Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ozamn hocaya diyelim rapor cikarsin bizede.cokk sagoll canim allah razi olsun cevapladiyosun sorularimi bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine rabbim dualarini kabul eylesin
evet canım rapor çıkartırsanız daha iyi olur tabi.
Nedemek canım Alah sendende razı olsunn,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Banada etkiler demişlerdi perhiz süresi bu sefer 3 gün yaptık ama hücreler düştü yani. bennce süre çok uzun olursa belki etkiler ama sonuçta her şey Allahtan ol diyecek olacak.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz iyi haberlerinizi bekliyoruz.Dualarımız seninle

Biz de arayı uzatmıştık ve hücrelerde artış görülmüştü

SEHERYELİESER ...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

ESE44 ...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et

İLKBAHAR_İLKBAHAR ...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

Teşekkür ederim canim sagol alalim inşaallah kalcadan mi yaptırılıyor nerden ben yapabilir miyim acaba
Canım kaç tane yaptıracaksınız toplamda,45 günde 1 yapılıyor zaten oyüzden hastanede yaptırabilir,yağlı bir iğne çok yavaş birşekilde enjekte edilmesi gerekiyor,uzman biri yapsa daha iyi olur

Herşeygüzeloalcak maalesef arife günü babasını kaybetti
Allah rahmet eylesin

Öylemiii... Mekanı cennet olsun inşallahh.. Allah sabırlar versin arkadaşıma.. Güzel günlerde vefat etmiş inşallah mevkiside ona göre güzel olur.. Rabbim yardımcıları olsunn.. Çok üzüldüm..

bizyaptırmıştık,45 günde 1 tane yaptırılıyor,fiyatı 270 tl sgk karşılamıyor,eczanelerde bulunuyor
hoca bizede nebido iğne yazdı ama 250mg lık dedi eczanelerdede 1000mg eczaneler ısrarla türkiye 250 lik olmadığını söylüyorlar hoca tekrar sordum hocada ısrarla eczane size elindekini vermeye çalışıyor dedi ama 4 tane eczaneye sordum 4 de aynı şeyi söylüyor eczaneciden biri bu ürünün aynısını almanyada testesteron ismiyle satılıyor istiyorsan onun 250 liği var getirtirim dedi aranızda nebido nun 250 liğini kullanan varmı

arkadaşlar eşimin testlerini mail ortamında hangi doktora yorumlatabilirim ?????????????

canım valla hoca ozaman bize mg söylememişti bizde eczaneden bulduğumuzu yaptırmıştık kaç mg olduğunu bilmiyorum ama şimdi internetten baktım varmış 250mgliğı,Barış eczanesine sordunuzmu?

canım valla hoca ozaman bize mg söylememişti bizde eczaneden bulduğumuzu yaptırmıştık kaç mg olduğunu bilmiyorum ama şimdi internetten baktım varmış 250mgliğı,Barış eczanesine sordunuzmu?
sen söyleyince hatırladım hoca bi eczane numarası vermişti ama biz kağıdı kaybettik var mı numarası sizde yazarmısın çocuğun ismi onur du galiba bu arada hoca kesinlikle 1000 lik olmaz çok ağır olur dedi size neden verdiki 1000lim

orada vardır büyük ihtimalle numara:0534 454 30 90
canım biz kaç mg lık yaptırdık bilmiyorum ama şükür olsun bir sorun olmadı

orada vardır büyük ihtimalle numara:0534 454 30 90
canım biz kaç mg lık yaptırdık bilmiyorum ama şükür olsun bir sorun olmadı
siz 1000mg yaptırmışsınız onun fiyatı 270tl şaşırmamın nedeni daha önceki yorumlarımdan hatırlarsan hoca bize sizin durumunuz en kötüsü dediği için bize vermediği halde size vermiş olması beni şaşırttı numara için tşk ederim

vallahi barış eczanesini aradım onlarda nebido tek çeşit hoca yanlış yazmıştır diyor ay ne yapsak bir fikir verin

canım ben şimdi baktımda 250 mg ayrı olarak yok,1 ampul 4 ml ediyor ,1 ml 'i 250mg oluyormuş toplamda 1000 mg' rama tekabül ediyor,

canım ben şimdi baktımda 250 mg ayrı olarak yok,1 ampul 4 ml ediyor ,1 ml 'i 250mg oluyormuş toplamda 1000 mg' rama tekabül ediyor,
1 ampulü 4 defada mı vurdurmamız gerekiyor acaba hocayı tekrar arıcam ama son aradığımda çok emin konuşmuştu benim de ikna yeteneğim hiç yoktur hoca piyasada var 250mg demişti eşime arattırıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…