evet canım rapor çıkartırsanız daha iyi olur tabi.Ozamn hocaya diyelim rapor cikarsin bizede.cokk sagoll canim allah razi olsun cevapladiyosun sorularimi bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim dualarini kabul eylesin
kızlar eşim cumartesi test verecek dua edin canlarım inş güzek gelişmeler vardır..
bu arada arif beyle test verme günü hakkında bir türlü anlaşamadığımız için perhiz süresi 7 gün olacak
bu nasıl etkiler bilgisi olan var mı ???
Banada etkiler demişlerdi perhiz süresi bu sefer 3 gün yaptık ama hücreler düştü yani. bennce süre çok uzun olursa belki etkiler ama sonuçta her şey Allahtan ol diyecek olacak.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz iyi haberlerinizi bekliyoruz.Dualarımız seninle
Teşekkür ederim canim sagol alalim inşaallah kalcadan mi yaptırılıyor nerden ben yapabilir miyim acababizyaptırmıştık,45 günde 1 tane yaptırılıyor,fiyatı 270 tl sgk karşılamıyor,eczanelerde bulunuyor
Canım kaç tane yaptıracaksınız toplamda,45 günde 1 yapılıyor zaten oyüzden hastanede yaptırabilir,yağlı bir iğne çok yavaş birşekilde enjekte edilmesi gerekiyor,uzman biri yapsa daha iyi olurTeşekkür ederim canim sagol alalim inşaallah kalcadan mi yaptırılıyor nerden ben yapabilir miyim acaba
Herşeygüzeloalcak maalesef arife günü babasını kaybetti
Allah rahmet eylesin
hoca bizede nebido iğne yazdı ama 250mg lık dedi eczanelerdede 1000mg eczaneler ısrarla türkiye 250 lik olmadığını söylüyorlar hoca tekrar sordum hocada ısrarla eczane size elindekini vermeye çalışıyor dedi ama 4 tane eczaneye sordum 4 de aynı şeyi söylüyor eczaneciden biri bu ürünün aynısını almanyada testesteron ismiyle satılıyor istiyorsan onun 250 liği var getirtirim dedi aranızda nebido nun 250 liğini kullanan varmıbizyaptırmıştık,45 günde 1 tane yaptırılıyor,fiyatı 270 tl sgk karşılamıyor,eczanelerde bulunuyor
canım valla hoca ozaman bize mg söylememişti bizde eczaneden bulduğumuzu yaptırmıştık kaç mg olduğunu bilmiyorum ama şimdi internetten baktım varmış 250mgliğı,Barış eczanesine sordunuzmu?hoca bizede nebido iğne yazdı ama 250mg lık dedi eczanelerdede 1000mg eczaneler ısrarla türkiye 250 lik olmadığını söylüyorlar hoca tekrar sordum hocada ısrarla eczane size elindekini vermeye çalışıyor dedi ama 4 tane eczaneye sordum 4 de aynı şeyi söylüyor eczaneciden biri bu ürünün aynısını almanyada testesteron ismiyle satılıyor istiyorsan onun 250 liği var getirtirim dedi aranızda nebido nun 250 liğini kullanan varmı
sen söyleyince hatırladım hoca bi eczane numarası vermişti ama biz kağıdı kaybettik var mı numarası sizde yazarmısın çocuğun ismi onur du galiba bu arada hoca kesinlikle 1000 lik olmaz çok ağır olur dedi size neden verdiki 1000limcanım valla hoca ozaman bize mg söylememişti bizde eczaneden bulduğumuzu yaptırmıştık kaç mg olduğunu bilmiyorum ama şimdi internetten baktım varmış 250mgliğı,Barış eczanesine sordunuzmu?
doktor sitesindeki üroloji doktorlarına sorabilirsin,kaan aydos,emre bakırcıoğluda yorumlayabilirlerarkadaşlar eşimin testlerini mail ortamında hangi doktora yorumlatabilirim ?????????????
orada vardır büyük ihtimalle numara:0534 454 30 90sen söyleyince hatırladım hoca bi eczane numarası vermişti ama biz kağıdı kaybettik var mı numarası sizde yazarmısın çocuğun ismi onur du galiba bu arada hoca kesinlikle 1000 lik olmaz çok ağır olur dedi size neden verdiki 1000lim
siz 1000mg yaptırmışsınız onun fiyatı 270tl şaşırmamın nedeni daha önceki yorumlarımdan hatırlarsan hoca bize sizin durumunuz en kötüsü dediği için bize vermediği halde size vermiş olması beni şaşırttı numara için tşk ederimorada vardır büyük ihtimalle numara:0534 454 30 90
canım biz kaç mg lık yaptırdık bilmiyorum ama şükür olsun bir sorun olmadı
canım ben şimdi baktımda 250 mg ayrı olarak yok,1 ampul 4 ml ediyor ,1 ml 'i 250mg oluyormuş toplamda 1000 mg' rama tekabül ediyor,siz 1000mg yaptırmışsınız onun fiyatı 270tl şaşırmamın nedeni daha önceki yorumlarımdan hatırlarsan hoca bize sizin durumunuz en kötüsü dediği için bize vermediği halde size vermiş olması beni şaşırttı numara için tşk ederim
1 ampulü 4 defada mı vurdurmamız gerekiyor acaba hocayı tekrar arıcam ama son aradığımda çok emin konuşmuştu benim de ikna yeteneğim hiç yoktur hoca piyasada var 250mg demişti eşime arattırıyım baricanım ben şimdi baktımda 250 mg ayrı olarak yok,1 ampul 4 ml ediyor ,1 ml 'i 250mg oluyormuş toplamda 1000 mg' rama tekabül ediyor,
TMM CNM ÇOK SAĞOLdoktor sitesindeki üroloji doktorlarına sorabilirsin,kaan aydos,emre bakırcıoğluda yorumlayabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?