikar rabbim bu guzel gunun hurmetine dualarinizi kabul eylesin dualarim seninle

Canimm azda olsa varmis cok sukur bnce takviyeyle artirabilirsiniz

canim hoca benden 15 yumurta alabilecegini soledi. esimden de 15 tane sperm lazimmis buyuk ihtimal bukuuz ama her ihtimale karsi teseye de hazir gelin dedi
4,5 cc
süresi 25 dk
4.gün
konsantrasyonu(ml) 28
spertilite(%) 7
hareketli (%C ) 7
hareketsiz(%D) 93
baş anomalisi % 50
boyun anomalisi % 30
kuyruk anomalisi % 20
aşağıdada not yazıyor kısa kuyruklu spermler görüldü
eşimin son test sonucu.doktor tese falan hiç bişi söylememiş bende merak ettim bu kadarı yetiyormu ki

Canım hayırlı sonuçlr alırsınız inşallahhhh,Arif bey nededi perhiz sürsi için

bizyaptırmıştık,45 günde 1 tane yaptırılıyor,fiyatı 270 tl sgk karşılamıyor,eczanelerde bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…