canim demekki sizin bizden fazla yoksa hocaniz tese derdi heralde4,5 cc
süresi 25 dk
4.gün
konsantrasyonu(ml) 28
spertilite(%) 7
hareketli (%C ) 7
hareketsiz(%D) 93
baş anomalisi % 50
boyun anomalisi % 30
kuyruk anomalisi % 20
aşağıdada not yazıyor kısa kuyruklu spermler görüldü
eşimin son test sonucu.doktor tese falan hiç bişi söylememiş bende merak ettim bu kadarı yetiyormu ki
vallahi barış eczanesini aradım onlarda nebido tek çeşit hoca yanlış yazmıştır diyor ay ne yapsak bir fikir verin
Öyle olurmu bilmiyorum ama hocayı aradığınızda barış eczanesininde nebidonun tek çeşit olduğunu söylediğini söylersiniz1 ampulü 4 defada mı vurdurmamız gerekiyor acaba hocayı tekrar arıcam ama son aradığımda çok emin konuşmuştu benim de ikna yeteneğim hiç yoktur hoca piyasada var 250mg demişti eşime arattırıyım bari
sağol canım Allah razı olsun canım arif bey bugun gel demiş eşim öğleden sonra yanına gittiRabbim hayırlısını versin yüzünüzü güldürsün
Arif bey cumartesi günü de hastanede testlere bakıyor mu
ne güzel dua ediyon sağol canım inş hepimiz birgün öğle yazarızCanimm dua ettim senin rabbim yarin sperm ciktiiiii demeni nasip etsinn.. allah yardimciniz olsun. Canimm nette okudum spermi olanlar icin soylenmis 7 gun perhizden sonra verilen testte sperm motilitelerinde dusukluk oluyormus.
teşekkür ederim canım arif beye değilde facede ki arkadaşlarına sordu onlarda 3 günden az olmasında fazla olsun problem olmaz dediler hatta grem daha fazla çıkar dediler sonuçlar çıkınca bakacağız artık ne olmuşCanım hayırlı sonuçlr alırsınız inşallahhhh,Arif bey nededi perhiz sürsi için
teşekkür ederiz canım inş hepimiz tezzzz zamanda kurtuluruz bu illettenBanada etkiler demişlerdi perhiz süresi bu sefer 3 gün yaptık ama hücreler düştü yani. bennce süre çok uzun olursa belki etkiler ama sonuçta her şey Allahtan ol diyecek olacak.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz iyi haberlerinizi bekliyoruz.Dualarımız seninle
Arkadaslarim hocaya danışıp acaba 1 ampul mü yapilacagini sorsak 250 ediyormuş ya1 ampulü 4 defada mı vurdurmamız gerekiyor acaba hocayı tekrar arıcam ama son aradığımda çok emin konuşmuştu benim de ikna yeteneğim hiç yoktur hoca piyasada var 250mg demişti eşime arattırıyım bari
Canım hep ben yazıyorum sanada ama cevap beklediğini görünce yazayım dedimKimse yok muesim grip oldu simdi enfeksiyon artar lokosit artar diye korkuyorum.celalettin hoca bizde %100 lokosit olmasina ragmen antibiyotik veya baska bisey onermedi.antibiyotik kullanmi hucre olusumunu etkiler mi bileniniz var mi kizlar
menengiç çayı lökosite iyi geliyormuşKizlarr lokosit icin esime ne yedirmeliyim bi bitki fln varmi
Canım hep ben yazıyorum sanada ama cevap beklediğini görünce yazayım dedim
Eğer grip için doktor antibiyotik verdiyse kullanın,çünkü enfeksiyon daha çok zarar verir,kullanacağınız antibiyotiğin ismini hocaya yazın kullanalımmı diye hoca cevap verecektir mutlaka kullanın yada kullanmamyın diye
Canim allah razi olsun yaa hakkini helal et :) canim esim grip icin dr a gitmedi. Celalettin hoca lökosit icinde antibiyotik fln vermedi. Lökositlerdenmidr nedr vucut atesi hep biraz fazla gibime geliyo.aslinda hep avuc icleri yanardi. Hocayida ariyp antibiyotigi sorsak mi bilemedik. Menengici hergun icireyim mi cnm.. bide internetten baktim enfeksiyona tarçin iyi geliyormus. Tekrar Allah razi olsunn gönlunden geceni rabbim nasip etsinnnmenengiç çayı lökosite iyi geliyormuş
herkese merhabalar...
