Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim size sabır versin,, bir umut kapısı acsın eşine destek olacaksın her akşamın bir sabahı vardır.. rabbim yardım etsin tüm sıkıntılarınız geçsin..

Canım bu duyguyu çok iyi bilirim.Eşime teselli verirken boşver derken içim gizlice ağlardı çok zor dur Allah yardımcınız olsun.Bir yerde kısmetiniz sizi beklemekte bence yeterki dua ve sabır.

kolay gelsin arkadaşlar. bende 2 yıllık evliyim. ama cocugum olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı. sperm sayısı - yazıyor galiba bu sıfır demek en son bölümde not olarak ejakulat WHO normlarına göre incelemeye alınmamıştır. mikroskobik incelemede 1-2 hareketsiz sperm hücresi bulunmuştur yazıyor buna göre eşim azosperm mi yok mu bi ümit

Gülerim canım senin nasıl test sonuçların güzel haberler versen keşke herşeyin hayırlısı tabi.Allah dualarımızı kabul etsin.

merhaba canımmm eşinde sperm var 1 2 tane de olsa
eşin tekrar test versin sonucu iyi bir uroloji doktoruna göstersin
İNŞALLAH çokca spermleriniz çıkarrr
genetik testler hormon tahlilleri yaptırdınız mı ?

21 gün sonra tekrar test yaptıracak inşallah değişiklik olur. hormon testi ve ultrasyon yaptırdı. hormon testinde testesteron lh fsh ve glukoz değerleri normal varikasolde yok çok şükür. iyiye işaret mi bunlar..

canımm çok bişey diyemem
hormon tahlillerinizin normal çıkması çok iyi
genetik testi muhakkak yaptırın İNŞALLAH ondada bişey çıkmaz
sizde spermin olması iyiye işaret bitkisel ilaçlarla çağalabilir hakkınızda hayırlısı
eşimdede 1 2 harakaetsiz sperm çıkıyor ama bizde genetik hastalık var azfc delasyonu yeni yeni sperm çıkmaya başladı
celalettin hocada tedavideyiz 1 seneyi geçkindir tedavi oluyoruz ..

hımm inşallah yakın zamanda DERDİ VEREN ALLAH DERMANI DA verir. genetik hastalık da yoksa sperm çoğalır diyorsun yani aşırı çoğalma olurmu ki

Gülerim canım senin nasıl test sonuçların güzel haberler versen keşke herşeyin hayırlısı tabi.Allah dualarımızı kabul etsin.

Canimm bnde cok merak ediyorum insallah guzel haberler verir :)

canlarım güzel haberler olsa hemencecik verirdim ama maalesef sonuçlarımız pekde güzel değildi.
1 yıldır tedavideyiz ve ilk defa gerileme oldu az da olsa şimdiye kadar hep ilerlemeler oluyordu ama şimdi 6 ay önceki grem hücre sayısına dönmüşüz üstelik volüm şimdiye kadar en iyisi olmasına rağmen. eşimde bende çok üzüldük ama elimizden hiçbirşey gelmiyor. protein x2 mucize bir ilaç değilmiş maalesef... hergeçen gün dayanmak dahada zorlaşıyor evlat hasretine

Off canimm yaa uzuldumm senden haber bekliyorduk. Allahh nasip ederse hersey oluyo zamani gelmemis demekki.. hoca ne dedi peki bi yorum yapmadimi

hımm inşallah yakın zamanda DERDİ VEREN ALLAH DERMANI DA verir. genetik hastalık da yoksa sperm çoğalır diyorsun yani aşırı çoğalma olurmu ki
amin İNŞALAHH RABBİM şifamızı verir.
genetik olması işi zorlaştırıyor ama genetik olsada sperm çoğalabiliyor..
hiç belli olmaz iyi bir doktorla görüşün derim ben belki normal yoldan gelir bebişin

canımmm çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı
yıpratma bukadar kendini biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi RABBİMİN takdiri
protein*2 yanında iğnede kullanıyormu eşin?

sonuca uzuldum.cnm ya belki perhiziniz fazla o yuzden mi acaba bole sonuc cikti bi dahaki sefere insl guzel haberler verirsin cnm zor bu evlat hasreti hergun dahada fazla agir geliyo rabbim kimseyi dahada bekletmeden evlatlarimizi nasip etsin.

Kizlarr istigfar duasi okumak istiyorumm dua bumudur
Estagfirullahellezî lâ ilâhe illâ hüverrahmanirrahîm el-hayy-ül-kayyûmüllezî la-yemûtü ve etûbü ileyh Rabbigfir lî” yada estagfirullah el-azim demek yeterlimi

iyi pazarlar canımmmmmm
aminnn İNŞALLAHHHH güzel bir gün geçiririz
nasılsın neler yapıyorsun tüp bebeğe başladın mı ?
iyi pazarlar canımmmmmm
aminnn İNŞALLAHHHH güzel bir gün geçiririz
nasılsın neler yapıyorsun tüp bebeğe başladın mı ?
tatlim ya kusura bakam baktim ama yazini alintiladim demin olmadi.imm hamdolsun im cnm okul ders ev isi derken omur gun gecip gidiyo.ben tedaviye aralik ayinda kismetse start vericem cnmhayirlisi ins hamilelik haberi verebilirim. Rabbim hepimize o gunleri gorup yasamak nasip etsin.siz nasilsiniz varmi bi gelisme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…