Canım eşin paylaşmıştı sonucu facede ,gördüm üzüldüm aynı şeyi bizde yaşadık volüm hiç bukadar yüksek çıkmamıştı 4.2 cc volüm çıktı en son tesstte ama spermatitler düşmüştü,neden böyle oluyor bilmiyorum ama yılmak pes etmek yok inşallallah bizlerde mutlu sonuca ulaşacağızcanlarım güzel haberler olsa hemencecik verirdim ama maalesef sonuçlarımız pekde güzel değildi.
1 yıldır tedavideyiz ve ilk defa gerileme oldu az da olsa şimdiye kadar hep ilerlemeler oluyordu ama şimdi 6 ay önceki grem hücre sayısına dönmüşüz üstelik volüm şimdiye kadar en iyisi olmasına rağmen. eşimde bende çok üzüldük ama elimizden hiçbirşey gelmiyor. protein x2 mucize bir ilaç değilmiş maalesef... hergeçen gün dayanmak dahada zorlaşıyor evlat hasretine
canımm ne kusuru aşkolsuntatlim ya kusura bakam baktim ama yazini alintiladim demin olmadi.imm hamdolsun im cnm okul ders ev isi derken omur gun gecip gidiyo.ben tedaviye aralik ayinda kismetse start vericem cnmhayirlisi ins hamilelik haberi verebilirim. Rabbim hepimize o gunleri gorup yasamak nasip etsin.siz nasilsiniz varmi bi gelisme.
cnm.dua edecegim hep insl yaradan evlatlarina bagislasin onu ve esinede .inslh ameliyat basarili gecer.ah cnm kimse annenin yerini tutmaz insl iilesir anneside evltlarinin basinda dururMerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kardeşimin karısı ameliyat oldu yarın ikincisini olacak iki çocuğu var biri sekiz biti bir yaşında onlarla ilgilendim çok yogundum gelinimize dua istiyorum sizden yarın ki ameliyat içinyegenlerim bir haftadır annelerinden uzak
canımm ne kusuru aşkolsun
Allah kolaylık versinnn aynen öyle bendede aynı ev iş okulll hiç vaktimm yokkk
az kalmışş yakında güzel haberlerini alırız İNŞALLAHH
canımmm bizim yolumuz daha çok çokkk eşimmm preglin ve menegon kullanmaya devam ediyor ersel beyin protein *2 yide kullanıyor İNŞALLAH şifa olmuştur bol bol spermleri görürüz test yaptırmadık 2 ay sonra yaptıracağız
buruk bir bayram geçirdikk herkes mutlu mesut bayram yaparken bizim yüreğimiz kan ağladııı bunada şükür ama gönül laf dinlemiyor ..RABBİM bizlerede evlatlarımızla bayramlar geçirmemizi nasip eder İNŞALLAHHH
Iyii olduu canim cok sukur 2 gunde atlatti nane limonla bide dun menengic kahvesi yaptim :) rabbim hepimizin duasini kabul eylesin. Peygamber efendimiz istigfar edin bolca demis. Gunde 700 defa istigfar etmis bir adam mali mulku artmis evlat sahibi olmus.. rabbim tovbelerimizi kabul etsin canimFeraheymen esin nasil oldu.cnm sen yeterki tovbe istigfar et .yazdiginda olur bidevyasini serif kitaplari vardir kucuk dualarda olur onun arkasinda da var istigfar duasi ama muhim olan sen istigfar cekmen daualatin kabul olsun yaradanin katinda insl.
Amiiiin canım inşaallah hemen iyileşir küçük olanı susturmak için annesinin resmini gösteriyoruz büyük olan okula gitmek istemiyor ben de bayram tatilini uzattım memlekette kaldım belki biraz faydam dokunur diye ama nafile dediğin gibi kimse annenin yerini tutmuyorcnm.dua edecegim hep insl yaradan evlatlarina bagislasin onu ve esinede .inslh ameliyat basarili gecer.ah cnm kimse annenin yerini tutmaz insl iilesir anneside evltlarinin basinda durur
canım henüz hocaya sormadık sonucu açıkçası ne diyeceğiz yüksek dozda prengly kullanıyoruz zaten oda sabredin diyecek ersel bey hacdan dönsün onla konuşuruz sanırımOff canimm yaa uzuldummsenden haber bekliyorduk. Allahh nasip ederse hersey oluyo zamani gelmemis demekki.. hoca ne dedi peki bi yorum yapmadimi
evet canım prengly haftada 3 kere kullanıyoruz. vardır herşeyde bir hayırcanımmm çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı
yıpratma bukadar kendini biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi RABBİMİN takdiri
protein*2 yanında iğnede kullanıyormu eşin?
amin canm aslında volüm ilk defa bu kadar iyi çıktı ama gremler çok gerilemiş, inş birdahakine güzel şeyler çıkarsonuca uzuldum.cnm ya belki perhiziniz fazla o yuzden mi acaba bole sonuc cikti bi dahaki sefere insl guzel haberler verirsin cnm zor bu evlat hasreti hergun dahada fazla agir geliyo rabbim kimseyi dahada bekletmeden evlatlarimizi nasip etsin.
