rabbim size sabır versin,, bir umut kapısı acsın eşine destek olacaksın her akşamın bir sabahı vardır.. rabbim yardım etsin tüm sıkıntılarınız geçsin..canlarim o kadar kotuyumki anlatamam ama yinede esime destek vermek icin gulmeye calisiyorum ama icimde firtinalar kopuyo bu saatden sonra neyapariz nasil yapariz bilmiyorum ama sperm bulunamadi ne yazikki bundan sonrasi ne olur bilinmez esimin ustune gitmicem toparlanana kadar kendisine gelince belki cellalettin hocaya gorunuruz esim pek sicak bakmasada pataloji ye parca gonderildi sonuca gore bisey degisirmi ki bilmem icimden hic birsey yapmak gelmiyo
canlarim o kadar kotuyumki anlatamam ama yinede esime destek vermek icin gulmeye calisiyorum ama icimde firtinalar kopuyo bu saatden sonra neyapariz nasil yapariz bilmiyorum ama sperm bulunamadi ne yazikki bundan sonrasi ne olur bilinmez esimin ustune gitmicem toparlanana kadar kendisine gelince belki cellalettin hocaya gorunuruz esim pek sicak bakmasada pataloji ye parca gonderildi sonuca gore bisey degisirmi ki bilmem icimden hic birsey yapmak gelmiyo
merhaba canımmm eşinde sperm var 1 2 tane de olsakolay gelsin arkadaşlar. bende 2 yıllık evliyim. ama cocugum olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı. sperm sayısı - yazıyor galiba bu sıfır demek en son bölümde not olarak ejakulat WHO normlarına göre incelemeye alınmamıştır. mikroskobik incelemede 1-2 hareketsiz sperm hücresi bulunmuştur yazıyor buna göre eşim azosperm mi yok mu bi ümit
iyi pazarlar canımmmmmmherkese iyi pazarlarr
bugün hep güzellikler bulsun hepimizi...
merhaba canımmm eşinde sperm var 1 2 tane de olsa
eşin tekrar test versin sonucu iyi bir uroloji doktoruna göstersin
İNŞALLAH çokca spermleriniz çıkarrr
genetik testler hormon tahlilleri yaptırdınız mı ?
21 gün sonra tekrar test yaptıracak inşallah değişiklik olur. hormon testi ve ultrasyon yaptırdı. hormon testinde testesteron lh fsh ve glukoz değerleri normal varikasolde yok çok şükür. iyiye işaret mi bunlar..merhaba canımmm eşinde sperm var 1 2 tane de olsa
eşin tekrar test versin sonucu iyi bir uroloji doktoruna göstersin
İNŞALLAH çokca spermleriniz çıkarrr
genetik testler hormon tahlilleri yaptırdınız mı ?
Canimm bnde cok merak ediyorum insallah guzel haberler verir :)Gülerim canım senin nasıl test sonuçların güzel haberler versen keşke herşeyin hayırlısı tabi.Allah dualarımızı kabul etsin.
canımm çok bişey diyemem21 gün sonra tekrar test yaptıracak inşallah değişiklik olur. hormon testi ve ultrasyon yaptırdı. hormon testinde testesteron lh fsh ve glukoz değerleri normal varikasolde yok çok şükür. iyiye işaret mi bunlar..
Gülerim canım senin nasıl test sonuçların güzel haberler versen keşke herşeyin hayırlısı tabi.Allah dualarımızı kabul etsin.
Canimm bnde cok merak ediyorum insallah guzel haberler verir :)
Off canimm yaa uzuldummcanlarım güzel haberler olsa hemencecik verirdim ama maalesef sonuçlarımız pekde güzel değildi.
1 yıldır tedavideyiz ve ilk defa gerileme oldu az da olsa şimdiye kadar hep ilerlemeler oluyordu ama şimdi 6 ay önceki grem hücre sayısına dönmüşüz üstelik volüm şimdiye kadar en iyisi olmasına rağmen. eşimde bende çok üzüldük ama elimizden hiçbirşey gelmiyor. protein x2 mucize bir ilaç değilmiş maalesef... hergeçen gün dayanmak dahada zorlaşıyor evlat hasretine
amin İNŞALAHH RABBİM şifamızı verir.hımm inşallah yakın zamanda DERDİ VEREN ALLAH DERMANI DA verir. genetik hastalık da yoksa sperm çoğalır diyorsun yani aşırı çoğalma olurmu ki
canımmm çok üzüldüm hakkınızda hayırlısıcanlarım güzel haberler olsa hemencecik verirdim ama maalesef sonuçlarımız pekde güzel değildi.
1 yıldır tedavideyiz ve ilk defa gerileme oldu az da olsa şimdiye kadar hep ilerlemeler oluyordu ama şimdi 6 ay önceki grem hücre sayısına dönmüşüz üstelik volüm şimdiye kadar en iyisi olmasına rağmen. eşimde bende çok üzüldük ama elimizden hiçbirşey gelmiyor. protein x2 mucize bir ilaç değilmiş maalesef... hergeçen gün dayanmak dahada zorlaşıyor evlat hasretine
sonuca uzuldum.cnm ya belki perhiziniz fazla o yuzden mi acaba bole sonuc cikti bi dahaki sefere insl guzel haberler verirsin cnm zor bu evlat hasreti hergun dahada fazla agir geliyo rabbim kimseyi dahada bekletmeden evlatlarimizi nasip etsin.canlarım güzel haberler olsa hemencecik verirdim ama maalesef sonuçlarımız pekde güzel değildi.
iyi pazarlar canımmmmmm
aminnn İNŞALLAHHHH güzel bir gün geçiririz
nasılsın neler yapıyorsun tüp bebeğe başladın mı ?
tatlim ya kusura bakam baktim ama yazini alintiladim demin olmadi.imm hamdolsun im cnm okul ders ev isi derken omur gun gecip gidiyo.ben tedaviye aralik ayinda kismetse start vericem cnmhayirlisi ins hamilelik haberi verebilirim. Rabbim hepimize o gunleri gorup yasamak nasip etsin.siz nasilsiniz varmi bi gelisme.iyi pazarlar canımmmmmm
aminnn İNŞALLAHHHH güzel bir gün geçiririz
nasılsın neler yapıyorsun tüp bebeğe başladın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?