Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çok ağır değilse antibiyotik kullanmasın ozaman,boşuna vücüda antibiyotik yüklemeye gerek yok,papatya çayı falan içir iyi geliyor,
benim eşiminde iğneden önce yüksekti dediin gibi bizdde şekermi var falan diye düşünmüştük iğnelerden sonra iyice arttı alev çıkıyor adamdan:) erkeklerin genel olarak vücut isıları yüksek oluyor zaten
Ben sizin kısa zamanda sonuç alacağınızı düşünüyorum inhibin b niz falan iyiydi sizin hormonlarda iyi,adenomdan dolayı sperm yapımı bozulmuş olabilir onu tedavi edince sperm çıkışı olacağına inanıyorum,İnşallah çok bekletmeden nasib eder Rabbim.
Biz kontrole kasımda gitmeyi düşünüyoruz canım ama yakın zamanda bir hormon tahlili yaptıracağız

Canimm cokk uzuldumm uzulmezmi insann sabahtan beri girip bakiyorum bi haber var mi diye ne denir ki bu durumda.. canim kendini yipratma esine destek ol allahtan hic umut kesilir mi hepimiz bi umutla bekliyoruz.. allahaa siginn emin rabbim guzel gunler gosterecek

Ayy canimm aminnnn rabbimm hepimize nasip etsin o gunleri gormeyii kendim icin ne istiyorsam dualarimda hepimiz icin istiyorum rabbimden. Tabi belli olmuyo boyle seyler hep bulunur dedgmz kisilrrden cikmayabiliyo nasip kismett sizlerden cok sey ogrendim.. allahimm duyuyor sesimizi herseyin bi zamani varr birgun eminim hepimiz burda bebeklerimizi konuscaz dualarim bu yonde..bizde kasimda gidicez kontrole ama esim burda detayli inceleyen labratuvar varsa burda yaptiralim diyo testi. Varmidir bilmiyorum tabi. Insallahh cok guzell sonuclar alirsiniz tatlimmm

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm,şuan nedurmdasınız sizi çok iyi anlıyorum,o yollardan bizde geçtik ama Allah büyüktür bırakma kendini,hiç birşey bitmiş değil,inşallah patoloji sonucunuzda umut verici bir sonuç çıkar,sonra başka doktorları denersiniz

amin canım amin,dedğin gibi nasib meselesi,İnşallah Allah hepimize nasib eder,kimsenin kucağı boş kalmaz
İllaki iyi laborotuar vardır ama spermatit lökosit bunlara bakılacağını sanmıyorum canım

amin cnm.ins ya gercekten umut ksilmiyo biliyomusun ALLAH BUYUKTUR HAYIRLISI ne diyelim esim icin cok uzuluyorum en cok etkilenen o buda beni.uzuyo iste cnm

amin canım aHasan Dayıdedğin gibi nasib meselesi,İnşallah Allah hepimize nasib eder,kimsenin kucağı boş kalmaz
İllaki iyi laborotuar vardır ama spermatit lökosit bunlara bakılacağını sanmıyorum canım
amin cnm o dediklerine mi baktirmamiz lazimcnm benim su anda kafam cok karisik bakalim p.tesi pataloji sonucuna gore doktor ne dicek bu arada kizlar ben im yumurtalarimda toplanmistiya bugun onlarida dondurmayi kabul etmedik

Canııımmm ya inan ki çok üzüldüm
Bu şoku tam iki kez yaşadım
Ama bunda da vardır bir hayır
Üzülme Yüce Rabbim bir kapıyı kapar
Diğer kapıyı açar
Pataloji sonucunu bi bekleyin bakalım
Belki umut vardır
Dr iğne yada ilaç tedavisinde başlatır belli olmaz

16-BENGUSU------------------ 11/10/2014 CUMARTESİ

Sıra BENGUSU kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

17-EDA09------------------ 12/10/2014 PAZAR

Sıra EDA09 kardeşimizde

Yeterki aksaklık olmasın

18-LALEASLAN------------------ 13/10/2014 PAZARTESİ

Sıra LALEASLAN kardeşimizde

Yeterki aksaklık olmasın

amin canım amin,dedğin gibi nasib meselesi,İnşallah Allah hepimize nasib eder,kimsenin kucağı boş kalmaz
Evett canim bnde baktimda bunlari inceleyen yok gibii. Belki kasimda karsilasrz ayni gunler olursa cnm

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah patolojide çıkar.

cnm seni o kadar iyi anliyorum ki bu aciyi iki defa yasadim.ama rabbim buyuk bu kapi kapandiysa digerini acar.inslh bu acinin ardindan daha guzel gunler gorursun bu gunleri unutursun.

canımm çok geçmiş olsunnn ALLAHIM yardımcınız olsun çok zor bir durum
imtihanımız çok büyük hergeçengün yükümüz dahada büyüyor RABBİM kaldırma gücü nasip etsin
biraz toparlanın sonra celalettin hocaya gidersiniz İNŞALLAH şifanız ordadır .

çok geçmiş olsun.1 ay sonra bizde micrptese olacağız ve bende endişeliyim.rabbim sabır ve çıkış yolu göstersin.
doktorunuz kimdi.

canım çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin.. Umudumuzu kaybetmeyelim elbet bi gün hepimizin yüzü gülecek ..

merhaba arkadaşlar , benim eşimde de aynı sıkıntı var ,aldığım randevuları iptal ettim ,eşim biyerlerden bazı bitkisel kürler duydu, denemek istedi mikrotese olmadan önce ,ben de itiraz etmedim 2-3 ay boyunca deneyeceğiz inşallah .herhangi bi şekilde faydasını görürsek ,testlerde bir sperm hücresi bile çıktığını görürsek burdan tüm kürleri sizinle paylaşacağım , sizleri takip etmeye devam ediyorum ,inşallah hayırlı mutlu haberlerinizi alırım ...

umarım bütün yedikleri şifa olur eşine micro tese ye bile gerek kalmaz.. güzel haberlerini bekleriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…