evet canım paylaşmış facede kafam çok karışıyor biliyorum sabretmekten başka çaremiz yok da peki balım 2 yıl dolupta sonuçlarımız hala böyle olmaya devam ederse ne olacak??Canım eşin paylaşmıştı sonucu facede ,gördüm üzüldüm aynı şeyi bizde yaşadık volüm hiç bukadar yüksek çıkmamıştı 4.2 cc volüm çıktı en son tesstte ama spermatitler düşmüştü,neden böyle oluyor bilmiyorum ama yılmak pes etmek yok inşallallah bizlerde mutlu sonuca ulaşacağız
Canım inan onu bende bilmiyorum açıkcası çıkmayacağını düşünmek istemiyorumgeçen eşim facedede yazmıştı aynı şeyi 2 yıl sonundada birşey çıkmazsa bir keredaha mikrotese denemekten başka çare kalmıyor diye,yani herhalde son birkez daha mikrotest deneriz nebileyim yaa ama inşallah ozamana kadar sperm çıkışı olurda böyle birşeye gerek kalmazcanım henüz hocaya sormadık sonucu açıkçası ne diyeceğiz yüksek dozda prengly kullanıyoruz zaten oda sabredin diyecek ersel bey hacdan dönsün onla konuşuruz sanırım
evet canım prengly haftada 3 kere kullanıyoruz. vardır herşeyde bir hayır
amin canm aslında volüm ilk defa bu kadar iyi çıktı ama gremler çok gerilemiş, inş birdahakine güzel şeyler çıkar
evet canım paylaşmış facede kafam çok karışıyor biliyorum sabretmekten başka çaremiz yok da peki balım 2 yıl dolupta sonuçlarımız hala böyle olmaya devam ederse ne olacak??
çok geçmiş olsun canım Allah evlatlarına bağışlasın inşallahMerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kardeşimin karısı ameliyat oldu yarın ikincisini olacak iki çocuğu var biri sekiz biti bir yaşında onlarla ilgilendim çok yogundum gelinimize dua istiyorum sizden yarın ki ameliyat içinyegenlerim bir haftadır annelerinden uzak
Canimm yazdiklarini okudum allahimm goruyo emeklerimizi ne diyim bilemiyorum ki sizin esleriniz kac yildir igne kullaniyo bnm daha 6 ay olmadi yorucu bi sureç.. canim sizin sebebsizdi dimicanım henüz hocaya sormadık sonucu açıkçası ne diyeceğiz yüksek dozda prengly kullanıyoruz zaten oda sabredin diyecek ersel bey hacdan dönsün onla konuşuruz sanırım
evet canım prengly haftada 3 kere kullanıyoruz. vardır herşeyde bir hayır
amin canm aslında volüm ilk defa bu kadar iyi çıktı ama gremler çok gerilemiş, inş birdahakine güzel şeyler çıkar
evet canım paylaşmış facede kafam çok karışıyor biliyorum sabretmekten başka çaremiz yok da peki balım 2 yıl dolupta sonuçlarımız hala böyle olmaya devam ederse ne olacak??
demet ne demek istediğini anlamadım umutsuz bir konuşma galiba...[/QUOTE
Canım hiç bir şey umutsuz değildir.Uzun süredir sperm testlerinde kimseden güzel haber alamadık anlamında yani.Gülerim de çok iyi niyetli biri inşallah güzel haberler verir demek istedim.Yanlış anlaşılmasın canımm
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kardeşimin karısı ameliyat oldu yarın ikincisini olacak iki çocuğu var biri sekiz biti bir yaşında onlarla ilgilendim çok yogundum gelinimize dua istiyorum sizden yarın ki ameliyat içinyegenlerim bir haftadır annelerinden uzak
inş gerek kalmaz m. teseye canım siz çok yol gittiniz keşke tabloyu yayınlayabilsem moral oluyordu onu incelemek ama olmuyor işteCanım inan onu bende bilmiyorum açıkcası çıkmayacağını düşünmek istemiyorumgeçen eşim facedede yazmıştı aynı şeyi 2 yıl sonundada birşey çıkmazsa bir keredaha mikrotese denemekten başka çare kalmıyor diye,yani herhalde son birkez daha mikrotest deneriz nebileyim yaa ama inşallah ozamana kadar sperm çıkışı olurda böyle birşeye gerek kalmaz
evet canım sebepsiz 1 yıldır iğne kullanıyoruz. vardır herşeyde bir hayır ne diyeyimCanimm yazdiklarini okudum allahimm goruyo emeklerimizi ne diyim bilemiyorum ki sizin esleriniz kac yildir igne kullaniyo bnm daha 6 ay olmadi yorucu bi sureç.. canim sizin sebebsizdi dimi
amin canım inşallah çabuk biter imtihanımız dakavuşuruz artık bebeklerimize bizde..Gülerim kader arkadaşım biliyorsun bizdede gerileme olmuştu insan üzülüyor tabiki üzülmezmi.Allah inşallah bir gün bizede güzellikler nasip edecek bebişlerimizi kucağımıza alacağız.Allah dua eden inanan çaba sarfeden hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?