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.öpüyorum sizleri...
giremedim bi süre.biraz ruh halim biraz işlerimin yoğunluğu sebebiyle...
düşükte gerçekleşti.2.kez bebeğimi kaybettim maalesef.
ağladım üzüldüm ama hayat devam ediyor bir şekilde.tabiki bu günümüze hamdolsun.
ama kalbim bedenim çok yorgun...
bide bebeğimiz gelecek diye bi hevesle ev bakıyoduk.daha geniş 4+1 olsun olsun dedik.site içinde parkı bahçesi olsun demiştik sırf bebeğimiz için.bebeğimizi yine kaybettik ama ev değişikliği yaptık.taşınma telaşıda olunca pek takip edemedim siteyi.
inşallah herkesin keyfi yerindedir.rabbim sağlık, sabır ve umut versin hepimize...
herşeygüzelolacak başın saolsun canım...çok üzüldüm...
nursima81 bayramın 2.günü opu olacak demişsin.sonucu çok güzel olsun.merakla bekliyorum hamile haberini...
cemrem29 test sonucunuz ne oldu cnm.varmı bir gelişme tedavi tarihiyle ilgili...
yeşil034 yavrularının iyi olmasına sevindim.az önce özeldende yazdım sana uzun uzun canım.
önceki sayfaları çok okuyamadım.inşallah biçok güzel haber vardır.
bizimde anne baba olma savaşımız devam ediyor tabiki.doktorum aralıktan önce tedaviye başlayamayacağımızı söyledi.
biraz kilom var benim.ısrarla kilo vermem gerektiğini söylüyor.
bende diyetisyene başlıcam.eşim aralıkta 3.tedaviye hemen başlayalım diyor.bende ocak şubat gibi olsun istiyorum.
bakalım zaman ne gösterecek.
hepimiz güzel günler görelim inşallah...öpüyorum sizleri....
Merhabalar hayırlı cumalar arkadaşlar, nasılsınız uzun zamandır giremedim topiğe çok yopun çalışıyorum kurum değişikliği yaptım bunu özellikle istedim hiç boş vaktim kalmasın evde vakit geçirmeyim istedim ... Aslında düşünmeye vaktim kalmasın istedim çok çok yoğunum ama yinede nir türlü aklımdan çıkmıyorne kadar unutmaya çalışsamda olmuyor yüreğim yanıyor . O kadar inanmıştım ki yıkımım çok büyük oldu şimdi ne kadar zorlasamda umut edemiyorum olmaz artık diyorum O kadar zor bşr süreç ki eşimle aramız soğudu sürekli bir olumsuzluk huzursuzluk var evde bir masaldan uyanmış gibiyiz 14-15 aydır hayatımız tepe taklak oldu çoçuğu olan herkes çok mutlu değil değil biliyorum ana yüreğime de söz geçmiyor ki Yaklaşık üç ay oldu tüp bebek sonrası daha hiç birşey yapmadık be yapacağımıza karar vermedik . Bayram sonrası fsh ve testosteron tahlili yapıp Emre beye gidicez aslında iki ay sonrası istemişti ama gidemedik . Ben iğne tedavisi denesin istiyorum . Aslında eşim ne kadar istemese de aklımda Celalettin hoca vardı ama bakıyorum da hiç kimsede bir gelişme yok inancımı yitirdim birde fiyatları duyunca soru işaretleri oluştu kafamda memorıalda bile sperm testi 130 lira civarındayken bir tıp merkezinde 200 lira çok abartı bir fiyat, bizim maddi sıkıntımız yok çok şükür ama herşeyinde bir oluru var diye düşünüyorum. Biz ne yaparız bilmiyorum Emre bey ne der ? şimdiye kadar olumlu bir şey hiç söylemedi bakalım . Eşin ondan başkasına ameliyat olmam diyor . Murat başarla iğne tedavisi olup Emre beyde ameliyat diye düşünüyorum ama bu da doğru olur mu bilmiyorum böyle işte arkadaslar tabi bunlardan önce huzur istiyorum bakalım zaman ne gösterecek
Helal olsun canım nedemek,burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.Canim allah razi olsun yaa hakkini helal et :) canim esim grip icin dr a gitmedi. Celalettin hoca lökosit icinde antibiyotik fln vermedi. Lökositlerdenmidr nedr vucut atesi hep biraz fazla gibime geliyo.aslinda hep avuc icleri yanardi. Hocayida ariyp antibiyotigi sorsak mi bilemedik. Menengici hergun icireyim mi cnm.. bide internetten baktim enfeksiyona tarçin iyi geliyormus. Tekrar Allah razi olsunn gönlunden geceni rabbim nasip etsinnn
Sagoll cnmm..biz ersel beyden almiyoruz ilaclari. Bitkiseller icin hoca baska birine yonlendrdi. Belki bu kontrolden sonra bizde ersel beyden aliriz..canim oyle cok agir bi grip degil. Bnde menengic icirmeye basliyim ozaman. Canim igneden oncede yuksekti hep vucut isisi. Hatta biz sekeri falanmi var diye dusunmustuk.rabbim emeklerimizn sonunda guzel sonuclar almayi nasip etsin.sizin kontrol nezmn canim.Helal olsun canım nedemek,burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Canım eğer eşin doktora gitmediyse kendiniz antibiyotik kullanmayın,grip ağırsa doktora gidin doktor antibiyotik kullnamasına gerek görürse ozaman kullanırsınız.Celalettin hoca lökosit için artık antibiyotik vermiyor Ersel beyin ilaçlarıyla gidermeye çalışıyorlar lökositi.
Ateş genellikle iğnelerden oluyor benim eşiminde aşırı derecede vücut ısısı yüksek aşırıda terleme oluyor
Menengiçi her akşam yatmadan önce 1 bardak içmelerini öneriyor Ersel bey,Aynı zamanda spermatitten sperme geçiş evresinde hızlandırıyormuş,bende içirmeye başlayacağım eşime
1 ampulü 4 defada mı vurdurmamız gerekiyor acaba hocayı tekrar arıcam ama son aradığımda çok emin konuşmuştu benim de ikna yeteneğim hiç yoktur hoca piyasada var 250mg demişti eşime arattırıyım bari
barış eczanesindeki arkadaşla tekrar konuştum durumu detaylıca izah ettim bana söylediği özetle şu nebido tek çeşittir aldığınız ürün 4ml dir 1ml 250mg tekabül eder biz eczaneciler 4ml olarak sattığımz için sistemimizde 1000mg olark görünür ama hocaların sisteminde sıkıntı olmasındiye sanırım 1ml 250 mg diye yazar yani aslında size verilen ürünle bizim sattığımz ürün aynı dedi yani 1000mg alıp vurduracağızÖyle olurmu bilmiyorum ama hocayı aradığınızda barış eczanesininde nebidonun tek çeşit olduğunu söylediğini söylersiniz
Canimm cok sagol. Esim grip icin dra gitmedi.hocaya sormadan kullanmak istemedik..napicam bilemedimm ki. Bitkisel olrk gecirmye calisioz gribi. Antibiyotik kullanimi igneyle yan etki yapmazmiMerhaba kizlar pofuduk arkadastan haber yok galiba inslh guzrl haber aliriz.
Feaheymen cnm esine gecmis olsun antibiyotigi muhakak kullansin ki enfeksiyonu hemen gitsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?